11357
-
stevestirlitz #11077 Nem kell kiakadni mindjárt Kecsege! Azért a játékon kivül van az embernek családja is. Ráadásul upgrade után vagyok, eltart kis ideig, mig belakom a gépet újra. És lehet, hogy nem is leszek nagy multis élmény, mivel én nem vagyok pro. -
stevestirlitz #11076 Jó , akkor este tali. De a pro-k ne legyenek kiméletlenek a kezdőkkel:D -
Karabiner #11075 Kész a TS privibe mennek az adatok -
#11074 helloka!
gondoltam raszanom magam es megnezem ezt a jatekot. egyenlore a 4et tettem fel, megcsinaltam az oktato kuldiket kiveve a konvoj tamadosat az valahoyg soha nem akart osszejonni (meg bele kell jonni :) ).
a kerdesem az lenne hogy a 3 jobb mint a 4? mert akkor inkabb felteszem azt. esetleg konnyebb?
ja es meg erdekelne hogy milyen patcheket erdemes feltenni, illetve a magyaritas is mennyen azert :)
thx elore is! tovabbi jo merulest :) -
Karabiner #11073 Ma játszunk! Este 9-kor -
Kecsege #11072 Értem én, nem kell a segítség. Már csak kiváncsiságból kérdem játszani szokott valaki? Vagy csak állítgatunk telepítünk buzeráljuk a gépet? Momentán szeretem a játékot de nem találok partnereket, akik időt fáradságot nem kímélve leülnek a gép elé és megtanuljanak játszani.
Ismételten kérdem. Akar valaki játszani??????
Üdv: Kecsege -
Karabiner #11071 Megoldjuk a ts. A többségnek még mindig ts van fölszerelkezve. Elővesszük akkor a tartalék ts. Este majd mondom a címet. Kecsege most a codos barátaid nem örülnek, változtassatok jelszót nem szokás kiírni, most boldog boldogtalan befog menni. -
Kecsege #11070 Ventrilo szoba:
IP: voice.totalhosting.hu
ID: 4867
Szobanév: Rteam COD4 Hungary
Szoba jelszó: papucs
Értelem szerűen a SilentHunter3 szobát használhatjuk
Ha a fórumban megbeszélünk egy időpontot itt leszek, és játszhatunk.
Ha nem vagyok szóljatok rám, SKYPE "Kecsege1234"
Üdv. mindenkinek -
Kecsege #11069 Ha tényleg akartok játszani, csinálok egy szobát ventrilón. Az mindig működik.
üdv. Kecsege -
stevestirlitz #11068 Ne haragudjatok, ráment az estém, mégsem lett jó a3as. Visszatérek a 2es ts-re. -
Kecsege #11067 örülök hogy van TS, de mi az IP? -
kitt2000 #11066 Sziasztok!
Remélem tudtok segiteni benne!
A hajórekesz panel:
Periszkop,hid,rádiószoba...stb szeretném csak kicserélni de nem tudom hogy az melyik fájt kell kicserélni!
Meg tudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélnem! -
Karabiner #11065 A régi ts adatival nem. jó nekem nem kapcsol a 3-mas -
stevestirlitz #11064 Ja, és van ts
-
stevestirlitz #11063 Jó, hogy a sg.hu fél óráig elérhetetlen volt...........
-
Kecsege #11062 Ha már van TS szóljatok rám...... SKYPE Kecsege1234
Köszííííííí -
stevestirlitz #11061 Ts3 lesz akkor már, ha ujra kell tennem. -
stevestirlitz #11060 hello!
Megvan a gép upgrade!!!
Most rakom a ts-tés aztán lödözhetünk.
Egy fél óra és kész :)
-
Kecsege #11059 Szevatok!
Jövök én is, de kérek egy TS elérhetőséget. Ha már lúd legyen kövér. :) -
#11058 Üdv!
az a gondom hogy megnéztem a játékhoz letöltött pfd fájl-t és találtam egy olyan ikont benne hogy "kíséret a bázisig". ezt a játékban hol találhatom? ha valóban van benne ilyen! -
#11057 Csak nem Kecsegére gondolsz??? -
Karabiner #11056 Ma este egy süllyesztés? A héten nem igazán voltunk aktívak vagy is én. Olyan este 8-9 köz TS-re ugorhatnánk. És meglepetés ember is lenne, jönne játszani velünk az ország igazoltan legjobb SH3 kapitánya -
kitt2000 #11055 Emlékszek valaki kérte a paracsnoki kezelöfelűletett!
Itt van!
http://www.silenthuntermods.com/forum/index.php?topic=60.0 -
kitt2000 #11054 Sziasztok!
Találtam valamilyen új modot!
Valaki probálta már eszt a fajtátt?
http://www.lsh3.com/v5/index_en.html -
stevestirlitz #11053 Kicsit elvagyok veszve, de nem véglegesen, csak a gép upgrade nem zajlik zökkenőmentesen. Konkrétan a kiszemelt procit nehezebb beszerezni, mint gondoltam. Még pár nap, addig meg p2 van csak. -
#11052 -
Karabiner #11051 Ezt zorro vedd fenyegetésnek. Következő ilyen akció mint a múltkori és mész a tengerfenékre homokbuckát kapargatni. -
#11050 -
stevestirlitz #11049 Na, akkor a mai multi parti :) Sajna el kell mennem, de jövök valamikor 3felé vissza. Ts megy, Karabiner kolléga is tudja az elérhetőségét a szervernek, jó játékot addig is, ha valaki multizna. Késöbb én is leszek. (atom torpedóért mentem, és az akusztikus része is már javított, mindenre rámegy, kivéve én ) -
#11048 Üdv!
az lenne a kérdésem hogy Sh3 al hogy lehet neten játszani ha regisztráltam az ubisoftra? -
HUmanHunter #11047 tényleg? azthitetm sh3 ból vannak, komolyan úgy néz ki mikor belenéz a periszkópba mint mikor te a játékban belenézel.[a robbanások inkább] -
#11046 Az azért van mert úgy nézett ki minden hajón, különben az SH3 5 évvel később készült el... -
HUmanHunter #11045 épp most nézem u-571 et, azt csomó rész van az sh 3 ból belerakva a filmbe egy az egyben :D -
Karabiner #11044 Ja be programozhatunk, egy játékot. Ts-en majd meg dumájuk. -
stevestirlitz #11043 Illetve ebéd után :) -
stevestirlitz #11042 Vasárnap délben egy kis multi esetleg? -
stevestirlitz #11041 okés.
ts már megy is.
-
#11040 Akár jöhetek én is??? Ts lesz??? Mikor? Hol? Sima 1.4b-vel??? -
Karabiner #11039 Ja-Ja . Ha vonatom is úgy akarja 9-re haza érek. -
stevestirlitz #11038 Ma este valaki egy kis multira?