61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
amikor ide oda sodródnak ütköznek, hibák miatt meg etc, azzal ninc is gond, DE az már teljesen már amikor szánt szándékkal leszoritok valakit, ezzel nem csak az ő, hanem a többiek és a saját életem is veszélybe sodorhatom.
az ilyenek ellen márpedig lázadni kellene. ahogyan a fociban sem értem a videóbirót.. minden csapat utál úgy kiesni, hogy meg nem adott gólok, jogtalan 11-esek, etc érik őket. még sincs (nem tudok) összefogás a milliomos klubbok között arra, hogy valami történjen végre. hát akkor én amondó vagyok, szopjon az összes klub még sokat emiatt. csak 2011-et irunk elvégre nemsoká. -
A versenyzők ritkán lázadnak, mivel nem stresszelnek van x< körük a versenyen és van több lehetőségük egy hétvégén...és vazze valamennyire mindegyik sáros :DDD ..mind.
Egy ilyen pályán nincs műtéti környezet és pontosság, az autó métereket dobódik és sodródik, valamint minden qva gyorsan történik, mivel ha nem pontosan mész leesel a pályáról ezért nincs tükör bámulása 10mp-t hogy mit csinál a másik.
..és sokszor egyébként zseniális amit csinálnak..én a magam részéről mindenekfelett az ilyen versenyeket szeretem..Knockhill kihagyhatatlan, mint Man Island TT pl. ..vannak az évben programok amihez idomulni kell, a többit fel kell venni, vagy lehúzni :))
A V8 idegen, láttam őket élőben..és bár minden versenyautót szeretek..na jó a stock V8 kisteher sorozat az egy vicc (szvsz!!), de megvannak a kedvenceim...mondom ezt annak ellenére hogy alapvetően az orrmotor-rwd a sportkocsi (és persze a középmotor-rwd/awd), és nálunk pont az fwd-k terjednek :( -
Mondjuk 0:54-nél ahogy leszorítja a másikat, az rohadt undorító dolog. Nekem ara az egyetlen reakcióm annyi szokott lenni, hogy megpróbálom kiforgatni a versenytársat, mert hogy engem nem fog a fűre nyomni ilyen geci módon, az biztos. Viszont általában a fizika van annyira szar, hogy a másik autója elém ugrik, és nem történik semmi:D -
erről nem tudtam, jó kis videó, elképesztő szituációkkal, de tényleg van amit szankcionálni kellene. mellesleg ez már a versenyzők sara is, hisz ha mnd "lázadnának", hogy ez igy nem mehetne tovább, a szövetség kénytelen lenne változtatni szvsz. -
BTCCnek egy hibája van, ott nincs szabály. Ahogy mutattad leszorítják a picsába a füvön megy 4 kerékkel le van szarva...ez is hülyeség. Ezért nem szeretem annyira a BTCCt. Jó csaták vannak hagyják harcolni őket, de azért túlzások is vannak rendesen. -
jó ötlet :)
ajánlom BTCC Knockhill-t, a világ egyik legjobb pályája, és könnyen összejön ott egy jó csata..de Oulton, Rockingham..stb is nagyon jó.
Knockhill pl. tipikusan FIA mumus :DD dobós kanyarók sodrós ejtések, centizett gumibála...és komoly sebesség...de az a lobog a szemöldököm is stílusban.
pl:
várd míg betölti, aztán a 6. perctől az SC után nézhető.
-youtube
vagy régebbről:
-
Nyja, hát nem vagyok nagy WTCC-s, ez igaz (nincs kábel TV-m sem). De már Michelisz előtt is lesegettem a versenyeket, torrentről töltöttem le a futamokat. V8-at azért nem nézek, mert akkora balfék vagyok rFactorban vele, hogy minden kanyarban eldobom a verdát.
-
hehe jogos. -
meg pár V8-at is pl. idei surfers paradise (Gold Coast 600)ha versenyt is látni akarsz :) -
egy kicsit jobban figyelni kellene a hátteret is nem csak azt ami a jurón keresztűl átjön..pedig abból is látni mi zajlik évek óta..persze aki eddig rá sem hederített csak mióta Michelisz neve bekerült a körforgásba az más. -
Okés, megfogadom a tanácsod, töltök le pár STCC, meg BTCC futamot! Köszi az infót!
-
Mármint amit WTCC-ben csinálnak a versenyhétvége alatt, annak a duplája 1 verseny BTCC-ben, ráadásul ebből több is van egy hétvégén. -
Ha szereted, akkor tényleg ajánlok neked egy BTCC vagy STCC futam megtekintését.
És lehet meginigosz:D Meg lesz az új kedvenc. Amit WTCC be csinálnak kb a duplája a két sorozatban.. Ott nincs kegyelem:D -

Hát ezeket szomorúan hallom. Pedig WTCC-t nagyon szeretem, amikor véletlenül elkapok egy-egy versenyt. Remélem idejében észbe kapnak.
-
Visszaneztem az eddigi nehany hirt, es bar pontos lista nincs, de az eddigiek alapjan azert latszik, hogy az rF1-hez kepest, valamennyi plusz tartalom lesz benne. Es van kozte egy-ket liszenszelt cucc is, a feliratok, logok alapjan (Renault Clio/Megane, Corvette, Nissan ?!).
De lattunk mar gokart palyat es hozza autot, valami offroad-szeruseget, azt is autoval, F1-es palyat, Caterham-szeruseget, regi idok F1-cuccot stb.;) Ha az elozoek is benne lesznek felujitva, es meg esetleg amit nem lattunk, akkor mar jonak mondhato a tartalomfelhozatal:)
De az rF1-hez kepest tartalom dompinget azert ne varj. Foleg ne liszenszelt cuccokat. Ez nem az a program.
Talan lesz meglepetes, es fu alatt modercsapatokkal gyartatnak ezt-azt, hogy megis legyen benne boven cucc.
De lehet, hogy megnagyobb meglepetesre keszulnek, es telelesz josaggal:)
-
Nem olvastam utana, de a betetfutam jellegbol, az elosztott autokategoriakbol es az autotipusokbol itelve, ezt valami tisztan fizetos sorozatnak tervezhetik:) -
Kellemes Unnepeket! -
Hát igen.. Azért rúgkapál az FIA. És ezért találták az 1.6 os turbós motorokat. Ettől ugyan a BMW-t vesztik, de 3-4 gyártó (honda, Toyota, Ford, volvo) érdeklődik, és fontolgatja a belépést.
Ha ez megtörténik, és egy kicsit értelmesebb versenynaptárat csinálnak (amit kétlek) akkor van esélye.
De egy ilyen BTCC, vagy V8 supercars vagy akár az STCC mellett a WTCC igen csak kezdi elveszíteni értékét.
40 éves ember harcolnak egymással évek óta. Jön egy egy újonc akit ki akarnak túrni. Pl Norbit, Huff-t Farfust sikerült a BMW kiszállásával.
Szóval így nem sok értelme.. Olyan szabályokat hoznak (pl a seq-is BMW kizárása) hogy éppen az aktuális sztároknak Tarquini és Muller kedvezzenek.
És akkor az ember nem beszél, az idóta büntetéseken. Ha Norbit basszák ki akkor tura autózás. Ha Muller 10 rajthelyes bünti meg stop&go stb stb..
Nagy baj, van de talán túl élheti.. -
Az rF1-ről sem emlékszem valami hihetetlen mennyiségű promó cuccra. Vagy a memóriám szar.:)
Nem tudom milyen tartalom lesz benne (mármint szériák és pályák), de ha hasonlít az rF1-re és amolyan modding alapként üzemel akkor értelmetlen a lista.
Most mit kezdenél egy olyan listával, hogy:
Autók:
2005 Hammer
2005 Howston
2005 Rayzor
2005 Rhez
2006 rTrainer
2005 ZR
Pályák:
Essington Park
Jacksonville Speedway
Mills Metropark
Orchard Lake
Toban Raceway Park
De amúgy már most tudok neked mondani listát, így látatlanban:
Autók:
szinte minden
Pályák:
szinte minden.
