11357
  • drop
    oké megoldotam a javitást már csak a magyarósitás lenne jó
  • drop
    na akkor honan tudom leszedni a 1.1-1.3 ig a javitást meg az 1.4 magyarósitást
    és és régen multiztam veled mert elörendeltem a sh3 csak nem volt idöm sajna sokat vele lenni
  • PanzerWolf
    http://www.vulcaniasubmarine.com/KRAKA.htm
    Na ők igazán fanatikusok!

Drop:eddig működött de,most nekem se tölti be.Okés ha van kedved gyere multira!Én most kicsit szüneteltetek mert,most tolom a singlét ha van időm.Meg most a kedvem is eléggéNe kérdezzetek,ha esetleg akrnátok akkor se(nem akarok beszélni róla).Köszi.

bzsoli:üdvözlünk!Ha van bármi kérdésed és tudunk akkor,segitünk szívesen!Végre vannak új arcok is!

SzLacza:én javaslom a normal vagy az easy fokozatot próbáld ki.Ott ugyebár megvan minek hol van az űzemanyagtartája.Így ki tudod tapasztalni,hogy hova kell lőni.Nekem csak ritkán megy 1 torpedó 1 hajó dolog.
    Nekem sebesült meg tengerészem,egyszerre 2-3 is(repülő)és majdnem meghaltak.Fogtam őket gyorsan,és beraktam a szállásra,odaraktam a hajó orvost és meggyógyultak.
  • drop
    sziasztok nem tudom de nekem nem tölti be a faq
    és multira énis menék ha lehet
  • Lockheed
    Hmmm! Az is szim! :)) Mindent szeretek ami szim, bár leginkább a Repülés abból is a hadifajta... (LockOn,Falcon,IL2) De imádok merülni is, meg útvonalat FSben repülni is! :))
  • bzsoli
    Há én már ott tartanék, hogy 1 torpi egy hajó...ej!!! Egyelőre ott tartok, hogy egy küldi, egy UBOAT! Szóval nyírnak rendesen! Persze most csak kóstolgatom a programot. Amúgy meg a mellúszást gyakorlom a NAVAL ACADEMY-n! :)

... és csak hogy mindenre reagáljak. köszönöm a fogadást a multi MAJD mindenképpen érdekelne, de egyelőre én nagyobb veszélyt jelentenék rátok, mint egy romboló!

üdv: zsolti (aki amúgy FS2004-ben van otthon)
  • SzLacza
    Csak érdekességképpen mondom, hogy a valóságban is pontosan igy volt. A torpedóknál eleinte nagyon nem müködtek a mágneses gyújtáskapcsolók, ezért a parancsnokság be is tiltotta annak használatát a hiba javításáig. Merthogy tényleg előfordult, hogy mágneses gyújtásnál még a vetőcsőben felrobbant a torpi.

Ha jól értettem akkor szegény Schepke úgy halt meg, hogy elöször az arcába robbant az UZO, de ez még nem volt végzetes, csak amikor az UZO mögött megjelent a HMS Vanoc, és letarolta az egész tornyot.

Amúgy valóban érdekes dolog, hogy a megtorpedózott hajók, meggyulladnak, égnek, robbannak, látszik rajtuk a bennük okozott kár, a tengeralattjárókon meg semmi sérülés. ( bár a gépágyúk csövei kifacsarodnak asszem. )
    Ha már itt tartunk, engem meg az zavar amikor a hurricanek olyan láng- és füst-csóvát húznak maguk után mint egy üstökös, és mégis megfordulnak, és újra rácsapnak a tengeralattjárómra. Na nekem ez volt nagyon illuzióromboló. Amúgy meg már nekem is eszembe jutott, hogy a játékban lévő személyzeten kivül volt még néhány ember a fedélzeten, akiknek ráadásul helyre is szükségük van, pl.: szakács, kukta. Lehettek volna ők is, ill. élelmiszer mennyiség mutató is lehetett volna. És akkor még izgalmasabb lehetett volna körbejárna a hajón.

Tényleg erről meg eszembe jutott egy kérdés. Volt már olyan hogy vkinek megsebesült egy tengerésze ? Ha igen, hogyan ? Ha nem, akkor hogyan nem ? ( akik eddig nekem megsebesültek, azoknál ez mindig végzetesnek tünt. ) Ebből arra lennék kiváncsi, hogy van-e értelme annak, hogy legyen-e orvos a fedélzeten. ( A fogfájás és a malária nem jelentkezik a játékban mint probléma. )

huhh, nagyon belejöttem. Ki az aki úgy jáccik, hogy 1 torpi 1 hajó ?
    Csak azért, hogy megbeszéljük, hogy esetleg egyes hajókat, hol érdemes eltalálni, hogy 1 találattól elsüllyedjenek?
    Én pl. a c2,c3-at, a 2kt-ás hajókat, a t2-t, és a rombolókat tudom 1 torpival elintézni. A troop transport, a t3, a passenger line, az újabb cargok (pl. victory) nem mennek, nem ismerem a gyenge pontjukat. Ja a rombolók kivételével szinte mindig becsapódásosra állítom a torpikat, nem mágnesesre.
  • catyus
    Én 200 méter alatt vettem észre hogy nem robbannak.
    300-350 méternél már kilöhetőek.

Üdv a csapatban, szívesen látunk majd multiban is!
  • bzsoli
    Mondjuk ez érthető is, hiszen ha ilyesmi védelem nem lenne benne, akkor akár még a kilövés utáni méterekben is berobbanhatna, főleg ha a MAGNETIC módban van, elvégre az UBOAT is egy vízi jármű...

Elolvasgattam azokat a torpedó vető leírásokat, hát nem piskóta, főleg nem ha full manual célzással megy...még biztosan lesz kérdésem.

üdv: zsolti
  • bgabor
    Igen, 300-400 méter alatt nem kapcsol be a torpedó élesítője.
  • bzsoli
    RE: 8821

Akkor bizonyára a 300 méterrel lesz a gondom, 100%, hogy ezen belül voltam. De hát az új UBOAT fahrer már csak ilyen, minél közelebb, nehogy elhibázza! :)

RE: 8820

Köszönöm az útmutatót, pontosan erre volt szükségem!

• banános joe
    Üdv I = impact /ráütödö gyújtásu torp/ ezzel a hajótestre kell lőni. M=mágneses gyújtásu torp ezzel a hajótest alá kell lőni kb.0.5 méterrel és akkor robban. de 300 méter alatt egyik se müködik .
  • Lockheed
    Ezen az oldalon van több link is a torpedózáshoz... (#8772, #8775) Egyébként milyen szögből lőtted a torpikat a hajóra?
  • bzsoli
    remélem nem köveztek meg, pár talán már szerepelt kérdés miatt, de a majd 9000 ezer postot nem tudnám rendes átfésülni...

Nos, az érdekelne, hogy én rontok-e vajon el valamit, vagy más oka van-e annak, hogy pl a Naval Academy részen a torpedós gyakorlás során egy az adta Úr Istennek sem akarnak azok a fránya torpedók robbani. Elérik a hajót és leállnak. Se robbanás se semmi. Próbáltam állítani a torpedót az I és az M élesítési módok között, de mintha nem lenne hatása.

Ha esetleg lenne egy ilyen leírás, ami részletes (akár angol is lehet), akkor azt átnyálaznám, és nem kellene akkor a régi motorosoknak gépelni miattam.

Előre is köszönöm!
  • bzsoli
    Én tegnap próbáltam, pl az UBI.COM-os multit, ment minden gond nélkül. Hogy ki milyen U-BOAT-al vadászik az a szerver készítéskor beállított dolgoktól függ, vagyis ha engedi a szerver készítője akkor magad választhatsz gépet és legénységet is.

Amúgy kisuszonyos, új U-BOAT fahrer vagyok, most kezdtem!

• blackie
    Na sziasztok!

Lenne pár kérdésem multiról.1.mindenki mehet bármilyen tengeralattjáróval?
    Nemcsak azzal amit singliben nyomatott fel?2.mindvégig 1 es sebességen kell menni,haza is?Hol tudok megtanulni célozni segitség nélkül?Angol,német oldal nemjó.

köszi
  • PanzerWolf
    Ja,igen úgy hallt meg Schepke,hogy legázolta egy romboló(HMS Vanoc) miközbe a hidon állt.
  • PanzerWolf
    Kis félős!
    Amúgy igazat adok neked abban,hogy nem csinálták meg a hajó belsejét!!!Én is hiányoltam belőle nagyon!Amúgy engem zavar,hogy nem látszanak a sérülések!Pedig tök dizájn lenne ha látszana mikor visszavánszorogsz a kikötőbe,ott meg a nagy tömeg!
    Zolko:nekem eredeti a game és nincs vele semmi baj.Van innen egy két ember akinek tört verziós de,nem panaszkodrtak rá eddig bug miatt.Én megvettem egyből megjelenés napján(na jó rendeltem és másnap hozták)és nem bántam meg!!!Nekem egyik kedvenc gamém!Kis OFF:mellette még a Thief sorozat,Chronicles of the Riddick,a jó kis öreg Alone in the dark sorozat.Érdekes ebből,hogy 3 játék lopakodós bujkálós téma.Nme hagyhattam ki bocs.
  • bgabor
    Nekem eredeti van, 1.4es patchel, és semmi ilyesféle hibajelenséget nem észeltem, mióta megvan a game (megjelenése óta). Persze anno az 1.0ban voltak kissebb- nagyobb bugok, de a windowsba akkor sem dobott ki. Most, 1.4-es patchel már egyáltalán nincsenek bugok.
  • bgabor
    Én nekem nem hiányzik. Más sem hiányzik, mint hogy az arcomba robbanjon a periszkóp amikor legázol egy járőrhajó.(asszem ez végzett anno Schepke-vel is)
    Persze nyilván igazad van, úgy lenne reális.
    Csak én vagyok ilyen hogy tengeralattjárós programot játszom, mikor irtózom a víz alatti felvételektől. Pl:nem bírom nézni, ahogy az elsüllyesztett hajót elnyeli a sötét mélység. Mindig kinyomom az action-kamerát, mikor kritikusan megdől az elsüllyesztett hajó. A saját tengómat is csak akkor nézem meg víz alól, amikor max 20 méteres mélységben van. Ja, és sose megyek 100m alá a géppel. Egyszer mentem tesztelésből le 200-ig, na azóta sem. Ennek ellenére megjelenése óta tolom a cuccot kissebb megszakításokkal.
    Bár most néhány hétre abbahagytam, mert a múltkor enyhén hátborzongató esetem volt:
    a hadjáratban '41 közepén konvojüldözés közben az esős viharos tengeren sötét északa (látótávolság 0)szemtől szembe találtam magam egy rombolóval. A felszínen voltam. Pofámba világított a reflektorral, aztán legázolta a IXB-met, amit én a toronyról néztem. Megpróbáltam jobbra kitérni, persze már rég késő volt. Hatalmas csikorgás közepette oldalára dőlt a hajóm, egészen 90 fokig, az F7 képernyőn szépen bepirosodott minden fél pillanat alatt, aztán game over. Na akkor örültem csak igazán, hogy nincsenek aprólékosan kidolgozott sérülésanimációk.

Az viszont szerintem hatalmas hiba volt a készítők részéről, hogy nem lehet rendesen bejárni a hajót, szvsz az a minimum volna, hogy az egész hajót megszemlélhessem belülről.
  • Zolko
    Ez a játék tönkretesz idegileg , a tutorial masodik missiot nem tudom megcsináni az istennek se mert eddig kétszer a missio közben kihajított a windowsba most meg hogy feltettem az 1,4-et már nem dobott ki hanem a küldetés végén mikor kiírta hogy megcsináltam szépen restartált a gép. . Egy kérdés még: ha az eredetit megveszem nem lesznek ilyen problémák? valahol olvastam hogy a magyarítás csak tört verzión műkszik, ez igaz?
  • PanzerWolf
    Ez jó kérdés!Lehetne nyugottan,nem lenne szerintem se sok dolog megcsinálni hozzá.
  • Zolko
    Köszi PanzerWolf, lesz valaha egyáltalán 1,4 magyarítás? Hisz nem lehet nagy munka ha már 1.0-ra kész.
  • PanzerWolf
    Épp azt terveztem,csak nem jutottam el odáig sajna.

