11357
-
#7712 aha...
csak megjegeztem mert zavart ennyi, amúgy nem értek egyet a nézőpontoddal.
Kár vitázni, annyit még megjegyeznék hogy nem ezért szerettem ezt a topikot.
Jó vadászatot! -
#7711 Én sem értem, hogy miért kell ennyire felfújni, csak ugye másik nézőpont
Most ott tartunk, hogy 2 hete nem lehetett megszervezni egy rendes multit .
Az megoldható lenne, hogy a lehető legjobban redukáljuk a multi toborzását, szerver infó, időpont, jövök/nem jövök, pont . De úgyis lesz, aki megkérdi, hogy mi a jelszó, mikor indul a szerver, ki miért van, ki miért nincs, ki miért halt meg, mit rajzolt a torpedóra, mit hallgat a gramofonban, kívülállónak ezek feleslegesnek tűnnek, de egy multizónak teljesen természetes, mert hozzátartozik, és ebből a nézőpontból meg a sok 1.0-ás, crackes hibamegoldós dolog tűnik feleslegesnek és az a 100-150 a fontos, ez (meg)érthető gondolom .
Valamilyen kompromisszumot kell kötni, mert mindkettő a témához tartozik, azon legkevésbé van értelme vitázni, hogy melyik jobban, csak használható ötletek híján erre nem sok lehetőség van egyelőre . -
#7710 mindegy a lényegen nem változtat.. engem csak az zavart hogy 100-150komment csak multi volt, hol vagytok mivan má hasonlo... személy szerint engem zavart... ennyi, nemtudom miért kell ezt ennyire felfújni -
#7709 Volt, értelmetlen, amiért akármelyik másik játék multijának is értelmetlen nyitni, merthogy a multi is a játék része -
#7708 nyissaok akkor neki külön topikot
SH3 Multi Chat -
#7707 De akkor megint ugyanott vagyunk -
#7706 np -
#7705 Ehyszrű, itt meghirdeted a forumon, kellően beparaméterezve aki ott van az játszik aki nem az meg nem... szvsz ennyi -
#7704 Ez lenne az egyetlen működőképes alternatíva ...
Személy szerint én szimplán megszokásból utálom az összes ilyen 'chatelős' programot, nincs hangulatom / időm annyit a gép előtt ülni, hogy ezekre figyeljek, arra koncetráljak, hogy ha esetleg van valami, amire oda kellett volna figyelnem, azt mennyivel késtem le / miről maradtam le . Többek közt ezért utáltam meg az irc-t (is) . -
#7703 ...és miért nem használtok MIRC-et??? -
#7702 Na, ha elvállalod, akkor az a probléma oldódna meg, amiért eddig gyakorlatilag lehetetlen volt ezt megoldani
Annyit kéne tenned, hogy elkéred mindenki ICQ számát / MSN címét / egyéb elérhetőségét (aki nem használ semmilyet, azt az SG-n értesíteni privátban), és hétköznaponként kora délutántól kb . hajnal 2-ig, hétvégén pedig reggeltől mondjuk éjjel 3-ig figyelni, hogy ki elérhető, és ki ér rá multizni, majd egyféle közvetítőként értesíteni mindenkit az infókról (szerver neve, jelszó, beállítások, stb), esetleg összehozni a konferenciabeszélgetést, stb, így leegyszerűsítve azt, ami eddig volt, hogy 1,5-2 órát vegyen igénybe mindenkit megkeresni, óhajt-sóhajt továbbítani, valamint a káoszt enyhítendő hogy ki mit akar, és így tovább .
No ? -
#7701 akinek van otthon net az használ ilyet is... annyi ideig tart taskot váltani és a forumba irni mint egy összedelegált 5-6useres msn vagy icq vagyy skype, söt ezek mindegyike gyorsabb mint a forum szvsz -
#7700 Icq, Msn, Skype...stb -
#7699 Ja, aha
De tudnál segíteni kicsit abban, hogy megoldjuk a 'multis chates' problémát ? -
#7698 Még nem, szeretném kipróbálni. Ahhoz még meg kéne vennem a gyárit. Ami most szeptemberben esedékes...szal hamarosan -
#7697 Multiztál már SH-t ? -
#7696 Támogatom.
dr Kotász és Placebó ez úton szeretné megkérni a kedves SH3 multizókat, hogy az aktuális online vadászat részletetit bármely chat progi segítségével bonyolítsák. A dr Kotász által említett közérdekű infók természetesen eme topik részét képezzék!
