Fogyókúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javítok:
A testkontroll szerint délig csak frissen facsart gyümilevet és gyümölcsöt szabad.
A mûzlis sor a reggeli...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

A testkontroll szerint délig csak frissen facsart gyümilevet és gyümölcsöt ír.

Én nem csinálom (még).
Mûzlit, kaukázusi kefirt v gyümölcsöt, meg ilyeneket szoktam enni.
Ma pl ebédre egy pár virslit piszi sajttal, egy jó nagy paradicsom és hamlett. (puffasztott búza).
Aztán egy nagy pohár víz, és teljesen jó.

Vacsira még nem tudom, mert úgy tûnik, hogy nekem kell fõzni...<#whatever>

Teljesen jó, az is testkontrollos!
Csak annyit egyél, hogy pont ne lakjál jól.

Ismerem ezt az éhezõs érzést, és télleg hamar hozzászokik a szervezeted! (max egy hét, legalábbis részemrõl.)Viszont érzed, hogy könnyebb vagy. És ez a legjobb benne! MEgéri!

Dzsini
én hónapokig "éhes" voltam, a szónak abban az értelmében, hogy úgy éreztem, hogy szívesen ennék...

reggelire sajt/mûzli/kakaó, ebédre valami nem túl bonyolult finom kaja, vacsorára meg zöldség-gyümölcs. vagy ha úgy alakult, hogy nem tudtam aznap ebédelni, akkor vacsira valami leves.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mikike
meg a kettõ között amikor éhes vagy

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
és mit ezsel akkor reggelire?
meg vacsorára?

Dzsini
nekem a mindig kevesebbet mint szoktam - hozzáállás is mûködött. persze, éhes maradok, de nagyon hamar utánaáll a szervezet, és teljesen jól elmûködik kevesebb bevitellel is. plusz egy kis mozgás és nagyon jól mennek a dolgok 😊

fele- harmadannyit eszem mint régebben, 25kilóval kevesebb vagyok, és összehasonlíthatatlanul több az energiám.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Felejtsd el a diétát!
Sok gyümi, zöldség, a fehérjékkel vigyázz, csak óvatosan.
Pl: én csak csirkét és pulykát eszem, csak olivaolajban sütök, meg ilyenek...
A futás tervben van, de már nagyon rám férne.

Ja, és ne gondolj az evésre!
Kapcsold ki a fejedben.

"mert nem a diéták mûködnek, hanem az étrend- és életrendváltoztatás."

mikike
vagyis...?

Jól mondod!
<#papakacsint>

Dzsini
mert nem a diéták mûködnek, hanem az étrend- és életrendváltoztatás.

mikike
ha jobban elolvasod ezt írja:
"Kipróbáltam már számtalan diétát, de a végeredmény mindig az lett, hogy legalább a fele visszajött.
Mindig."

Dzsini
sajnálod te magadat, minek külsõ forrás? megerõsítésnek, hogy jól csinálod? hát nem...

Szofi jól mondja, türelemmel és odafigyeléssel lehet változni bármilyen irányba.

mikike
undorító vagy
még a sajnálatot is sajnálod az embertõl

A norbis kódos étrendet nem ismerem. Errõl Elvira többet tudna mondani.
Én Testkontrollt olvasom, már ha van rá idõm.
Kipróbáltam már számtalan diétát, de a végeredmény mindig az lett, hogy legalább a fele visszajött.
Mindig.
Tényleg az a megoldás, hogy napi egy-két óra mozgás - lehet ez bármi - és egy pici odafigyelés az étrendben.
Mindenre szüksége van a szervezetnek, csak módjával!
Szerintem...

Dzsini
nem igazán lehet sajnálni azt, aki még csak nem is próbálkozik, és nem hallgat a jó szóra.

iko
ejj étrend változtatás...Ha nem magad fõzöl legfeljebb kevesebbet eszel de ugyanazt... Ha kevesebbet eszel akkor elkezdenek basztatni, mivammá? beteg vagy? miahogymá nem izlett?... mondom a gének a hibásakö... mozgás kéne de a rekord 1 hónap amig csináltam... akaratgyenge vagyok... ez van... jó lenne itt egy ember korbáccsal a kezében...😛

spam. sry

mikike
ehhh, hiába sajnáltatom itt magam

mikike
dagi vagyok 😞((

mikike
3 melegszendvicset ettem reggelire és kakaót iszom hozzá 😞

mikike
csak a norbi, nekünk gyenge az akaratunk 😞

Dzsini
nincs rá szükségem 😊

MIMACSKA
Mi van már nem fotyózik senki?? 😄D

www.extragyongy.hu

Dzsini
akkor próbálkozz csak 😊

mikike
de igen

Dzsini
pedig nem létezik jobb, és biztosabb - hosszú távú megoldás.

mikike
kösz, sokat segítettél

Dzsini
#89ben le van írva a "titok" az utolsó 2 sorban.

mikike
Norbi Update programja vagy a titka nem tölthetõ le valahonnan?

Lacc
Szvsz a szó hagyományos értelmében vett fogyókúrának nincs sok teteje. Egyek egy meghatározott ideig mindenféle zsírszegény, meg egészséges dolgot, hogy aztán hízzam vissza utána? Egyszerûen meg kell változtatni az életmódot. Nem feltétlenül kevesebbett kell enni csak mást, ahogy lentebb írták halat, gyümölcsöt, miegyebet, rá kell ezekre szokni. És mozogni kell mellette, aztán kész a varázslat.

Én úgy látom, hogy ezek a titkos fogyókúra receptek meg ilyen-olyan hülyeségek maradjanak az akaraktgyenge egyéneknek. Én 97 kiló voltam, és lefogytam 70re 1 év alatt az étrend-változtatással, és azzal, hogy minden nap futottam/futok 2*fél órát.
Bandee1987
Jó, akkor értsd úgy, hogy pl. egyik nap gulyásleves volt, másik nap zöldbabfõzelék, harmadik nap rizs és sajttal töltött pulykamell...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
A hal az jó...

Bandew
Egyél iszonyat sok halat!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

MIMACSKA
Ettõl még lehet hízlaló

www.extragyongy.hu

Bandee1987
azt, hogy normális koszton élek, és nem big-mac-en élek mindennap

MIMACSKA
Hát ha ezt kitartóan bírod akkor 6-8 hét. Ja kb két hónap.
Attól is függ mit jelent nálad az amúgy normálisan eszek...

www.extragyongy.hu

Bandee1987
Én kb. most 90 kg vagyok és le szeretnék fogyni kb. 82-83 kg-ra.
Ha ilyen ütemben megyek mindennaõ kb mennyi idõ alatt sikerülhet?
(Amugy normálisan eszem közben, és este bicajozás után már egyáltalán nem eszek)

Bandee1987
Az milyen, ha naponta letekerek kb. 20-25 km-t?
Már azt csinálom vagy 2 napja...

MIMACSKA
Õ OKOS!!!
Sazl rá figyeljetek!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
felejtsd el!!
Nulla!!

www.extragyongy.hu

Változó. Nem a Hajti Pajtinál voltam, hanem a DVDrentnél. Ott úgy, ment, hogy reggel bevállaltál egy területet, és oda vitted ki az aznapi adagot. Olyan 50 és 100 km közötti táv naponta. De ha ügyes vagy, akkor kevesebb. Igazából nem tudom...

Guest
Amelyik szövegben ilyet leírnak, hogy "hidroklorid savat", annak a valóságtartalma az én szememben már önmagában megkérdõjelezõdik...
BADE
Most találtam a neten:

Az egyik legjobb természetes zsírégetõ a C-vitamin. Facsarjon ki naponta 4 citrom levét, és igya meg. Aki szereti, megeheti a gyümölcs húsát is, ez ugyanis bioflavonoidot tartalmaz, ami megharmincszorozza a C-vitamin hatását.

Zsírégetõ ananász

A karcsúság elérésében és megtartásában az ananász a favorit, amely hidroklorid savat képez a gyomorban, és azonnal megkezdi a fölösleges zsírok elégetését. Ezen alapszik a Body-Line ananásztabletta (bromelin-enzim készítmény) is, amely a hollywoodi sztárdiéta része. Egyetlen tabletta 300 kcal-t éget el, amelyet étkezés után kell elrágcsálni. Naponta maximum 10 tabletta szedhetõ be, és 2 liter folyadék elfogyasztása ajánlott. A tabletta megakadályozza a zsírlerakódást, magas C-vitamin tartalma fokozza a szervezet ellenálló képességét.

Ezt az ananásztablettát honnan lehet beszerezni?Esetleg patika?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Pedig rendelnenk toled macs-kajat. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

iko
amúgy érdekesség hogy reggel kevesebb vagyok mit este 😄 néha 1 kilóval biztos az ufók visznek belõlem tanulmányozásra

spam. sry

Bandee1987
Valószínûleg sovány húsból készül és sztem a zsírosabb részeket is leszedik róla.

Dzsini
kb hány km egy nap a normál futárosdi?

ma 43km-t tekertem le, jólérzem magam 😊

MIMACSKA
hát én azért már nem szeretnék bicajos futár lenni 😊)

www.extragyongy.hu

Ez tényleg ilyen egyszerû. Elmentem bringásfutárnak, nem tudtam rendesen kajálni (értsd kevesebbet), tekertem napi 6 órát, és egy hét alatt lefogytam 4 kilót. Aztán gondoltam: ez így nem jó, ezért délben minden nap beültem a fehérvéri úti piacra egy adag rendes kajára a szendvicsek mellé (mert még elfogyok), és a következõ héten sabilizálódtam mínusz 5 kilóval. Én nem akartam fogyni, mégis sikerült. Jó, igaz, hogy fiatal vagyok, meg égetem a kaját ezerrel, de tényleg csak mozogni kell és kevesebbet és normálista enni!