rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akor ez a már nem is gyárt pedált?
Viszont a sebváltó sem olyan vészesen drága...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg eBay-en itt-ott fellelheto hasznaltan, 100-200$ kozott...
Mert 70 az nem sok .....
PL......
Mert most lowon van , nem lehet , hogy ettõl késik kicsit a kormányom a játékban ?
- Duplan kell kuplungolni a nyomatek miatt (?!)
- Minden masodik sebesseg fokozat sajat kuplung resszel mukodik, a nyomatek es a szinkron miatt.
Thrust: Prooobald ki! 😛
Szerk: most jövök rá , hogy nekem van egy Thrust kormányom is , alig használtam😄DDDD
Csak dugjam be az usb-t és ha szerencsém van akkor mûködik ? Mert ahoz nincs driver...
Az egyetlen hasznalhato trukk, hogy vesz az ember hasznaltan meg egy kormanyt pedallal, a kormanyt hanyagolja, es a ket pedalt osszetakolja valahogy😊) Ha a ket USB-s driver nem akad ossze, akkor meg mukodik is rendesen (talan CodeRed-nek volt hasonlo megoldasa😄). Persze igy mar 4 pedal lesz - Ferrarisok elonyben😄DD - de jobb mint a ketto😉))))))))
200 000-t nem tudok adni egy profi pedálért, sajnos😞((
csak sajnos a botvalto mar sokszor szarakszik - foleg tobbet valt fel-le😊 - igy kenytelen vagyok neha automata kuplunggal menni es pillangovaltoval😞(((
De ha jol lattam, hamarosan jon az uj ACT Labs GPL Shifter 2006😊) Remelem abbol mar tudok majd rendelni.😛
De ha Logitech-ed van, akkor lehet hogy csak inverzbe kell tenni, mert forditva mukodik az FFB😉 De gondolom, az csak fel tunt volna?!😊))))))
Szal ezt is kederítettük 😄DDD
Bár elég érdekes kuplung nélkül autót vezetni 😄DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
001234555000
Majd õ megkérdezi Gjon Camaj-tól😊
drift topik
nem reklámnak szánom, csak azért hogy nem barmoljam szét ezt a topikot a drifttel.
ON
Gondolom kuplung segítséget te is használsz , mert ha jól tudom csak két pedálod van.
De nézd meg a videomat (nem sokkal lejjebb) , tényleg lassabban csinálja meg a váltást...
Az nem lehet , hogy a videon gyorsítottál kicsit ? A szar kodekkel vagy valami ilyesmivel ?
De amúgy is ki akarom már kapcsolni a blipet, lehet az a ludas😄DDDD
Meg nehogy már köcsög microsoft vezesse a Porsche-mat 😄DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De nezd meg, hogy nalad a Auto Lift es az Auto Blip ki van-e kapcsolva mert azok lehet hogy belassithatnak (Nalam van kikapcsolva mindketto. Csak PLR-bol lehet allitani.).
Átírtad magadnak offlin használatra a váltás idejét ?Nálam sokkal több idõ tellik el , míg átrakja egyik sebességbõl a másikra....
Azert ilyen (szar) a kep es a hang, mert rakuldtem egy-ket efektet es kicsire akartam tomoriteni, hogy email-ben kuldhessem😊 A csipogast a coder hibazta hozza😊))
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Mik azok a csippanások ,amik hallatszanak a video alatt ?
Valami csít ? 😄DDDD
Neked hogy hogy ilyen gyorsan vált ?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt van:
"
Number=05
Team="ZR Racing Team G"
PitGroup="Group3"
Driver="Roland Havellant"
Description="Team Gray #05"
Engine="XT"
Manufacturer="Kovi Motor Company"
Classes="ZRCivic"
FullTeamName="Team G"
TeamFounded=1995
TeamHeadquarters="Atlanta, Georgia"
TeamStarts=100
TeamPoles=60
TeamWins=40
TeamWorldChampionships=2
"
Nagyon hasznos lenne , sokat tanulnék a nagyoktól 😄DDD
http://cablemodem.fibertel.com.ar/destroysoftware/DestroYrFactorTweaker.HTM
- Masold a csomagban levo ExamplePlugin.dll-t az rFactor PlugIn konyvtaraba.
- Indits egy rF Config-ot.
- Allitsd minimalra a felbontast es Window-ra a megjelenitest.
- Inditsd a programot, auto, palya, teszt, start.
- A desktopon a frissen nyilo frame-ben lathatod a "telemetriai" adatokat.
😊)
- Ezutan torold a ExamplePlugin.dll-t, mert 5-10%-ot eszik az FPS-bol, es mivel egyelore hasznavehetetlen feldolgzo modul nelkul, egyszeruen csak lassit😊)
Az egyszeru scriptekkel megirhato plug-in feluleteken keresztul, hozzajuthatsz rengeteg informaciohoz a programbol, melyek segitsegevel kulonfele software-eket es hardware-eket lehetseges vezerelni. Ilyen pl. egy telemetriai program, vagy egy gazrugos G-Cockpit😉