rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rojales
jol haladsz, lassan meglesz az egész belsõ is a nemrég linkelt autodhoz 😄

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

bardocz
No, kell-e valamelyik kocsiba 30 centis kormány fékerõelosztóval, meg két gombbal?😄
Helló mindenkinek!!!
Egy kérdésem lenne. FSONE 2008-nál szeretném kicsit átállítani, hogy a motor fordulatát szemléltetõ ledek magasabb fordulatnál gyulladjanak ki, mint most, PL, a zöld az olyan 18000 körül a piros az 18500 körül, és a kék, az pedig úgy 19000-nél. Mit kellene átírni, hogy ezt meg tudjam oldani???

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tobias88
Az alap mapokat tudja valaki honnan tudom letölteni? (Toban-Brianza-stb)
Mert nem mind van fent az rfactorcentrálon!
bardocz
Én akkor lettem picit ideges, amikor újrajtnál a mögöttem lévõ nem tudom hogyan, de olyan tempókülönbséggel ment bele a seggembe, hogy el is mentek mellettem rögtön. Ha az nincsen, akkor a köv sárgánál én vagyok a kutya, és máris elõrébb végzek.
zolee145
A probléma ott van, hogyha hosszú zöld van akkor nem lehet észnélkül tolni az elején, viszont nem tudod elõre. Ha spórolsz, és mindig akkor jön a sárga amikorra kijönne a különbség a te spórolós gumijaid, és az eleje szétrongyolt gumijai közt, és az élre kerülhetnél akkor az marha bosszantó.😊
Tegnap bele telt pár körömbe, hogy megfogjam Norbit. Annyi meló után ha jött volna az elõzés elõtt egy sárga nem örültem volna.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Nekem a nagyon hosszú zöld etapok ugyan úgy nem tetszenek, mint a nagyon rövidek, menjünk szépen 40 köröket egyben, és az úgy pont jó😄
Dover 30-40 autóval lenne igazán jó 😊
Kb 15 kör alatt utolérné a sor eleje a sor végét 😄 Amm, tegnapi futam végéért tényleg kár kicsit, de azért megint látszott, hogy most már bármelyik pályán benne van a mezõnyben egy hosszú etap ahol zöld alatt kell pitelni. Doverben szerintem megint futni fogunk egy 100+ körös zöld etapot, csakhát jó lenne ha 15-16 helyett, 25-26an lennénk. 😊
bardocz
Összes road versenyem könnyebb volt eddig, mint a Nascar futamok. Ott sokszor tényleg csak körözgetni kellett, mivel az elõttem lévõ gyorsabb volt, a mögöttem lévõ meg lassabb. Itt ilyen nincs, vagy ritka.
gviski
És még az mondják hogy a NASCAR könnyû mert csak bal kanyar és padlógáz :-) Ahogy Aryton írta a fórumba: "Egyszerûségében rejlik a szépsége és a nehézsége"

Virtual SimRacing

bardocz
Hát én nem csúszáshatáron mentem, hanem konkrétan csúsztam az utolsó kanyarból kifele😄
mackosajt
Ha azt vesszük alapul, hogy ez igazából már nem is annyira Moszkvics a videóban, mint inkább egy szörnyeteg ( tehetett volna Target fadeszkás hátsószárnyat is rá, mert az lehet ismertebb 😊 ), még talán hihetõ is a szitu.
Ebben a "csodálatos" példányban már nem is moszkvics moci van elhelyezve, meg picit babrálva van a futómû is.
Ja és természetesen elsõ az élmény a modnál, második a valóság.
Sajna. Bár amennyire lehet,a gyári gépeket igyekeztünk valóságosnak megcsinálni, de a tuningoltak már erõsen fantáziára vannak bízva, pláne, hogy pl. ehhez is annyi segítséget kaptunk, amennyit egy orosz rallyversenyzõ gyerek tudott adni. Történetesen, hogy BMW irányon szokták tuningolni. Így kapott szép izmos mocikat a Bajor Motorgyártól. 😊
Ja, és akar a fene abba a topikba menni érvelni. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

gviski
Mivel csak a hétfõi teszten voltam és azóta nem is mentem vele egy kört se csak tegnap délután kezdem el készülni, fogalmam se volt hogy mûködik a gumi hosszú etap alatt, verseny elõtt, kérdezem Morfit mennyire spórolós pálya, mint az elõzõ, mondja hogy nem csak a hátsóra figyeljek, az elsõ bírni fogja, hát nem sok kellet hogy elsõ defektet kapjak a PIT elött. Amúgy nagyon jó volt a set lehetett jókat lehetett "driftelni". A kigyorsításokat nagyon élveztem szinte mindig csúszás határon tartottam, éreztem a FFB-n amikor elkezd csúszni a kocsi, elkönnyült a FFB. Szerintem közepesen jó volt a futam, a végén kicsit sok volt már a sárga, de megint mentünk egy olyan zöld etapot ahol szinte az egész mezõny le PITelt zöld alatt, ha Morfi nem kap defektet és nincs sárga már csak 1-2 kör kellet volna nekem is hogy PITeljek.

Jön Dover az is jó móka lesz ;-)

Virtual SimRacing

bardocz
Szerintem ez volt a legrosszabb versenyem eddig. Hosszú zöld etapnál szétdrifteltem a hátsó gumimat, és muszáj volt kimennem a pitbe.
Hello letöltöttem a F1RFT 2010-et és a TrackPack-ot és mikor rámegyek az idõmérõre kilép és nem ír ki semmit ez mitõl van?

h kell betenni a játékba a suprat??
Toby0501
😄

b-type
Nem rossz, pláne a modell, de nincs az a moszkvics ami ne pördülne meg ilyen kormánymozgásokra, a fizikája így szemre elég hihetetlen...akár azt is mondhatnám hogy ezzel nem lehetne érvelni az F12010 topikban 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Én is azt hittem.😄

Toby0501
Én is azt hittem, le is töltöttem mindet, s csak utána néztem meg, hogy mégis mit tartalmaz..<#idiota>

mcmoha
Aha. Azt hittem hasznalhatoak.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Toby0501
Ezek sajnos eléggé nem jó modellek.. Egybe van az egész kasztni, nincs meg hozzá a cockpit..

mcmoha
Itt vannak Forza3 autok.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Smici1985
Valaki nem tudja feltölteni valahova a Forza3-ból a Seat Leon Supercopa-s autót? Megpróbálnám átkonvertálni, mert sokkal szebb mint az a modell, mint a 2006-os modban lévõ.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

gviski

Virtual SimRacing

mackosajt

Teaser from the EC 1.5 <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Érdekelne az alaktényezõje.😄

bardocz
Remélem félév végére már tudok valami értelmesebbet is csinálni majd😊
batihu
Jó lesz ez Dávid! Még egy kicsit azért gyakorolni kell, és segíthetsz Emerico-nak!
<#kacsint>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

-=VMT Formula Master 2010=-

Akinek nincs még meg a Formula Master Mód, a hozzátartozó patch és a komplett Track Pack az letöltheti:innen

Lebonyolítás a következõ:
2010.09.26. 16 órakor szerver restart lesz, majd onnantól kezdve 18 óráig szabadedzés.
18 órától idõmérõ edzés (20 perc)
18:20-tól warm up
18:30-tól verseny (1óra futamtáv)

A futamot élõben közvetíti a Féknyom online TV, ezért az idõtervet szigorúan tartanunk kell.

Az idõmérõ edzés és a verseny között a beállításon módosítani már nem lehet a Parc Ferme szabály miatt, erre figyeljetek.

Nevezni továbbra is az alábbi linken lehet, még van hely:
Jelentkezés

További infók az oldalunkon.

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

ezt h érted?<#conf>
Jacek
be kell rakni a meghajtoba😊

hello...az autókat h tudom berakni a játékba???
Jacek
ironia?😊

bardocz
Jaja😄
Mûábrán ezt használjuk(amikor nem papírra rajzolunk), aztán leszedtem, hogy gyakoroljak.
AlieN911
Solid Edge? xD

Honda - The Power of Dreams

bardocz
Milyen szám?
Ez tök kicsi, csak 15mm a kerék átmérõje😄
Jacek
kicsit nagy a poly szam😄

bardocz

Valaki nem keres profi 3D tervezõt?<#idiota>
hát abból csak egy van 😞
gviski
laller82
Ha több Finish gate van lerakva, az okozhat ilyet.

www.skincentral.hu

rF-be nem tudja valaki mitõl van az hogy több kört számol egy adott pálya mint amennyit mész? Találkoztam több pályán is ilyennel, meg én is szórakoztam már régebben vele, de már nem rémlik mit csináltam hogy jó legyen. Valaki? esetleg?
hondash3

The Power of Dreams

mackosajt
Jeleztem amint megláttam:
"Laszlo,

Thank you very much for bringing this to our attention.We will make every concession in the future to be more vigilant about our email newsletters.
We'll be posting a correction on the rFactorCentral fan page on Facebook.

Regards,
ChrisrFC
Customer Care"

@Mugi: Tehetlenség, és azzal a qrva bonyi képlettel lehet kiszámolni.

hondash3
Valaki tudna infót adni nekem, hogy a HDV, PM és a többi fileokban az Inertia értékek egész pontosan mit határoznak meg, hogyan számítható ki, vagy saccolható (láttam már olyan képleteket, hogy fülem ketté állt) meg az értéke. A zárójelben lévõ 3 érték micsoda? Gondolom a 3 koordináta tengely. De mihez?

Köszi!
<#papakacsint>

The Power of Dreams

Fehercsoki
Az F1 RFTnek jelenleg csak 1.0ás változata van és 2 trackpackje?(csak azért mert nem akarok semmit kihagyni)

Jacek
Mi szarhazi barmok varjuk😄 majd kuldunk videokat gyurikanak😊

Nem mi? Mégnéztéd-é? 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun