470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
-
#189 Drasztikus? Egyáltalán nem az :) -
#188 Én ebben nem hiszek a saját példám miatt is, gyorsan fogytam sokat, mégsem jött vissza, minden az akaraterőn múlik... -
#187 Ezt is érdemes elolvasni -
#186 azt hiszem ezt érdemes elolvasni. Kamudiéták, valós bevételek
(végre egy "ilyen" magazinban is írnak értelmes dolgot a témával kapcsolatban) -
FFX #185 Huh akkor megnyugodtam. kösz
igyekszem -
Kolbasz #184 Akkor nem biztos, csak ne egyél össze-vissza. Hajrá! -
FFX #183 Még ha rendszeresen mozgok is? -
Kolbasz #182 Az túl drasztikus. Szerintem jönni fog vissza szépen. -
FFX #181 akkor ezek szerint én most vissza fogom hízni amit leadtam? (22kg 4 hónap alatt) -
Vlala #180 meg amit még elfelejtettem: mindig melegíts be. Séta előtt is, nem vicc. Ha nem vagy hozzászokva, csak az ízületeid bánnák, ha nem tennéd. -
Vlala #179 az, hogy mit ehecc, az attól függ, mit szeretnél elérni a fogyival. A nagyobb korlátozáas a gyors fogyásnál van, ezt azonban könnyű visszahízni, max. egynyári fogyásra jó. Ha tartósan szeretnél fogyni, azt lassabban ajánlott, ilyenkor ehetsz bármit, csak ne sokat - és mozogj többet. Ha nem futsz, kezdd mindennap öt-tíz perc sétával. Ezt emeld, aztán 30 perc séta után már válthatsz a kocogásra (csak ne betonon, mint sokan csinálják, mert szétbombázza a bokádat), aztán a futásra. -
FFX #178 én fogyókúra alatt is ettem kenyeret (nem teljeskiörlésűt). -
#177 Azt hallottam hogy lehet enni kenyeret de csak teljes kiörlésű rozsost, mert azt a szervezet lassabban emészti meg. Szenhidrát nélkül élni nem egészséges . -
#176 Hát végülis ha hozzászokik a szervezeted, akkor már később sem kell majd kenyeret zabálnod. De nagyon sok mulik az akaraterőn is, nekem nem jött visza semmi, mert nem engedtem : ) -
FFX #175 ha mozogsz is mellette akkor nem hiszem. Persze szerintem akkor sem ehetsz túl sokat. -
#174 az a kérdés hogy ha megint elkezdesz normálisan enni nem jön vissza? Mert akkor sok értelme szvsz nincs. -
#173 Jah ,fontos -
FFX #172 kösz.
Azért én nem birnám ki kenyér nélkül. Az a fontos(szerintem),hogy mikor mit eszel(na meg persze az is, hogy mennyit) -
#171 -
#170 Az a lényeg hogy nem kell enni semmilyen szénhidrátot (kenyér, csoki, liszt, krumpli meg ezek.), sokkal inkább fehérjét. Szal hus, tojás meg zöldségek azok jok. Ez egy idő utána szar lesz, de műxik. 1 honap alatt rokonom 20 kgt adott le, én csak 5öt mert nem csináltam annyira intenziven :P Meg fontos hogy sokat kell mozogni. ennyi -
FFX #169 kösz ;)
-
#168 grat! :D -
FFX #167 Na látom itt nem nagyon jár senki :)
Nekem sikerült leadnom 10 kg-ot eddig 2.5 hónap alatt. Nem könnyű de megéri a fáradságot. Én nem kínzom magam semmiféle diétával meg zöldségekkel csupán nem vacsorázok és naponta 1 órát mozgok. Ja, és gyalog járok suliba. -
#166 ezt a GI diétát ismeri valaki?
hol lehet még erről olvasni? -
Vlala #165 manapság nem sok olyan embert ismerek 20 fölött, akinek van ideje és energiája sportolni.
Hűha, ez így elég meredek kijelentés.
Norbival kapcsolatban valószínűleg igazad van, bár nekem akkor lett gyanús az ürge, amikor Geri Halliwellel kapcsolatban megállapította, hogy drogok nélkül ennyi nem tudta volna fogyni. Aztán a Romanticos Katinkáról leesztergált vagy 60 kilót - persze drogok nélkül, tisztán, az ő forradalmian új módszerével. -
#164 a bármennyit és a bármit az nem ugyanaz. -
#163 na most majdnem odaégett ez a 2
lehet, hogy ha hozzászokok elég lesz, csak akkor nem kéne egy illetőnek azt sugallnia a könyvében, hogy délelőtt bármennyit lehet enni
-
#162 majd ha eljutsz odáig, hogy átáll a szervezeted, akkor rájössz, hogy bőségesen rengeteg az - főleg 1 étkezésre
persze, tudok én is enni sokat - szeretek is - de nincs rá igényem. -
#161 hát nem tudom, szerintem ezzel a fél tenyérnyi méretű toast kenyérrel még egy etióp se lakna jól -
#160 4 melegszendvics??? nekem az simán 1 napi kaja kevésbé ráérős napokon... sőt... -
#159 egyébként a dús reggeli is tévhit
4 db melegszendvicset (Lidl, teljeskiörlésű, toast) szoktam enni, erre leugatott a norbi, hogy ez egész napos szénhidráttöltés
szal reggel sem lehet degeszre zabálni magunkat
most próbálom reggeli 2 melegszendviccsel
-
#158 nekem működik. bár most sokat csaltam, és hetek óta csak ülök. -
#157 igen, ez az eshetőség mindig fennáll, de elvileg könyv szerint nyomtam -
#156 akkor vmit rosszul csináltál. -
#155 csináltam egy hónapig, de semmi...
meg is írtam norbinak, hogy mi a pálya, nem igazán örült neki
-
#154 Norbi csak könyvet írt róla. a régi öregek is nagyon jól ismerték ezt a módszert. reggelizz úgy, mint...
ha mozogsz, akkor nem. de ha nem mozogsz, akkor rögtön meglátszik. manapság nem sok olyan embert ismerek 20 fölött, akinek van ideje és energiája sportolni.
amúgy a hideg reggeli zuhany is csodákra képes. annál, aki bírja. azt inkább jobb nyárra ütemezni :)))) -
Vlala #153 Norbi-titok...
"a mozgás is nagyon fonto¹" szvsz bármennyit eszel, nem fog meglátszani rajtad, ha lemozgod. Lustáknak fogyirecept: ébredjen 5 perccel később! -
#152 reggelre sokat kell enni, és bármit. 15 óra után viszont semmi szénhidrát. vacsi gyümölcs, saláta, hús bármilyen mennyiségben. a mozgás is nagyon fontos.
ennyi. és működik. ha valakit érdelelnek a részletek, kérek egy ímélcímet privátban, és küldöm az anyagot. -
#151 úgy, hogy tudta, hogy lesz eredménye - ha elkezdesz egy iskolát, akkor se 1 hónap után kapod meg a diplomát érte, hanem sok időt rá kell áldozni. itt is ugyanez van. van egy cél - az, hogy jól érezd magad a bőrödben / ne fulladj ki ha 20 lépésnél többet kell futni / rádjöjjön az a ruha amit kinéztél magadnak de 5 mérettel kisebb / akármi, majd ezt a célt energia befektetéssel és odafigyeléssel eléred. -
#150 nem is értem, hogy tudtad ezt az egészet megtervezni (fokozatosan) főleg ha az elején nem volt eredmény