Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok. benne vagyok. Köszi a tippet kikapcsoltam a hang hardvergyorsítását.
Elmentem 2 multira most az elöbb. 😊 Az elsõben 3-ik lettem, mire a többiek feleszméltek, addigra én már a felszínrõl szedtem szét a maradékot. A másodikban elsõ voltam bár csak 24% hull volt. 😊
Kezdek belejönni. Tõlem mehet a party.
Elmentem 2 multira most az elöbb. 😊 Az elsõben 3-ik lettem, mire a többiek feleszméltek, addigra én már a felszínrõl szedtem szét a maradékot. A másodikban elsõ voltam bár csak 24% hull volt. 😊
Kezdek belejönni. Tõlem mehet a party.
Jobb klikk a hangszóró ikonra a jobb alsó sarokban -> Hangtulajdonságok beállítása -> ALSÓ Speciális gomb -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás csúszka minimumra, majd OK
Ha segítség kéne 😊
Ha segítség kéne 😊
Na végignyomtat a multkori küldetést.Hát semmi több hajó.Egész végig szinte vigar volt.Hazavittem 10db torpedót.Majdnem elfogyott az üzemanyag.
itt vagyok
Hm... az elozo uzim megette az internyet
Szal vki egy gamet most?
Szal vki egy gamet most?
Vki egy gamet most?
1. Engedd el a torpit 5-600 méterrõl, mert a hajó is gyorsan jön, te is mész felé, így nem megy 250 métert se, kétséges hogy felrobban, másrészt nincs idõd merülni .
2. Csak elektromos torpedóval mûködik, mivel az nem húz buborékcsíkot, amit a hajóról megláthatnak .
2. Csak elektromos torpedóval mûködik, mivel az nem húz buborékcsíkot, amit a hajóról megláthatnak .
ha nem lenne nagy gond,fel tudná valaki venni hogy szembõl, orbanyom egy hadihajót torpedódóval?
már majdnem sikerült, gyorsszög is 0 fok volt,350 méterre volt tõlem a hajó mikor kiengedtem a torpedót,de az utolsó pillanatban elkanyarodott a hajó.
már majdnem sikerült, gyorsszög is 0 fok volt,350 méterre volt tõlem a hajó mikor kiengedtem a torpedót,de az utolsó pillanatban elkanyarodott a hajó.
Pl.: a google csodákra képes. 😊
A hang hardvergyorsítását levetted ? Az sokat segít .
Ha kevesebb a romboló, akkor mindenkinek több lehetõsége van lõdözni, szal nem javaslom a kevesebb hajót, aztán mindenki az egy szem tankerra fog vadászni 😊
Egyébként 6-7-8 jó játékossal simán el szokott fogyni ennyi hajó, néha úgy is, hogy kiesik a kontárabbja az elsõ rombolótól 😊
Elsõn át kell esni, a tapasztalat fontos, a rombolókat kerülgetni kell, kezdettõl csendes üzemmód, figyelni a stealth meter-t (ha van ugye), elsõre senki nem profi falkás 😊
Mint írtam, nekem mind1, amikor nektek jó .
Ha kevesebb a romboló, akkor mindenkinek több lehetõsége van lõdözni, szal nem javaslom a kevesebb hajót, aztán mindenki az egy szem tankerra fog vadászni 😊
Egyébként 6-7-8 jó játékossal simán el szokott fogyni ennyi hajó, néha úgy is, hogy kiesik a kontárabbja az elsõ rombolótól 😊
Elsõn át kell esni, a tapasztalat fontos, a rombolókat kerülgetni kell, kezdettõl csendes üzemmód, figyelni a stealth meter-t (ha van ugye), elsõre senki nem profi falkás 😊
Mint írtam, nekem mind1, amikor nektek jó .
köszi.
Nekem kicsit rosszul esett, béna voltam. Nem csak a rombolóból lehetne kicsit kevesebb, hanem a hajókból is. A sok hajó miatt a periszkóp nézetet nem tudtam használni, mert erõsen szagatott, a navigációs térképrõl meg nem derült ki, hogy le fognak bombázni. <#boxer>#boxer>
Tapasznyalatnak jó volt.
Mikor lesz a köv. eksön srácok ?
Tapasznyalatnak jó volt.
Mikor lesz a köv. eksön srácok ?
Épp ezt beszéltem Panzerral elõbb ICQ-n, én 1 hétig valszeg még betegszabin vagyok, szal amikor nektek jó, holnap este viszont szinte biztos, hogy nem jó nekem, akkorra halasztottam a mai programom .
A legközelebb mikor lesz?
Legközelebb kevesebb rombolót teszek be, bár nem volt lehetetlen, engem 1x se pingeltek <#crazya>#crazya>

Server név:muhaha
Label:muhaha
Server Address:ts.muhaha.hu
Nickname:amit akarsz azt írsz be
Anonymous-t pöttyözd be
aztán konnect
Ott van olyan szoba,hogy:SH3-->ulv es bandaja
na,az az.
Label:muhaha
Server Address:ts.muhaha.hu
Nickname:amit akarsz azt írsz be
Anonymous-t pöttyözd be
aztán konnect
Ott van olyan szoba,hogy:SH3-->ulv es bandaja
na,az az.
Ilyenbõl kaptam egy sorozatot.
Ja az. Nem ez ilyen pici.
Melyik?
Ez tényleg jó volt!Fõleg ha nyomtam volna egy numlokot az írás elött.Akkor nem mordáltam volna meg.Kellemes volt E betüvel kezdeni az írást.<#duma>#duma>Szét is lött 4 romboló.Azért tetszett a gamezés.<#nyes>#nyes>
Nem tudhatod, h. akár a köv. pillanatban a repülõ füstölgõ üstökösként belezúg a tengerbe. 😊 Bár igaz erre nincs túl nagy esély.
Nem akarok így járni. 😊
Ok.
Tök jó. Ezt se tudtam eddig. 😊
Már hogy englishül van 😊
Ja, english az oldal. 😊 Érdekes.
Én annak is örültem, ha a bombát oda dobtam, ahol volt ellenség. A dogfight-ot párszor kipróbáltuk. Nálunk az nyert, aki késõbb tudott lezuhanni 😊) Az nem semmi, hogy egérrel nyomtad, az nagyon kemény lehetett.
Én annak is örültem, ha a bombát oda dobtam, ahol volt ellenség. A dogfight-ot párszor kipróbáltuk. Nálunk az nyert, aki késõbb tudott lezuhanni 😊) Az nem semmi, hogy egérrel nyomtad, az nagyon kemény lehetett.
Na végre!