470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
-
kurtaanya #229 AbaEdus igazat adok szerintem ez jó megoldás lenne, ennél többet manapság egy nő nem tehet meg az egészsége érdekében.
-
AbaEdus #228 edzek, heti 3x futok, most gondolkodok egy kis pilatesen is, hátha segít, meg lelkileg is helyrezökkent...
megnéztem ezt az alliprogramot.. azt írta a BMI kalkulátor, h túlsúlyos vagyok..:( mondjuk tudtam, de akkoris, így leírva szomorú látni..:(
kipróbálnám ezt a gyógyszert, de sehol sem írják, hogy hol és mikortól lehet majd kapni.. -
jojo10 #227 Énis edzés párti vagyok de ha más megoldás nincs...!Az Alli-ról annyit hogy vény nélkül lesz kapható és az elején szerintem csak gyógyszertárban. Mikortól lesz kapható? Pontos időpontot nem tudok de hogyha megnézed az oldalukat akkor ott tudsz regisztrálni és majd küldenek emailt amikor már kapható. Az oldalt akkor is ajánlom ha nem döntesz a gyógyszer mellett mert még sok más hasznos információt találsz rajta. A cím : www.alliprogram.hu -
kurtaanya #226 gyerekek, inkább menjetek ki futni a margit-szigetre futni vagy valami hasonló és ha végképp minden kötél szakad akkor próbáljátok meg ezt a gyógyszer dolgot, de szerintem ezt is csak okosan és orvosi felügyelet alatt! -
AbaEdus #225 hm..:( új szer? nem tudom, elég szkeptikus vagyok. és ezt a terméket hol lehet majd kapni? gyógyszertárban? és mikortól? -
jojo10 #224 Hogyha mindenképp valami gyógyszer kell vagy táplálékkiegészítő akkor az Allit tudom ajánlani. Most még nem kapható Magyarországon de pár hónapon belül az lesz. Addig is külföldről hozzá tudsz jutni. Működésének lényege hogy megakadályozza hogy a szervezetben termelt enzimek az elfogyasztott zsír egy részét megemésszék.
Meg kell jegyeznem hogy ez nem csodapirula és nem azonnal ható fogyasztószer. Csak akkor lesz mellékhatásmentes ha rendesen betartod mellette a diétát illetve még edzel is egy kicsit. Így érheted el a legnagyobb hatásfokot. -
AbaEdus #223 miért, az neked segített a fogyásban? nekem is kellene vmi szer, amitől tényleg hatékonyan lemennek a kilók. vki tud vmit ajánlani?? -
Multisync #222 Hello!
Lenne egy problémám: 3 éve szedtem reductilt és azóta nyugdíjba ment az orvosom...az új nem hajlandó felírni receptet! Ha valaki tudna segíteni szerezni egy receptet, az nagyon megköszönném és természetesen valamilyen módon meg is hálálnám!
Írjatok, ha tudtok segíteni: uhu1313 @ gmail .com -
extramagascsaj #221 már meg ne haragudj, de a büdös életbe nem lehet fél óra alatt letekerni 1100kcal-t
-
fogyiklub #220 Sziasztok!
Azokat az embereket keressük, akiket érdekel a NAGY FOGYÁS című televíziós show műsor Norbival és Béres Alexandrával, és szívesen szerepeltek volna, (vagy szerepelnének) benne, de valami miatt nem tudták megvalósítani ezt.
Ne csak izgatott nézője legyél, mások hogyan fogynak le! Csatlakozz DOBD LE A FELESLEGET ! elnevezésű fogyasztó programunkhoz, és valósítsd meg velünk kitűzött célodat!
Nem akarunk áltatni: ez pénzedbe fog kerülni, erőfeszítést és kitartást követel majd Tőled, és önfegyelmet kíván.
Amit kínálunk:
- ingyenes és kötelezettség mentes tájékoztatás az érdeklődők számára
- folyamatos és ingyenes orvosi konzultáció a program teljes ideje alatt
- a legeredményesebb résztvevőket elismerésben részesítjük, és ezen felül együttműködést kínálunk fel számukra közös munkára.
