rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát kb semmi nem létszik, ez akár lehet egy egyszerû layer is, ami csak úgy ott van és semmi köze sebességhez-forgalomhoz.

De fizikából még mindig nem látszik semmi .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Oszinten szolva, azert egy komolyabb bemutatot is osszerakhatott volna, mert ez igy OK, ujdonsag, mindenki varja, de igy egy kicsit hitvany az osszkep😉
lac coo
Hát ha te mondod... ! <#taps><#taps><#taps>

Totti5
nem pöjög ki a kejék, pedig nem is kojmánnal megy vele... árkéd😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Akkó bocs! Látszik nem járok sûrûn errefelé 😊

mcmoha
Vót, de nem baj, en elnezem akarmeddig😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Vótmá?

lac coo
Atyavilág....El nem tudod képzelni milyen lelkes és profi modderek vannak !!!

zolee145
Ez az "alá teszek egy fizikát" dolog rohadtul nem mûködik. Sõt, ha az eredeti rendesen meg van csinálva akkor nem is mûködhet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
talán jelezni kellene feléjük..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ezért nem értettem a dolgot😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

mackosajt
AE86 2.0 mod-hoz van köze, GP2-höz meg Emericonak és a SimCo-nak.
Mindkettõ nagyon jó mod, csak éppen felcserélõdtek a nevek. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Nightt
Ez a Simco modja, nem?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kijaza gonzo-kool?

mackosajt
EGy kissé érdekesre sikerült az RFC hírlevele:

Mintha a modder neve nem stimmelne, bár kétség nem fér hozzá, az AE86 2.0 is jóra sikeredett.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nemis akár milyet 😄

Jacek
na elmondom hogy modot csinaltak EA F1 ala😄😄😄😄😄

Éljen a Matrix!!!

www.smart-bus.hu

Totti5
Rókabõr lehúzós balfácánok... azok pláne nem értenek a normális grafikához, csak a matt látványhoz. Attól hogy tettek bele kéz animációt, meg 1-2 effektet még nem sikerül belõle kihozni semmi extrát.

Jacek
Simbin, azok tudod kik voltak?

bosco05
már kialakultak komoly modder csapatok, akikkel isi fel is vette a kapcsolatot, úgyhogy érhet még meglepetés...
Totti5
Tök mindegy mikor jön ki, a gyári autók, pályák szépek lesznek, aztán a modderek teleokádják rfc 1 konveretekkel... õk nem fognak shéderekkel szórakozni ahogy rf1ben sem.

Dietrich
egyébként igazad van, én már szeretnék rf2-vel játszani nem képeket meg videókat nézegetni róla, hogy ilyen lesz majd ha egyszer elkészül..
mióta bevan vezetve a köztudatba, hogy lesz rf2 (2007 nyara óta)azóta kijött egy újabb platform a számtechben (ie5 meg ie7) és tartok tõle addigra kijön a DX13-as kártya is mire lesz rf2 a maga DX10-vel...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hivatkoztunk rájuk még a vita legelején... meg sem hallják... a tények nem nagyon érdeklik õket, kizárólag a vak hit. Lásd az a Gyuri gyerek...

www.smart-bus.hu

SimaSuna
nem nem újdonság.
csak én úgy gondolom hogy talán õk elmagyarázhatnák a sok vérpistinek hogy mi miért van.
Dietrich
én csak azt fújom ami cikk volt, hogy közelebb lesz az arcade-hoz semmi mást..
Ja Árkád gyuri beégett..majd tanul ebõl vagy sem :p

Wéber nekem konkrétan azt mondta ezek a játékok (GPL,GTR,rf stb.) arra jó, hogy a pályákat megtanulják ha nem is 100%-ban mert kevés olyan pálya készült ami megegyezik a valóssal (gondolom a lézeresek lennének az ideálisak), de a célra tökéletesen megfelelnek.
Semmi másra nem tudják használni a szimet..nem sok közük van a valós versenyzéshez ezek a szimek viszont szórakozásra nagyon jók.

Codemasters ugye USA cég..anno kijött a COD meg az UO meg arra modok amikben célozni kellett a fegyverrel ;9
Utána kijötek sorban az olyan arcadok a lövöldõzõs kategóriában, hogy 10 dollárért a 10 éves kis hülye amcsi gyerek halhatatlan jack bauerként hasítson a pályákon..
Nagyjából ilyen ez a F1 2010 is..legyõzheted Hamiltont vagy Alonsot 10 dollárért :p

Dietrich
de ez tudott dolog volt, hogy GPL-t tartják õk a legjobb szimnek (Wéber) csak neked újdonság? 😊

arty
Azt azért õk is kiemelték, hogy nem éppen az adott szim gumifizikája segíti õket a való életben 😛

Forza.

SimaSuna
Kiss Norbit meg Michelisz Norbit kellene errõl faggatni...
Õk mivel kezdték (nemrég olvastam M Norbiról mály interjút)
hogy Õ bizony GPL-el kezdte...
szóval ha õk adnának instrukciókat hogy mi szim meg mi nem, talán gyurka is elhinné hogy az NFS nem szim 😊
Szívembõl szóltál, maximálisan egyetértek. <#worship>

Totálisan egyetértek, nekem is csak az a bajom, hogy fordítva ülnek a lovon! 😉

www.smart-bus.hu

Ulvar
Köszi!

Nekem az lenne a kérdésem hogy a Trackpacket hogyan állítja össze sompir illetve az eredetihez képest mit módosít? Pl: tapadást igen? Vagy mit? Vagy csak pusztán apró hibákat meg betöltõ képeket az eredetihez képest.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Jaja, menjetek oda oltani õket, szórakoztató, a sok okos simán belémoltja, hogy ez bizony teljesen jó , ilyen egy F1 autó ! 😊))

Alexease
Es hogy legyen egy kis rFactor is, de megmaradjon az F1 2010 tema, betettem az F1RFT 2010 TrackPack linkjet a banner ala😉
Alexease
Kezd sok es felesleges lenni az F1 2010 😊
bosco05
Eredetileg úgy volt beharangozva, hogy most a CM szimulátort csinál. Ha megnézed elõzetesekben is ez volt hirdetve és a sok idióta is ezt fújja. Nem lenne itt semmi probléma, ha a vérpistikék nem akarnák szimulátornak hinni. Ugye itt volt árKád Gyuri, külön honlapot csinált erre és agyba fõbe szidta az rF-et, hogy az nem szimulátor és majd az f12010 micsoda durva lesz. Ez az NFS Shift-el kezdõdött úgy nagy mellesleg, mikor valami majom driftes gyerek áradozott a valóságról egy rohadt kontrollerrel a kezében. Csak azt nem értem, hogy ha nem csinálják ezeket szimulátorra, mert nehéz lenne eladni, akkor miért úgy reklámozzák? Ha egy alma piros és nem tudnám eladni a zöldet, mert mindenki a pirosat szereti, akkor nem állnék ki a piacra piros almával, hogy vegyétek mert belül zöld. Ennek semmi értelme nincsen. A sok hülyének ez azért jó, mert így azt hiszi, hogy tud szimulátorozni, ráadásul ha már szimezik, akkor olyan mintha a valóságban versenyezne, tovább játszadozik a gondolattal, megy két kört a hungaroringen, rájön, hogy öt másodpercel veri Hamiltont és elhiszi, hogy õstehetség. Mindenki játszon azzal ami neki jól esik, bármilyen furcsa néha jól esik árkádozni és bizony a Colin2-t indítom RBR helyett, mert épp ahhoz van kedvem, na de nem állok ki az utcára, hogy CMR2 mekkora szim... Itt az az egy gond van, hogy egyes hozzá nem értõ emberek hozzáértõknek akarják megmagyarázni a tények ellenkezõjét. Azt, hogy hozzáértõ meg nem úgy kell érteni, hogy valóságban versenyez (bár ez a komoly szimes réteg felére elmondható), hanem, hogy érdekelte a téma, utána járt, beállításokat nézegetett, esetleg egy rally versenyen teszem azt szerelõkkel beszélgetett stb... Igenis egy jó szimben ugyanúgy mûködnek a dolgok mint a valóságban, csak maximum nem annyira precízen, hiszen az életben századokról, ezredekrõl beszélünk, akár egy beállításnál is, míg itt azért többnyire szórakozásból megy az ember, nem hivatásból. Én pl a legjobb RBR-es setup tippeket valóságban versenyzõ pilótáktól kaptam, esetenként olyanoktól, akik azt se tudták mi az a számítógép. Ilyenkor persze, hogy elröppen az ember agya, mikor megérkezik Gyuri a hegyrõl és megmagyarázza az ellenkezõjét, úgy, hogy életébe verseny közelébe nem járt, vagy ha igen azt csukott szemmel tette. Általában szerintem ilyenek miatt van a flame és nem azért mert valakinek egy árkád játék tetszik. Hú de sokat írtam... 😄
Dietrich
codemasters tavalyi riportban elõre szólt közelebb lesz a game az arcade-hoz mint a szimhez..nem értem minek ezen tépekõdni, hogy ááá még sem lestt szim..
arra jó ez a F1 2010, hogy a paraszt látja a red bull féle szimet amin Webber pöföh körba valamelyik pályán, nosza gondol egyet és megnézi milyen is az a pálya belülrõl nem csak kamerán át..kb. ennyire jó.

én meg remélem a pályákat kilehet szedni rf alá <#hehe>

Én a megjelenés elõtt kitûztem célul, hogy 100%os versenytávon, legnehezebb nehézségi szinten bajnok leszek a Hispaniaval. Viszont a gép non-stop szabotál, már 2 futamom baszta el 50%-nyi verseny után, egy totál idióta drive-through-val...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

lac coo
Arcad is lehet jó, Flat Out, TDU, CRC!!!!

F1 10 arcade lett, nem annak hirdették, de valami brutálisan alja termék lett .Ha ugyanez mondjuk star wars-os pod race akkor azt mondom szuper, de egy a Föld nevû bolygón közlekedõ autónak ez kicsit vicces, és semmi vezetési élmény nincs benne.

De legalább lesz szép új Monaco pályánk, stb 😄DDD

Penge88
Szívembõl szóltál. :-) Nekem nincs azzal semmi bajom, hogy egyes emberek a könnyebb utat választják, mert most vagizhatnak, hogy tudnak 20 milliót driftelni az ándörgrándban, én meg fogom, leültetem, megmutatom neki rF-ben hogy kell végigdriftelni az Euroringet pont nélkül egy NK4-es Toyota Supra-val, majd megkérem, hogy a 20milliós drifttudásával reprodukálja ezt rF-ben. És akkor jön az hogy szar a játék 😄 MErt nemadja ki... A probléma ott van, hogy a fejlesztõk is így gondolkodnak, hogy a szimes társadalmat leszarják, "kevesebben" vannak, mint a ouhányak(akik a könnyebb utat választják). rF2-ben bízom, reméljük, az nekünk, szim-eseknek készül. :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Mennyire nem érted mi is az a szimulátor... A legtöbb arcade játék akkor sem lenne szim, ha 20x jobban csúszna, mert nem a csúszás a lényeg. Nem attól szim, hogy csúszik, hanem attól, hogy autóként mozog a doboz, és elhiszed, hogy a valóságban is így mozogna az az autó. Megnézel egy videót a neten, és azt látod (gázadás, fékezés, ellenkormány stb) amit te is tapasztalsz vezetés közben.
Esetleg vezettél már autót, bármilyet, és az ott tapasztaltak alapján is meg tudod ítélni, hogy valami jó vagy rossz.

Amúgy meg szerintem sok szimes játszik arcade-dal is, mert nem lehet mindig a tizedekre vadászni. Meg sem tudom számolni hány órán át autókáztam a TDU-val, jó móka, de nevezzük annak ami, ne szimulátornak. GTA4-ben is rengeteget autókáztam csak úgy, mert jó móka csak úgy simán közlekedni a városban.

Ha viszont szimulátorozni van kedvem az egy másik történet, akkor a körítés háttérbe szorul, nem érdekel a cukormáz, csak maga a vezetési élmény.

Persze a legjobb lenne egy igazi szim, amiben a cukormáz is megvan, de eddig ilyen nem igazán volt még. Az rF2-ben bízom, de ha a fizika ismert hibáit javítják, plusz a modolási lehetõségek bõvülnek picit (lenne pár ötletem) és jön a dinamikus idõjárás akkor pont leszarom majd, hogy vajon az árnyék megcsillan-e a reggeli naplementében éjjel 1-kor (direkt írtam a végére hülyeséget, mert általában minden csillog villog az arcade játékokon, az is aminek nem kéne😄).

Még az F1 2010-hez: hogy mennyire a látvány, és csak az. Az a gumidefektes videó egy vicc. Tényleg szépen lifeg a gumi, tök jó meg minden, csak pont fordítva mozog mint kellene neki.😄 Namost két verzió volt, és abból sikerült a rosszat választani, hogy még ez se stimmeljen a fizikát illetõen.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

El van tájolva az úr! Egyáltalán nem vártam szimulátornak, nagyon is jól tudtam, hogy mi lesz ez... pont ezért mondtam már elõre, hogy ( számomra ) szar lesz. Részemrõl totálisan hidegen hagy, hogy milyen... ezért nem látsz a topikjában...

Csupán reagáltam... önnek is, a kissé "fura", valóságtól messze elrugaszkodó megállapítására.

A példám vissza fordítása meg nem helytálló... ehhez elég benézni az F12010 topikba...

No, és én itt le is zártam az off-ot, mert Alex a hátsónkba rúg...

Sajnálom azokat akiket messze menõen ( itt a hangsúly: messze menõen ) kielégít az a játék, de ez érvényes egyéb arcade bohócságokra is. Ez nem lenézés, hanem vélemény. Részemrõl nem vártam, mivel tudom milyen hidegen hagy, szóval... Várom az RF2-t... biztos vagyok benne, hogy lényegesen nagyobb vezetési élményt fog nyújtani... mint ahogy az egy autós játéktól el is várható... 😉

www.smart-bus.hu

arty
"Olyan ez, mint amikor a csúnya ember a tükröt hibáztatja... "

Volt már ezelõtt Colin3-4-5, Dirt1-2, GRID, próbáltad õket, tudod milynek. Majd ezekután szidod az F1-et, hogy nem szim 😊 Nem lehet, hogy épp te vagy az a bizonyos csúnya ember?

Mondjuk én is csúnya ember vagyok, mert sírni fog a szám, amikor kijön az rf2 3 kitalált pályával, meg 2 kitalált kocsival... az ember mindíg reméynkedik és csalódik 😊))

Forza.

Engem nem érdekel ki mivel játszik! Én is toltam a Dirt2-t, mert ideig óráig élvezetes... no meg ugye a "reményhal"... 😄

Engem az bosszant, hogy fordítva ülnek a lovon... aki dicséri Isten, aki közli a véleményét az hülye. Olyan ez, mint amikor a csúnya ember a tükröt hibáztatja...

www.smart-bus.hu

Jacek
el lehet vele bohockodni offline, de a bajom ez a 30-40 fps😞 sirok ekkora retek engint irni.... tok mindegy mit allitok ugyan annyi, butitva vagy ultran, egyedul timetrial vagy a rajtracson 24 autoval ugyan az az fps😄😄😄

FVA(nekem szebb) minden maxon, fullhd, 8x elsimitas valamiert nem engedi a 16x-ost😄 150-200 fps, azert ez kicsit erdekes😊

És te miért büfizel ide? Beszéld meg ott velük... én például nem véletlenül nem írok oda...

Az, hogy neked van benne tartalom, a te dolgod. Nekem nincs... a szép esõ nem az... meg a többi huszadrangú dolog sem... ezek akkor lennének jó élmény fokozók ( nem élmény adók, csak fokozók, mert az élmény ugye maga a vezetés lenne ), ha lenne benne normális fizika!

Addig ez ahogy Jacek is írja, szar tejszínhabbal... akit ez kielégít, hajrá. Csak ne üljünk már fordítva a lovon... én kérek elnézést, ha már az is baj, hogy a szar a nevén van nevezve!

Igen, szerintem az! Kaki... az én szememben az, mivel pont az hiányzik belõle, ami a lényeg lenne! A valóság szimulálása a lehetõségeken belül minél jobban! A vezetési élmény! Legalább FVA szinten... de ez még csak nem is törekszik rá...

Egy autós játék, amibõl csak a lényeg hiányzik... pont mint az esti híradó... abból is csak a lényeg hiányzik, minden más benne van.

És tudod mi a legnagyobb bajom? Hogy nem vállalják ezt fel... ha úgy hirdetik világgá egyértelmûen, hogy ARCADE, akkor egy szót nem szólnék... és akkor nem kéne vívni a sok tökorrúval, akik megsértõdnek, ha a valóság egy torta szelete a nózijuk alá van dörgölve!

www.smart-bus.hu

Jacek
nem szoktam foglalkozni hogyan irok de ez kulonosen jol sikerult😊 most keltem😛

Jacek
Azert mert aki szimes attol me megnezzi am a NFS/TDU magyarul mindent😊
Nekem a szarra hiaba fujnak tejszinhabot, attol meg nem eszem meg😊

Totti5
Nem értem miért kell ríni. A szimes közösségeknek semmilyen formában nem lenne jó pl egy F1 2010 ( akkor sem ha 20szr jobban csúszna a fizika ), mert ezek fõleg sinlge orientált játékok TARTALOMMAL, ahol ráadásul fontos a prezentáció is. Multiplayerben erõsen korlátozottak és azért van bennük hogy legyen alapon, valamelyikban jó a másikban rossz.

Van pécére jó pár szim, azon a színvonalon ( prezentációban ) amit a mûfaj ki tud kögöhni annak a rétegnek akik ezekkel játszanak, annak a pár ezer embernek... ez van, ebben nincs semmi ördögi.

A szimezés egy teljesen más világ mint a normális játszás, ezért sem értem miért megy be böfögni az az F1 topikba akik csak szimekkel játszanak és miért kell ezen siránkozni. Annyira más a két közönség és a játékok amikkel õk játszanak...

Ulvar
A legnagyobb tehetségû metál gitáros aki saját kút fejbõl merít ihletet eljátszik gitáron egy egész számot vagy egész albumot és még is sokkal kevesebben hallgatják mint a 15 éves senki házi tróger gyereket aki énekelni nem tud de minden csaj utána mászkál. És azt ami tiszta zene amiben semmi mû nincsen elítélik, sõt sokszor megkérdõjelezik a tudását, míg a puszta elektro zenébõl élõ és playbackrõl éneklõket istenítik hogy mekkora a tudásuk.

Sajnos ilyen elkúrt világban élünk, nem témához tartozik nem flém csak ez a helyzet, kicsit szét kéne nézni a világban. És tényleg jobb ez így...legalább szelektálódik az egész dolog és mindenki boldog, de aki támadja ezt a szûk réteget még ezek után is, az háromszorosan fogja visszakapni ettõl a kis szûk rétegtõl. És isten segítse aki kötekedni mer olyan dologba amit nem tud nem ismer és csak flémel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC