363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
-
cyrus #203 Újregeknek való levél :
Mi nem szeressük ám a szpemmereket ittene!!4
Mi nem szeressük ám a nagyszájóakat ittenö!4
Mi nem szeressük ám a linkelni nem tó embereketö!4
Téked se szeretünk ittene !4
igy kell nekeik elküldeni.... mek egy képet az stről :D
-
#202 Újregeknek való levél :
Mi nem szeressük ám a szpemmereket ittene!!4
Mi nem szeressük ám a nagyszájóakat ittenö!4
Mi nem szeressük ám a linkelni nem tó embereketö!4 -
cyrus #201 Mer szpemmer..... -
#200 ja meg ték!
[példátmutat] -
#199 igen
de ezzel nem mondtad el mi legyen beleírva
te kis buta -
cyrus #198 nem az a lényeg hogy tudj mi az az url !
HANEM az hogy ha képet akar beszúrni az t előbb töltse fel valahova mert a gépéről nem fog menni ! -
Cat #197 ilyen erővel már RFC ajánlásokat is bele lehetne rakni, ugyanannyi értelme van - ha vki nem tudja mi az az URL, van értelme bármit is magyarázni? -
cyrus #196 St bá feltétlen irjuk bele hogy képeket beszurni csak URLről tud, tehát saját számítógépről ne is próbálkozzon... -
#195 nem ártana -
cyrus #194 és mondjuk aki már 5ször megkapta, nem nyithat topikot egy hónapig.... vagy iesmi.. -
#193 nem rossz ötlet -
cyrus #192 Vááá olyan jutott eszembe !!!
mit szólnátok ha lenne olyan rendszer hogy akinek lezárják a topikját, vag ytörlik, atomatikusan megint megkapja az alap üzit.. és akkor tudja hogy nincs rendben valami -
#191 ja es figyelmeztetni kell az ujoncokat (es a regieket is), hogy aki moderator lett, az azt csinal, amit akar -
#190 a gumiban meg nincs komolyan véve, de igazad van, neitt
részemről el is mondtam amit akartam -
#189 Részemről egyáltalán nincs degradálva a gumi, mint mondtam nekem is szórakozás
a többire azt tudom mondani, hogy ha felépítenek elég egy dombot, megmászod, ha fakerítést, kidöntöd, a betonfalat megkerülöd, de mindhárom egyszerre fárasztó és tönkreteszi az ember türelmét/tűrőképességét -
#188 Ezt itt most hagyjátok abba, vitás ügyeket ne hozzatok ki a gumiból, köszi
-
#187 az nem besértődés, hanem vélemény, de elég fura lenne egy fórum dolgait fevenni, szal abszolút nem érdekel a dolog, de építő kritikát SOHA nem szóltam le
ja és amit kifelejtettem az előzőből: ha van 10 jóbarát a gumiban, és ki is jössz mondjuk 4-5-tel, többeivel közönbös, de 1 nem fogad el, akkor a többi se fog, 1 beszól, akkor a többi is be fog, és ha 1 megutál, a többi is megfog idővel, tehetsz bármit, és rohattmód kellemetlen az embernek úgy "végeznie a dolgát", hogy rühellik ott, és még csak nem is azért, ami kell tennie, hanem 1 ember különböző véleménye miatt -
#186 utolsó mondattal tökéletesen egyetértek -
#185 ehhez képest rengeteget irsz oda -
#184 Építő jelleggel próbáltam írni, mivel, ahogy mondtam, nekem az jött le, hogy képtelen vagy jól érezni magad a Gumiban, ahol Te is moderátor vagy. Ha nem így van, akkor annak nagyon örülök.
Jómagam elfogadom az egész Gumit, úgy, ahogy van, nekem maximum unalmassá tud válni az 50 egy kaptafára épülő topik, de 2 éves pályafutásom alatt vajmi kevésszer fordult elő, hogy tényleg felidegesítsen valami.
Ha esetleg elgondolkodtál a leírtakon, akkor (részemről) megérte a dolog. Nem cseszegetni akar(ta)lak, csak azt, hogy ne legyen degradálva se a Gumi, se senki, aki ott a legaktívabb az SG-n belül, vagy bárki, aki oda jár. -
#183 Szvsz az a baj, hogy olyanokon is besértődsz amin nem kéne, és akkor aztán egyszerre jönnek a túlzott reakciók... -
#182 engem ! -
#181 :D -
#180 Nem feleslegesen, legalább nagyjából építő jelleggel írtad (kérdés annak szántad-e)
Akkor most én is leírom: bizony jót mulatok a gumin, néha könnyesre röhögöm a szememet, akkora ökörségek vannak ott (nem negatív értelemben, persze van kivétel) .
Hőbörgő hozzászólás ? Ami neked hőbörgő, az lehet, hogy nekem/másnak nem az, talán csak azért tűnik neked annak, mert nem vettem/veszem föl a gumi stílusát, ami pedig komolyan szánalmas, azt egyértelmű, hogy le is szólom, vagy elmondom a véleményemet, de a gumiról (sajnos) nem sok pozitív van .
Pláne mikor azzal szembesül az ember, hogy ha kér komolyan valamit, azt ugyanolyan komolyan magasról leszarják, olyan mód, ami még a gumiba se való . És biztos azt is megfigyelted, hogy aki nem szólt be nekem, nem tett bármi negatívat, legyen szó bármiről, azzal jól ki is jövök, de ha 1 beszól és (gumihoz nagyon is illő 'vak vezet világtalant' csapatszellemben) a többi is ugyanazt csinálja "mertahaverom melléállok haigazavan hanincs úgykellazt", az hosszútávon rendkívül idegesítő és morálromboló az emberre .
Konklúzió: sosenem oktalanul vagyok goromba valakivel, és sosenem oktalanul "hőbörgök" valakinek a topikján/hozzászólásán, jólismert szlogenem: adok-kapok, vagy kapok-adok . -
#179 ordibálj és fürödj meg? -
#178 [csend és hullaszag] -
#177 mi ez a veszekedés itt, kit kell megnevelni? :) -
#176 tuvok már megint hisztis :) -
#175 Én biztos nem, inkább csak értetlenül állok személyed előtt. Eddig nem tettem ezt szóvá, most leírtam, ennyi.
Ahelyett, hogy mulatnál a Gumin, ahogy (szinte) mindenki más, jóformán csak hőbörgő hozzászólásaid vannak, most megcsömörlöttem velük, ezért elmondtam a véleményemet, bár gondolom feleslegesen.
-
soldier #174 2Voc vs. Janóak?
ejnye -
#173 ja, és ha már elkezdtétek, fejezzétek is be -
#172 mert mindig visszajöttök
megmondtam, útálom előbb abbahagyni -
#171 mé nem hagyod má abba te űrcsokker! :D -
#170 cső .
szal ki is van besértődve ..? -
#169 Pff. :D Verd a billzetet, sértődj tovább, cső. -
soldier #168 flém
ejnye -
#167 ahogy gondolod, álbölcs bolondgyerek -
#166 Váóó...szoval most akkor te is szembesitetted a nepet tettuk sulyaval, a te groteszk stilusodban?:D -
#165 :D Legalább jól megbeszéltük pukkancsarc. -
#164 Hehe eszembe jutott hitrelen valami .D nem privátüzikkel kéne nevelni az uj fórumozókat, hanem példamutató forumozással