Azt megcsinálhatták volna a készitők nyugottan,hogy láthatóan sérül az u-boot,meg a hajók is!Eléggé illuzió "romboló" volt az,hogy nincs tornyom aztán tök épen meg látom külső nézetbe.Sőt,én ki is tudtam állni a toronyba.Pedig állat lett volna össze-vissza törve meg minden!

Zolko:tudtommal még nincs magyarositás 1.4 alatt.
  • SzLacza
    Nagyon kemény sztori. Figyu. A sok torpiról jutott eszembe. Miért nem mész be egy két kikötőbe elsüllyeszteni pár hajót ?
  • Zolko
    Valaki tudna adni 1.4b-re magyarítást, sajnos én nem találtam eddig, nagyon megköszönném.
  • Lockheed
    Hehhh... Igazán nincsmit!
  • PanzerWolf
    Okés köszi!
  • Lockheed
    Pfff... Jó kis sztori! Annyit szólnék hozzá, hogy a Radar Warning Receiver (RWR) az az eszköz, ami jelzi, ha radarbesugárzást észlel! (Enemy is Pinging SIR! ) Többnyire repülőgépszimekkel játszom, de mindent szeretek ami a SZIM!
  • PanzerWolf
    Huh ez durva volt.Szóval 11000 valahány tonnával értem haza ismét az amerikai partoktól.Kb 14 vagy több torpedót hoztam haza.Szóval szakad az eső,nagy köd,semmit se látni.Egyszer csak totál mögülem megjelenik 1 romboló,Kb 300 m-re.Teljes sebességgel jön.ALARM,TELJES FORDULÁS BALRA!!!!!!!!!!!!Legázol mint állat,közbe dobál mélységibombákat!Tól maga elött még lejjebb nem sikerül süllyednem.Mikor átmeg felettem robban ripityára és,elsüllyed pillanatok alatt.Ezt kicsit hülyeségnek tartom a játékba,hogy ő elsüllyed,én meg megúszom.Szóval 94%-os hajótest.Destroyed:radio,sonar,flak gun mind a 4,fedélzeti ágyu,periszkóp mind a 2,radar warning receive(ez gondolom a radar elnyelő),és az egész torony!!!Szóval hazafelé nem voltak örszemeim EGY db se! Nappal víz alatt,este víz felszinen mentem.Megúsztam és,sikeresen hazaértem.Néha a víz alatt jelzett a hydrofonos,hogy merchant-ot észlel de,ennyi.Szóval érdekes egy patrol volt.Ez a "Doppergés" nekem nem jön be.Mindig megszivom.
  • PanzerWolf
    Köszi már megvan!

horthy:igen olyan drága a XXI-es tipus.Nem is gyüjtök rá!A többit nem tudom,így hirtelen.
  • banános joe
    Szeva kell még az 1.4b patch crack nekem megvan el tudom küldeni neked ha kell
  • horthy
    Kérnék egy árlistát a tengeralatjárokról ! A XXI tényleg 30000 pont kell ? Én még csak 1943 márciusában vagyok !
  • dr Kotász
    Documents and settings folderben nézd.
  • savarez
    helo.van egy kis felbontás problémám.a FAQ ban amit irnak a megváltoztatásrol egyszerüen nemtalálom azokat a dolgokat a game könyvtárában amit ott leirnak vki tud megoldást vagy én vagyok lama :)vagy esetleg érthetöen lamaknak is eltudná magyarázni vki?
  • SzLacza
    talán ebben a hozzászólásban van a válasz. :))
  • SzLacza
    http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=SILENT.HUNTER.3.V1.4B.ENG.RELOADED.NOCD.ZIP
  • PanzerWolf
    Tudja valaki honnan lehet leszedni az 1.4 tört javitást?Meg utánna hogyan kell regisztrálni,hogy lehessen vele nyomulni neten multiba?
  • PanzerWolf
    Mos tcsinálok servert HUNter néven.
  • PanzerWolf
    Ne tudok bemenni a multiba.Tüzfal esetleg?