11357
-
HunterKiller #7672 Kene falkazgatni vmikor egyet-kettot...
Mondjuk olyan 17:00-kor vki? -
#7671 még megyek füvetvágni utána próbálom. -
zoltang #7670 http://www.u-35.com/
U35 sérülései. (Ütközés a ADMIRAL GRAF SPEE-vel)
Valami elkapta.
2.
3. -
#7669 Működik ? -
#7668 Én is csak azt az egy értéket írtam át egy normális területre de az egész elszállt tőle,nem tudom miért.
szerencsére Tuvok mentésével folytathatom. -
zoltang #7667 Type XXI -
zoltang #7666 Egy látványos flash.
Tour U-869 Type IXC/40
http://www.pbs.org/wgbh/nova/lostsub/ -
HunterKiller #7665 Lacko! Biztonsagi mentes rulez! Te sajna sajat karodon tanulod meg, de legyen ez into jel minden mas, hajokazni nem a szarazfoldon vagyo es nem eredetivel rendelkezo user szamara. Egyebkent sztem vmit felreirhattal, mert meg mikor nekem sem originalve volt en is szenvedtem ien gazzal, de en atirtam es nekem is muxott ugy, ahogy Etnies leirta a faqban. -
#7664 priv ment -
#7663 köszi,azt nagyon megköszönném! -
HunterKiller #7662 Hm... ez eleg erdekes egy dolog, hogy a szonarosod nemszol. A szonaros egyebkent ekkor szol: lemerulve mindenkeppen, nem snorkeles hajokazas (tehat elektronmotorokkal). A karrier elejen megeshet, hogy a hidrofon kezdetlegessege miatt nemfeltetlenul hall meg mindent, sot(!)... Az pedig, hogy mennyi renown-t kapsz az fugg a realitas %-atol is. Ezt altalaban minden kuldetes elott beallithatod, hogy azt a kuldit milyen reality-vel akarod tolni. Vannak ugye a default beallitasok (easy, normal, hard, realistic) es van sok olyan dolog, amit manualisan allitgathatsz. Namarmost, ha ezt tul kicsire allitod, akkor biza tul keves renown-ban is lesz reszed. Marpediglen az ujitasok (pl motorok, hidrofon, radar, snorkel, sonar, akkuk, sot az uj hajok szinten) ebbol 'vasarolhatok' meg. -
#7661 Persze-persze megértem a Te állásfoglalásod az ügyben de mivel 1 őrjáratom tartott vagy 2-3 órát és a mentett játékállásom már 1-szer elszállt így inkább megkérdeztem, mert nem akartam újra kezdeni ismét...továbbá, azért gondoltam h valamit rosszúl csinálok, mert pl. a matrózaimnak hiába haladta meg a tapasztalati csíkja a határértéket nem tudom előléptetni őket, mert azt mondja a játék, hogy fejezzek be 1 őrjáratot, hisz már vagy 3-at megcsináltam...szal..és azt is furcsálom, hogy 1 őrjáratért melyben elsűlyesztettem 2 hadihajót és 2 teherszállítót + elértem a kijelőlt zónát és ott 24 keresztűl vertem a lompost visszatértemért kaptam kb 500 respect pontot vagy még annyit se...a szonárosom süket, baszik a parancsokra (normál pásztázás vagy kövesd a hangjelet) de sorólhatnám még amiket összefüggésbe hoztam a kérdésemmel...