Ellenvetés? -
#7695 Igen, esetleg tisztelettel megkérhetnénk a srácokat, hogy inkább valami chatprogramot használjanak erre a célra. Ide maradhatnának a közérdekűbb hozzászólások... -
#7694 Tök szar hogy ezzel a multi chat-el felhigult a topik.... -
catyus #7693 Srácok, lesztek este 1 kis multira?
Üdv -
#7692 Helyes-helyes... Én is így voltam vele, 4 mission oszt' megvettem... -
#7691 -
#7690 Jaja,vágom,thx, de már rá is jöttem, mert ha fel akarom rakni a patchet, akkor kiírja h ismeretlen verziójú a missionengine.dll-em^^ kár, meg kell vennem eredetiben, bizti nagyobb élményt nyújt:))) -
#7689 örülök hogy tetszik.
beírod a lenti keresőbe hogy magyarítás,kicsit visszaolvasva meg is van a LINK
multihoz eredeti játék kéne,patchokhoz pedig még nem készült crack tehát hiába rakod fel.Eredeti játékkal élvezheted csak tehát a patchek előnyeit és a többjátékos módot. -
#7688 :)) -
#7687 Hát srácok, ilyen fenetikus szimulátorral mint az SH3 még életemben nem találoztam!Én ugyan nem vágom nagyon a szimulátorokat, de már napok óta a a SH3-at nyomom:D carrierben még csak 4 őrjáratot mentem le(jobban mondva 3-at,a negyediket most fejezem be^^), de úgy gondolom zöldfűlűként elég jó a statom : 1patrol: 2 hajó,2patrol:nem lőttem:/ ,3patrol:3costal merchant 4patrol(eddig):2coastal merchant, és egy romboló,utóbbinak nagyon örülök, annál is inkább mert pojén volt h a hajtóművét telibenyomtam oldalról, és még ment 50métert teljes gőzzel, majd nyomott egy 180*-os fordulatot, és elmerült az örök hullámsírba:))) még két kérésem is lenne: az egyik, hogyha tud nekem vki magyarítást hozzá, akkor az küldje le legyen szíves, adok emailt is,vagy a linket! második kérésem, h lehet tört verzióval multit nyomni?kell hozzá vmi patch?vagy az 1.0-ással is lehet???várom a választ, kiváltképpen a multishoz! -
#7686 esetleg Herr Tuvok:) -
Kossuth Lajos #7685 Köszi, megprószálom! -
#7684 Azért van, mert nem a kijelölt bázison kötöttél ki, Brest-et talán tudod hol van térképről, simán hajózz át oda, közben süllyessz, vagy ha kaptál járőrterületet, akkor teljesítsd . -
Kossuth Lajos #7683 7679-es kérdésemre válasz? Senki? -
Kossuth Lajos #7682 Ahogy Mr. Tuvok mondja! -
#7681 Magyar Silent Hunter III FAQ. Előbb olvasd el, utána kérdezz itt! -
#7680 Honnan lehet letölteni ? -
Kossuth Lajos #7679 Nem tudom pontosan mire gondolsz, de van hozzá magyarosítás. Egyébként volna egy kérdésem, úgy bele a nagyvilágba. Most vagyok túl a 8. járőrön. Beérkeztem. Igaz, hogy rádión közölték, hogy Wilhelmshawen helyett Brestbe menjek, de mivel a térképen sehol nem láttam, így ugyanoda mentem vissza. Most viszont, amikor a szoba képét mutatja, és a bal oldalon lévő iratszekrény a legénység, ott nem tudok megnézni mást csak azt, a küldetés kezdését, valamint a menübe tudok kilépni. Miért van ez? -
#7678 A magyarítás mikor lesz kész ? -
#7677 Csak egy időre félretettem, nyár eleji mássalfoglalkozás, meg bosszantott a sok vihar :) -
kérdezni is kartam, hogy nem tetszett a single player,vagy júniusban miért hagytad abba?de ha ez már a 4. karrier akkor érthető,nah ezért is elismerésem. -
4 . karrierem így már nem csoda, az első kettőt láttad volna, hát siralmas, zsinórban 4-5 járőr süllyesztés nélkül
Most ugyanabban a karrierben vagyok, amit adtam, a 25 . járőr körül, az utolsó 4 járőröm mind 100k fölötti brt-vel végződött, éljen az amcsi partvidék -
#7674 Köszönöm Tuvok,MŰKÖDIK!
végignéztem az őrjárataid eredményét,és csak ámultam bámultam így újoncként:)
szép munka. -
crossy104 #7673 Hali.Késöbb ráérek.Tegnap óta gondom volt az op.rendszerrel, de helyreállt a rend.