rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Pedig ezt még meg tudtam volna venni 😞(((((

Akor ez a már nem is gyárt pedált?
Viszont a sebváltó sem olyan vészesen drága...

Alexease
70, de sajnos lenyegtelen, mert mar 1 eve nem gyartjak, nem szallitjak😞
Meg eBay-en itt-ott fellelheto hasznaltan, 100-200$ kozott...
lac coo
Ez most 70 dollár vagy 7000 ?
Mert 70 az nem sok .....

lac coo
Ja hogy jaaa 😄DDD

Alexease
Driving Force Pro
lac coo
Áááá..Ha feljebb veszem akkor nagyon rossz.

lac coo
Az , hogy az rF kap ezzel a moddal kb 50 új 3d modellt 😄DD
PL......

lac coo
A Sidewinder setupjában mire kell állítani a senzitivity-t ?

Mert most lowon van , nem lehet , hogy ettõl késik kicsit a kormányom a játékban ?

De most tényleg, mi van olyan nagy durranás ezen az rFx Mod-on? Nem értem.
lac coo
Mi az a DFP ? 😄DDD

Azért ennyire nem vagyok láma 😊 Alap helyzetbe jó hogy nem kell a középre húzás,de az a baj,hogy akkor se húz középre amikor kéne...Mondom eddig jó volt,csak vettem egy DFP-t,és azóta van ez.Inverzbe van jó hogy 😊 Megpróbálom újratelepíteni az rFactort,mást nem tudok hírtelen 😞
Alexease
Reg volt mar rFx MOD kep😉))

Oly
Szeritem mûködik a két pedálkészletes megoldás, legalábbis nálam mûködött. Egyszer itt volt haverom Microsoft Sidewindere, nekem meg Logitech MOMO van, azokkal mûködött.

Alexease
Negy pedal: Igazabl gozom sincs, csak egyszer lattam egy regi ferkat 4 pedallal. A gazdaja probalta elmagyarazni, de nem igazan ertetem meg mit is mond (foleg, hogy technikailag sem ertek az autokhoz)😉)) Ket tippem van😊
- Duplan kell kuplungolni a nyomatek miatt (?!)
- Minden masodik sebesseg fokozat sajat kuplung resszel mukodik, a nyomatek es a szinkron miatt.

Thrust: Prooobald ki! 😛
lac coo
Tényleg, miért van négy pedál némely autóban ???<#fejvakaras>

Szerk: most jövök rá , hogy nekem van egy Thrust kormányom is , alig használtam😄DDDD

Csak dugjam be az usb-t és ha szerencsém van akkor mûködik ? Mert ahoz nincs driver...

Alexease
Nincs olyan😞 Akkor mar reg vettem volna😊))) A legolcsobb pedal is 140 korul jon ki, szallitassal egyutt.
Az egyetlen hasznalhato trukk, hogy vesz az ember hasznaltan meg egy kormanyt pedallal, a kormanyt hanyagolja, es a ket pedalt osszetakolja valahogy😊) Ha a ket USB-s driver nem akad ossze, akkor meg mukodik is rendesen (talan CodeRed-nek volt hasonlo megoldasa😄). Persze igy mar 4 pedal lesz - Ferrarisok elonyben😄DD - de jobb mint a ketto😉))))))))
lac coo
Olyan olcsó, bolti kormány-pedál nincs amihez már 3 pedált adnak ?

200 000-t nem tudok adni egy profi pedálért, sajnos😞((

Alexease
Ha tudok, manualis kupplunggal megyek😉 Bar csak ket pedalom van, de a botvaltoval valtok es a baloldali pillangoval kuplungolok😊 Meg a GPL-bol ragadt rajtam, mert ott gyorsan ki lehetett nyirni a gepet ha az ember csak tepkedte a valtot😊 Es onnan van meg a valtasnal a gazelvetelem is, plusz a felporgetes felvaltasnal😊 Magyarul, az Auto Clutch, Auto Blip es az Auto Lift a labamban van😊)))

csak sajnos a botvalto mar sokszor szarakszik - foleg tobbet valt fel-le😊 - igy kenytelen vagyok neha automata kuplunggal menni es pillangovaltoval😞(((

De ha jol lattam, hamarosan jon az uj ACT Labs GPL Shifter 2006😊) Remelem abbol mar tudok majd rendelni.😛
Alexease
Ha van FFB-d akkor nem kell a kozepre huzas, mert az a auto sebessegetol fugg (pontosabban a kerekek atmerojetol es forgasi sebesseguktol meg stb.😄D), vagyis majd a program szamolja neked ott ahol kell es annyit amennyit kell. Allohelyzetben nehgy mar kozepre huzzon a kormany😊))))

De ha Logitech-ed van, akkor lehet hogy csak inverzbe kell tenni, mert forditva mukodik az FFB😉 De gondolom, az csak fel tunt volna?!😊))))))
lac coo
Valóban sokkal gyorsabban vált 😄
Szal ezt is kederítettük 😄DDD
Bár elég érdekes kuplung nélkül autót vezetni 😄DD

lac coo
Oksa megnézem 😄

JuanG
nem kell 3 pedál ahhoz hogy kuplung segítség nélkül menj!!!...próbáld ki és látni fogod hogy gyorsabban vált a kocsi fel...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Persze bevan! Eddig jó is volt,csak új kormányom van,de ugyan az a driver,minden játékba megy kivéve rFactor.Számomra rejtély 😞
Tomo15
Nekem a driverben is ki van nyomva, és mégis minden játéknál szép feszes lesz menet közben.'-'-ba van állitva a ffb a játékban?
Megadom Murder ügynök telefon számát........

001234555000

Majd õ megkérdezi Gjon Camaj-tól😊
copass
OFF
drift topik
nem reklámnak szánom, csak azért hogy nem barmoljam szét ezt a topikot a drifttel.
ON

Centering Spirg-et játékon belül lehet állítani? Driverben bevan pipálva,de az rfactorba(többi játékba mûködik) nem hajlandó középre húzni,így játszhatatlan. Másik kormányom van,régi kormánnyal jó volt 😞 Mi lehet?
Amse
kemény gépek 😊

copass
rc drift <#wow1> 😊

lac coo
Hát mert neked van normális Zondád... <#nyes><#idiota><#dumcsi>

lac coo
Az auto lift nálam nulla , a blip az be van kapcsolva.De az nem hiszem , hogy a felváltást befolyásolná.
Gondolom kuplung segítséget te is használsz , mert ha jól tudom csak két pedálod van.

De nézd meg a videomat (nem sokkal lejjebb) , tényleg lassabban csinálja meg a váltást...

Az nem lehet , hogy a videon gyorsítottál kicsit ? A szar kodekkel vagy valami ilyesmivel ?

De amúgy is ki akarom már kapcsolni a blipet, lehet az a ludas😄DDDD
Meg nehogy már köcsög microsoft vezesse a Porsche-mat 😄DD

JuanG
vagy a clutch assist ki volt kapocsolva nem???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
vagy a clutch assist ki volt kapocsolva nem???

Alexease
Nem bantottam benne semmit, a gyari PCC van fent, meg a texturak is eredetiek. Nem tudom mi lehet nalad (vagy nalam😄).

De nezd meg, hogy nalad a Auto Lift es az Auto Blip ki van-e kapcsolva mert azok lehet hogy belassithatnak (Nalam van kikapcsolva mindketto. Csak PLR-bol lehet allitani.).
lac coo
Na de nagyon gyorsan vált az én PCC-mhez képest !?
Átírtad magadnak offlin használatra a váltás idejét ?Nálam sokkal több idõ tellik el , míg átrakja egyik sebességbõl a másikra....

Alexease
Ja ez en vagyok😊)
Azert ilyen (szar) a kep es a hang, mert rakuldtem egy-ket efektet es kicsire akartam tomoriteni, hogy email-ben kuldhessem😊 A csipogast a coder hibazta hozza😊))
Ez te vagy? Hogy néz ki ez a felvétel? Elég érdekes a felbontása.
Tomievo
Ja Ja ezek a hangok nagyon királyak, megkaphatnánk Alex?

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Mik azok a csippanások ,amik hallatszanak a video alatt ?
Valami csít ? 😄DDDD

Neked hogy hogy ilyen gyorsan vált ?

Alexease
rFactor_PCC_AFDelta_RF1 <#zavart2><#zavart2>
Ingy
élõben durvább, oktoberben kint voltunk silverstoneban, csak lestünk 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

b-type
Dede ez az, oké <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ez annak az autónak a veh file-ja, amivel versenyzem. Egyszerûen csak kimásoltam a file-ból ezt a részletet, és a drivert átírtam arra a névre, amivel a játékban versenyzem. Szólj, ha nem erre gondoltál.
Itt van:

"
Number=05
Team="ZR Racing Team G"
PitGroup="Group3"
Driver="Roland Havellant"
Description="Team Gray #05"
Engine="XT"
Manufacturer="Kovi Motor Company"
Classes="ZRCivic"

FullTeamName="Team G"
TeamFounded=1995
TeamHeadquarters="Atlanta, Georgia"
TeamStarts=100
TeamPoles=60
TeamWins=40
TeamWorldChampionships=2
"
lac coo
Majd egyszer szívesen látnék egy olyan valamit a játékban , ami replay közben mutatja a gáz-fék pedál használatot , pl. valami csúszkán...
Nagyon hasznos lenne , sokat tanulnék a nagyoktól 😄DDD

Alexease
Megneztem😊 Nem csinal semmit, egyszeruen csak a PLR file-t lehet vele egy feluleten keresztul szerkeszteni, ami macerasabb mint pl. egy NotePad-del😊)
Alexease
"Allitgatsd szet az rFacorod!" 😊)) Mindent ami nincs a menukben😊

http://cablemodem.fibertel.com.ar/destroysoftware/DestroYrFactorTweaker.HTM
Alexease
Es hogy valami gyakorlati haszna is legyen hirtelen (bar igazabol nem lesz😄):
- Masold a csomagban levo ExamplePlugin.dll-t az rFactor PlugIn konyvtaraba.
- Indits egy rF Config-ot.
- Allitsd minimalra a felbontast es Window-ra a megjelenitest.
- Inditsd a programot, auto, palya, teszt, start.
- A desktopon a frissen nyilo frame-ben lathatod a "telemetriai" adatokat.

😊)

- Ezutan torold a ExamplePlugin.dll-t, mert 5-10%-ot eszik az FPS-bol, es mivel egyelore hasznavehetetlen feldolgzo modul nelkul, egyszeruen csak lassit😊)
Alexease
Pedig egyszeru <#idiota>
Az egyszeru scriptekkel megirhato plug-in feluleteken keresztul, hozzajuthatsz rengeteg informaciohoz a programbol, melyek segitsegevel kulonfele software-eket es hardware-eket lehetseges vezerelni. Ilyen pl. egy telemetriai program, vagy egy gazrugos G-Cockpit😉