470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
-
Endru37 #269 Amúgy ez nálam fejben dől el. Ha ott rá tudok állni arra, hogy le akarok adni pár kilót akkor menni fog mert megtalálom a módját. A mentális rákészülés igényel szerintem nagyon erőfeszítést. -
Mikoto #268 nah igen, de ha az embernek nincs annyi ideje, hogy odaérjen egy uszodába...mert ugye azok általában 6ig vannak nyitva...tudom, hogy az idő nem kifogás, de mégis... -
yaman #267 egy ilyen segédeszköz pl. egy bicikli vagy egy úszóbérlet a közeli uszodába (ahova biciklivel mész) :) -
Mikoto #266 én is nyitott vagyok, és szintén nem abban hiszek, hogy beveszem és nekem mást már nem is kell csinálnom...azzal is tisztában vagyok, hogy többet kéne mozognom, de azért ha van valamilyen segédeszközöm, akkor az azért más... -
Endru37 #265 Hallod te nagyon komolyan tolod. Hagymás tejfölössel kíséred a fél üveg mogyorókrémet vagy netán sajtos chipsel? -
szanna #264 Azt úgy a legkönnyebb elérni, ha eszel :)
Bár nyitott vagyok a tabletták felé, de azért nem ész nélkül. Pl. nem hiszek abban, hogy beveszek egy pirulát, és hopp elmúlt az étvágyam. -
#263 Ugyan... Ha van időd futni, tudsz szorítani 3*10 fekvőtámasznak vagy felülésnek is. :)
Én sem napi több órára gondoltam, mikor eldöntöttem, nekivágok. Elkezdtem a www.hundredpushups.com oldalon ajánlott programot. 5. héti adagot kezdem, és napi 20 percnél eddig még nem tartott tovább. Sose voltam egy jó fekvőtámaszos, de már meg tudok csinálni egyszerre 40-et is.
A gyminee meg azért tetszik, mert normálisan tudom követni a súlyomat, az elvégzett gyakorlatok, futási teljesítményt. Nem kell excel táblázatokkal vesződnöm. -
Mikoto #262 igen ez sajnos velem is így van, de ez az alli hatásos lehet, mondjuk írtátok is, hogy ezt zsírszegény diéta mellett kell szedni, tehát akkor az étrendünkön mindenféleképpen változtatnunk kell -
Kancsalka #261 Át kell állítani a szervezetet salátákra, gyümölcsökre és egyéb nem hízlaló kajákra, mellette rendszeresen sportolni, vagy legalább mozogni kicsit, és ha ezek közül nem sikerülne jelentős fogyást produkálni egyikkel sem, akkor jöhetnek a tabletták! -
yaman #260 El kell érni hogy ne legyél éhes. Nem könnyű feladat, de ha felettébb hatásos :) -
#259 Én mindíg elhatározom hogy na akkor holnaptól,meg hogy akkor Hétfőtől futok,fekvőtámaszozok,biciklizek.Aztán lemegy a nap és megjön az étvágyam,ilyenkor elmegyek a közeli diszkontba,megveszem a mogyorókrémet,chipset,joghurtot aztán filmnézés alatt bezabálom a mogyorókrém felét(!)és sokszor mellé még 1 zacskó csipset is.Ilyenkor azt mondom magamban hogy utoljára zabáltam így be,holnap már másképp lesz.
Elég nehéz elhagyni a megszokott csemegéket. -
#258 igen, a sport manapság már csak akarat kérdése, nem pedig az időé
:)
az ilyen és ehhez hasonló tabletták csak segítik a fogyást, az alli vagy micsoda meg a leírás szerint nem a szervezetre gyakorol igazi hatást, ami nagyon fontos -
Mikoto #257 hát nemtudom, azért ha engedélyezték, akkor biztos hatásos, és nincs túl sok mellékhatása...az edzéssel csak az a bajom, hogy eljárok futni, de ilyen komolyabb edzésmenetre biztos, hogy nem lennék képes... -
#256 Gyertek a gyminee-re és "eddzünk" együtt.
Csináltam egy csoportot, SG fogyi néven :)
Nekem 5-7 kilót kéne leadnom és szeretném, ha nyárra látszódna a hasizmom. Jelenleg szép zsírpárnák takarják, vagyis úszógumim van, pedig tudok úszni :) -
szanna #255 Szerintem egyébként ezek a tabletták nem önmagukban fogyasztanak, csak rásegítenek a folyamatra. Én is mozgás mellett akarok szedni valamit, hogy gyorsabban leadjam a feleslegem.
Minden ilyennél leírják, hogy nem helyettesíti a vegyes étrendet, meg a mozgást. -
yaman #254 hát lehet hogy ez a tabletta mottója is: 'mellette' zsírszegény étrend, gyakori mozgás, és le is fogytál ettől a kettőtől, emellé már nem para hogy a készítmény csak lehúzás volt hisz lefogytál :) -
Kancsalka #253 így igaz, de sajnos nem minden nőnél válik be csupán a sima diéta! :(
a férfiak bezzeg nem aggódnak ilyenek miatt! -
#252 "Ez azonban szerintem más, azt írják a hivatalos honlapon, hogy csökkentett kalóriatartalmú, zsírszegény étrend mellett kell alkalmazni, és mozogni is kell mellette."
Vegyük ki a tablettát az egészből, és akkor is garantált a fogyás.
Csökkentett kalóriatartalmú, zsírszegény étrend és mozogni is kell mellette.
voilà :) -
szanna #251 Én például nyitott vagyok az ilyenekre, mert szoktam sportolni, meg odafigyelek az étkezésemre is, de van mikor gyorsan kell (mindjárt bikiniszezon) megszabadulni a felesleges kilóktól, és olyankor elkel a segítség. -
Kancsalka #250 Ennek a gyógyszernek pont az a lényege, hogy nem csökkenti az étvágyat!
Megakadályozza a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének felszívódását.
A legtöbb tablettáról elmondható, hogy csak be kell szedni, és mást nem kell mellette csinálni. Ez azonban szerintem más, azt írják a hivatalos honlapon, hogy csökkentett kalóriatartalmú, zsírszegény étrend mellett kell alkalmazni, és mozogni is kell mellette.
A gyógyszer megakadályozza, hogy a szervezet által termelt enzimek az elfogyasztott zsír egy részét megemésszék. Mivel a megemésztetlen zsírok nem szívódnak fel, azok a széklettel távoznak a szervezetből. -
Mikoto #249 erről még nem is hallottam, de mi ez amúgy valami fogyasztótabletta, vagy zsírégető, esetleg valami anyagcsere elősegítő? -
Kancsalka #248 Alli a gyógszer neve. Sajnos még egyetlen ismerősöm sem próbálta ezért nem tudok nyilatkozni arról hogy van e mellékhatása! Azért bízom ebben a gyógyszerben mert az EU azért nem ad engedélyt mindennek, rengeteg készítményt utasítanak el, ha a legkisebb hibát is megtalálják benne... -
#247 Ezek a "gyógyszerek" gondolom nem égetnek kalóriát, hanem csökkentik az éhségérzetet, esetleg gyorsítják az anyagcserét?
Én biztos nem vennék be semmit.
Motivációnak elég jó lehet a gyminee.com oldalon regisztrálni és ott követni a testsúlyt, gyakorlatok energiafelhasználását. Kihívások teljesítését. Pláne motíváló, ha akad valaki, akivel összemérheted a teljesítményed. -
yaman #246 az ilyeneknek biztos vannak mellékhatásai, kamu hogy nincsenek. Az hogy engedélyezték mégis, biztos anyagi okai vannak :) sokan jól járnak az ilyesmivel -
#245 Mondjuk ez egy nagyon leegszerűsített válasz.
számold ki, hogy naponta kb mennyi kalóriát viszel be, meg azt, hogy a jelenlegi életmódod mennyi kalóriát éget el. Ha a bevitel-égetés pozitív szám, akkor hízni fogsz. Itt nézd meg, mivel tudnál kalóriát égetni. -
Mikoto #244 Azért tartok, mert folyamatosan arról lehet hallani, hogy az efféle gyógyszerek ártalmasak az egészségre, és rengeteg mellékhatása van... amúgy mi lesz ez a termék mert nem hallottam még semmi újról... -
Kancsalka #243 miért tartasz ennyire a fogyibogyiktól? nemsokára magyarországon is kapható lesz egy termék, amit az európai gyógyszerügynökség vizsgált be, és pozitív ajánlást adott a gyógyszernek, ami szerintem elég megbízható :) ráadásul fogyást segítő gyógyszer eddig ezt a minősítést még nem érte el! -
#242 Napi fél óra futás? -
Mikoto #241 Sziasztok!
elég rég óta próbálok lefogyni...kipróbáltam már szinte az összes létező módszert...de hiába megy le róla 3-4 kiló utána rögtön visszajön...nem tudtok valami jól bevált módszert ajánlani? mert hát azért szeretnék jól kinézni a nyárra..az ilyen fogyasztótablettáktól meg eléggé tartok... -
wahquarch #240 nemtom, nem ismerem a cuccost, a gyógyszerészem azt mondta anno nekem hogy a legtöbb ilyennek akad mellékhatása, az már más kérdés, hogy ezen mellékhatások jó részét az ember gyakran észre sem veszi...nem hinném hogy nagyon félni kéne tőle emiatt -
#239 szerintem az embertől is függ h van-e (és milyen) mellékhatása.
persze ha tényleg jelentkezik akkor nem érdemes tovább folytatni, de ezt ki kell tapasztalni -
jojo10 #238 Ma már minden szirszarra rá van írva mindenféle mellékhatás. De nemhiszem hogy nagyon lenne komolyabb mellékhatása ha elfogadta az eu is :P -
Dorka01 #237 EU támogatja vagy sem, de mi van a mellékhatásokkal? Mert vannak, nem? Vagyis ha nem is kötelező érvényűen, de előfordulhat bizonyos esetekben biztos... -
#236 még nincsen nekem ilyen, mert még nem lehet kapni. úgy értettem, h ha majd már kapható lesz akkor kipróbálom. addig marad a mozgás és a normál diéta -
jojo10 #235 Honnan tudtál szerezni már ilyen tabit? -
#234 hát igen, eddig én se nagyon értem rá, de most lett egy kis szabadidőm délutánonként, úgyhogy azt ki is használom :)
úgyhogy ha ezt tudom tartani, meg mondjuk ez a tabletta is beválik, akkor az már látványos javulást hozna -
jojo10 #233 Hát azt nekem is kéne de sajna tul lusta vagyok :P Pedignem ez a helyes hozzáállás :S -
#232 sziasztok. sajnos kezd aktuális lenni a téma nálam is. főleg h most az ünnepek még rátettek egy lapáttal. visszaolvastam ez az Alli tényleg bevált tabletta?? Mert most mindenre nyitott vagyok. azt néztem h itthon még nem lehet kapni, de ha van vkinek tapasztalata azt szívesen venném.
ja és eldöntöttem h mostantól naponta lemegyek futni -
jojo10 #231 Én már ezelőtt is hallottam erről az alliról. Ugy tudom ez az egyetlen olyan vény nélkül kapható gyógyszer amit az eu támogat :) Szóval tényleg nem rossz -
Dorka01 #230 Kipróbáltam én is ezt a BMI kalkulátort... "Az ön testtömegindexe nem egészséges" ajaj :-(