FIGYELEM! Ez nem verseny, ez nem televíziós show műsor, tehát itt nem diszkvalifikálunk, nem zárunk ki senkit. Ha elkezded a programot, legfeljebb TE dönthetsz úgy, hogy abbahagyod!
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, küldd el fényképes bemutatkozó leveledet, motivációs levéllel együtt a következő címre: [email protected] -
sztj80 #219 Sziasztok!
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Puszi Nektek!
Timi
-
roli613 #218 Aki fogyni akar vegyen Sóher Norbi lemezt ! -
Regenon #217 Sziasztok!
Regenon retard 60 mg ? Reductil?
Ha információra lenne szükségetek, inkább nézzetek utána neten vagy írjatok emilt a [email protected] -ra és küldők képet a dobozról és a levelekről hogy pontosan hogyan kell kinéznie!!! Valamint abban is tudok segíteni mik azok amik fogyásra vannak a patikákban forgalomban és mik azok amik nincsenek és egyébként nem is fogyasztószerek !
-
mygunit #216 Sziasztok van egy oldal ahol nagyon jó fogyókurás termékeket is árulnak én már rendeltem tőlük nézétek meg megéri!Kiváló minőség!Kattintsatok Ide!Nem bánjátok meg az tuti! -
#215 Üdv!
fogyni szeretnék napi fél órát szobabiciklizek(kb:1100kcal)
+6után nem eszek ez igy jóe? -
Bammy #214 Sziasztok!
Az a helyzet hogy viszonylag kis idő alatt szeretnék látható mennyiséget lefogyni. Nem vagyok nagyon kövér, nehogy egy ilyen amcsi kissrácot gondoljatok el aki épp a mcdonaldsban ül, sőt, elég sok izom van rajtam mindenhol, szal inkább izmos vok, de a hasam elég nagy és azon viszont érezhető a háj...és nem túl szép látvány. Főleg most jön a nyár..nincs kedvem behúzott hassal mászkálni (még akkoris kocsonyás az egész:D). De igazából inkább nagydarab testes gyere vagyok (16 éves és kb 90 kg), ebből mondom tényleg sok izom, mivel elég sok fizikai munkát végzek és hetente 2-szer 3-szor szoktam súlyzózni is. Amikor ezt csinálom akkor felüléseket is szoktam, ezenkívül napotna mindig szobabiciklivel bicajozok vmennyit. Szerintetek milyen étrend mellett, és napi mennyit szobabiciklizzek? thx.
-
Regenon #213 Sziasztok!
Ha információra lenne szükségetek, inkább nézzetek utána neten vagy írjatok emilt a [email protected] -ra és küldők képet a dobozról és a levelekről hogy pontosan hogyan kell kinéznie!!! Valamint abban is tudok segíteni mik azok amik fogyásra vannak a patikákban forgalomban és mik azok amik nincsenek és egyébként nem is fogyasztószerek !
Levél hátulján is szerepelnie kell hogy Regenon retard 60 mg…a 60 mg lényeges, 6 éve a gyártás kezdete óta így nézz ki, ha ez nincs rajta hogy 60 mg az nem valódi! Ne dőljetek be ! Mert azt hallottam valaki azt mondja hogy a 2007-en már nem szerepel! De szerepel nézd meg a képeken!
-
Regenon #212 Sziasztok!
Levél hátulján is szerepelnie kell hogy Regenon retard 60 mg…a 60 mg lényeges, 6 éve a gyártás kezdete óta így nézz ki, ha ez nincs rajta hogy 60 mg az nem valódi! Ne dőljetek be ! Mert azt hallottam valaki azt mondja hogy a 2007-en már nem szerepel! De szerepel nézd meg a képeken!
-
várday #211 én lefogytam másfél hét alatt 7 kilót. a titok: nem ettem semmit.
Legalábbis alig vmit.
mindenki azt mondta, hogy hülye vok.
Az első nap tök jó volt, ilyenkor élteti az embert a lelkesedés és a remény. A második nap szörnyű volt, a nap végére mintha forró szén lett volna a hasamban, nem bírtam és ettem vmit. Végül már enyhítettem valamicskét a dolgon, de csak az első 3 nap volt rossz. Szomorú, hogy ekkor fogytam három kilót, mikor meg már hozzászoktam kicsit lassú lett.
Azt nem érteztem, hogy gyenge vok, inkább csak a sav marta a gyomrom. -
Rony33 #210 Sziasztok, én turmix segítségével fogyok. Reggeli és vacsora helyett iszom ezt a kellemes turmixot, nem vagyok éhes, és a mi a legfontosabb, nem kell lemondanom kedvenc ételeimről. Heti 1 kg megy le ülőmunka mellett. Nagyon sok diétát kipróbáltam már, de nem jártam eredménnyel, arról nem is beszélve, hogy mindig rosszul voltam, fájt a fejem a gyomrom stb. Most ilyen gondom nincs, és már az első héten megmozdult a mérleg. [email protected] -
#209 persze a súlyzós edzést nem kell minden nap nyomni de a gyaloglást erősen ajánlott! -
#208 js és lehetőleg minden ami cukor és liszt felejtődjön el:P -
#207 ja és persze ha swarczi akarsz lenni akkor ezt még meg kell fejelni a súlyzós edzéssel. de a súlyzós edzés sokkal szarabb fogyasztani mint a gyaloglós cucc
szal napi 2 óra kondi terem és mr olimpia.
de aki csak fogyni akar annak elég a #206 is:P -
#206 tejet(alacsony %) nyugodtan lehet inni. nyilván nem akarsz a mr olimpian indulni:p
edzésnek meg a futógép a legjobb amin nem futni kell hanem gyalogolni.
futás a legrosszabb edzés mami létezik:D
1 óra gyaloglás 5-6 km/h óra sebességgel + normális kajálás és 2 hónap alatt -10 kg(zsír!) úgy hogy nem veszítesz izmot még akkor sem ha a gyalogláson kívül semmi mást nem mozogsz.
arra figyelj oda hogy ne nagyon szakítsd meg a cuccot szal 1 óra folyamatos gyaloglás legyen meg. ha megszakítgatod akkor később indul meg a folyamat és lehet hogy még egy óra után se indul be a zsír égetés.
normális esetben 40 perc után kezdődik
-
#205 lol.... mindenki csak flamel de ha kerdeznek vmit akkor nincs valasz -
#204 szoval.
lejarnek egy kicsit edzeni... sajna neha nincs kedvem nekiallni sutni csirkemellet meg hasonlokat.. a kerdes:
ihatok-e tejet?
marmint... estenkent ennek egy kis muzlit.kiszamoltam.. kaloriakban nem ennek meg 300nal tobbet. haverom szerint egy csepp tejet sem szabadna inni es az mindegy hogy hany kaloria.
amugy szerintetek mi a jobb?? a futogep vagy a lepcsozes? esteleg bicajgep? -
sztj80 #203 Sziasztok!
Mára már én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg.
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni. Írjatok nyugodtan a címemre! :)))
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
[email protected]
Puszi Nektek!
Timi
-
big narancs #202 adipex és egyéb fogyasztó gyógyszer kedvező áron!
Érdeklődni: bignari kukac freemail.hu
(egyébként én is a diétát és a megfelelő mozgást preferálom...) -
Mirk #201 Ja aztán egy hét múlva meghalsz végelgyengülésben, mert a gyors anyagcserédhez annyit sem eszel amennyire minimum szüksége van a szervezetednek...
qper mondja jól: mozognikell nem gyógyszerezni vagy fogyókúrázni. Fogyókúra ott kezdődik, hogy a szervezeted nem is a zsírt használja el, hanem először az elraktározott cukrot és az izmokat fogyasztja el. 2 hét fogyókúra annyira elég max, hogy leadsz 3 kilót, amit aztán egy jobban sikerült vasárnapi ebéddel simán vissza is szedhetsz.
Eddzeni kell ennyi az egész. Persze sokkal kényelmetlenebb, mint naponta kétszer benyomni egy kapszulát. Fáj, meg izomláz, meg nehéz meg anyu segíts, de mégis csak ennek van értelme. Persze sokan mondják, hogy jajj nekem nincs időm sportolni, meg nincs energiám meg pénzem edzőteremre, meg stb... Ez mind hülyeség. Mindenkinek van vmennyi szabad ideje amit általában tévézésre fordít, na azt kell kicserélni edzésre. Edzőterem se kell, bárki lemehet, futhat egykét kört a ház körül, akár este is, ha ugy gondolja hogy égő a futás. De aki még ezt se engedheti meg magának az is lenyomhat egykét fekvőt meg felülést otthon, nem fog ártani. Ilyenkor azt szokták mondani, hogy : na de én nem izompacsirta akarok lenni, csak fogyni akarok. Nem is leszel az, ha jól edzel és eleget, gondolok itt arra hogy jó ha legalább minden másnap, vagy minden nap eszel és nem 3x5öt nyomsz le hanem 5x30at kb...
Ettől fog felgyorsulni az anyagcseréd, nem a tablettától, és ilyen életmód mellett igenis ehetsz annyit amennyi jólesik, mert el is használja a szervezeted. Egy ismerősöm, napi 6szor étkezik(még elalvás előtt is eszik, pedig azt mondják az káros), és a 170 centijéhez mindössze 63 kiló, természetesen egy csepp zsír sincs rajta, ahhoz klépest, hogy egyszer megevett előttem két egész sült csirkét egymás után.
Ennyi. Egykis futás, vagy egykét fekvőtámasz az ágy mellett rádióhallgatás közben. -
lefogyaszt #200 FOGYÁS német kapszulával!!
Koplalás, diéta és sportolás nélkül!! Mert van ilyen!!
A kapszula az éhségközpontot blokkolja, nem vagy éhes, nem kívánsz meg dolgokat, negyedét eszed a megszokottnál, nem nyitogatod a hűtőt egész nap. A nassolást is könnyű lesz megállni, mert amit nem kívánsz, azt nem nehéz nem megenni.
A másik hatása, hogy felgyorsítja az anyagcserét, a napi kalóriaégetés 3-4szerese a megszokottnál.
Bővebb infó :
[email protected]
-
qper #199 hát...
15 kiló három hét alatt... Az több mint durva. Azért arra számítsál, hogy ez a 15 kg kamatostul jön vissza az elkövetkezendő 3-4 hónapban. Teljesen természetellenes dolog 15 kg-t fogyni ilyen rövi idő alatt. Ennek az ötöde (3 kg) is sok lenne ilyen szűk időre.
Én nagyon nem ajánlanám ezt a dolgot Neked, mit lehet tudni mit tesz tönkre a szerveidben. -
abonyitomz #198 sok ember ezt javasolja: REGENON , ettől a szertől 15 kilót adott le 3 hét alatt| más meg 30 kilót 3 hónap alatt | de nemtom belevágjak e én is .... -
qper #197 egyik se. mindkettő egy nagy humbug. egy kolléganőm ette ezt a Metabol nevű cuccot, és a megtartott diéta mellett nem fogyott, hanem hízott.
a legjobb szer a fogyásra (a legősibb recept alapján):
egyél keveset és mozogjál sokat.
Csökkentett energiabevitel és napi fél-egy óra testmozgás (leginkább futás) segítségével csak úgy repülnek lefelé a kilók az emberről. -
abonyitomz #196 melyik szer a jobb METABOL vagy REGENON ???? -
#195 (H) -
#194 nem e -
#193 :oO
vissza-e hizol .
:
: -
#192 voltam ám :O mottmá nem ^^ -
#191 duci-e vagy 0.0 -
#190 O.o