363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
-
#123 mert szpem folyik benne, ázé ! -
#122 az miért szpem topic? -
#121 háát a hangvételen kéne kicsit úgy módosítani, hogy azért egy kis kedvet csináljon :)
pl. fórumozók fényképei topikot lehet ajánlani kezdésnek vagy vmi hasonló általános érdekeltségű topikot minden blokkból... -
#120 szerintetek ez miben lenne jó/rossz, mit kéne még hozzátenni? -
#119 foslé szpemtopik, nemérdekel -
#118 hát ugye azér lenne a privi, mer mondjuk nem olvasnák el figyelmesen az ugyis meglévő hasznos irományokat. Thehát sztem feltétlen fel kell hívnunk a figyelmüket Ezkre elsősorban, másrészt tömören figyelmeztetni őket a következményekre, majd jó fórumozást kívánni, nem? Ha ezt nem hajlandó megtenni, akkor ha egyéb kötelezettséget sem tesz meg, akkor az ő hibája. Ha nem fogja fel, akkor nem lehet kötelezővé tenni ezt, mert ha nem akarja, akkor nem fog tenni semmit ezért, utána már ugyis a fegyelmezés marad. -
#117 En ide meg sosem irtam...most akkor ki vagyok kozositve?:D -
#116 Ezzel kellene kezdeni, de mindenkinél! -
#115 DEAKKORIS! -
#114 arra, hogy előbb olvassanak, aztán irjanak
ismerjék meg az itt kialakult szokásokat
és ne kaarjanak mindjárt reformálni -
#113 pl. netetikett elolvas, moderálási szabályok elolvas... -
#112 neked úgy ahogy eddig :) -
#111 tényleg vannak új fórumozok?
mennyien?
heti 1-2?
minek jönnek ide? -
#110 CTRL+F ? -
#109 PH!-n pl nem kell visszaolvasni, mert lehet egy témán belüli szavakra is keresni...
ezt lenne ajánlatos itt is megvalósítani. -
#108 Most akkor, hogy kell viselkedni? :-) -
Borg #107 Látod, én már javasoltam, hogy nyissunk egy olvasói levelek topicot :)
Nem egy lol levél érkezett már a moderátori listára is, a személyes nyalizások/szidásokról nem is beszélve :D -
#106 Szerintem csak nincs kedvük ilyenekbe irni mnt gy/gyí/gye , asszocicáó és egyéb topicocba, és nyitnak egy ujat... -
OPM #105 azt veszem észre, hogy mostanába egyre több újonc szpemmeli tele a topicokat, vagy nyit értelmetleneket... vagy lehet ez a nyár miatt van? nagyon unatkoznak?
valamit kellene lépni minnél hamarabb :( -
#104 Akkor kéne egy ilyet nyitni:
" Bemutatkozó topik" -
#103 -
#102 Az olyanok akik fölös topic-ot nyitnak pl nem olvas vissza 10 sort inkább nyit 1 újjat, az min 1 hónapig ne nyithasson új topic-ot. -
#101 Egyébként kár volt kitörölnöm a beszúrt privát leveleket, most visszaolvasva tök jókat írtam, büszke vagyok rá. Ritka türelmes voltam aznap -
#100 :DDDDDDDDDD
#100 -
#99 Húha, egy banra látom te is rászolgáltál. Ja és vissza se gyere -
#98 És ezekután azt mondod: "na az ilyen elhúzhat a f@szba." -
#97 -- törölve -- -
#96 Felhasználói toplistát, és "elen"listát, akik csak hülyülnek -
#95 aha. végülis sok kishülyegyerek a gumiban szpemmel, floodol, oszt azt hiszi máshol is megteheti -
#94 Sztem meg kéne egy doboz témák statisztikája alá ahol fetüntetik hány regisztrált fórumozó van az sgn, és ebből mennyi új. Esetleg ide lehetne egy kereső is ami alapján regeket lehetne megkeresni és az infoját megnézni. (nemtom értitek e) -
A szülinaposok alá pl . egy "Ma regisztrált tagok" doboz . -
#92 Kene egy olyan doboz a forum fooldalara, ami kiirja az ujregeket, es tevekenyseguket.
Igy legalabb konnyebben nyomon tudnank oket kovetni:D -
#91 inkább egy hónapig ne irjon a gumiba... ha máshol tud normálisan viselkedni talán menni fog ottis :o -
#90 ha ez megvalósul, csakazértis mindenkiről nyitnának topikot ...
egyébként is amelyik újreg a gumiban kezdi pályafutását, garantáltan kap pár topikot, pl . Miketól :D -
#89 egy egész teszt kéne, és ha a pont szám 10, akkor valahogy eltiltás jár... -
#88 -
cyrus #87 akkor tibhart, dboyt, meg a többi kis köcsögöt banoljátok plz. -
#86 Teszt elé kell állítani őket.
Minden új reg 1 hónapig csak a gumiba írhat. Ha 1 hónapon belül nem nyílik róla (sértő) topic akkor átment -
#85 ez nagyon jó ötlet!!! -
#84 Ipt nem erdemes bannolni, mert a legtobbje dinamikus...pl ha bannolnak egy xy szolgaltatohoz tartozo dinaminus ipt es a kovetkezo csatlakozasnal veletlenul nekem osztjak ki, akkor en szivok, mert nem tudok forumozni.
Ip alapjan bannolni szvsz hulyeseg:)