Új fórumozók nevelése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThePartyFace
Flémet a népnek!

Tisztaban vagytok vele, hogy melyik topicban csinaljatok azt, amit? Epp itt kene peldat statualni!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Tuvok
pff, ezekután még csodálkozol nagyokos ...

Loál János
"azt ad az ember, amit kap"
Ehhez képest rendre eljátszod a sértõdött vitézhuszárt ELSÕKÉNT, ezek után nem tudom mit vársz. Azt meg pláne, hogy miért csinálod ezt, illetve mi okod van arra, hogy hisztizz a Gumiban. Persze nincs is hozzá közöm, csak éppen baromira fárasztó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
az mindig lesz, csak ne túl magas szinten

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tuvok

a kedvesség és a jópofizás között hatalmas különbség van
ha engem anyáz valaki, nemtok vele kedves lenni, max jópofizni, de sztem az undorító dolog

VinylToy
Poénos se leszel, hiába erõlködsz, de a feszültségkeltést el lehetne hagyni a fórumon nem?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hen-tes
akkor már kedvesek se lehetünk ? akkor mik legyünk ? beprogramozott veled vitázó jónép ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
nem, tõlem ki is lehet törölni
úgyérzem lesz is takarítás, bár szvsz van 1-2 tanulságos dolog is

Aquir
Igen, én a határ Átlépésérõl beszélek, avagy amit Senki nem bír és nem akar, mert nem is Kell elviselni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tuvok
Az már valahol jópofizásnak számít
(mármint nem konkrétan a Dzsini)

hen-tes
*lehetek gyufás doboz csak akarnom kell!!44

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tomsolo
igen mer õ már közügy 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
De lehet mindenki Dzsini, csak akarni kell...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tuvok
az a határ mindenkinél más, van, aki már inkább átmegy anyázásba, azt már én se szeretem

hen-tes
Ez a legalkalmasabb topic Tuvok közéletének kibeszélésére

Aquir
jo akkor : "Kihangsúlyozottan eldurvult" -akra értem
mert Van határ
Egyébként is igaz amit mondasz:
A vita nemesít
A végsõ esetben pedig ott a láncfûrész.. 😊 ugye

Tuvok
én ? bocsánat

Tuvok
ha úgy akarod, ám legyen

?

The Garrett
aaaaaa kiütötted a féloldalas hozzászólásom 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tuvok
az is csak felmérgel és csak a szgépet bántom :/

Tuvok
Vegyük pl . Mike-ot (sry)
Hol flémkedünk meg lehordjuk egymást, hol meg tök jól elbeszélgetünk egymással, errõl szól, azt ad az ember, amit kap, nem lehet mindenki Dzsini, hogy folyton kedves legyen

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tomsolo
jajó

eddig nem tudtam hogy rosszban vagyunk, de most már htx...😞

Punkerwork
rakj föl 1 FPS-t és ott vezesd le a feszültséget inkább

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tuvok
de miért kéne megakadályozni ?
néha jól esik kiadni az embernek a mérgét, és inkább olyat bántson meg, aki max nem válaszol neki egy anoním fórumon, mint akivel késõbb maradandó konfliktusa is maradhat .
nem érdekel, ha fikáznak, de akkor viseljék el ha visszaadom, bizalmatlan lettem, ez van

Tuvok
"régen (...) kedvesebb, rendesebb stb... voltál.."
"akik az elején elfogadtak"

Na pont azokkal vagyok goromba, akik nem fogadtak el, akik meg igen, azokkal nagyon is jó viszonyban vagyok, de idõvel megtanultam, hogy hiába kedves az ember, ha nem kapja vissza ...

Aquir
igen de ha egy ilyen eldurvul, KÉSZ. Ezt (is) akarjuk tulajdonképpen megakadályozni!

Tuvok
mondom, tisztelet a kivételnek, akik pl azért használják, amiért Te is ezekszerint, pont az ellenkezõjére, mint a sok szpemmer

tomsolo
régen, míg volt eszed kedvesebb, rendesebb stb... voltál..

ma már nem, állandóan vitatkozol, bizonyítasz teljesen feleslegesen...

kettõnk közül nem én változtam meg hidd el... azóta persze volt egy csomó konfliktusod azokkal az emberekkel is akik az elején elfogadtak de ez már nem teccik nekik... szal ez van ha akarod látod ha akarod nem...😞

Tuvok
lételemem, sry 😊

Punkerwork
ez igaz, de egyszerûbb oda beköszönni reggel mint mindenhova.

Tuvok
1x nem, talán 2x se napszakhoz illõen, de 20x beírni ugyanazt
persze tisztelet a kivételnek, de régebben sok ilyen volt

Punkerwork

Aquir
na meg a Felesleges Szócsatákról is lehetne tanítani egyet s mást... UGYE? 😊

Punkerwork
szpem beköszönni???

Aquir
hát igen. Nemis elijeszteni akarjuk õket.. 😊
Igaz, meg a szokások is szerepelhetnének(nemtékelünkmindenhol..stb..😄 ), de a SG nyelvezetét már nem kell "megtanítani", ahhoz nyomban hozzászoknak. 😊

Tuvok
látom
nincs más, akit fikázhatnál állandóan ?
az ilyenektõl tudom a falat kaparni mint te

tomsolo
LÁTOD? 😄

Tuvok

tomsolo
HAGGYAD!

tuvokba már régen elszakadt az értelem, azóta ilyen destruktív...😞

Tuvok
mert szpem folyik benne, ázé !

Punkerwork
az miért szpem topic?

tomsolo
háát a hangvételen kéne kicsit úgy módosítani, hogy azért egy kis kedvet csináljon 😊

pl. fórumozók fényképei topikot lehet ajánlani kezdésnek vagy vmi hasonló általános érdekeltségû topikot minden blokkból...

Aquir
szerintetek ez miben lenne jó/rossz, mit kéne még hozzátenni?

Tuvok
foslé szpemtopik, nemérdekel

Aquir
hát ugye azér lenne a privi, mer mondjuk nem olvasnák el figyelmesen az ugyis meglévõ hasznos irományokat. Thehát sztem feltétlen fel kell hívnunk a figyelmüket Ezkre elsõsorban, másrészt tömören figyelmeztetni õket a következményekre, majd jó fórumozást kívánni, nem? Ha ezt nem hajlandó megtenni, akkor ha egyéb kötelezettséget sem tesz meg, akkor az õ hibája. Ha nem fogja fel, akkor nem lehet kötelezõvé tenni ezt, mert ha nem akarja, akkor nem fog tenni semmit ezért, utána már ugyis a fegyelmezés marad.

ThePartyFace
En ide meg sosem irtam...most akkor ki vagyok kozositve?😄

VinylToy

ThePartyFace
DEAKKORIS!

Mike
arra, hogy elõbb olvassanak, aztán irjanak

ismerjék meg az itt kialakult szokásokat
és ne kaarjanak mindjárt reformálni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray