rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fognak tudni beszállni, akkora tradíciója van a V8-nak nem tudnak piacot teremteni ide. Egyszerûen képtelenség. Ha mégis, akkor nem tudnak a szabályokba beleszólni, annyira bonyolult alapból... Nem szólhatnak bele, itt azért kiállnak, egy Európai céggel nem fognak nagyon foglalkozni. Láthatod virít még mindig náluk a Holden és a Ford miközben máshol nem kicsit vissza este a piacon.
Itt nem pénzre megy...persze arra is, de minimális fejlesztések vannak csak az autókon évek között. Hát van aki 1-2 éves verdákkal megy nem a mai fejlesztéssel de megy! Ráadásul évek óta csak a Ford és Holden 2 tábor volt és lesz is! Igaz a Ford csökkenõ létszámba van de kit érdekel amikor most is Surfersbe Top 5 be 4 Fordos volt miközben van összesen 10 Ford a 30 autós mezõnyben...és ez nem egy pályán ...rendszeresen így van. Arról nem is beszélve 30 autó van egy pályán! Van verseny izgalom elõzés kevésbé szólnak bele a versenybírók a kiélezett versenybe lásd ma, de ha kell keményen büntetnek ÉS AZONNAL 1 kör max...ha rosszul döntenek ez van...de döntöttek nem az hogy most hát vizsgáljuk ja persze blabla döntenek ott így nem úszhatja meg a büntit a vétkes. Most is volt mindre példa, úgyhogy megfogadtam innentõl kezdve ha muszáj leszek felkelni hétvégén fél 3 fél 4 fél 5 fél 6kor megteszem csak azért hogy megnézzek egy jó futamot!
bocsi az offért amúgy V8 Supercar! (s hiányzik) topic van majd ott folytatom mert innentõl (illetve lassan azt mondom jövõre) ott fogok írogatni róla linkelni streamet stb...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
FIA WTCC egy bohóckodás a V8 mellett..elég csak az idei évet nézni hogyan bántak el Micheliszékkel a különbözõ döntésekkel kezdve attól, hogy nem lehetnek privát csapat a nem egyforma büntik kiosztásáig..
de a V8 sem lesz sokáig ilyen..a BMW már jelezte beszállna a V8-ba szivesen....és akkor majd azt is szétbarmolják.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A beallitasok is jok, de az INI-ben probald ki ezeket:
- Steer Ratio Speed="0.00000"
- FFB Effects Level="4" (bar ezek csak a kamu efektek)
- FFB Gain="1.0"
De modonkent is valtozhat a dolog, a HDV file-okban, update-ekben is lehet sokszor FFB-t allitani, foleg ha a mod kompatibilis valamelyik FFB plugin-nel (ReelFeelPlugin).

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Link
Nezd at az ../rFactor/UserData/TENEVED/Controller.ini file-t, hogy mik vannak beallitva.
:) Semmi okosság :P
ezt szivesebben nézném az eurosporton mint a FIA WTCC-t..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Virtual SimRacing
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy modon belül hol tudom megnézni, hogy az auto hol ál a boxban. Sajnos minden pályán össze vissza álnak az autók.( pl: ferrari+Mclaren az egy boxban áll) Megnéztem a pálya Aiw file-t, ott minden rendben van. A segitséget elöre is köszönöm.
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Aki csak teheti, jöjjön, mert hihetetlen nagy élmény. 4 sebesség, iszonyat erõ és hang. Pálya: Anderstorp
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Egy oval setup guidera / leirasra lenne szuksegem, ha valakinek van ilyen, akkor legyszi ossza meg velem, pliiiiz. Koszi!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Virtual SimRacing
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
The Power of Dreams