11357
-
SzLacza #7552 Ja, találtam még egy bugot az egyik patrolon. Nem töltötték a torpedót nekem sem, mint a múltkor PanzerWolfnak. Aztán arra gondoltam, hogy mi van ha hasonló a baj, mint a lemerült hídon álló emberkéknél, hogy mégg 1x, mondom nekik, hogy periszkóp mélység. Szóval mondtam a csákónak, hogy vonja vissza a 'silent running'-ot, pedig ugye nem is voltam abban, és csodák csodája, elkezdték tölteni a torpit. Szóval, mintha a silent running is beragadna néha. Sux -
SzLacza #7551 Sajnos nem. Csak eredeti game-vel lehet multizni. Ráadásul 1.4 patch-el nyomul itt a csapat. Én is benne lennék egy falkában, ha lenne...... -
Kossuth Lajos #7550 Hallom egyes fanatikus emberek vállalnak "szüzek" beavatását multiba! Egy jó kis csete-patéra beneveznék én is. Mi módon lehet? Először is mik a tárgyi feltételek? Biztonsági másolatos játék jó? -
#7549 Gondolom arra :) -
#7548 Dud torpedo, nekem be van kapcsolva, és úgy volt a háború elején néhány torpi, ami bedöglött, de akkor is ritka volt . -
Kossuth Lajos #7547 Vagy Paulus a beállításra írta a 100%-ot? Akkor bocs! -
HunterKiller #7546 -
Kossuth Lajos #7545 Azért arról se felejtkezzünk el, hogy mi módon van beállítva a realitás! Ugyanis nem csak mi szenvedünk ezzel, hanem annak idején is gondok voltak vele. Persze tudni kellene , hogy a készítők (a játék készítői) a torpik hány százalékát nullázták. -
#7544 -
#7543 Igen, 100%-on.:) -
#7542 Nem egyedi, de nekem az egész háború alatt talán 5-6 torpedóm döglött be karrierenként Nem értem, ha a táv jó, szög jó, és még ha 1-2 torpi be is döglik, na de az összes ..?
Nagy kérés lenne, ha csinálnál egy screenshotot (CTRL + F1) a torpedó kilövésének pillanatában a periszkópban / UZO-ban és azt megmutasd itt ? -
HunterKiller #7541 Sracok! Elmondtak a tobbiek, hogy mik lehetnek a gazok. De en mondok megegyet, ami esetleg prob lehet: Talan a torpi melysege nembiztos, hogy jo...
Mert ha egy hajo azon a melysegen mar gombolyodik, nem pedig meroleges a torpi becsapodasara, akkor biza le fog pattanni, barmilyenre (impact/magnetic) legyen allitva... Probaltatok mar, hogy feljebb-lejjebb a melyseget? -
#7540 Legfalább nem csak Én szívok ezzel! De, ahogy elnézem a segítségnyújtást egyedi esettel van dolgom, vagy egyszerűen titkolóznak vagy le vagyunk szarva...sbőgés... -
#7539 Gondolom single-ben úgy nyomja régebb óta . -
HunterKiller #7538 Hm... eloszor multizik es maris hard-on vagy realistic-en akarja tolni?
Hat van ver a ... azaz ize van torpedo a csoveben :) -
HunterKiller #7537 Szerver fellove, varjuk a jelentkezoket 21:00-ig -
#7536 A múltkor még az volt a baj, hogy toborzás ment ,)
Valóban titkolom, mivel Paulus először multizik, így nyugodtan meg tudom mutatni neki a csíziót . -
Kossuth Lajos #7535 Sziasztok!
Csatlakoznék "Dr. Hentes" hajóstárs 7513, 7514-es prolémájához. 90 fok, kb 420 m. mélység veállítva, egymás után kettő is lekoppant. Túlszaladt, a sarkára ráküldtem egyet, és a 'majd 2000 tonnás egy lövéstől elmerült. Mi a gond, valamit rosszul állítok be, és is, és Ő (Dr. Hentes) is? A torpik mágneses/ütközésesre vannak állítva.
Előre is köszi. -
HunterKiller #7534 Apicsbe ment ez el...
Szoval 21:00-ra hirdetek egy game-t.
20:50-kor inditom a szervert, 1.4 ungarise neven, pass: 12345
nehezseg: HARD, ellenfel konvoj, meret large, kiseret kozepes, tudasuk kozepes.
MINDENKIT szivesen varunk. -
HunterKiller #7533 Nah akkor, mivel gyultunk mar paran ossze, hirdetek egy game-t.
21:00-kor kezunk, 20:5 -
HunterKiller #7532 Veled nincs problemam, csakhat ha visszaolvasol, kicsit szelektiv volt ez a "na akkor multizzunk" dolog... -
HunterKiller #7531 En multiznek, de ugy latszik Tuvok titkolja mikor indit szervert... -
crossy104 #7530 Lesz még ma multi? -
#7529 A torpik lehetőleg 90 fokos szögben csapódjanak be a hajó irányvonalához mérten. Ja és a torpik kb. 300 méter után élesítik magukat, szal' ha a hajó ennél közelebb van, akkor le fog pattani... -
#7528 Most valami problémád van?
Megkérdeztem, hogy hol és kivel tudnék játszani, mert még nem játszottam multiplayerben, Tuvok jelezte, hogy nála játszhatnék, így vele lebeszéltem. Olvastam múltkor, hogy baj volt a multiplayer megbeszélésének módjával, ha baj, hogy rákérdeztem, akkor elnézést kérek, ezután nem teszem. Ha más van, akkor légyszíves azt mondjad. -
HunterKiller #7527 Jahogy ezt kulon kene kerdezni, mivel manapsag mar nem szokas meghirdetni?
Bocs... -
HunterKiller #7526 Nah... akkor aki kicsit nyilvanosabban akar falkazgatni, az jelezze please. -
#7525 Nem tőlem kéne kérdezned. -
HunterKiller #7524 Vagy a tobbiek ki vannak rekesztve? -
HunterKiller #7523 Es mik a parameterek?
Mikor, szerver nev, pass, stb? -
#7522 A szervert beszéltem le. -
HunterKiller #7521 ???
Miazhogy lebeszelted?
Es mas nem fer be abba a szerverbe? -
#7520 Köszönöm, de már lebeszéltem. -
HunterKiller #7519 Toljunk egy hardos sunnyogos konvojos temat akkor... -
#7518 Kb :D
Privi -
#7517 Miért ne lenne, az a reális, nem?
Ha jól tudom harci egységet a háború alatt csak egyszer támadott meg tengeralattjáró SF-t leszámítva. -
#7516 Ha neked jó a konvoj elleni sunnyogás is, akkor megdumálhatjuk . -
#7515 Egy hard vagy realistic multiplayerben benne lennék, kinél jelentkezhetnék? -
#7514 Most még a becspódásra állított torpi is lekoppan a hajóról..mindjárt betojok... -
#7513 A gyakorló pályán szopok már lassan 3 napja!! és egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lenne a helyes taktika, h ne koppanjanak le a mágneses torpik a hajókról... Már ronggyá olvastam a faq-t és ami ott le van írva az vagy működik vagy nem... Nincs valami biztos tipp vagy ötlet??? Vagy tök lutri az egész??