rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal semmi komoly 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elvileg ez a komolyabb modolashoz kell, aki melyebben at akarja irni a programot es/vagy hozzafuzni uj funkciokat.
Szerk.: beleolvasva a "hasznalati utmutatoba", tobbekkozott erre jo: "...telemetry programs, motion bases, head trackers, and statistical databases.". 😊
Pl. itt .
Ha az rFactor plugin-ekre gondolsz, akkor azok a hang-film lejatszashoz, a Racecast, az IRC, netComm, TrackIR cuccokhoz kellenek.
Vagy az is elég ha ezt átírod olyanra amilyenre neked tetszik, és bemásolom magamnak, vagy Wild felrakja:
"
Number=03
Team="T&B team"
PitGroup="Group13"
Driver="b-type"
Description="B-type #03"
Engine="Honda 2006"
Manufacturer="HRC/JunkYard Garage"
Classes="ZRCivic"
FullTeamName="T&B Team"
TeamFounded=2005
TeamHeadquarters="Napoleon, Bp."
TeamStarts=0
TeamPoles=0
TeamWins=0
TeamWorldChampionships=0
"
Tesztelném a súlyelosztásokat, és jó lenne neved alatt futna a járgány, én meg nem akarom átírni, mert esetleg elfelejtem és ütközni fog.
köszi!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Én nem baszogatok senkit, nem tudom mi bajod van azokkal akiknek fontos az IS (!), hogy egy pálya hogy néz ki.
Szerintem ronda mint a bûn, akármennyit is dolgoztak vele, amit természetesen respektálok!
He meg gyenge a gép levenni még mindig lehet belõle de hozzáadni nem...
De a "gyári" ISI pályák bizonyították azt , hogy lehet szépet és gyorsat is csinálni 😄DDD
Tudom, hogy most a "konvert-korszakát" éli az rF, de ez a pálya aztán már a netovább !!!
Nem fény és csillogás hiányzik , hanem normális texturák...Tudom egyszer lesz az is , de vessetek meg nekem ez most , így nem tetszik...
Ott van pl, Brno vagy a Brand Hatch (lehet rosszúl írom) az is konvert még is szép !!
Sõt ha jól tudom egyiket épp Te csináltad....<#nemtudom>#nemtudom>
Azért ha megnézed, az RSC-n örülnek minden pályának, nem csak annak, ami 5-10fps-t ad le. Tudom, neked bivalyerõs géped van, de a fények és a csillogás azt is kifekteti.
Szerintem ahelyett, hogy a moddereket és a konvertálókat baszogatnád állandóan, kicsit nézz utána, hogyan készülnek ezek a dolgok. Az éjszakai fényekkel az egyik modder 14 órát töltött el, míg egy pályára megcsinálta!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Mission Impossible 2010: PRO Class
Még a csatornafedél is ránt egyet a kormányon.
Kár hogy ilyen rövid pálya, bár ez hûen tükrözi milyen rengeteg meló egy ilyen minõségû pálya: már tök régóta csinálják és nem is hosszu...
Kicsit szûk a beton, de valami kissebb autóval ( R-hez vagymi..., Clio...) elég fun lehet versenyezni rajta 😄D
Ennyire nem kéne azért mindent, mindenkinek konvertálni 😞(((
Amigás koromban nem láttam ilyen csúfságot 😄DD
Papai Laca is "Nascar-os", O is nalunk versenyzik egy joideje, Ot sem egyszeru "befogni"😊))
Szoktak fórumozni ? 😄DD
Hasonló az enyémhez csak én sokkal kissebb szárnyal megyek...
De nincs ezzel baj , nem bántani akartam senkit , csak megemlítettem 😄DDD
Én jobban szeretem ha 50 kör alatt még van esélyem kemény munkával a 30 mp-el elõttem lévõt is megfogni 😄DD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES