11357
  • kitt2000
    Valaki próbálta eszt a módot?

Én most próbáltam ki elég jó!
    Még nem tört ki a háború még csak az első utam volt!
    kinyíló kapu,forgó daruk,közlekedő teherautó,vonat a kikötőbe !
    Én innen szedtem le!
    http://www.silenthuntermods.com/forum/index.php?topic=271.0
    De itt van pontosan hogy miről szól pár képben!
    http://hansolo78.2page.de/

Akit érdekel töltse le!
  • Karabiner
    ok jövök akkor ts-majd föl mászok
  • Richtofen
    Ezt már én is akartam kérdezni. Mi az, hogy eltűnnek az üzenetek? Ez valami hiba?

Egyébként a 20 millis vagy nagyobb ágyú szerintem kisebb hajók ellen elvben hatékony kéne legyen (a játék lehet, hogy nem így szimulálja), persze sok találat kellhet hozzá. Ha jól tudom repülők süllyesztettek el néhány hajót fedélzeti ágyúval.
  • metlogen
    Üdv

Mivel én is meg vagyok kattanva a tengeralattjárókért, csak meg szeretnék veletek osztani egy könyvet, szerintem minden u-boot fanatikusnak kötelező:

HIRSCHFELD

Egy rádiós altiszt naplójáról szól, aki az U-109-en (class IX.) szolgált, és folyamatosan naplót vezetett. Nagy kockázatot vállalt mivel az U-bootokon tilos volt a naplóírás, amiért kivégzés járt. Mivel rádiós tiszt, ezért az összes rejtjelezett titkos üzenet rajta keresztül jutott el a parancsnokig, és ezeket mind le is jegyezte. Hihetetlen pontossággal írja le bevetéseik sikerét és kudarcát, avagy a bajtársak elvesztését. Betekintést nyerünk a tengeralattjáró életébe, milyen volt tizenkét héten át egy konzervdobozban élni, vagy hogy hányszor menekültek meg halálos helyzetből, mikor öt romboló vesztegelt a fejük felett. Volt mikor a teljes torpedó készlet hibás volt és egy hajót sem találtak el, Dönitz erre csak annyit reagált "a bevetésük szart sem ért". A Labardor-tengeren vívott küzdelem a jéggel és a faggyal.1944-ben Hirschfeldet fedélzeti altiszti rangra emelték, s egy nagyméretű, Schnorchel berendezéssel ellátott tengeralattjáróra (U-234-es) helyezték át, amely fedélzetén csúcstechnikát képviselő felszereléssel és némi uránérccel indult Japán felé, de a háborúnak vége lett.

ajánlom mindenkinek
  • Kecsege
    Én fent leszek

• Kecsege
    Sziasztok!
    Szombat este játszhatnánk
  • HUmanHunter
    ha felveszed a sebességet akkor eltűnnek a rádióüzenetek, és a légvédelmi ágyú repülők ellen van nem hajók ellen, még ha süllyedőek akkor sem
  • mcsaba
    Sziasztok, ma találkoztam egy kissebb teherhajóval, két torpedóm volt még kilőttem rá, az első besült a második robbant a hajó megált de csak lángolt és az orra lesülyedt egészen a viz szinéig, lemerültem és sokáig vártam de nem akart elsülydni, felmerültem és a légvédelmi ágyú összes golyoját rálőttem volt néhány apró robbanás de csak nem sülyedt el, más fegyverem meg nem volt, a légvédelmi ágyú ilyen gyenge hogy egy majdnem elsülyedt hajót sem lehet vele kilőni? Ilyenkor lehet valamit tenni? pl segitséget hivni ha esetleg van a közelbe hajó vagy tengeralatjáró? Rámentem a rádiósnál a jelentés küldésére, de semmi.
    Más, néha kiirja hogy üzenetet kaptunk, de én sehol nem találok semmi üzenetet, ezt hol lehet megtalálni?
  • Petró Viktor
    Srácok!
    Újratelepítettem a játékot, úgy ahogy volt 100%ban, GWX-szel...de a régi hiba most is előjött...
    Wilhemshafen-be mentem, és már az öböl bejáratánál voltam, amikor egy német romboló lőtt rám, majd merülésem után szonárral megkeresett, és az örök mélység fogságába küldött...a NÉMET :S hogy rohadna meg:D
    mit lehet ez ellen a probléma ellen tenni? mert ez így nagyon idegesít...és félve játszom, mikor támad meg a saját bajtársam

