rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Van egy csomó program xbox360 backup meg egyebek, meg tán vannak .zip fájlok is amihez egy sepckó zip kicsomagoló progi kell.
Megmondom a tesómnak hogy szedje le jövõ héten. Ugyis egész nap megy a gépe.:D
Plusz én nem is értek hozzá, szóval hiába.
De ha gondolod megírom aztán oda adom vagy nem tudom... (ha Pesti vagy egyszerû:D)
Csak nem tudom hogy audits meg Video ts-t hogy lehet szétszedni, úgy hogy magát az adat részét lásd..
Downhill!!
Most megnéztem de egyiken sincsen fent a ford meg a holden.
De elvileg van elég jó leírás hogy hogy kell kivenni. Csak akkor be kelleneszerzni egy Froza3at <#idiota>#idiota>
Egy helyen találtam de onnan 60kb/sel csorgott...
Ha nem lesz más lehet kivárom. Mert kurva jó gépek vannak benne.
Mert abból lehetne egy nagyon komoly modot csinálni rtraktorra...
Downhill!!
De az csak 3 ajtós illetve az elsõ lökös szélével is kellene kicsitdolgozni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mondjuk ez annyira gáz:D
2 lámpa egy motorháztetõ egy elsõ lökös 2 sárvédõ és egy homlok fal csere és ugyan az..
Basszus szerintem egy sarki lakatos kb fél órás munkával kicseréli a homlok falat rajta.. Utána egy 1-1.1/2 óra szerelés után kész az "új fokusz.
Plusz, egy hátsó lámpa ki be és kész.
Erre a gyári wrc-ket matricával toldozgatjuk:D Az elején és az új fajta lámpán kívül az ég világon semmi különbség a 2 autó között:D
Downhill!!
Tehát az eggyel régebbi focus. A BTCC ben viszont az újabbat használják.. A Rendõr autó orrút.. Olyan kéne, hogy legyen:D
De mindegy jó ez végül is, legalább Focus:D Õ az ni-. Ilyen kéne.. (jahh és hajrá Team Aon!:D)

Downhill!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Át lehetne valahogy csempészni Race07 be:D Mondjuk ez is jobb mint a semmi.. Csak a jó lenne valami szaki aki át tudná rakni nekem:D
Downhill!!
Bocsi, de nem akaródzik vissza olvasni...
Az leen a kérdésem, h. tört játékkal haverral (CSAK 2-em) szeretnénk játszani (Online vagy LAN is jó lenne), dce még én se tudok.. kérlek segítsetek!
elõre is köszi:Pali
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Bar szemely szerint, szerintem teljesen mindegy, de ez mar mas kerdes:)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
reálisan nézve szombat vagy 1 hét múlva szerda lenne a jó dátum..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Segítség kellene.
Nem tudjátok azt hogy lehet megoldani, hogyha upgrade-elem a kocsimat, akkor az AI is ugyanazokat az upgrade-eket kapja meg?
Köszi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Najó, ez csak vicc.;)
Hogy mit érez meg mit nem az ember azt hagyjuk, próbáltam, nem estem hanyatt. Amúgy meg ha jól tudom a kezdetektõl sírtok normális gumiért, meg hajtásláncért, meg ugye a fék, stb. Nade nem is ezért írtam amit írtam.
rF-ben is idegesít amikor látok mondjuk egy ligában F1 bajnokságot, és mondjuk van futam Surfersben, meg ki tudja még hol. Nem a pálya a baj, kedvencem, csak ott nincs jelenleg F1 verseny. Ha mondjuk a 2012-es naptárban benne lenne már nem zavarna, de nincs.:)
Az a New Hampshire palya, nem fiktiv, ami elsosorban oval (NASCAR), es annak is a road resze. Ami nagyon jo amugy, mert dimbes-dombos, jo kanyarokkal, jo razos, egyeletlen aszfalttal - es persze, also kategorias autokhoz:)
Nem hivatalos iR futam volt, csak ott is teszteltem egyett a palya karakterisztikaja miatt;)
Azert az rF utan teljesen mas vilag, amikor az ember valoban erzi maga alatt a felfuggesztest, a kerekeket, a gumikat;P
Tényleg a hideg ráz az ilyen fiktív izéktõl. Mondjuk a 20-30 Williams is mókásan mutathat egy online versenyen, de ez egy másik történet.:D
Fiesta Cup
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/