rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy megrengeti a világot, az magát a világot minõsíti! Nem akarok túl nagy párhuzamokat vonni, de az egész K életünk már kizárólag a látványról szól, és nem a tartalomról.

1000%, hogy az RF2-bõl nem fog annyi fogyni mint az F12010-bõl... még, akkor sem, ha csak a PC-t vesszük... de ez nem azt jelenti, hogy rosszabb lesz nála.

Az emberek a könnyû sikerre vágynak, lehetõleg minél kevesebb befektetett energia mellett... ezt verik beléjük, és ezért még csak haragudni sem szabad rájuk. Viszont a csengettyû után sem kell andalogni...

Az a trendi, hogy csak a gyõztes számít, és a második már lúzer. Ergo gyõzelem minden áron... ha nem megy, akkor szar, és fordulnak a könnyebb felé... akár csalás után is ugye, ami megint csak nagyon trendi. Én a kemény munka, és a befektetett idõ által érlelt gyümölcsöt jobban szeretem mint azt, ami szinte az ölembe hullik...

Hogy egy picit szakrális úton próbáljam érzékeltetni, idéznék ( szabadon ) egy Buddhista mondást: "Az út amin jársz, fontosabb mint a cél" Ha belegondolunk ez így is van... a célba érkezés már csak a helyesen, és jó úton járás jutalma...

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Én a szimes rétegre gondoltam.
arty
esküszöm nem flémet akartam... egy szim (pláne valódi tartalom nélkül) sose fogja megrengetni a világot annyira, mint egy "kommersz", éveken át sony exkluzivként elérhetetlen, "leghíresebb" sorozatot feldolgozó, jól promózható/promózott codemaster játék.

Forza.

Ulvar
Kérlek magyarázd el még egyszer légy olyan kedves hogy megértse a buta agyam. Részletesen hogy értetted ezt a mondatot.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Rákérdezek, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól látok! Tehát úgy érzed, hogy az RF2 szarabb lesz mint a most megjelent F12010?

www.smart-bus.hu

arty
minden rosszindulat nélkül, az F1 2010 mellett max egy kis puki lesz ...

Forza.

Dietrich
😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Nyugi. Ha kijön nagy durranás lesz az biztos 😊
Ulvar
Most is a F1 2010ben össze vissza beszél, mindegy nem is érdekel hülye kis senki.

HOL AZ RF2 emiatt meg az ISIt fogom tarkón lõni!!!

Nightt
Pedig o eskudott meg az anja eletere is, h mekkora szim lesz<#idiota>
Vicc az a ficko<#falbav>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Igen õ.
A videó készítõje a K.Gyuri??? (padavanHUN)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok!
Az f1mg2010 mod, milyen? Játszik vele valaki?
Csak 2010Mb?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
de csak mert majdnem megcsusztal😄

Ulvar
NANA, LEGJOBB VERDA! TEGNAP 15. LETTEM VELE ELSÕ FUTAMON!!! 😊.

solo
Hai.
Kipróbáltam ezt a förtelmet...
Nem is nagyon szórakoztam a törléssel, elég volt neki egy delet gomb.
Én a CM helyében ki se adtam volna ilyen fost.Bár, ebben a rohadt pénzorientált világban nem a minõség a lényeg már:\
Na mind1.Marad az rf és az lfs: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Jacek
A "de legyozol ket ellenfelet utanna jon kimi", azon besirtam😊

Alexease
"Ha megegyszer kimeremed nyitni a pofadat, orokke csak Hispaniat vezethetsz!" 😉)))))))))))
Dietrich
oké..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Itt a F1 2010-et is hanyagolni kelle, a warez F1 2010-et meg mindenkeppen.
bardocz
Jaaa, ezt nem tudtam. Akkor neked van igazad Dietrich.
Jacek
amiban ma jelent meg

bardocz
Vagy tán PC-re hamarabb kiadják, mint xboxra? Mert arra 24-én jelenik meg boltokban.
bardocz
A warezba kikerült számomra nem egyenlõ a hivatalos megjelenéssel. Te felfogásodba megjelent, enyémben nem.
Dietrich
In F1 2010 gamers will take on the full, expanded grid in a variety of game
modes including Grand Prix, Championship, Time Trial and an extensive,
innovative Career mode. F1 2010 will also feature a highly advanced damage
model, fully dynamic weather system and extensive competitive multiplayer
options.

Install Notes...

hát persze..

bardocz
Influenza.
bardocz
Demót lehet legnehezebb irányításra állítani?
Dietrich
akkor mi terjed razorként?

mcmoha
Szerintem piszkaljak is.😉 Sajnos mindenki a kocsikra bukik, pedig rendes fizikat nem tudnak hozza csinalni.😞
Pl: atkonvertaltak egy Mazdat es alatettek a Formula Masters fizikajat, nem sokat er.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pointer4
Demót már próbáltam reggel. 😄
Alexease
A palyakat kellene piszkalni, az hasznalhato sokmindenhez, de ez az F1 auto mania..., 12 egy tucat;D
bardocz
24.-én jelenik meg elvileg.
mcmoha
Valahol olvastam valakinek mar a 3dsimed-ben van Singapore.😊 (Azt hittem meg nincs pc-re.)

Dietrich
amúgy a pályákat ha nagyon nem védték le és jók, jöhetnek rf alá 😊))

Dietrich
megjelent..

mcmoha
Ez orulet! Meg meg se jelent a jatek pc-re, de valaki mar probalkozik a modellel.😄

Toby0501
Nem, egyelõre csak ülök itt és netezek. De ez ebben a topikban nagyon off..<#banplz>

SimaSuna
na dolgozol végre? 😊
Toby0501
Én nem hallom, mert nincs hangszóróm melóban..<#idiota>

Ulvar
Az esõ az oké, más zavarta a fülemet, de nem okoskodom, majd kiderül mi van.

Toby0501

Hû! 😊

simcompany
egy kis reality check 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Penge88
Nem kell kapkodni, türelmesen várok, kb. másfél hétig úgy is rfactor-tól távol leszek... :-))

Thank God, I\'m a Lada owner!

bardocz
Arra tökéletes lesz, hogy elfekszek a kanapén, és HDTV-n szórakozgatok vele😊
mackosajt
Ja, tudjuk, hogy volna még mit csinálni, de ez is elég kimerítõ tud lenni.
😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

már az is megtalálható... 😄

Dietrich
😊)

Dietrich
tudom, hogy konzol, de akkor jön utána a pc is 😊

Penge88
Ez az!! Szép! Már alig várom a következõ verziót! :-) Amúgy teljesen normálisak vagytok (ez azt jelenti, hogy MÉÉÉG MÉÉÉG!!) :-) Barkas, 24-es Volga (esetleg kombi), Izs furgon! 😄 Csak néhány ötlet!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Sajnos a kormány-lag nagyon látszik az összes videóban, az viszont megbocsájthatatlan részemrõl... szóval én nagyon pesszimistán vélekedek róla