Na, ezért kérdeztem meg! A fórum ezért van vagy nem? Nem hiszem, hogy ezt neked kelljen magyarázni, hisz eddig is segítettél, amiért hálás is vagyok... -
#7660 PLackónak lenne egy olyan ajánlatom abbahagyás ellen, hogy van nekem egy biztonsági mentésem a 8 . vagy 9 . patrol környékén ('40 ősze körül, épp, hogy átkerült a bázis a csigaevőkhöz) egy sokat megélt VIIB-vel, ha kell, és nem zavar, hogy a karrier neve nem a sajátod, akkor feltöltöm . :) -
#7659 Sikerült megoldani, vagy segíthetek ? -
HunterKiller #7658 Egyebirant ez nem sertegetes, csupan a legegyszerubben ugy tudhatsz meg mindent, ha kiprobalod. Mivel ebben a jatekban kovetkezmenyek nelkul probalhatsz ki mindent, igy semmi ertelme olyan kerdeseket feltenni, amit egy-ket ujratoltessel siman te magad is megtapasztalhatsz. Ez csupan lustasagbol vagy butasagbol eredhet amit kerdeztel, azt pedig hogy melyik, dontsd el te magad. Ha az idiota romanok altal bamban megalkotott es/vagy kihagyott dolgok miatt kerdezoskodsz egyebkent alapvetoen tudni valo kerdest azt megertem, mint pl amig el nem meseltek en sem tudtam, hogy 'ingame' hogyan is lehet csetet hasznalni, mivel az F1 ezt a temakort (es meg par mast sem) nem meriti ki :)
Bocs ha kicsit nyers voltam, de neha idegesito tud lenni egy-egy ien kerdes. -
HunterKiller #7657 Nem rak ki a main menube... Ha kirak, akkor vmit elkursz. -
#7656 A sértegetés nélkűl is megértettem csak azt furcsáltam, h a kilép/mentésnél kirak a main menübe Te nagyokos! Na mind1...azért köszi a kiokitást... -
#7655 Hopp, bookmark :) -
HunterKiller #7654 Hmmm... hosszu ido utan (kb 2-3 honap) ujra beuzemeltem a karrier-emet.
Haaaaat... nemtudom ki hogy van vele, de nekem a multiban eddig eszlelt legkisebb fps vmi 20 koruli volt, de akkor mar nagyon anyaztam... A karrierben meg (egy old mentest visszatoltve) az atlag vmi 4-8 fps, ami iszonyat lagos!
Probaltam azt is, hogy felrakok vmi old drivert a nyomorek ati 9800 pro-hoz, (mert ugye ez egy szar kartya) hogy hatha, de NEM! Mas hogy van ezzel? Masnak is rottyan lefele a karrier vagy csak nekem? -
HunterKiller #7653 Valaki egy multis bulit most? -
#7652 jo ez a kep! -
zoltang #7651 http://www.mikekemble.com/ww2/uboat2.html
-
HunterKiller #7650 Ja ize... ha veletlenul egy kikoto kozeleben lennel, akkor NINCS olyan lehetoseg, hogy return to base... bocsi bocsi bocsikaaaaaaa... akkor olyan van, hogy Dock at: <kikotoneve> Eleg szajbaragos, ovis, dedos, agyament magyarazat volt ahhoz, hogy megertse egy iq negativ ember is ? Vagy esetleg azt is reszletezzem, hogy hol vannak a kepernyon (monitor) ezek a feliratok??? -
HunterKiller #7649 Nah akkor: ESC->exit patrol->return to base
Mondom RETURN TO BASE, elotte meg EXIT PATROL... -
#7648 Nekem nincs ilyen feliratom....a karrierben...:(( -
#7647 Esc/Return to base -
#7646 Lehet, h Láma vagyok de csak úgy lehet visszatérni a kikötőbe, hogy ESC/kilép-ment és kikötök akárhol?? A main menüben találom magam és megint kezdhetem előlről, h karrier...stb. ???? -
HunterKiller #7645 Reggelt! En mostantol vagyok! -
#7644 Látom nincs,akkor léptem is. -
#7643 Na,van most valaki? -
HunterKiller #7642 Navazz... falkazzak most a nemetekkel ?:)
Jojjon man vki -
HunterKiller #7641 Nare... lekestem ? Vagy van meg falkazodas ? -
#7640 Na,akkor nekem mára ennyi. -
#7639 Ez ma nem jön össze úgy látszik. -
#7638 Na megint semmi nem jött be. -
HunterKiller #7637 Sziasztok, kb felora mulva tudok jonni en is... -
#7636 okés megyek. -
SzLacza #7635 TS? Beléptem, ahová a múltkor mondtad. -
SzLacza #7634 Csináltam még 1 szervert. -
#7633 okés