Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Hát nekem is sok-sok gyakorlással ment csak, hogy fel tudjam venni a harcot a joy-osokkal, a bombázást megtanulni nem nagy dolog, csak jókor kellett elengedni a bombát, a dogfight, a repülõsharc volt kemény néha 😊

Az gáz 😞 Megértelek. Az a baj a kiscsákókkal, hogy 1-2 félelmetesen jól nyomja, a másik fele meg nyivákol.
Bakker, egérrel nagyon meredek az a gép! Hát gratula. Én addig jutottam csak a repülõvel, hogy kb annyi embert tudtam megölni, ahányszor én haltam meg. 😊 A harckocsival sokkal jobbak az esélyeim. 😊
amúgy a COD-ban is egymás mellett haladva, többször megmentettük egymást a ts-sel!
Tuvok
Cod-ban is TS-eztem volna, de ott inkább ventrilo-t használtak, egyszer felmentem egy public szerverre, de sok 12 éves nyivákoló anyázó kisgyerek volt fenn, 10 másodpercig voltam ott 😊)

Tuvok
Nem, megrögzött egeres voltam, azaz mazohista kicsit, mert hátrányban van az egeres a joy-ossal szemben 😊

Egyébként volt 1-2 "higgadt" kolléga, akikkel a COD-ban is, meg a bf-ben is jól össze tudtnuk dolgozni. Az egyik kollégám nagyon jól nyomja. 1x vele álltunk ki a cég másik fele kb. 6 emberke ellen. Õ megfigyelt, én meg kipróbáltam a tüzérséget. 😊) Több mint sikeres volt az összjáték 😊
Pilóta ? 😊 Az nagy királyság! Én eléggé könnyen le tudok zuhanni. Mivel irányítottál? Van joystickod v. ilyesmi?
Tuvok
Jól jön, ha arra használják, amire való, irányítani a harcmezõn, de én pilóta voltam BF-ben, szal nem kellett senkivel összedolgoznom, ezért nyûg volt a ts, de a felderítõ funkcióm miatt kellett sajna .

ok.
Mi a COD-ban hsználtuk, ott is feleslegesnek tünt néha, bár ez kollégától függött. Akkor kapcsoltam ki, mikor csak az anyázást hallottam benne. De a bf-ben is jól jöhet nem ? pl egy scout meg egy tüzérség ha összefog?
Tuvok
1 játák 1 óra is lehet, felrakni meg 10 perc, sztem várjuk meg mostmár 😊

Addig lehetne egyébként szervert csinálni, nem ? Beállítani a dolgokat, és ha PanzerWolf megjön, akkor Go.. izé, LOS!
Tuvok
Nincs ts-em, bf-ben használtam, de leszoktam róla, mert sokkal könnyebb egy helyre koncentrálni, szivem szerint még játékon belül sem üzengetnék

ok. Nekem is volt. Akkor gyorsabbnak tünt. Persze csak a kampányban tudtam megkülönböztetni.
Tuvok
Nekem 1 G van, mégis sokat tölt, sztem nem ettõl függ

Nekem 1GB RAM és 1.5 GB SWAP van harcra készen.😊
ok. várunk. Van egyébként teamspeaketek?
Bocs, hogy igy eröltetem, pont PanzerWolf mondta, hogy azzal is szoktatok jáccani. Mert akinek van, azzal is ha becsatlakoznuk már könnyebb. Csinálhatok egy szervert.
Lehet, hogy neked is kevés a memória? Nekem kevés, és ezért sokat tölt. De már megszoktam. (512M😎
Tuvok
Ja, tölti a hajókat .

Tuvok
Panzer újrarakja a játékot a tisztaság kedvéért, szal ha nektek nem gond, várunk 10 percet rá

ok
Az initialisieren ... felirat van fennt sokáig, ami zavaró.
Tuvok
Mind1, ha sikerül belépni, mindenki írjon egy 'jelen'-t 😊)

Persze. 😊
Nem láttuk. Lehet, hogy a tûzfalad nem engedte ki az üzit. 😄
Tuvok
<#fejvakaras>
Nem láttam .

Félt, hogy torpedót fog kilöni. 😄D
Tuvok
Én anno a bf 1942 miatt cseréltem kerio-ra za-t 😊

Válaszoltam.
Nekem a battlefield 2 fagyott, amikor a vacak zonealarm volt fennt. Most a kero óta simán megy minden onlinéba.
Igen mi dumcsiztunk. Ja az infót kösz. Jobb most tudni.
Tuvok
ÁÁ, és mér nem válaszoltál ???!!! 😄D

Tuvok
Igen, mod-ok bezavarhatnak .

Azokat láttam persze.
Ha a tüzfal lenne a gáz, akkor sztem már a szerverig sem jutna el. A mod gyanusabb ,hiszen akkor töltödnek azok a fileok, amiket a mod megváltoztatott.
Tuvok
passz, dud torpedo, stabilized camera meg ilyesmi

Tuvok
beállítottam, mind a 4 részét zöld pipa, szal az nem lehet, meg Lacával beszélgettünk

Tuvok
hogy hahó, meg hogy ki esik le, stb

Áruljátok már el, hogy milyen a normál fokozat. Mitõl nehezebb mint az easy?
Hogy mitõl könnyebb, azt most már láttam. 😊
A tûzfal is bezavarhat szerintem. Nálam a kerio be van állítva és semmi gond.
ugy értem, hogy köd meg ilyesmik. A gameban meg nem voltam ködben. Csak viharban.
Mit írtatok?
Tuvok
hát hogy megy minden

Nálam is jó volt. Bár még nem tudom mi a jó.<#vigyor2>
Tuvok
nem láttad amit írtam/tunk ?

Tuvok
na megvarjuk mig panzer leszedi a modot
pedig most nem volt köd 😊

nálam minden jó volt
Nekem még bejött a hajó, nekem is sokáig volt initialising.