11357
-
banános joe #8872 Szeva. még nem teszteltem az modot ez a MODPACK V2 tartalmaz több apro modot is pl.SKY MOD, RAUCH MOD , NAVIGATION MOD, WAKE MOD V2 meg még egy pár darab modot ,hogy a többi moddal mennyire kompatibilis azt nem tom ,de 1.4b patc-el 100% -ig kompatibilis. -
#8871 Feltettem én is. Nem rossz, csak kicsit sötét a víz :)
A többi móddal mennyire megy együtt ? pl.: Fejőstehén; SH_world stb. -
banános joe #8870 Hi. nemhiszem hogy zavar valamit. ma multiztam és nem vettem észre semmi gondot. az oldalon részletes leirás van rola németül. németül tudok előnyben egyébként az AOTD clan tagoknak kötelezö hsználni ezt a modot. ez is egy feltétel náluk, meg ők 100% realba szoktak nyomulni -
#8869 Most töltöm le.Nem fog bezavarni a multinál?Mivel ez tudtommal nem hivatalos. -
banános joe #8868 Szeva mindenki. Na én felraktam ezt a legujjabb módpack v2-őt és nagyon király számtalan modositások vannak benne pl.müszerek kinézete uj multi és single missiok stb... az eggyik háttér zene a DAS BOOT-é nagyon pöpec én mindenkinek csak ajánlani tudom. és egy csomo texturát is átdolgoztak benne és még számtalan más aproságok vannak benne. probáljátok ki innen lehet leszedni www.aotd-clan.com -
#8867 Hát nekem lenne de,átküldeni elég hosszú lenne.Megoldhatjuk valahogy.Msn esetleg?
Tessék ide is írogatni!Ha senki se ír akkor,nem fog beindulni.
http://www.fw.hu/silenthunter3/
Ide írtam ha valakit érdekel a multi mára. -
#8866 sz'sztok... kis helpet kérnék
miközben a winchester partícióival bíbelődtem, a tápkábelja kontakthibát produkált. így szépen elveszett az SH3 összes mentése (bassz). Nagyon megköszönném annak a jótét léleknek, akinek IXC csónakja van, ha kb 42 vége körülről küldene nekem 1 mentést. (1.4-es+magyarítás fent volt - nemtom ez számít-e). Azt sem tom, hogy belehet-é tenni az én profilomba, de mindenesetre megprószálnám. - előre is kössszi :) -
bzsoli #8865 Sorry! FW lekapcsolva! -
SzLacza #8864 Hoppsz. Látom is a szervert, de nincs pingje, szóval nem leher rá csatlakozni. Valószinüleg vmi tüzfal probléma van! -
SzLacza #8863 Hoppsz. Látom is a szervert, de nincs pingje, szóval nem leher rá csatlakozni. Valószinüleg vmi tüzfal probléma van! -
SzLacza #8862 Még annyit, hogy kezdek ráérezni a konvojok ízére. Eleinte lőállásba helyezkedtem a konvoj előtt, jött a konvoj, kilőttem 1 esetleg 2 hajót, és leléptem, majd megint eléjük mentem. Viszont elkezdtem kipróbálni a TDC-t, és kezdek rájönni, hogy az tök jó dolog.
A hétvégén 2 konvojt csontoztam ki 1 örjárat alatt. Rossz idő volt, ezért csak a nagyobb hajókat lőttem ki. ( a 2KT-kat nem bántottam. Kár lett volna pocsékolni a torpit.) Mondjuk szerencsém is volt, mert az első konvojt csak egy romboló és egy korvett védte, így 2 rácsapással az összes nagyobb hajót elsüllyesztettem. A második rácsapásnál 4db-ot, 4 torpival! Az út végére kisütött a napocska, elállt a szél, és így sikerült feltornásznom 162KT-ra a végeredményt!
Ha vkit érdekel megosztom a tapasznyalataimat, hogy hol érdemes eltalálni néhány hajót 1 torpival. Nem mindet tudom, de jópárat sikerült megtapasztalnom. Szvsz nem mindig pontos a kis kézikönyvecske, hogy hol az üzemanyagtartály! -
bzsoli #8861 Bocsika!
Kicsit késtem, de a server már fut. -
SzLacza #8860 Uhh, úgy látom régen jártam erre.
Csak pár kérdésre válaszolnék. Fütés, levegő, ilyesmik.
A fűtés elöször is nagyon nem volt gond, mert a dizelmotorok olyan melegek voltak, hogy a hűtéssel voltak problémák, nem a fűtéssel. Mivel zárt térben vagyunk, is a dízelek majdnem középen voltak, az egész hajóban nagy volt a forróság.
A levegő tisztítás az mindig probléma maradt, meg kellett azzal elégedni, hogy van. Sokaknak pl. problémát jelentett, hogy az akkumlátorok miatt "szénsavas" volt a levegő, és ez irritálta a torkukat. Amúgy kb. 24 óráig bírta egy u-boat a víz alatt. 43-tól asszem, már tilos is volt nappal felemelkedni.
Csak néhány érdekesség, ami a játékból kimaradt:
A tengeralattjárók rádiója kb. 43-tól már 10-20m-es vízmélységben is müködtek, hogy ne kelljen a felszínre emelkedni, ui, a repülőgépek képesek voltak kiszúrni a tengeralattjárót, tiszta időben kb. 20-30m-es merülésen is!