Persze ezek megjelenési ideje függ a modderek lelkesedésétől.:D
Ugyanakkor egy várható gépigénynek örülnék.:) -
halva született alapból... -
jah, rF2 viszont ha jobban belegondolok lehet még fél év minimum. miért?
nincs autlista, nincs pályalista, nincs előrendelés, még csak dátum sincs kitűzve, bár az egész kicsit olyan underground félének tűnik lassan, nem is értem Tim mi a faszt csinál a team-ben, azthittem a promot ő fogja ezerrel megnyomni. Bár tény, hogy az új, hivatalos ISI fórum beinditás nem volt szar ötlet... De jó lenne pedig már valami konkrét info, mégtöbb kép és video. -
Debilon #56683 egy ideje.. -
A WTCC haldoklik?
Ezt sem tudtam...
-
off
én nem tudom erre mi szükség miközben maga a WTCC is haldoklik évek óta..
Új sorozat a WTCC mellett! -
jobban orulnek egy RF2 learazott elorendelesnek vagy netkar, LFS :) -
Boldog Karácsonyt ! -
Debilon #56678 szerintem január 2ig (addig tart a nagy leárazásos akció) -
Ez csak ma van ennyiért, vagy most kari időszakban végig? -
SimBin kiarusitas a Steam-en:)
GTR Evolution – 4.99€
RACE On – 6.24€
RACE 07 – 4,99€
STCC – The Game – 2,50€ -
OFF hát nem tudom az IE pl hogy áll kiegészítő kis progikkal, meg ilyesmi, mert azért én elfogadnék jópárat ott is, arról nem beszélve, hogy ha még kurvajó is lenne az IE, a kezelőfelülete, meg stb régebben pl annyira, de annyira le volt maradva az én szememben a többihez képest, hogy már csak azért sem használtam volna. egyszerűen időigényesebb volt vele böngészni, az opera hozta be a lapokat egy böngészőben asszem, aztán az opera tüntette el legutóbb elsőként asszem a fenti menüsort, ami szintén csak a helyet foglalta feleslegesen meg ilyesmik. :) ON nekem hót huzat és tökmindegy igazából, bár szerintem a tesztek többsége is a többit igazolja, igy kicsit széllel szemben vizelésnek tűnik az egész, mert az oké, hogy munkahelyen a titkárnó azzal netezik, de amikor valaki munka során is azt használja mondjuk... egy ismerősöm nincs aki IE-t használna igazából. ON -
a bátrak!
az olyanok mint Te elbújnak az FF meg chrome meg opera mögé
-
:)) -
En;)
Felesleges lazadni, ezekkel dolgozom, fent van az osszes, hasznalom oket, egyik szarabb mint a masik:) -
ki használja még azt :D -
Nem szóltam. Az Internet Explorer baszakodott :D -
Hmm. Nem tudom aktiválni a kuponom amit kaptam az rFhez, mert az ablak ahova bekéne írni error üzivel jön ki.
Ilyenkor mit csináljak? :D -
Nah hát számomra meg az RTE a rally és nem a "nagy" ob, ahol 10 versenyző van a 200-ból indulóból... -
számunkra a Rally csak amatőr szinten érhető el, jóval drágább mint a gyorsasági. Rally Túra és Rally2 futamokon viszont lehet felbukkanunk. -
Hát akkor is van háttere, max te vagy az ;) . Igen igen jól lobbyzol azt meg kell hagyni :) Jövőre indul valamelyik rally bajnokságban is vagy ez csak ilyen szilveszteri egyszeri mókázás? -
Gabi Vanyarci lakos, tanuló, 0 Ft keresettel. Amiből versenyez, azt én managel-em mögé, szponzorokból, kapcsolatokból, lobbizásból. Családi anyagi háttér is a 0-hoz közeli.