rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Én ez alapján hegesztem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
CLIO
eZ DURVÁBB, ÉS A LÁMPA TEXTURA ISTENI!!! Nagyon jó a model, de 40 dollárért in game semmire nem jó, ez csak 1 külsõ autóhéj, kerekek nélkül szerintem ráadásul.

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type
<#eljen>
jóságos gépezet.
kisoff:
Ha vkit érdekelnek mindenféle autós képet jó méretben pl (1.6×1.2 a méret!)
- kép
- Ez még akár festéshez is jó..

akkor itt ippeg van csomó:
- .ru-s oldal.
offa vége.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
<#eljen><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
azé egy ilyen verseny (pláne a 2.) izgalmasabb tud lenni mint egy másfél órás uncsi F1...<#integet2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Egy kicsit korcs , az mit számít ? 😄DD
PCC-ben is olyan csámpás a kormány mint az állat 😄DD Mégis jó. 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Elvileg ez kell azt hiszem 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
a korcs-al egyetértek 😊...

lac coo
Gondolom , rendesen körbe-fotózott autókra , meg némi segítségre a festéshez...Arra gondolt Toya. 😄DD

avcom
ezt majd elmondod, hogy mire gondolsz <#integet2>
a Zengõvel már beszéltünk tavaly nyáron meg van még egy csapat, akikkel "elég jóban vagyok"

@ #10605,7 nem is az a gond, hanem az, hogy korcs :-)

lac coo
Ez 40 dolcsiba kerül 😞(

És reméljük hivatalos support rendes képekkel, sok festõ, stb, stb, stb... 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo

avcom
évek óta
Toya most csinálja a HPCC autókat, HA lesz modell, amit lehet festeni akkor viszont lesz Clio kupa is

majd nemsokára mutatok valamit, ami enyhe összefüggésben van a Clio kupával :-)

Panther
Remélem nem lesz flame belõle, de igazad van. A Simbin elég sokat - mondjuk ki - hazudozott anno a GTR kiadásakor, aztán kaptunk egy félkész, hibáktól hemzsegõ játékot. A hibák egy része máig megvan. Nyilván ez az össze-vissza foltozott engine-nek köszönhetõ, de akkor is....

XZibit meg tényleg egy nicknév, de engem nem nagyon érdekel, hogy Charlie, vagy Johny, vagy a félszemû seriff bújik meg mögötte, érti a dolgát. Ketten csinálták ezt a konvertálást most rFactor alá, szép teljesítmény így is.

Ha meg betiltanák hivatalosan, akkor elkérem tõle, talán voltunk olyan jóban anno, elég sokat levelezgettünk....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Majd hasonloan cselekszik X-Spec mint a Valve. "Jaj, jaj feltortek a gepemet, es letoltottek a teljes rFx MOD-ot, pedig azt csak sajat magamnak keszitettem". 😊))))
lac coo
Láttam itt egy Renault Clio modellt...
Ráálltatok a Clio Kupára is ?

lac coo
Errõl van szó... 😊)))

avcom
spekulálgatunk csak
bár nekem "valaki" azt mondta, hogy ha lesz kedvük kiszedik a GTL pályákat és felteszik a rapidshare-re és senki nem tudja meg, hogy ki volt

lehet, hogy így zajlottak a GTR pályák és így fog történni a MOD-dal is

nemtom, tippelgethetünk csak egyelõre

lac coo
Na de tudja valaki is , hogy ki az az ember aki csinálja ezt ??? 😄DDD
Egyelõre csak egy nick-név....

avcom
ebbõl flame lesz, de ha ebbõl lesz egy jó mod, én rá se nézek a GTR2-re
na most ha ez a szemlélet tömeges, akkor valaki szívni fog és nem biztos, hogy ez a SimBin lesz

lac coo
Lesz az 15 is szvsz 😞((((

CodeRed
Reméljük minden okés lesz a GTR2 körül..kiadás-maga a játék fizika-optimalizálások stb...végülis van idejük...egyszer érném meg azt, hogy nem kell kiadni egy játékhoz ezer peccset mert ezt-vagy azt elkapkodtak, vagy befejezetlenül adták ki.Azért egy tízezer ft-os játéknál ez alapvetõ lenne.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
PCC, Brno 2 kör...

Hozzáteszem csak PCC óta nem használok TC-t 😄DDDD
Meg azt is ,hogy amióta ezzel tolom , a régebben ( F1-esként) nehéznek hitt modok ( H6. V8 , Hammer...) ma már sinautónak tünnek 😄DDD

Szal ennyit tudok kihozni PCC-bõl , de ezt stabilan 50 körig 😄DDD

lac coo
Na de ISI-nek ehez mi köze ? 😄DDD
Szvsz semmi 😄DD

Hát ha nem lesz olyan huza-vona a hazai kiadás körül mint GTR-nél , én is megveszem.😄DD
Bár nem tom mit csinál a gépem ( ami azért nem olyan gyenge...) egy esõs, tükrözõdös rFactorral 😄DDDDDDDDD ( 5 fps powwa...)

Alexease
Nem baj, csak adja ki mielott el kezdi leulni😊

Bar nem tudom, hogy lesz-e belole balhe, elsosorban a SimBin reszerol?! A GTR-rel mar nincs gond, az kifutot, eladtak belole annyit amenyit talan szerettek volna vagy terveztek.
Amivel problema lehet a GTR2. Egyedul azzal lehet ellenlabas. De annak sem teljesen, mert abban azert frissen atdolgozott objektek, modellek, fizika lesz, es teljesen optimalizalva az uj ISI engine-re. Raadasul, ha a SimBin-nek esze van, akkor kikototte az ISI-vel, hogy az uj feature-okat eloszor csak a GTR2-ben jelentetheti meg (eso, idojaras, tukrozodesek stb.), es csak utana az rFactor-ban😊
De ezektol fuggetlenul azert a SimBin megteheti, hogy a GTR-rel, a 10Tacle-level es a FIA-val a hatamogott, dob egy laza levelet X-Spec-nek es az ISI-nek, hogy "szuntessek meg a jogsertest" 😊))

De szerintem, aki igazan szereti a szimeket, ertekeli ezeket a munkakat, es rendszeresen komolyabban foglalkozik az ilyen programokkal, biztos hogy meg fogja venni a GTR2-ot (is) hivatalosan. En legalabbis biztos hogy megveszem😊 Azert akarmennyire is MOD-olhato az rFactor, azert megis csak "jobb" tud lenni, egy ugyanarra az engine-re epitett, teljesen kulonallo, profitorientalt fejlesztes.
lac coo
<#banplz><#vigyor>

lac coo
Lassan már 10 évnél tart a barátunk 😄DDDD

Alexease

Istencsászár
máris jobb😛

amugy nagynon jó gém, rengeteg a magyar is aki szerette az eddigi trackmaniákat annak ezis fog tetszeni sõt jobb is a fizika benne """reálisabb""" mint az eddigiekben, persze arcade kategórián belül... nagyon jó móka ez a nemzetek csatája😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

Istencsászár
kisebb képeket nemtaláltál?😄😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Off.:

Bár nem szim , de azért jópofa: Trackmania Nations teljes játék letöltés.Pályaszerkesztõvel...

lac coo
Ja... Az más vazze .<#idiota>
Kb 10 körre tankolok hotlapozáshoz .<#banplz>

JuanG
??<#idiota>

verseny vazze 😄

lac coo
Hotlapoztok ? <#idiota>

JuanG
SZERVER ELINDÍTVA!!!

PH Civic
jelszó: huncivic

A1 ring 2x14 kör

Bajnoki futam!!! Csak azok jöhetnek akik jelentkeztek! http://phcivic.tvn.hu

lac coo
A DXTweaker 2 mindenhez jó , az neked is segít a problémádban.

Nekem ez volt a baj a Logitech momo force kormányommal. A Logitechnek erre külön van egy Tweaker nevû szoftvere, amivel pontosan be lehet álltítani a kormány középpontját. Ha neked Logitech Driving Force Pro kormányod van, akkor lehet, hogy segít ez a szoftver:

link

Itt több kis segédprogram is van, lehet, hogy találsz valami hasznosat.
Ha nem jó a Momo tweak szoftver, akkor keresgélj google-on, hátha találsz valamit.
Van egy kormányom(DFP) és a central nem hajszál pontosn középen van ,hanem kb 2mm-t balra kell forgatni a kormányt.Driverbe próbáltam lefixálni,de nem sikerült.Meglehet ezt oldani vhogy,vagy ez normális? Danke
Sejtettem, köszi.
Ingy
rövidebb

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
NSX-R idõ fleo Gan-san 7:56 ot ment vele 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ez az a pálya amelyiken porsche gt-vel lehet 7:32-t menni : )))
Csak mert baromira nem mindegy, kb. 80-90 mp van köridõben a két verzió között autótól függõen.
lac coo
Mit tudom én 😄DDDD

Ezek a köridõk most melyik verzójú Nordschleiférõl vannak?
A mai (rövidített) pályával egybekötött verziójúról, vagy "csak" magáról Nordschleiférõl?
lac coo

A golf v6 bedarálta a pályát 9:09 alatt : )))
Az meg hogy az m3 csl és az m3 smg között legyen 45mp..hmmm... nem is tudom melyiket vezette nõ : ))) persze nem AZ, aki ott lakik a pálya mellett : )