Új fórumozók nevelése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
pl. netetikett elolvas, moderálási szabályok elolvas...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punkerwork
neked úgy ahogy eddig :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mikike
tényleg vannak új fórumozok?
mennyien?
heti 1-2?
minek jönnek ide?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tuvok
CTRL+F ?

Z
PH!-n pl nem kell visszaolvasni, mert lehet egy témán belüli szavakra is keresni...

ezt lenne ajánlatos itt is megvalósítani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

SarahGin
Most akkor, hogy kell viselkedni? :-)

Látod, én már javasoltam, hogy nyissunk egy olvasói levelek topicot :)

Nem egy lol levél érkezett már a moderátori listára is, a személyes nyalizások/szidásokról nem is beszélve :D
akyyy
Szerintem csak nincs kedvük ilyenekbe irni mnt gy/gyí/gye , asszocicáó és egyéb topicocba, és nyitnak egy ujat...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

azt veszem észre, hogy mostanába egyre több újonc szpemmeli tele a topicokat, vagy nyit értelmetleneket... vagy lehet ez a nyár miatt van? nagyon unatkoznak?

valamit kellene lépni minnél hamarabb :(

LittleL
Akkor kéne egy ilyet nyitni:

" Bemutatkozó topik"

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
Az olyanok akik fölös topic-ot nyitnak pl nem olvas vissza 10 sort inkább nyit 1 újjat, az min 1 hónapig ne nyithasson új topic-ot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

St
Egyébként kár volt kitörölnöm a beszúrt privát leveleket, most visszaolvasva tök jókat írtam, büszke vagyok rá. Ritka türelmes voltam aznap
Tuvok
:DDDDDDDDDD

St
Húha, egy banra látom te is rászolgáltál. Ja és vissza se gyere
MX Maximus
És ezekután azt mondod: "na az ilyen elhúzhat a f@szba."

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

MX Maximus
-- törölve --

akyyy
Felhasználói toplistát, és "elen"listát, akik csak hülyülnek

Ottto
aha. végülis sok kishülyegyerek a gumiban szpemmel, floodol, oszt azt hiszi máshol is megteheti

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Sztem meg kéne egy doboz témák statisztikája alá ahol fetüntetik hány regisztrált fórumozó van az sgn, és ebbõl mennyi új. Esetleg ide lehetne egy keresõ is ami alapján regeket lehetne megkeresni és az infoját megnézni. (nemtom értitek e)

Tuvok

A szülinaposok alá pl . egy "Ma regisztrált tagok" doboz .

ThePartyFace
Kene egy olyan doboz a forum fooldalara, ami kiirja az ujregeket, es tevekenyseguket.
Igy legalabb konnyebben nyomon tudnank oket kovetni:D

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Pyx
inkább egy hónapig ne irjon a gumiba... ha máshol tud normálisan viselkedni talán menni fog ottis :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
ha ez megvalósul, csakazértis mindenkirõl nyitnának topikot ...
egyébként is amelyik újreg a gumiban kezdi pályafutását, garantáltan kap pár topikot, pl . Miketól :D

akyyy
egy egész teszt kéne, és ha a pont szám 10, akkor valahogy eltiltás jár...

Ottto

akkor tibhart, dboyt, meg a többi kis köcsögöt banoljátok plz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ottto
Teszt elé kell állítani õket.
Minden új reg 1 hónapig csak a gumiba írhat. Ha 1 hónapon belül nem nyílik róla (sértõ) topic akkor átment

MIMACSKA
ez nagyon jó ötlet!!!

www.extragyongy.hu

ThePartyFace
Ipt nem erdemes bannolni, mert a legtobbje dinamikus...pl ha bannolnak egy xy szolgaltatohoz tartozo dinaminus ipt es a kovetkezo csatlakozasnal veletlenul nekem osztjak ki, akkor en szivok, mert nem tudok forumozni.
Ip alapjan bannolni szvsz hulyeseg:)

Lacc
Egyéként egy ban az hogy történik a fórumról? Csak a nick van bannolva vagy az ip is (bár ez utóbbit elég könnyen ki lehet kerülni)?
Lacc
Tibor
boccs a zavarásért

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
jah és ide kell beírni a címet

Tibor
igen

nagyon bonyolult
látod az URL feliratu gombot a törlés alatt?

Tibor
Hogy kell internet címet beszúrni?

nézzétek meg a Sport fórumban a legújabb témát, na ilyeneknek kellenének az 1. hozzászólásban leírtak...

St
Hehe, örök téma. Annak a bizonos "Dutch Flander " levélben kb. 4x ajánlottam fel, hogy azonnal visszajöhet, ha tud normálisan viselkedni, és nem próbálja újonc létére azt észt osztani nekünk. Ofkóz nem fogadta el az "ajánlatomat"... na az ilyen elhúzhat a f@szba.
ThePartyFace
8. Bass*átok meg
En tuti ezt valasztanam...szoval maradjunk meg a realitasnal, oke?:)

7. Felhozom a legutóbbi topicot amibe illik, MIUTÁN legalább azt megnéztem, hogy az utolsó oldalak valamelyikén nem e tárgyalták ki a problémámat.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

4. Az 53 illõ topic közül a 2001-eset hozom fel, amiben 3 hozzászólás volt csak.
5. Felhozom mindet, oszt jól bemásolom az össszesbe, ugyanazt.
6. 5 + még az összes játék topicjába is amivel játszom.
7. Felhozom a legutóbbi topicot amibe illik, MIUTÁN legalább azt megnéztem, hogy az utolsó oldalak valamelyikén nem e tárgyalták ki a problémámat. <1pont>
MX Maximus
Új forumozók nevelése, avagy fogd be a pofád mert úgyis igazam van, mert különben kiBANellek!

Jöhet az elsõ pont!!!

(Kedves ST-nek a Dutch Flander utáni bánásmódja miatt!)

Met
Alap kérdésekkel. pl.

Mit csinálsz ha nem mûködik a tv kimenet a videókártyádon?

1. nyitok egy új topicot a problémámnak, hogy legfelülre kerüljön a listában (jutalom ban)
2. használom a fórumkeresõt, hogy megtudjam nincs e ezzel a témával foglalkozó topic
3. megnézem a topic listában, hogy melyik topicba illik leginkább és ott teszem fel a kérdést

Met
Lehetne egy kérdõív, amit ha jól tölt ki érvényes lesz a regje.

Met

Tuvok
Igen az, és pont azokat kéne kiszûrni, vagy "megnevelni", akiknek az elsõ hozzászólása az SG-n a "k*rvaany*d te g*ci" ...

Alien

Alien
jó ötlet

akyyy
Sok "marha" nagynak képzeli magát, és mindenfélét ir... Nekik kéne egy ilyen levelett küldeni...az lenne a legjob ha bejelentkezésnél bejönne egybõl, és nem jelenne meg a tovább gomb csak 1 perc elteltével

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;