61525
  • Ingy
    Simco Sierra

mindig is hüje voltam a linkeléshez
  • Ingy
    Minirallys Sierrás malőrünk ha valakit érdekel
    <iframe src="http://player.vimeo.com/video/18706710" width="400" height="300" frameborder="0"></iframe><p><a href="http://vimeo.com/18706710">Szervízes Sierra Száguldása</a> from <a href="http://vimeo.com/user5716670">Dan Speier</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
  • bosco05 #56902
    Azért ezek a belgák még mindig kritikán aluliak... Ennyire szarul a hazai mezőny legvége megy kb...
  • szatocs
    Félelmetes hangjuk van a porschéknek.
  • Debilon
    oda van írva:DD nincs beállítva billentyú az adott finkciókra és azt is írja, hogy hol kell beállítani
  • SirAlo
    Hello, felraktam az rfDynHUD modot majdnem jol sikerult de valamier mindig kiirja ezt a szoveget a kozepen :

Nagyon jo cucc lenne amugy nem tudjatok hogy miert irja?
  • Roger6
    Nem lesz kis meló, sok sikert hozzá!
  • simcompany
    megkísérlem ilyen szinten megcsinálni a gyorsasági ob-s videóimat. magasan a léc, nagyon :)

• szatocs
    Kommentben is van, hogy amiatt vág olyan pofát a végén.
  • Ingy
    ezt próbáld meg a megfelelő pillanatban megállítani :P
  • szatocs
    Arról van videó? :D
  • Ingy
    Az lehet de sztem Fry véletlen tényleg megütötte Lauriet-t, kikockázva látszik hogy a másik oldalon a pofazacskó behullámzik.
  • szatocs
    De szar.
  • simcompany

• Dietrich
    :DD
  • gordon 24
    Dehogynem:D Mit hova merre stb.. De ez már kimeríti a warezolást:D
  • pointer4
    Ennél bővebben?? Nem is lenne mit :D
  • gordon 24
    Rákeresel interneten az adott modra ami szimpi (pl f1 mod rfactor, vagy valami ilyesmi) vagy körbe nézel a bannerba, vagy Rfcentralon stb stb..

Ha megvan amit le akarsz tölteni, akkor letöltöd a gépre. Ha exe-s akkor telepítéskor megadod azt a könyvtárat ahova raktad az Rf-et.

Ha nem exes. Akkor megnyitod (általában2 dolgot találsz benne)
    Gamedata
    Uidata.

Ezt a két mappát behúzod az Rfactorod főkönyvtárába és ennyi.

Ha nem jelenik meg bent.

1. Nem jó a crack.. (mert ugye leszedted ami nagyon nem szép mondjuk)
    2. az is lehet, hogy szintén a lopott game miatt még csak demod van..

Ezt úgy tudod megállapítani, hogy indításkor kijön egy ablak, ahol mondja hogy vedd meg.. Ha van ilyened, akkor ugye nem csináltad jól a törést vagy nem vetted meg..

De mivel ez már warez az meg tiltott így erről bővebben nem írhatok...
  • Pummis
    Sziasztok tudna nekem segiteni valaki szóval leszetem a játékot és azt szeretném kérdezni modokat hgyan tudok be tenni meg leszedni ?
  • zolee145
    Elvileg valamelyik modnál a 6 közül az rfm-be beírsz a szűrőhöz valamit, mondjuk atiwrc, aztán az adott autók veh fájljaihoz is ezt beírod, és akkor az adott rfm (vagyis mod) kiválasztásánál csak az adott veh fájlok közül fog válogatni. Legalábbis ez az elmélet.:D
  • pbalu
    Sziasztok!
    Szerver konfigban kérném a guruk segítségét: az a nagy problémánk, hogy ha két időmérő edzést tartunk (pl "Q1" és "Q2" ahol utóbbiba csak a legjobb 10 jut be) akkor ez a 10 versenyző a versenyen nem tud guminyomást állítani, ha bejön kerékcserére. Míg a többieknek megy....
    Próbáltam már az általam ismert ide vonatkozó sorok variálásával (rfm->ParcFermeTires=0 és hdv->PressureOnTheFly=1) de nincs meg a jó megoldás :(
    Tudnátok segíteni?
    Köszi, Balu
  • SimaSuna #56883
    ha jól tudom a veh fájlban kell ügyködni valamit.
    GTR2ben modot is csináltam, rFben még nem próbáltam

a Veh fájlban a Category-nál kell beírni a neveket, elméletileg így fog menni, de jön itt majd olyan aki segít.
  • atiwrc
    Rfmodderektől szeretnék kérni egy kis helpet.

Szeretnék magamnak összerakni egy kis modocskát, mivel szívtam eleget az egyik fajta merci gtr2ből való átrakásával(máig nem tiszta teljesen mi hogy miért hova rak, miért úgy kellet bizonyos alkatrészek pivotjait elmozgatni), így nem is próbálkoztam vele hogy magamnak írjak egy rfm fájlt.

Első kérdésem az lenne hogy a lenti képen lévő rajtrácsot szeretném látni(ez csak psel van összevágva egyenlőre), jelenleg ez 6 különböző mod kocsijai.
    Meglehet azt írni az rfmbe hogy ebből a 6 modbol hozza be a kocsikat, és csak ezeket a kocsikat az adott modokbol?

És ha ezt meglehet akkor azt mennyire bonyolult megirni hogy opponents-nek csak ezek közül a kocsik közül lehessen választani?

Ha jol gondolom nem feltétlen muszály hogy egy mod minden fájla a vehicles-en belül 1 mappába legyen, mivel vannak ilyen skinpack szerü modok pl a magyar clio kupához meg seathoz is kell az alap clio meg seat.

• Dietrich
    aztán jött a csősz és lezavart mindkettőtöket a pályáról
  • Szabi1991
    GTR2ben aláztalak a ferkával driften.. :DD
  • Solt
    Tény, hogy a szemem már nem a régi, de a melegből nekem bőven elég nyáron! "Hidegként" nem rontanám az átlaghőmérsékletet nálatok... :D
  • SimaSuna #56878
    gamepaddal driftelni? :D
    guminőt megtermékenyíteni? :)
  • RYO21
    Azon gondolkozom, hogy megpróbálok Drift modokkal játszani. Nincs kormányom, csak egy x360 gamepadom. Szerintetek érdemes megpróbálnom, vagy hagyjam?
  • BKriss
    Fehér kormány + vazelin, jaja. De csak ha te jössz!!! XD
  • gordon 24
    Ez oké:D De egy ilyen név engem is megrémít:D Én tuti nem lennék tag:D
  • Ingy
    SajgóSeggűSztiviWánder
  • Solt
    Elnézést, nekem új ez a név... :D
  • Alexease
    Ezt ne eroltessuk, regen mar megmagyaraztak miert:)
    Amugy valoban idetlenul hangzik, de ez mar legyen az O bajuk:D
  • Solt
    Vakmelegteam? Hát ez meg honnan jött? Nem láttok és buzik vagytok, vagy mi? :D Fehér kormány meg vazelin jár a liga tagsághoz? :D:D
  • BKriss

Január 9.-én este 19 órától egy utolsó hivatalos, versennyel egybe kötött tesztet tartunk, melyre várjuk a jelentkezést az fórumban a megfelelő helyen.

A mód letölthető a GAMES CENTER letöltési részéről, a pálya pedig gyári rF Montreál.

A versenysorozatra még jelentkezni lehet, melynek feltétele LIGA TAGSÁG!!!!

A vasárnapi program:

19:00 - Quali
    19:20 - Warm Up
    19:30 - Race (110km)

Időben mindenki legyen ott, mert a Quali az zárt.

-=VMT - G@ming=-
  • spiczi91
    Meghajtanám a faluba. :D
  • bardocz
    LFS-ben benne van egy másik csapat hasonló verdája, ami ugyan ilyen szabályok szerint épült, mint ez.
  • Szabi1991
    jó kis gokart, de rondaaa :D
  • simcompany
    érdemes megnézni
  • Penge88
    Hát én a legelejét meg a legvégét kedvelem... Látványladázás, meg a bögyös csajok :D A közepe kell a halálnak.