rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1000%, hogy az RF2-bõl nem fog annyi fogyni mint az F12010-bõl... még, akkor sem, ha csak a PC-t vesszük... de ez nem azt jelenti, hogy rosszabb lesz nála.
Az emberek a könnyû sikerre vágynak, lehetõleg minél kevesebb befektetett energia mellett... ezt verik beléjük, és ezért még csak haragudni sem szabad rájuk. Viszont a csengettyû után sem kell andalogni...
Az a trendi, hogy csak a gyõztes számít, és a második már lúzer. Ergo gyõzelem minden áron... ha nem megy, akkor szar, és fordulnak a könnyebb felé... akár csalás után is ugye, ami megint csak nagyon trendi. Én a kemény munka, és a befektetett idõ által érlelt gyümölcsöt jobban szeretem mint azt, ami szinte az ölembe hullik...
Hogy egy picit szakrális úton próbáljam érzékeltetni, idéznék ( szabadon ) egy Buddhista mondást: "Az út amin jársz, fontosabb mint a cél" Ha belegondolunk ez így is van... a célba érkezés már csak a helyesen, és jó úton járás jutalma...
www.smart-bus.hu
Forza.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
HOL AZ RF2 emiatt meg az ISIt fogom tarkón lõni!!!
Vicc az a ficko<#falbav>#falbav>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az f1mg2010 mod, milyen? Játszik vele valaki?
Csak 2010Mb?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kipróbáltam ezt a förtelmet...
Nem is nagyon szórakoztam a törléssel, elég volt neki egy delet gomb.
Én a CM helyében ki se adtam volna ilyen fost.Bár, ebben a rohadt pénzorientált világban nem a minõség a lényeg már:\
Na mind1.Marad az rf és az lfs: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
modes including Grand Prix, Championship, Time Trial and an extensive,
innovative Career mode. F1 2010 will also feature a highly advanced damage
model, fully dynamic weather system and extensive competitive multiplayer
options.
Install Notes...
hát persze..
Pl: atkonvertaltak egy Mazdat es alatettek a Formula Masters fizikajat, nem sokat er.😞
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Thank God, I\'m a Lada owner!
😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Thank God, I\'m a Lada owner!