rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Viszont valahonnan van egy hungaroringem még az emg-s amit 6666eo updatelt és erre updalet még rá valaki, szép agipos támohatok meg minden 😄
Azért a codis verzióra kviáncsi vagyok a monaco nagyon lenyügözött, egy ksi fal kibontással végre lehet ugy is csapatni rajta ahogyan rallyprologo rendeztek ott ! 😄 (magyarán szépen kivan dolgozva a pálya környezete is.)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Köszi.😊
Monaco az valami durván jó pálya lett, Koreát meg megszerettem. Mondjuk F1-re alkalmatlan (vagy maga az F1 alkalmatlan a versenyzésre😄), viszont egészen fasza kanyarok vannak benne, ahol szépen lehet utcai gépekkel keresztben autózni.😄
Azt szeretném kérdezni hogy ha csináltam egy szervert (Internetes) és egy másik géprõl meg találom Ip cím alapján és be is tudok lépni az már mondható hogy látható szerver mindenkinek?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Forza.
Elméletileg a Bithuról szedtem,és full gaménak írta.... Szóval nem tudom, de akkor szedjétek le.. Annyira jó lenne meg lehetne csinálni😄
Gyönyörûek az autók benne.
Downhill!!