ha valaki tud segíteni, vagy tudja miért van ez a probléma, akkor kérlek szóljatok
  • Karabiner
    Sajna nincs rá mód. A játék nem ismeri ezt a megoldást. Vagy menjél vissza a mentésekbe, vagy ad föl emlékeim szerint evel nem ér véget a karriered csak a pontjaid vessznek.
  • mcsaba
    Nemrég kezdtem a SH-el játszani, eddig egész jól haladtam de az eggyik küldetésnél elakadtam, kilőttem az ellenséges hajókat, de közbe találatot kaptam és leszakadt a hajólapát, vissza kellet volna jussak a kikötőbe de nem tudtam fordulni, javitni sem tudták, pedig fel is merültem, aztán eszembe jutot hogy két hajócsavar van az eggyiket előre a másikat hátra hajtva kéne forduljon, de semmi opciót nem találtam erre. Ilyenkor mit lehet csinálni? Megoldható valahogy a fordulás?
  • Kecsege
    Jön valaki játszani?
  • Richtofen
    Megtaláltam a javított magyarosítást, ez így már jól használható.
    Köszönöm!
  • Karabiner
    www.silenthunter.hu Jól beírtam majd szépen kijavítottam
  • Karabiner
    Csak kézi úton lehet nyelvet váltani. A silent hunter.hu néz körül ott találsz javítót magyarosítás talán jobban tetszik. Egyébként a en_menu.txt kell lecserélned.
  • Richtofen
    Sziasztok! Újra elővettem a játékot, nem emlékszem, hogy vissza lehet e valahogy angolosítani a menüt, rádió szövegeket, parancs leírásokat, stb. Az itthon kapható hányadék minőségű magyarosított verzió van meg sajnos, és sokszor értelmezhetetlen számomra.
  • yanker
    Kösz már fut:)
    Hálóba hogy tudok játszani pl veletek?
  • Karabiner
    Itt is le van írva #11012
  • Karabiner
    Először is ellenőrizd, hogy a jó patch-et töltötted-e le! (EMEA az európai verzió)
  • yanker
    nekem nem engedi felrakni az 1.4et, az előzőket is fel kell rakni azt írja. Miért?
  • Karabiner
    Csak 1.4 abba benne van minden. annak ellenére hogy mást irkál.

Sokaknak viszont nem megy a Win 7-re való telepítés. De nem tudom miért.
  • DonZorro
    Nekem pl ment a telepítés is mind a 64, mind a 32 bites WIN7 alatt is...
  • yanker
    Köszi!
    Melyik patch et kell feltenni 1.4 et?Vagy az 1.2 is kell?
  • Karabiner
    Vedd jelképes segítségnek az ubi részére a vásárlást. Nyugodtan használd tovább a kalóz verzió ami fut.(ugyan úgy tudsz mindent +multi is) Sajnos win 7 alatt a telőpités nem működik, de ha már egy feltelepített és működő verziód van az fut win 7. Bármennyi egyszerű másolást elbír a játék.
  • yanker
    Hell emberek!
    Kis segítséget szeretnék kérni.
    Megvettem a sinlent hunter 3 gyári verzióba nevetséges összegért
    Csak az a gondom hogy nem bírom elindítani...
    A kalóz verzió simán futott ez meg sehogy sem akaródzik
    A Win 7 miatt,talán???
    Ha valaki segítene megköszönném
  • conclau
    van bárkinek tippje?
    nem megy a ts
    router mögül vagyok de static ip beállítva, port forward beállítva és mégis failled to connect
  • conclau
    küld el pls a ts adatokat, teszek mégegy próbát bár valszeg nem fog menni :(
  • conclau
    A multi manuális célzással fog menni?

win7 64 bit gond nélkül megy
  • Karabiner
    Ma! jan 29. este 9-kor multi. TS-n gyülekező aki tudja tudja, aki nem érdeklődjön itt TS cím után.
  • Tuvok #11088
    Számít .. valamit bekavart
    bug
  • Petró Viktor
    nem-nem, a bázisról lőttek, a csatorna bejáratánál, és piros horogkeresztes zászló lobogott kint...ezért nem értem a dolgot
    viszont fönt van a gwx...nem tudom ez számít-e
  • Tuvok #11086

Hát német tuti nem lő rád .
    Augusztusban még béke volt, senkinek nem kéne rád lőnie, pláne nem a Kattegatnál .
    Nem nézted a gép típusát (ha jól veszem ki repülő volt) ?
  • Petró Viktor
    Sziaszot!

Most kezdtem a játékot, és 1939 augusztus végén járok. Át akartam kelni a Kieli-szoroson, befelé, és a németek elkezdtek bombázni.
    Az lenne a kérdésem, hogy a németek mindig lőnek rám is amig nem veszik észre, hogy én is velük vagyok, vagy esetleg van-e a játékban bázis foglalás, és esetleg az ellenség lőtt rám német zászló alatt?
    Vagy esetleg más oka van ennek?
    Előre is köszönöm a segítséget. :)
  • Kecsege
    Google a barátunk :)
    http://silenthunter.hu/main.php?todo=modok
  • csulok1
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne.
    Tudna segíteni valaki hogy honnan tölthetnék le modokat?
    Hogyan lehet a letöltött modokkal a játékot kiegészíteni?
    Segítségeteket előre is köszönöm
  • Kecsege
    Csak szólok a WIN 7-eseknek(64), hogy nekem se ment a telepítés. De Karabíner tanácsára az XP-re telepített (másik vinyó)játékot elindítottam WIN 7 alatt és láss csodát FUT. Ha még fenn van nektek is a régi op rend-
    szer akkor a Program Files/Ubisoft/SilentHunterIII/Sh3.exe-vel nekem megy.
  • stevestirlitz
    Köszi, lehet át kellenne állnom akkor.
  • Karabiner
    Win 7 megy nekem megy.
  • stevestirlitz
    Remek, eddig ment vista64bit alatt nekem az sh3, új vista64-en meg már nem. Ki érti ezt? win7 alatt müködhet vajon? Na, így nem lesz ma multi megint nekem.
  • stevestirlitz
    Szólok Dragunovnak is, hátha ráér.