rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Mo.-n nem lesz dobozos, akkor rendelek Angliából, ennyi.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Bár igaz, hogy azt a részét pont lelehet tölteni, és csak maga az a kis hozzá járó fecni jelenti az egész játék árát.
Meg a lemez 2-3 év állásba szarrá megy, utána meg szívhatsz mint a boci mint a GTL-el, hogy alig sikerül a lemez nélkül életre kelteni a játékot.
Asszony is basztat, hogy minek vannak azok a színes dobozok, tegyem el onnan, nem játékszoba...
Odamenni kivenni a tokból úgy is lusta vagyok, lemez nélküli verzió lesz a gépen minden esetben, a meghajtót is szétbassza. lassan a CD-rõl lassabb lesz installni, mint a netrõl lehúzni.
Valahol nem látom az igazad..., talán egy 90 éves papókánál megérteném.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Valami marketinget be kellene dobjanak, mert ha nem reklamozzak, megfelelo bevetel sem lesz...
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt mondták, hogy abban az esetben indulnak, ha ugyanazt az autót tudják használni a V8-ban is mint a DTM-ben. Ez nem 10%, hanem annyi százalék amennyire hajlandó a V8 átvenni a DTM technikai szabályzatát.
Mellesleg nagyon remélem, hogy semennyire. Nem a BMW miatt, hanem a V8 miatt. Menjen a BMW nyugodtan, de akkor õ alkalmazkodjon, ne egy komplett sorozat, egy komplett földrész...
Kicsit hasonló volt a helyzet a NASCAR-ban: a Toyota be akart szállni. Nem az történt, hogy a V8-ak helyett 1,4-es sor4-gyel megy a NASCAR, hanem a Toyota épített olyan autót (és teljesítette az egyéb feltételeket, pl USA-ban gyártott autók) amivel indulni tud a sorozatban. Ez ilyen egyszerû. Jöjjön a BMW, mondjuk egy V8 szabály szerint átépített 5-össel.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"V8 Supercars bejelentette a következõ generációs autóról szóló elképzelését, ami a 2012-tõl állhat szolgálatba."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mikor kiléptek a F1-bõl és a WTCC-ben is leépitették a projektek azt is elmondták terveik között szerepel más szériákba való beszállás.
egyik a DTM a másik a V8..ami nem lenne baj ha nem így kezdenék:
hogy amennyiben ugyanazt a modellt tudjuk itt is versenyeztetni, akkor minden bizonnyal javaslatot készít a BMW a V8 Supercars szériába való belépéshezne akarjon diktálni..