rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fizikából még mindig nem látszik semmi .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mindkettõ nagyon jó mod, csak éppen felcserélõdtek a nevek. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Mintha a modder neve nem stimmelne, bár kétség nem fér hozzá, az AE86 2.0 is jóra sikeredett.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.smart-bus.hu
mióta bevan vezetve a köztudatba, hogy lesz rf2 (2007 nyara óta)azóta kijött egy újabb platform a számtechben (ie5 meg ie7) és tartok tõle addigra kijön a DX13-as kártya is mire lesz rf2 a maga DX10-vel...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
csak én úgy gondolom hogy talán õk elmagyarázhatnák a sok vérpistinek hogy mi miért van.
Ja Árkád gyuri beégett..majd tanul ebõl vagy sem :p
Wéber nekem konkrétan azt mondta ezek a játékok (GPL,GTR,rf stb.) arra jó, hogy a pályákat megtanulják ha nem is 100%-ban mert kevés olyan pálya készült ami megegyezik a valóssal (gondolom a lézeresek lennének az ideálisak), de a célra tökéletesen megfelelnek.
Semmi másra nem tudják használni a szimet..nem sok közük van a valós versenyzéshez ezek a szimek viszont szórakozásra nagyon jók.
Codemasters ugye USA cég..anno kijött a COD meg az UO meg arra modok amikben célozni kellett a fegyverrel ;9
Utána kijötek sorban az olyan arcadok a lövöldõzõs kategóriában, hogy 10 dollárért a 10 éves kis hülye amcsi gyerek halhatatlan jack bauerként hasítson a pályákon..
Nagyjából ilyen ez a F1 2010 is..legyõzheted Hamiltont vagy Alonsot 10 dollárért :p
Forza.
Õk mivel kezdték (nemrég olvastam M Norbiról mály interjút)
hogy Õ bizony GPL-el kezdte...
szóval ha õk adnának instrukciókat hogy mi szim meg mi nem, talán gyurka is elhinné hogy az NFS nem szim 😊
www.smart-bus.hu
Nekem az lenne a kérdésem hogy a Trackpacket hogyan állítja össze sompir illetve az eredetihez képest mit módosít? Pl: tapadást igen? Vagy mit? Vagy csak pusztán apró hibákat meg betöltõ képeket az eredetihez képest.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
arra jó ez a F1 2010, hogy a paraszt látja a red bull féle szimet amin Webber pöföh körba valamelyik pályán, nosza gondol egyet és megnézi milyen is az a pálya belülrõl nem csak kamerán át..kb. ennyire jó.
én meg remélem a pályákat kilehet szedni rf alá <#hehe>#hehe>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
F1 10 arcade lett, nem annak hirdették, de valami brutálisan alja termék lett .Ha ugyanez mondjuk star wars-os pod race akkor azt mondom szuper, de egy a Föld nevû bolygón közlekedõ autónak ez kicsit vicces, és semmi vezetési élmény nincs benne.
De legalább lesz szép új Monaco pályánk, stb 😄DDD
Thank God, I\'m a Lada owner!
Esetleg vezettél már autót, bármilyet, és az ott tapasztaltak alapján is meg tudod ítélni, hogy valami jó vagy rossz.
Amúgy meg szerintem sok szimes játszik arcade-dal is, mert nem lehet mindig a tizedekre vadászni. Meg sem tudom számolni hány órán át autókáztam a TDU-val, jó móka, de nevezzük annak ami, ne szimulátornak. GTA4-ben is rengeteget autókáztam csak úgy, mert jó móka csak úgy simán közlekedni a városban.
Ha viszont szimulátorozni van kedvem az egy másik történet, akkor a körítés háttérbe szorul, nem érdekel a cukormáz, csak maga a vezetési élmény.
Persze a legjobb lenne egy igazi szim, amiben a cukormáz is megvan, de eddig ilyen nem igazán volt még. Az rF2-ben bízom, de ha a fizika ismert hibáit javítják, plusz a modolási lehetõségek bõvülnek picit (lenne pár ötletem) és jön a dinamikus idõjárás akkor pont leszarom majd, hogy vajon az árnyék megcsillan-e a reggeli naplementében éjjel 1-kor (direkt írtam a végére hülyeséget, mert általában minden csillog villog az arcade játékokon, az is aminek nem kéne😄).
