Felkerült az internetre a Doom 3 kalózpéldánya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is lehet vele neten játszani?
Kell hozzá valami?
Please help!
Elõre is köszi😄
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Leszedtem valami Doom3 Féle játékot RELOADED, és a betöltésnél kikapocsol a gépem és újraindul. Az Install megy!!! HELP please, mert megbolondulok!!
Gép adatai: gigabyte 7n400pro, asus 9600xt 512mb 400 duál ddr 160Gb 8mb 7200 Maxtor
ATI catalist 4.7
Win XP
Köszi
Gugyu
Biztos fejlesztenek most olyan motort ami a vetélytársa lesz elhiheted.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem értek jól angolul, de valami olyasmit mondtak, hogy 2 milliárd(!!!) poligonból fog állni egy részletesebb modell(tú tázönd millión nem azt jelenti?), a fényeffekt az büntet, a fizikáról nem is beszélve. Szinte érzi az ember, hogy a téglafal különálló téglákból áll.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Valószínû, hogy igen, de 1, de valszeg 2 év mire gém alatt látjuk. Szóval mivel 2 év múlva látjuk valszeg tényleg ütni fogja az idén (remélhetõleg) megjelenõ játékokat, de nem biztos. Nekem spec az Unrel motorok eddig nem jöttek be, de ez egyéni vélemény 😉
Doom3-ban a videók alapján volt fizika a játékban nincs...vagyis nagyon alap fizika van.
Videókból és képekbõl ilyen megállapítást tenni a legnagyobb faxság...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
bár az igaz, máshol nyugatabbra..nem gond megfizetni egy egy játékot.
de a Doom3-mat nem venném meg ha 20Ft lenne se.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Hogyan fogja ? Úgy hogy a nyugati országokban a 10-15 ezer forint értékü euró, vagy dollár kifizetése egy játék programért semmi. Nem úgy mint nálunk.
Legalább annyian megveszik, mint ahányan legálisan letöltötték.
Régen röhögtem ilyen jót! 😊)))
te sem régóta számítógépezel :-)))))
aranylemez...
Az volt a kakasos Jimmy-nek...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
De azért végigjátszom majd 1X.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
A fényhatásokon kívül SEMMi extra nincs amúgy az említett fényhatások fõleg a zseblámpa effektus a silent hill 2 óta engem nem tud meglepni...Nagyon király meg minden de ennyi...
A hangok nagyonjók de semmi extra.
A grafikát a hl2 beta-ja lenyomta kb bár abban nincsenek ilyen fényeffektek elméletileg (aztán majd kiderül) de ott van nagybetüs fizika (ami itt kimerül a hordó eldõlésben meg az ellenfelek elõre megírt 5-6 féle elfekvésében a golyóktól) hja és hatalmas bejárható terek kisebb gépogánnyel (ami itt förtelmes gépigény mellett szûk folyosókra korlátozódik).
Para sincs egyszer ha ugrottam amúgy semmi extra Suffering és AvsP2 hangulatát sehogy sem hozza parában...Mész sötétvan lõsz az ellenre az unalomig ismételt sztoriban (hl2 ebben nem lesz kivétel unalomig ismételt sztori azis).
Iszonyatos forradalmi újításokat a d3 nem tud felmutatni és erre lehet hõbörögni sajnos ez van.
1-2x végigjátszható cucc aztán annyi...A motorját fogják használni pár játékhoz de a hl2 motorja jelentõsen esélyesebb lesz a kisebb gépigény a milliószor jobb fizika és a nagy nyílt terek megjelenítése miatt...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
egyszerü hentelés, mész oszt lõsz..egy zombi-két zombi, semmi hangulat. csak atomerömü kell hozzá😊 akkor inkább a painkiller,az is van ilyen jo.Ráadásul tök sötét, alig látni valamit, zavaros és egy idö után tök egyforma pályák.szoval inkább várom a stalkert, vagy a Call of duty uo-t😊))
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
nem egyszer volt így, hanem soxor
egy kivétel azért van R6 raven shield

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
, igaz az még 3-4 év.St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szegeny 😊)
a fanok amúgy is megveszik, aki meg nem akar rá pénzt áldozni, az akkor se áldozna rá, ha nem lehetne letõlteni.

Sajnos én nem keresem jalálra magam, ezért letöltöm, játszomvele, és ha az ára eléri a megfizethetõ szintet, megveszem. Mint ahogy tettem én azt az IG2, Diablo2, starcraft, stb... esetében.
Kérdés: Ezért kövezés jár szerintetek?
Ha pénteken megjelent volna, megvettem volna én is, mint máshol a világon.
Mire meglesz az eredeti, már végigtoltam...
Ha jó a program, megveszi, aki akarja. Ez nem pénzkérdés, kihagytok egy szombati discót, és ott az ára.
Aki meg nem akarja úgy sem fogja.
Ez azok közé tartozik, amit érdemes megvenni.
Jó mutat majd a SimCity, Morrowind, Civilization 3 mellett.