rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltexe 1.0
Csak rfc valamiért nem mûkszik rendesen, de tõlünk tölthetõ, ha érdekel valakit.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
2. A routerben engedélyezni kell a portokat:
TCP: 34447
UDP: 34297,34397
Az volna a kérdésem hogy ruteres nettem van és szeretnék a hamachi program segítségével egy lan hálózatos szervert csinálni de meg csinálom mind két módszerél a kinti program segítségével (rfactor Dedicated) és bent a játékban is próbáltam már és sehogy se látták az emberek a szerveremet.Miért nem látták?
Választ köszönöm elõre is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy "rajottem" miert szarabb a hang, mint kellene: felvetelnel valamit tulvezerel es/vagy a "Dolby/Stereo atalakitassal" van a gond:/ Sok a duborges es elveszik nehany hang kozeprol😉
Persze, tudom, amugyis szar, csak az lehet, de hat ez van😄
En csak poenak szantam, hogy forditva irtam a nevet (ha mar visszafele megyek a palyan), nem tudtam, hogy GPL-hez valaki megcsinalta (es/vagy valoban hasznaltak igy)?!😊))))
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sajnos a Monaco 2010 nem jön le 😞
Szeretnék kérni egy másik linket, ha van
köszönöm .
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Amúgy miért lennék hibakeresõ program? Megoldásokat is tudok ám. 😉
Amúgy meg tényleg a lelógás a fõ ok, amiért mutattam.
EC-ben szoktunk így járni, hogy lecsúsznak a dolgok a helyükrõl, aztán lehet javítani.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy miért ne lehetne ott a féknyereg? Az F1 autókon pl 6 óránál van az elsõ meg a hátsó féknyereg is. Régebbi DTM autón láttam, hogy elöl két féknyereg volt 3 és 9 óránál. De mondjuk hátul a az F430-on is kettõ van, az egyik a kéziféknek van, a másik az üzemi fék. Szóval ezer megoldás létezik.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
1. Az rFactor Online versenyzésre lett kitalálva, így a moderek nem is foglalkoznak a moduk offline részével, valamint az AI alapból is szarul van megcsinálva, de még a gyári modokkal és pályákkal nem vészes. Szóval felejtsd el az offline-t rFhez. Ha F1-et akarsz offlineba akkor ott van a F1 2010 játék.
2. Mivel minden liga kicsit magára igazítja mindig az adott modot, pályát, így kevés olyan server van amire egy külsõ személy simán fel tudd menni. Nekem az a tanácsom hogy keres magadnak egy F1 ligát, úgy is van belõle kismillió :-) Aztán ha már nincs rajtad szemellenzõ, rájössz majd, hogy az F1 unalmas szar :-) a négy nagynál (SimCo, MASZIM, HRC, VSR) meg találsz olyan nem F1-es bajnokságokat hogy a fülled ketté áll 😄
Virtual SimRacing
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
1. F1RFT 2010 TrackPack ot felrakom, és nem tudok versenyezni rajtuk, mert a többi verda egyáltalán nem versenytempóban megy hanem csak tötyög a pályán.
2. online játéknál rámegyek egy versenyre és nem a jó pályát tölti be soha, és mindíg ledob. van valami speckó crack hozzá vagy vmi beállítás?
Valaki tudna olyan oldalt, ahol megtalálható a BMW 325 Challenge technikai szabályzata. Elõre is köszi.
ON<#zavart1>#zavart1>
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Amugy ne varja el senki, egy KIADO NELKULI, nehany emberes fejleszto csapattol azt, hogy egy max nehany ezer pedlanyban eladhato jatekra, rakoltsenek egy rakas penzt pluszban, hogy lehessen mindenkinek dobozos verzioja a vilagban.
Egy dobozos verzio nem ugy szuletik, hogy nyomnak egy gombot es kesz van😉
- engedelyeztetni kell
- meg kell rendelni, gyartatni, szitazni a lemezeket
- ugyan ez a dobozzal
- forgalmazasi, kiadasi engedelyek, procedurak (szabvany, sorszam, vonalkod mittudomenmi😛).
- orszagonkenti terjesztok, forgalmazok, mindenhol a kotelezo honositasok (minimum a doboz, a forgalmazasi kodok, engedelyek, hasznalatio utasitas stb.)
- es meg sorolhatnam
De a lenyeg, ennek mind, mind van koltsege, ado es jarulek vonzata.
Igy hogy eddig, ennyien, igy fejlesztik, ennyi peldanyban tudjak eladni, igy kerul ennyibe (~10000). Ha ezt megtoldjuk a nemzetkozi dobozossal, lenne vagy ketszer ennyi😉
Meg igy sem veszik meg az emberek, mert sokan 2-3000 Ft adnanak erte max (sot, van amikor az 1500 Ft-os, akcios, dobozos programot is warezoljak, es szivnak vele;DD).