Még az F1 2010-hez: hogy mennyire a látvány, és csak az. Az a gumidefektes videó egy vicc. Tényleg szépen lifeg a gumi, tök jó meg minden, csak pont fordítva mozog mint kellene neki.😄 Namost két verzió volt, és abból sikerült a rosszat választani, hogy még ez se stimmeljen a fizikát illetõen.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Csupán reagáltam... önnek is, a kissé "fura", valóságtól messze elrugaszkodó megállapítására.
A példám vissza fordítása meg nem helytálló... ehhez elég benézni az F12010 topikba...
No, és én itt le is zártam az off-ot, mert Alex a hátsónkba rúg...
Sajnálom azokat akiket messze menõen ( itt a hangsúly: messze menõen ) kielégít az a játék, de ez érvényes egyéb arcade bohócságokra is. Ez nem lenézés, hanem vélemény. Részemrõl nem vártam, mivel tudom milyen hidegen hagy, szóval... Várom az RF2-t... biztos vagyok benne, hogy lényegesen nagyobb vezetési élményt fog nyújtani... mint ahogy az egy autós játéktól el is várható... 😉
www.smart-bus.hu
Volt már ezelõtt Colin3-4-5, Dirt1-2, GRID, próbáltad õket, tudod milynek. Majd ezekután szidod az F1-et, hogy nem szim 😊 Nem lehet, hogy épp te vagy az a bizonyos csúnya ember?
Mondjuk én is csúnya ember vagyok, mert sírni fog a szám, amikor kijön az rf2 3 kitalált pályával, meg 2 kitalált kocsival... az ember mindíg reméynkedik és csalódik 😊))
Forza.
Engem az bosszant, hogy fordítva ülnek a lovon... aki dicséri Isten, aki közli a véleményét az hülye. Olyan ez, mint amikor a csúnya ember a tükröt hibáztatja...
www.smart-bus.hu
FVA(nekem szebb) minden maxon, fullhd, 8x elsimitas valamiert nem engedi a 16x-ost😄 150-200 fps, azert ez kicsit erdekes😊
Az, hogy neked van benne tartalom, a te dolgod. Nekem nincs... a szép esõ nem az... meg a többi huszadrangú dolog sem... ezek akkor lennének jó élmény fokozók ( nem élmény adók, csak fokozók, mert az élmény ugye maga a vezetés lenne ), ha lenne benne normális fizika!
Addig ez ahogy Jacek is írja, szar tejszínhabbal... akit ez kielégít, hajrá. Csak ne üljünk már fordítva a lovon... én kérek elnézést, ha már az is baj, hogy a szar a nevén van nevezve!
Igen, szerintem az! Kaki... az én szememben az, mivel pont az hiányzik belõle, ami a lényeg lenne! A valóság szimulálása a lehetõségeken belül minél jobban! A vezetési élmény! Legalább FVA szinten... de ez még csak nem is törekszik rá...
Egy autós játék, amibõl csak a lényeg hiányzik... pont mint az esti híradó... abból is csak a lényeg hiányzik, minden más benne van.
És tudod mi a legnagyobb bajom? Hogy nem vállalják ezt fel... ha úgy hirdetik világgá egyértelmûen, hogy ARCADE, akkor egy szót nem szólnék... és akkor nem kéne vívni a sok tökorrúval, akik megsértõdnek, ha a valóság egy torta szelete a nózijuk alá van dörgölve!
www.smart-bus.hu
Nekem a szarra hiaba fujnak tejszinhabot, attol meg nem eszem meg😊
Van pécére jó pár szim, azon a színvonalon ( prezentációban ) amit a mûfaj ki tud kögöhni annak a rétegnek akik ezekkel játszanak, annak a pár ezer embernek... ez van, ebben nincs semmi ördögi.
A szimezés egy teljesen más világ mint a normális játszás, ezért sem értem miért megy be böfögni az az F1 topikba akik csak szimekkel játszanak és miért kell ezen siránkozni. Annyira más a két közönség és a játékok amikkel õk játszanak...
Sajnos ilyen elkúrt világban élünk, nem témához tartozik nem flém csak ez a helyzet, kicsit szét kéne nézni a világban. És tényleg jobb ez így...legalább szelektálódik az egész dolog és mindenki boldog, de aki támadja ezt a szûk réteget még ezek után is, az háromszorosan fogja visszakapni ettõl a kis szûk rétegtõl. És isten segítse aki kötekedni mer olyan dologba amit nem tud nem ismer és csak flémel.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC