rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kf1rl
Pedig sokáig nem tart felvenni a kapcsolatot a mod készítõkel. Kérni felhasználási engedélyt.

zolee145
rFactor. :)

LFS topikban persze LFS. Need For Speed topikban meg NFS. Ne kérdezz ilyet. Próbáld ki õket és el tudod dönteni.;)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

chicco
urak R factor vagy Life for speed?

Alexease
Egy kis OFF/Reklam;)
Novembertol uj ingyenes (alapelofizeteshez jar) auto(k) az iRacing-ben!

http://www.youtube.com/v/Ib_DQMH3N10?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="780" height="460"
bosco05
te vettél fel msn-re? :)
Alexease
Mindenki olyan es annyi bajnoksagot indit, amilyet es amennyit akar;) Teny, hogy nem szerencses, de ha mukodik, akkor miert ne;)

Ket dolog, ami miatt problemas lehet (ez most NEM HSRL-re vonatkozik, ez altalanos!):
- nyiltan warezre epit
- lopott, atnevezgetett, modositott moddal mukodik
bosco05
értem én csak nem látom értelmét, de hajrá, ha te szeretnéd akkor sok sikert hozzá.
kf1rl
Bosco hsrl régen is ment. Csak a sok figyelmetlenségem miatt felbomlott és most újra szeretnénk indítani.

bosco05
Tényleg nem akarok kötekedni, meg már sokszor le is írtam ezt, de van ennek értelme? Miért nem lehet végre egy helyre húzni? Maszim-Simco-HRC-VSR négyes mindenkinek minden igényét kielégíti, tiszta felesleges egy 65. ligát csinálni. Ez szubjektív vélemény, azért sok sikert hozzá.
kf1rl
HSRL újra megnyitja kapuit ingyenesen! Jelentkezz Te is : Hungarian Sim Racing League

Ulvar
Alapból az vagy :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Toby0501
Én már nem keresek semmit, mert megtaláltam. De amint látod, emiatt hülyévé avanzsáltak.<#idiota>

gviski

Virtual SimRacing

Hali!
#55879,#55869 Nálunk van hely,bár nemrég kezdtük az rFactoros pálya futásunkat.Bajnokság inditása most van folyamatban,van saját szeró igaz nem non stop Du 2-tõl kapcsol be és jelenleg ingyenes.BMW M3E92 Gtr "kis átalakitással"toljuk minden este.
Bõvebben itt:OBHUN

HSW.hu - ha jól sejtem nálunk fent van amit kerestek és egy Track Packet is találtam ezzel a névvel.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Hello! Nem tud valaki valami jó kis F1-es ligát régebbi F1-es moddal?Vagy bármien jó kis ligát, nem feltétlen F1-es.
Köszi elõre is.

köszi szépen
Ulvar
De te vagy olyan hülye hogy még nézed is tovább :).

biztos azért szólt be, mert Nyíregyi :)

Toby0501
Beszólsz b*zdmeg, de fogadok, nem nézted meg, hogy vajon a linkek élnek-e még. Most nagy gyorsan 10 oldalt végiggörgettem, mindegyiken döglött link van.

Szerk.: talán itt egy mûködõ link.

Ulvar
Na nekem google kidobta szerintem neked is kifogja....

Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Rally Factor 2.1-et???????
<#puszi> Race On <#wave>
Ulvar
rFactor-ral tolják már? <#eplus2>

www.gtr-masters.hu
Freedom88
Egy jó WTCC bajnokságot vagy vmi túraautós világbajnokságot tudtok mondani, ahol még van is szabad hely? Egy kis doboz autós mókázás most jót tenne:) Köszi

T.T.

batihu
Bocs, nem ide szántam egy ablakkal odébb, egy másik topic-ba!<#nemtudom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Próbáld meg itt:Kormányok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
Az endurance versenyek elsosorban a technikat es a csapatokat hivatottak "kinozni", es persze, valamilyen szinten a pilotakat, mennyire birjak a gyurodest;) De nagy csapatasok, kuzdelmek valoban nincsenek;) Ez max annak jo, aki ott tud lenni vegig a box-ok, csapatok kornyeken, es lathatja mit hogy an ugykodnek:P Foleg, ha valami "komolyabb" verseny kismillio autoval Nord-on vagy LeMans-ban;)
simcompany
a szervezés kérdése. a szervezõ bevasalja a csapatonkénti 4000 eurot, és kész pasz, többi nem érdekli.

egyébként nézõként én is elaludnék rajta. nem az én világom :) mondjuk én speciel sose fogom megérteni ezt a versenyzési típust. sokkal drágább mint a sprint, nincs lényegében verseny hisz az autók között körök vannak. nem szabad a pilótának határon menni, van egy megadott tempó amit hozni kell. szóval nem értem na. ne tudjátok meg milyen lehetett Gabinak kb 3-4 mp-el lassabban menni mint amit tudott volna. de hát ilyen ez a fajta versenyzés.

viszont mint egy csapat tagja ott lenni, számolgatni, taktikázni stb, az nagy élmény.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

b-type
Láttam az autót :)
oda is mentem megkérdezni mi hogy mi volt...mesélték hogy fékprobléma volt a futamon :(
szép nagyon...valahol Ócsa közelében a benzinkúton láttam meg, rajta Tim Gabi nevét...gondoltam odaköszönök :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bosco05
Persze, csak ilyen érdektelenség mellett nem tudom, hogy lehet fenntartani ezt a dolgot, de biztos minden csapat úszik a pénzben így jól szórakoznak.
Norbi1990
Ennyi :DD

Am nagyon megy az a Lotus.
H váltós vagy szekvenciális?
pointer4
Nem is nézõnek jó ott lenni. Sõõt, annak kifejezetten szar :D
bosco05
Sok nézõ nem volt :S
simcompany
http://www.youtube.com/v/yshNFDnS00c&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Roger6
Ohh, ezt nem tudtam, köszönöm szépen, remélem mûködni fog. :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Régebbi i2Pro kell hozzá, nem a legújabb. v1.01.0082

Roger6
Egy kicsit off, de talán itt értetek a dologhoz. Szóval rFactor, mod telepít, mondom akkor legyen hozzá telemetria is. Motec i2 Pro + Data Acquisition Plugin 1.32

Minden frankón mûködik, a csajszi bemondja mikor kilépek a pályára, hogy veszi az anyagot, a log könyvtárban ott csücsül szépen az ld meg ldx (ennek a kiterjesztését nem vágom) fájl. Megnyitom Motec i2-t, kiválasztom, hogy az adott könyvtárból olvassa be a log fájlt, erre azt írja, hogy a könyvtár nem tartalmaz log fájlt. Nem tudjátok, mi lehet a gond?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Ó de idétlen egy pálya.:D Vagy csak szokni kell, de franc tudja. Semmi ritmusa.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

hondash3
Kiült napozni mert elfáradt, azé. <#action>

The Power of Dreams

mackosajt
a végén a sofõr is kiesik? Me van ott egy krapek az úton. :D

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hondash3
<#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/HtDHiL_qOno&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

The Power of Dreams

pointer4
Mit ír a hozzá való dokumentum ?
Szevasztok

Láttam a youtube-on egy videóban hogy az F1 RFT 2010-hez van olyan HUD ami a közvetítéseken. Azok a fekete fehér rulblikák benn a nevekkel. Leszedtem mert vot egy link hozzá de hova kell bemásolni? Elõre is kösz a segítséget.
Alexease
Ezt gyorsan atkonvertaltak:)))
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Gerrard93
Szia!
Esetleg nézzétek meg ezt --- > Hockenheim

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Freedom88
Tudtok egy jó Hockenheim pályát? Természetesen az új vonalvezetésût.

T.T.

hondash3
DirectX28-ra pl.
<#bohoc>

The Power of Dreams