Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen!
Szivesen csatlakoznék este a kapitány urakhoz!
Persze kérlek ez kamionról esett le😊 Tudom hogy patchelt verzióval ez halott ügy😊
mindjárt jön akép,csakfel kell raknom a netre.)
mindjárt jön akép,csakfel kell raknom a netre.)
Nekem bubissal is megy😊)) nah este majd belinkelem a képet, ugyanis már tele van a tököm a rombolóval és leszedem, mielött konvojt támadnék,majd magamra húzom, és orrbaduirratom jól😊 Bubissal!😊 Már csak azért is.)
akkor már ketten lennénk.
Gondoltuk . 😊
Aztán mégis lettünk 4-en, HunterKiller beugrott . 😊
A ma esti programot úgytûnik esõ és sár miatt ugrott, úgyhogy ha valaki ráér, akkor falkázhatunk egy jót .
Aztán mégis lettünk 4-en, HunterKiller beugrott . 😊
A ma esti programot úgytûnik esõ és sár miatt ugrott, úgyhogy ha valaki ráér, akkor falkázhatunk egy jót .
Hali!Tegnap már nem voltam mert,mentem aludni.Kicsit fáradt voltam még a sziget miatt.Aztán meg 4:20kelek a meló miatt.
Lengyel függetlenségi hadsereg (asszem) zászlója altt, lényegében lengyel zászló, benne címerrel .
De nyilván nem lengyel zászló alatt hajóztak tovább! A dánok is átmenkültek, és õk is brit lobogó alatt hajóztak utána!
Normális az, Lengyelország lerohanása során a lengyel hadi és kereskedelmi flotta nagy részét a brit flotta kötelékébe állították .
Én '39 dec. 22-én kilöttem egy lengyel merchantot, Anglia keleti partjainál. Sztem ez se normális. Addigra már nem nagyon volt lengyel hajó. 😊
Örülj neki. Legalább nem unatkoztál. <#crazya>#crazya>
Örülj neki. Legalább nem unatkoztál. <#crazya>#crazya>
Egy kérdés: 1940-ben járok, VIIB. Összefutottem Írországtól délre egy olyan konvojjal, amit 5 hadihajó védett! Ez normális? 40-ben?
U-Boot Seehund:
Egy picit szûkös.
Egy picit szûkös.
Jó kis bélyeg.
fuu találkoztam egy ujjab buggal!
6 darab billenytü reagál csak (esc<#smile>#smile>, shift, nyilak)
pedig jo a bilenTJüzetem!
6 darab billenytü reagál csak (esc<#smile>#smile>, shift, nyilak)
pedig jo a bilenTJüzetem!
Én szabin vagyok. Megyek ! A többieknek Csáó !
csinaltam egy szervert SH3 hun neven, pass: 112
Jó akkor a T3 volt az enyém.
Most már én is megyek, majd legközelebb...
Most már én is megyek, majd legközelebb...
Vagyis ma. 😊
Én most mindenben benne vagyok. Igen 2 tanker volt. egy T3 és egy t2.
2 tanker volt?
Nna meg egyet, kicsit kemenyebb beallitasokkal ?😊
A t2 én voltam. 😊 Bocs.
Az egyik tanker az enyém lett. 😊 Köszi, hogy lefáraztottátok. Mondjuk a c3-mat meg én fárasztottam le. Egyébként több oka is volt, hogy feljöttem. Már elfogyott az elsõ torpedóm. ( a c3-ról lepattant vagy 3).
Vkit nagyon szorongatott. Gondoltam, ha teljes sebeséggel megyek, nem tud nagy kárt okozni, ti meg seggbe lövitek, aztán a többi hajó már szabad préda. Bejött. 😊
Vkit nagyon szorongatott. Gondoltam, ha teljes sebeséggel megyek, nem tud nagy kárt okozni, ti meg seggbe lövitek, aztán a többi hajó már szabad préda. Bejött. 😊
Nos igen... Azt a neutral small merchantot nekem sem kellett volna megolnom, de hat ismeritek a mondast, aki baranyok koze keveredik...
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. Dungeon Siege 2
3. Egyszavas történet
4. Silent Hunter III
5. Real Madrid Fan Club
6. Battlefield 2
7. GTA: San Andreas
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. Humoros és aranyos képek
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
1. Football Manager 2005
2. Dungeon Siege 2
3. Egyszavas történet
4. Silent Hunter III
5. Real Madrid Fan Club
6. Battlefield 2
7. GTA: San Andreas
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. Humoros és aranyos képek
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
Hm... 😊
A szerencse forgandó, mikor nem 60m mélyen voltam, akkor kilõttem egy small merchantot, de semmi mást 😄
Vki az orrom elõtt lõtte le a T2-t, pedig az még meg lett volna 😊)
Vki az orrom elõtt lõtte le a T2-t, pedig az még meg lett volna 😊)
Igen lõttem egy "torpedo-legyezõ" a konvojra, és elkaptam a tankert és a c3.
Hát srácok. Ez király volt. 😊) A végén láttam, hogy a tiéd lett a c3 Zoli. 😊
csak multizunk. 😊
Köszi, de megtaláltam. Igaz véletlenül. 😊) Kezdjük újra, ide nekem az összeset! 😊)
Tök jó volt az elsõ party, volt vagy 6 romboló, de mindet leszedtük! Az egyiket leágyúztam. 😊 A hülye 'e' betû miatt, nem volt más választásom, de mázlim volt (kerszetbe úszott ey csüllyedõ c3), õ volt az utsó romboló, utána a többi már szabad préda volt. Ilyet se csináltam korábban, hogy az uzoból löttem a torpikat! Király volt.
Tök jó volt az elsõ party, volt vagy 6 romboló, de mindet leszedtük! Az egyiket leágyúztam. 😊 A hülye 'e' betû miatt, nem volt más választásom, de mázlim volt (kerszetbe úszott ey csüllyedõ c3), õ volt az utsó romboló, utána a többi már szabad préda volt. Ilyet se csináltam korábban, hogy az uzoból löttem a torpikat! Király volt.