rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ez jó meg minden látom a másik gépen a szervert de mikor be szeretnék lépni azt írja ki hogy csatlakozási idõ lejárt pedig csak fél perc telt el a szerver készítése és a másik géptõl való belépésig. És ezt a problémát hogy tudom orvosolni?

SimaSuna
rFactoros Fieasta-t lelehet valahonnan tölteni?
gugliztam, de semmi 😞
mackosajt
Akit esetleg érdekel, kiadásra került egy elektromos fantázia autó.
Voltexe 1.0

Csak rfc valamiért nem mûkszik rendesen, de tõlünk tölthetõ, ha érdekel valakit.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

THX

macleody
1. Minek a hamachi mikor rendes szerver is van?
2. A routerben engedélyezni kell a portokat:
TCP: 34447
UDP: 34297,34397
Helló!
Az volna a kérdésem hogy ruteres nettem van és szeretnék a hamachi program segítségével egy lan hálózatos szervert csinálni de meg csinálom mind két módszerél a kinti program segítségével (rfactor Dedicated) és bent a játékban is próbáltam már és sehogy se látták az emberek a szerveremet.Miért nem látták?

Választ köszönöm elõre is.

Totti5
Ez a cincegés😄DDDDDDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hondash3
<#buck>

The Power of Dreams

Totti5
😄😄😄😄

Dietrich
akkor ez olyan mint Onasim a valóságban 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Uccso, kavedaralo hanggal😉
Amugy "rajottem" miert szarabb a hang, mint kellene: felvetelnel valamit tulvezerel es/vagy a "Dolby/Stereo atalakitassal" van a gond:/ Sok a duborges es elveszik nehany hang kozeprol😉
Persze, tudom, amugyis szar, csak az lehet, de hat ez van😄

Alexease
LOL! 😊
En csak poenak szantam, hogy forditva irtam a nevet (ha mar visszafele megyek a palyan), nem tudtam, hogy GPL-hez valaki megcsinalta (es/vagy valoban hasznaltak igy)?!😊))))
mcmoha
Basszus! Megvan! <#zavart1><#idiota><#nyes>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
letöltés.

csak aztnemtudom rF-hez van-e...
mcmoha
Soha nem hallottam rola, raadasul nem is talalok ra utalast sehol. Ez egy letezo palya? <#lama>

Alexease
Tropsom 😊 <#zavart1>
mcmoha
Ezt a palyat hogy hivjak?😊

Alexease
Nem😉 De tessek, legyen porszivo hang is;D

Hexenking
Nagy köszi 😊))

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

mcmoha
Nagyon klasz.😊 Kozben valaki feltoltotte ide is.😊 Toltsed mig meleg.😊

Hexenking
😞 köszi, és milyen ? A mérette mindenesetre elég nagy.

mcmoha
Sajnos csak ez az egy link van.😞 Nekem reggel lejott; probalkozni kell tobbszor aztan egyszercsak jo szokott lenni.😊

Hexenking
Szia mcmoha!!
Sajnos a Monaco 2010 nem jön le 😞
Szeretnék kérni egy másik linket, ha van
köszönöm .

mackosajt
Most kivételesen Mugen emlíette, hogy láttam már? Én meg rálestem, majd megmutattam nektek is. 😄

Amúgy miért lennék hibakeresõ program? Megoldásokat is tudok ám. 😉
Amúgy meg tényleg a lelógás a fõ ok, amiért mutattam.
EC-ben szoktunk így járni, hogy lecsúsznak a dolgok a helyükrõl, aztán lehet javítani.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

pointer4
Ha egyszer ezeknek a kenyérpirítóknak ilyen szar hangjuk van.
bardocz
Köv félévben pályázok minden ösztöndíjra, hogy tudjak iRacingozni<#idiota>
Totti5
kávédaráló hangnál most sem futotta többre?

mcmoha

pointer4
Szerintem nem az a baja, hogy hova vannak felfogatva, hanem hogy nem fekszik fel az egész féknyereg, csak az egyik fele, és a másik vége lóg.
zolee145
Szerintem te nem is egy élõ fórumozó vagy, hanem valami hibakeresõ program.😄
Amúgy miért ne lehetne ott a féknyereg? Az F1 autókon pl 6 óránál van az elsõ meg a hátsó féknyereg is. Régebbi DTM autón láttam, hogy elöl két féknyereg volt 3 és 9 óránál. De mondjuk hátul a az F430-on is kettõ van, az egyik a kéziféknek van, a másik az üzemi fék. Szóval ezer megoldás létezik.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
OFF: Ez meg a nem ingyenes, nem alap, nem tanulo auto😛
mackosajt
Úgy látom, a "modder" egy picit prealpha állapotban adta ki, mert a fékek mintha picit lecsúsztak volna 😊

gviski
nagyon jó kis járgány lett 😄 élvezetes vele menni ;-)

Virtual SimRacing

Dietrich
<#schmoll2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
OFF: Uj "ingyenes", alap, "tanulo" auto😊

Smici1985
Köszi a segítséget. Most már minden meg van ami kellett.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ez ugyan az, mint amit én linkeltem...<#vigyor>
gviski
Ezt már mennyiszer elmondtuk, na de akkor újra 😄

1. Az rFactor Online versenyzésre lett kitalálva, így a moderek nem is foglalkoznak a moduk offline részével, valamint az AI alapból is szarul van megcsinálva, de még a gyári modokkal és pályákkal nem vészes. Szóval felejtsd el az offline-t rFhez. Ha F1-et akarsz offlineba akkor ott van a F1 2010 játék.

2. Mivel minden liga kicsit magára igazítja mindig az adott modot, pályát, így kevés olyan server van amire egy külsõ személy simán fel tudd menni. Nekem az a tanácsom hogy keres magadnak egy F1 ligát, úgy is van belõle kismillió :-) Aztán ha már nincs rajtad szemellenzõ, rájössz majd, hogy az F1 unalmas szar :-) a négy nagynál (SimCo, MASZIM, HRC, VSR) meg találsz olyan nem F1-es bajnokságokat hogy a fülled ketté áll 😄

Virtual SimRacing

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Sziasztok, kérdésem lenne hogy:
1. F1RFT 2010 TrackPack ot felrakom, és nem tudok versenyezni rajtuk, mert a többi verda egyáltalán nem versenytempóban megy hanem csak tötyög a pályán.

2. online játéknál rámegyek egy versenyre és nem a jó pályát tölti be soha, és mindíg ledob. van valami speckó crack hozzá vagy vmi beállítás?

Vagy innen kérhetsz infót. Már,ha adnak<#nyes>

BMW Challenge
http://www.mnasz.hu/mnasz.php?id=804

Alapkiírás 53.oldaltól
mackosajt
Target koma nem bír magával, és két EC gép elkészítése között is keresi a kihívásokat:

Smici1985
OFF:

Valaki tudna olyan oldalt, ahol megtalálható a BMW 325 Challenge technikai szabályzata. Elõre is köszi.

ON<#zavart1>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

bosco05
Valamilyen szinten igazad van, de más országban mégis megoldották. Akkor tudnám ezt teljesen elfogadni, ha egyáltalán nem lenne dobozos verzió. Lehet kis hazánk nem piac ilyen téren, de én meg szeretném ugyanazt kapni a pénzemért, mint egy német, egy osztrák, vagy egy angol, pláne ha többet is fizetek érte mint õk. Valószínû most már meg tudom oldani az Angliából való rendelést és ily módon hozzájuthatok a játékhoz az általam kívánt formában, így aztán mindenki boldog lesz. Amúgy ha egy kis pénzt fordítanának arra is, hogy ne lehessen érdemben feltörni a játékot, akkor sokkal több bevételük lenne. Nem olyan bonyolult az, hisz csak egy központi szerver kéne, ahogy SimBin is csinálja. Ebbõl élnek meg nem másból. Egy felhasználónév egy jelszó és mehet a multi, minden egyéb esetben így jártál. Követendõ példa, nem véletlenül csinálja ugyanezt az EA és sok más fejlesztõ és kiadó.
Smicy2
off
jöttök minirallyra? 😄 lesz pár érdekes autó.. 😄

Charade GTti

Alexease
Szerintem, zarjuk le a temat, millioszor ki volt targyalva, igazabol senkit nem erdekel, aki akarja ugy is megveszi, aki meg nem, lenyegtelen hogy milyen kifogassal all elo😉
Alexease
Ez teged minosit - persze csak akkor, ha ennek elllenere meg intenziven hasznalod is😉

Amugy ne varja el senki, egy KIADO NELKULI, nehany emberes fejleszto csapattol azt, hogy egy max nehany ezer pedlanyban eladhato jatekra, rakoltsenek egy rakas penzt pluszban, hogy lehessen mindenkinek dobozos verzioja a vilagban.

Egy dobozos verzio nem ugy szuletik, hogy nyomnak egy gombot es kesz van😉
- engedelyeztetni kell
- meg kell rendelni, gyartatni, szitazni a lemezeket
- ugyan ez a dobozzal
- forgalmazasi, kiadasi engedelyek, procedurak (szabvany, sorszam, vonalkod mittudomenmi😛).
- orszagonkenti terjesztok, forgalmazok, mindenhol a kotelezo honositasok (minimum a doboz, a forgalmazasi kodok, engedelyek, hasznalatio utasitas stb.)
- es meg sorolhatnam

De a lenyeg, ennek mind, mind van koltsege, ado es jarulek vonzata.
Igy hogy eddig, ennyien, igy fejlesztik, ennyi peldanyban tudjak eladni, igy kerul ennyibe (~10000). Ha ezt megtoldjuk a nemzetkozi dobozossal, lenne vagy ketszer ennyi😉

Meg igy sem veszik meg az emberek, mert sokan 2-3000 Ft adnanak erte max (sot, van amikor az 1500 Ft-os, akcios, dobozos programot is warezoljak, es szivnak vele;DD).
bosco05
Hát nekem az eredeti játékaim nem szemetek és a GTL-em is hibátlan 😄 Valami ott a polcoddal lesz mert a 7 éve ott lévõ cod1 sõt a mégrégebbi Half-Life is csak úgy suhan az installnál 😊 Lehet nem uránium rudakon kéne játékokat tárolni 😄
Alexease
Ez a Preorder inkabb csak egy rFactor Central reklam, hirlevel feliratkozas😉 De valszeg nem maguktol talaltak ki, igy legalabb van valami remeny a megjelenesre😉