11357
  • SzLacza
    Ja, találtam még egy bugot az egyik patrolon. Nem töltötték a torpedót nekem sem, mint a múltkor PanzerWolfnak. Aztán arra gondoltam, hogy mi van ha hasonló a baj, mint a lemerült hídon álló emberkéknél, hogy mégg 1x, mondom nekik, hogy periszkóp mélység. Szóval mondtam a csákónak, hogy vonja vissza a 'silent running'-ot, pedig ugye nem is voltam abban, és csodák csodája, elkezdték tölteni a torpit. Szóval, mintha a silent running is beragadna néha. Sux
  • SzLacza
    Sajnos nem. Csak eredeti game-vel lehet multizni. Ráadásul 1.4 patch-el nyomul itt a csapat. Én is benne lennék egy falkában, ha lenne......
  • Kossuth Lajos
    Hallom egyes fanatikus emberek vállalnak "szüzek" beavatását multiba! Egy jó kis csete-patéra beneveznék én is. Mi módon lehet? Először is mik a tárgyi feltételek? Biztonsági másolatos játék jó?
  • Tuvok #7549
    Gondolom arra :)
  • Tuvok #7548
    Dud torpedo, nekem be van kapcsolva, és úgy volt a háború elején néhány torpi, ami bedöglött, de akkor is ritka volt .
  • Kossuth Lajos
    Vagy Paulus a beállításra írta a 100%-ot? Akkor bocs!
  • HunterKiller
  • Kossuth Lajos
    Azért arról se felejtkezzünk el, hogy mi módon van beállítva a realitás! Ugyanis nem csak mi szenvedünk ezzel, hanem annak idején is gondok voltak vele. Persze tudni kellene , hogy a készítők (a játék készítői) a torpik hány százalékát nullázták.
  • Tuvok #7544
  • Paulus
    Igen, 100%-on.:)
  • Tuvok #7542
    Nem egyedi, de nekem az egész háború alatt talán 5-6 torpedóm döglött be karrierenként Nem értem, ha a táv jó, szög jó, és még ha 1-2 torpi be is döglik, na de az összes ..?

Nagy kérés lenne, ha csinálnál egy screenshotot (CTRL + F1) a torpedó kilövésének pillanatában a periszkópban / UZO-ban és azt megmutasd itt ?
  • HunterKiller
    Sracok! Elmondtak a tobbiek, hogy mik lehetnek a gazok. De en mondok megegyet, ami esetleg prob lehet: Talan a torpi melysege nembiztos, hogy jo...
    Mert ha egy hajo azon a melysegen mar gombolyodik, nem pedig meroleges a torpi becsapodasara, akkor biza le fog pattanni, barmilyenre (impact/magnetic) legyen allitva... Probaltatok mar, hogy feljebb-lejjebb a melyseget?
  • Titan
    Legfalább nem csak Én szívok ezzel! De, ahogy elnézem a segítségnyújtást egyedi esettel van dolgom, vagy egyszerűen titkolóznak vagy le vagyunk szarva...sbőgés...
  • Tuvok #7539
    Gondolom single-ben úgy nyomja régebb óta .
  • HunterKiller
    Hm... eloszor multizik es maris hard-on vagy realistic-en akarja tolni?
    Hat van ver a ... azaz ize van torpedo a csoveben :)
  • HunterKiller
    Szerver fellove, varjuk a jelentkezoket 21:00-ig
  • Tuvok #7536
    A múltkor még az volt a baj, hogy toborzás ment ,)
    Valóban titkolom, mivel Paulus először multizik, így nyugodtan meg tudom mutatni neki a csíziót .
  • Kossuth Lajos
    Sziasztok!
    Csatlakoznék "Dr. Hentes" hajóstárs 7513, 7514-es prolémájához. 90 fok, kb 420 m. mélység veállítva, egymás után kettő is lekoppant. Túlszaladt, a sarkára ráküldtem egyet, és a 'majd 2000 tonnás egy lövéstől elmerült. Mi a gond, valamit rosszul állítok be, és is, és Ő (Dr. Hentes) is? A torpik mágneses/ütközésesre vannak állítva.
    Előre is köszi.
  • HunterKiller
    Apicsbe ment ez el...
    Szoval 21:00-ra hirdetek egy game-t.
    20:50-kor inditom a szervert, 1.4 ungarise neven, pass: 12345
    nehezseg: HARD, ellenfel konvoj, meret large, kiseret kozepes, tudasuk kozepes.
    MINDENKIT szivesen varunk.
  • HunterKiller
    Nah akkor, mivel gyultunk mar paran ossze, hirdetek egy game-t.
    21:00-kor kezunk, 20:5
  • HunterKiller
    Veled nincs problemam, csakhat ha visszaolvasol, kicsit szelektiv volt ez a "na akkor multizzunk" dolog...
  • HunterKiller
    En multiznek, de ugy latszik Tuvok titkolja mikor indit szervert...
  • crossy104
    Lesz még ma multi?
  • Looserke
    A torpik lehetőleg 90 fokos szögben csapódjanak be a hajó irányvonalához mérten. Ja és a torpik kb. 300 méter után élesítik magukat, szal' ha a hajó ennél közelebb van, akkor le fog pattani...
  • Paulus
    Most valami problémád van?
    Megkérdeztem, hogy hol és kivel tudnék játszani, mert még nem játszottam multiplayerben, Tuvok jelezte, hogy nála játszhatnék, így vele lebeszéltem. Olvastam múltkor, hogy baj volt a multiplayer megbeszélésének módjával, ha baj, hogy rákérdeztem, akkor elnézést kérek, ezután nem teszem. Ha más van, akkor légyszíves azt mondjad.
  • HunterKiller
    Jahogy ezt kulon kene kerdezni, mivel manapsag mar nem szokas meghirdetni?
    Bocs...
  • HunterKiller
    Nah... akkor aki kicsit nyilvanosabban akar falkazgatni, az jelezze please.
  • Paulus
    Nem tőlem kéne kérdezned.
  • HunterKiller
    Vagy a tobbiek ki vannak rekesztve?
  • HunterKiller
    Es mik a parameterek?
    Mikor, szerver nev, pass, stb?
  • Paulus
    A szervert beszéltem le.
  • HunterKiller
    ???
    Miazhogy lebeszelted?
    Es mas nem fer be abba a szerverbe?
  • Paulus
    Köszönöm, de már lebeszéltem.
  • HunterKiller
    Toljunk egy hardos sunnyogos konvojos temat akkor...
  • Tuvok #7518
    Kb :D
    Privi
  • Paulus
    Miért ne lenne, az a reális, nem?
    Ha jól tudom harci egységet a háború alatt csak egyszer támadott meg tengeralattjáró SF-t leszámítva.
  • Tuvok #7516
    Ha neked jó a konvoj elleni sunnyogás is, akkor megdumálhatjuk .
  • Paulus
    Egy hard vagy realistic multiplayerben benne lennék, kinél jelentkezhetnék?
  • Titan
    Most még a becspódásra állított torpi is lekoppan a hajóról..mindjárt betojok...
  • Titan
    A gyakorló pályán szopok már lassan 3 napja!! és egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lenne a helyes taktika, h ne koppanjanak le a mágneses torpik a hajókról... Már ronggyá olvastam a faq-t és ami ott le van írva az vagy működik vagy nem... Nincs valami biztos tipp vagy ötlet??? Vagy tök lutri az egész??