rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Egy kérdésem lenne. FSONE 2008-nál szeretném kicsit átállítani, hogy a motor fordulatát szemléltetõ ledek magasabb fordulatnál gyulladjanak ki, mint most, PL, a zöld az olyan 18000 körül a piros az 18500 körül, és a kék, az pedig úgy 19000-nél. Mit kellene átírni, hogy ezt meg tudjam oldani???
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mert nem mind van fent az rfactorcentrálon!
Tegnap bele telt pár körömbe, hogy megfogjam Norbit. Annyi meló után ha jött volna az elõzés elõtt egy sárga nem örültem volna.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Kb 15 kör alatt utolérné a sor eleje a sor végét 😄 Amm, tegnapi futam végéért tényleg kár kicsit, de azért megint látszott, hogy most már bármelyik pályán benne van a mezõnyben egy hosszú etap ahol zöld alatt kell pitelni. Doverben szerintem megint futni fogunk egy 100+ körös zöld etapot, csakhát jó lenne ha 15-16 helyett, 25-26an lennénk. 😊
Virtual SimRacing
Ebben a "csodálatos" példányban már nem is moszkvics moci van elhelyezve, meg picit babrálva van a futómû is.
Ja és természetesen elsõ az élmény a modnál, második a valóság.
Sajna. Bár amennyire lehet,a gyári gépeket igyekeztünk valóságosnak megcsinálni, de a tuningoltak már erõsen fantáziára vannak bízva, pláne, hogy pl. ehhez is annyi segítséget kaptunk, amennyit egy orosz rallyversenyzõ gyerek tudott adni. Történetesen, hogy BMW irányon szokták tuningolni. Így kapott szép izmos mocikat a Bajor Motorgyártól. 😊
Ja, és akar a fene abba a topikba menni érvelni. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Jön Dover az is jó móka lesz ;-)
Virtual SimRacing
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Teaser from the EC 1.5 <#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
<#kacsint>#kacsint>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
-=VMT Formula Master 2010=-
Akinek nincs még meg a Formula Master Mód, a hozzátartozó patch és a komplett Track Pack az letöltheti:innen
Lebonyolítás a következõ:
2010.09.26. 16 órakor szerver restart lesz, majd onnantól kezdve 18 óráig szabadedzés.
18 órától idõmérõ edzés (20 perc)
18:20-tól warm up
18:30-tól verseny (1óra futamtáv)
A futamot élõben közvetíti a Féknyom online TV, ezért az idõtervet szigorúan tartanunk kell.
Az idõmérõ edzés és a verseny között a beállításon módosítani már nem lehet a Parc Ferme szabály miatt, erre figyeljetek.
Nevezni továbbra is az alábbi linken lehet, még van hely:
Jelentkezés
További infók az oldalunkon.
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Mûábrán ezt használjuk(amikor nem papírra rajzolunk), aztán leszedtem, hogy gyakoroljak.
Virtual SimRacing
http://www.modding.frracers.ultramoron.com/PhysicsGlossary.shtml#HDV
The Power of Dreams
"Laszlo,
Thank you very much for bringing this to our attention.We will make every concession in the future to be more vigilant about our email newsletters.
We'll be posting a correction on the rFactorCentral fan page on Facebook.
Regards,
ChrisrFC
Customer Care"
@Mugi: Tehetlenség, és azzal a qrva bonyi képlettel lehet kiszámolni.
Köszi!
<#papakacsint>#papakacsint>
The Power of Dreams
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun