rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Milyen elõre lépésre gondolsz?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Én nem látok semmi elõrelépést ezeken a képeken...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Na faszom ruházhatok új gép elemekre szerintem.

Nem volt és gyönyörûek! CSAK JÖJJÖN MÁR KI!!!!!!!!!!!!

Malajziát megcsinálhatták? 😮 <#fejvakaras>

Totti5
Volt már?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
hegeszd bele 😄

hondash3
Jaj a képek....

The Power of Dreams

hondash3
Itt a motor-hol a motor

The Power of Dreams

Gabor alatt robbant ma fel a Lotus valtoja?
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mackosajt
Ha bele néztek a mod engine.ini-jébe, keressétek meg a "LifetimeEngineRPM"-el kezdõdõ sort.
Na ami ott szerepel érték, nem ajánlott túllépni, és akkor tovább fogja bírni. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Entry-List 12h Hungary
Alerant Endurance Team: Egon Burkus, Gábor Tim, Àron Töszsér - Lotus Exige 260 Cup (1800 cc) <#eljen>

Roger6
Én is a visszaváltásra gyanakodom, mert egy kanyar után állt ki a fûbe... Köszönöm az infokat, többet nem OFF-olom a topikot. <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
nálunk 2x30 perc volt és kibírta mint mondtuk.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ha nem használ kuplungot (kikapcsolja az automatát) akkor is elhasal a motor vagy amit Night is mondott túl durván vált vissza.

Roger6
De mondjuk nálunk is csak 20 perces lesz egy futam, csak kettõ lesz egy versenynapon. Annyit csak kibír a motor, még akkor is, ha kitaposom a belét.<#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
De az érthetõ, ha nem állítasz megfelelõ hûtést a kocsira, akkor elfüstöl. No de ennek a srácnak úgy szállt el a motorja, hogy 80 fokos volt a víz meg az olaj... Nem értem. Mindegy, szervezünk egy egyórás tesztet valami gyors pályán, és minden kiderül. <#zavart1>

Nightt
Baszki tenyleg, reg volt es elfelejtettem<#whatever>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
http://www.hrc-team.hu/sls/index.php?dataarray=resevent&dataarray=1&dataarray=96&dataarray=6

Dietrich
[url=http://www.hrc-team.hu/sls/index.php?dataarray=resevent&dataarray=1&dataarray=96&dataarray=6]link[/url]

Dietrich
Motorhibával azért nem találkoztunk mert csak 30 percesek voltak a távok..kivéve Rouen-Les Essarts pályán ahol 1,5 órás volt és bizony hármunk esetében elfûstölt a motor a gyenge hûtés miatt.
Névszerint Night,Tom és én.
Nem tudod ki volt az a Night? 😊
[url=http://www.hrc-team.hu/sls/index.php?dataarray=resevent&dataarray=1&dataarray=96&dataarray=6]nédda[/url]

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Roger6
Okés, köszönet.

zolee145
Köszi.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Nightt
Mi mentuk egy bajnoksagot es nem emlekszek motorhibakra... Ha tul agresszivan valtanak vissza az lehet esetleg gond...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Úristen, a helyesírásom... Elnézést, nagyon fáradt vagyok.

Roger6
Aki próbáltam már ezt a BMW M23 E92 GTR mod-ot, az tapasztált bármilyen motorhibát? Egyik kupa-trásam lezúzta a motorját Lienz-en, 8 kör alatt. Nem felforrt, egyszerûen megadta magát a verda szíve. A másik csapattársam szerint is túl gyorsan fogy a motor (xD-t használ, ott látja az állapotát). Én személy szerint 40 kör alatt (egyeben 40 kör) nem találkoztam semmi ilyesmi problémával...

Toby0501
Lehet! Controller.ini és ha van saját beállításod akkor beállításneve.ini és ott lesz egy ilyen: Steering Wheel Range="200".. Oda beírod a neked megfelelõ értéket és akkor annyit tekereg.

zolee145
Adott az autó. Van benne kormány. Lehet-e állítgatni, hogy grafikát tekintve az autóban lévõ kormány mennyit forduljon teljes bekormányzásnál? Jelenleg ugye kb 200 fok a történet.

Toby0501
Csinálni kellett két kevesebb polygonból álló modellt. Leltem valami progit hozzá, az úgy ahogy megcsinálta, aztán ahonnan hiányoztak dolgok, kipótoltam.. 😄

Roger6
Értem, köszönöm szépen a gyors válaszokat.

zolee145
Új hardver sem segít. Ahogy Night írta el voltak szúrva a LOD-ok, vagy nem is volt. Toby megoldotta, úgy nem volt gond. Hogy mit csinált vele ne kérdezd.😊

Nightt
Azt hiszem, h abban a modban a lod-ok nincsenek optimalizalva es emiatt keves az fps sok autoval... Toby csinal valami javitast erre, de nem tudom, h az megvane meg valahol...

Roger6
Sziasztok!

Van egy kis gondom. Szóval feltelepítettem a BMW M3 E92 GTR mod-ot, és ha versenyt indítunk ismerõsökkel, akkor hihetetlenül leesik az fps. Nem a pálya hibája, mert próbáltuk ugyanazon a pályán, más mod-al, simán van rajtnál 50-80 fps, de a BMW mod-al 15-20-ra leesik. Sajnos az sem segített, hogy minden levettem minimumra, csakis a felbontás maradt natív + DX9. Nem tudtok erre valami fps növelõ megoldást az új hardveren kívül?

hondash3
/mute mackosajt
<#mf1>

The Power of Dreams

mackosajt
Akkor is ezt fogom hajtogatni neked, nem papírcsákót.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hondash3
Nincsen nagy titok szerintem.
Nekem gyûrõdik az ütközéstõl a flare polyja is, és azért bugzódik be krassoláskor.
De jó lesz ez így. <#crazya>

Leesõ ajtó....hm.
Lehet csinálok azt is, de nem tudom mennyi szabad slot maradt még a debris-eknek. Eddig 17 db. leszakítható cucc van megadva.

De a kiesõ motor az poénosabb lenne . <#taps> És könnyebben is kivitelezhetõ.

The Power of Dreams

mackosajt
Na, akkor áruld el neki a titkot lécci, különben ezt fogja tõlem állandóan hallani ventrin. 😄

mackosajt
Ahham, tehát soha <#mf1>
Moftanában állandóan faragod, csiszolod.
Mi lesz a következõ? Kiesõ motor? Leesõ ajtók?

Toby0501
Nem bugos, nekem már teljesen jól mûködik. 😊

hondash3
Update majd lesz ha a végére érek mindennek. <#puszis>
A kiesõ H4-es izzót meg Some1-nak jelezd, hogy bugosra írta meg a shadert. <#beka3>

The Power of Dreams

mackosajt
Nagyon pöpec! De mikó lesz má official update?
Meg 0:29-nél a csillagszemûjuhászhatás is mintha lefittyenne. 😊
(tudom, én mindig ilyen hülye részleteket veszek észre)

Naon pöpecek ezek a plakátok! Grat!
gviski

Virtual SimRacing

hondash3
Kicsit faragtam a Civic törésmodelljén:

The Power of Dreams

pointer4
Frusztráló lehet ilyenben elindulni egy wtcc futamon 😊
Ulvar
Hegessz egyet meg még egyet nekem is 😄

Smici1985

Ilyen cocpit kell nekem.<#zavart1>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

bardocz
Edina most búslakodik igazán😄D
bosco05
de gagyi 😄 (bocs de tényleg az szerintem 😄)
#55788 hsz-hez szolt 😛