363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
-
#163 Flémet a népnek!
Tisztaban vagytok vele, hogy melyik topicban csinaljatok azt, amit? Epp itt kene peldat statualni! -
#162 pff, ezekután még csodálkozol nagyokos ... -
#161 "azt ad az ember, amit kap"
Ehhez képest rendre eljátszod a sértődött vitézhuszárt ELSŐKÉNT, ezek után nem tudom mit vársz. Azt meg pláne, hogy miért csinálod ezt, illetve mi okod van arra, hogy hisztizz a Gumiban. Persze nincs is hozzá közöm, csak éppen baromira fárasztó. -
#160 az mindig lesz, csak ne túl magas szinten -
a kedvesség és a jópofizás között hatalmas különbség van
ha engem anyáz valaki, nemtok vele kedves lenni, max jópofizni, de sztem az undorító dolog -
#158 Poénos se leszel, hiába erőlködsz, de a feszültségkeltést el lehetne hagyni a fórumon nem? -
#157 akkor már kedvesek se lehetünk ? akkor mik legyünk ? beprogramozott veled vitázó jónép ? -
#156 nem, tőlem ki is lehet törölni
úgyérzem lesz is takarítás, bár szvsz van 1-2 tanulságos dolog is -
#155 Igen, én a határ Átlépéséről beszélek, avagy amit Senki nem bír és nem akar, mert nem is Kell elviselni. -
#154 Az már valahol jópofizásnak számít
(mármint nem konkrétan a Dzsini) -
#153 *lehetek gyufás doboz csak akarnom kell!!44 [erőlködik hogy beszarik] -
#152 igen mer ő már közügy :D -
#151 De lehet mindenki Dzsini, csak akarni kell... -
#150 az a határ mindenkinél más, van, aki már inkább átmegy anyázásba, azt már én se szeretem -
#149 Ez a legalkalmasabb topic Tuvok közéletének kibeszélésére -
#148 jo akkor : "Kihangsúlyozottan eldurvult" -akra értem
mert Van határ
Egyébként is igaz amit mondasz:
A vita nemesít
A végső esetben pedig ott a láncfűrész.. :) ugye -
#147 én ? bocsánat -
#146 ha úgy akarod, ám legyen
? -
#145 aaaaaa kiütötted a féloldalas hozzászólásom :D -
#144 az is csak felmérgel és csak a szgépet bántom :/ -
#143 Vegyük pl . Mike-ot (sry)
Hol flémkedünk meg lehordjuk egymást, hol meg tök jól elbeszélgetünk egymással, erről szól, azt ad az ember, amit kap, nem lehet mindenki Dzsini, hogy folyton kedves legyen -
#142 [feleslegesnek érzi a választ Tucok üzeneteire...] -
#141 jajó
eddig nem tudtam hogy rosszban vagyunk, de most már htx...:( -
#140 rakj föl 1 FPS-t és ott vezesd le a feszültséget inkább -
#139 de miért kéne megakadályozni ?
néha jól esik kiadni az embernek a mérgét, és inkább olyat bántson meg, aki max nem válaszol neki egy anoním fórumon, mint akivel később maradandó konfliktusa is maradhat .
nem érdekel, ha fikáznak, de akkor viseljék el ha visszaadom, bizalmatlan lettem, ez van -
#138 "régen (...) kedvesebb, rendesebb stb... voltál.."
"akik az elején elfogadtak"
Na pont azokkal vagyok goromba, akik nem fogadtak el, akik meg igen, azokkal nagyon is jó viszonyban vagyok, de idővel megtanultam, hogy hiába kedves az ember, ha nem kapja vissza ... -
#137 igen de ha egy ilyen eldurvul, KÉSZ. Ezt (is) akarjuk tulajdonképpen megakadályozni! -
#136 mondom, tisztelet a kivételnek, akik pl azért használják, amiért Te is ezekszerint, pont az ellenkezőjére, mint a sok szpemmer -
#135 régen, míg volt eszed kedvesebb, rendesebb stb... voltál..
ma már nem, állandóan vitatkozol, bizonyítasz teljesen feleslegesen...
kettőnk közül nem én változtam meg hidd el... azóta persze volt egy csomó konfliktusod azokkal az emberekkel is akik az elején elfogadtak de ez már nem teccik nekik... szal ez van ha akarod látod ha akarod nem...:( -
#134 lételemem, sry :) -
#133 ez igaz, de egyszerűbb oda beköszönni reggel mint mindenhova. -
#132 1x nem, talán 2x se napszakhoz illően, de 20x beírni ugyanazt
persze tisztelet a kivételnek, de régebben sok ilyen volt -
#131 -
#130 na meg a Felesleges Szócsatákról is lehetne tanítani egyet s mást... UGYE? :) -
#129 szpem beköszönni??? -
#128 hát igen. Nemis elijeszteni akarjuk őket.. :)
Igaz, meg a szokások is szerepelhetnének(nemtékelünkmindenhol..stb..:D ), de a SG nyelvezetét már nem kell "megtanítani", ahhoz nyomban hozzászoknak. :) -
#127 látom
nincs más, akit fikázhatnál állandóan ?
az ilyenektől tudom a falat kaparni mint te -
#126 LÁTOD? :D -
#125 -
#124 HAGGYAD!
tuvokba már régen elszakadt az értelem, azóta ilyen destruktív...:(