Más. Én is összeakadtam a tengeren egy kilőhetetlen c2-vel. Mármint 3x futottam neki, hogy megtorpedózom, mindháromszor el is süllyedt, 1x azonnal felrobbant, mégis a hajó már hiába volt a víz alatt, nem irta ki, hogy "enemy unit destroyed", és nem is került be a hajónaplóba!
Amúgy bejött a konvoj ellen amit mondtál Zoli! Köszi. Elkezdtem a TDC-t használni, és még úgyis bejött az 1 torpedó, 1 hajó taktika. Nem mindig ott kell eltaláni a hajókat, ahol jelzi az üzemanyagtartályt, nem tudom miért.
-
bzsoli #8859 Helló Mindenki!
Ma este páran multiznánk, a server 17:45-kor indul, csatlakozni legfeljebb 18:00ig lehet, vagy amig össze nem jön a 4-5 legfeljebb 6 ember. Server neve: LAKE BALATON OP. server jelszó: hunboat -
bgabor #8858 Az, hogy mekkora távolságra tudsz elmenni a hajóval, azaz hogy meddig lesz elég az üzemanyag, a fogyasztástól függ. Legkissebb sebességfokozaton haladva akár 13000 kilómétert is meg tudsz tenni teli tankal, legnagyobb sebességfokozaton kb 3000 km-t. Szóval a megoldás: A legkissebb, vagy majdnem a legkissebb sebességfokozatban utazz, és akkor nem fog kifogyni. Mondhatnád persze erre azt, hogy a járőrutak így is elviseletetlenül hosszúak, de ha még csigatempóban haladnál, a szakállad is kinőne. Sajnos ez a játék nagy hátránya, még maximum időgyorsításban is hihetetlenül vontatott néha. Később ez még rosszabbodhat is, ha olyan flottához kerülsz. Például a Lorienti flotta nem véletlenül használ IX-es típusú hajókat, ugyanis ha lorientben állomásozol, megeshet hogy amerika partjai mellé, vagy fokváros környékére küldenek őrjáratozni. Ami szép kis idő lenne még maximum időgyorsítás és sebesség mellett is. De, mint mondtam, maximum sebességen nem szabad utazni, mert kifogyhatsz. Azt csak akkor szabad, ha üldözöl valakit. Azt meg úgy lehet csinálni, hogy felszínre emelkedsz, és max sebeségen megpróbász elévágni, majd a közelében lemerülsz, és bevárod, kilövöd.
Én úgy szokam csinálni, hogy amikor jön a kontakt vagy szonárjelentés, a térképen bejelölöm az útirányát egy egyenessel. Ezenkívül megfigyeltem, hogy ha mondjuk a célpont sebessége Slow kategóriába tartozik, az konkrétan hány csomót szokott jelenteni(általában 6 csomó). Ebből átszámolható, hány km/h-val halad a cél. Így ha mondjuk 11 km/h-val halad, akkor röktön tudod, hogy óránként 11 km-t tesz meg,tehát az észlelés időpontjától számított egy óra múlva hol fog tartózkodni. (Hiszen az észlelés időpontjában bejelöltem a haladási irányát egy egyenessel a térképen)
Persze korábban meg kell figyelned,hogy felszínen max sebességgel hajózva mennyi csomóval szokott haladni a tengeralattjáród (pl:18), ezt átszámolod km/h-ra és rögtön tudod, hány km-t tesz meg óránként a hajód a felszínen teljes sebességgel.
Így aztán kiszámolhatod, kiméricskélve a térképen a távolságokat, hogy hol lesz a célpont egy, illetve két óra múlva, és ha te elé akarsz kerülni, akkor hol leszel te egy,illetve két óra múlva. Illetve hogy a megadott időn belül tudod e metszeni az ő pályáját, azaz fogtok e találkozni. Ha már úgy érzed, jó helyen vagy, és sikeresen elékerültél, lemerülve a hidrofónnal ellenőrizheted, tényleg jön e. (a hidrofón csak a víz alatt működik)
Lehet hogy elsőre kicsit bonyolultnak hangzik, de kicsi gyakorlás után már nem lesz az, pofonegyszerű lesz. Azért fontos ez, mert ha csak úgy vaktába kezdesz el üldözni egy hajót, kicsi a valósznűsége hogy megtalálod a végtelen óceánon. -
#8857 1. Automatikus a TDC, ezért neked a periszkópban a helye irányszöget mitatják a piros, sárga, zöld nyilacskák, ha piros akkor rossz a szög, ha sárga akkor már majjdnem jó, ha zöld akkor meg Torpedo RAUS. Tehát a térkép színei és a periszkópban látott színes 3szögek közt nincs ilyen szempontból összefüggés... -
#8856 Kérdezd meg a főgépészt, hogy elég-e az üzemanyag. -
bzsoli #8855 Tegnap elindultam az első, észvesztően hosszú, missziómra a fagyos északi tengeren. Az út során megfogalmazódott bennem pár kérdés.
1, Az OK hogy a térképen zöld vagy piros hajókról meg tudom állapítani, hogy barát vagy ellenség. De a periszkópban teljesen össze vissza vannak a színek. Hol sárga, hol zöld, hol piros... Zászlókban, meg az akkori szövetséges és ellenséges állapotokban nem vagyok biztos. Szóval mit érdemes, mit szabad, és mit NEM szabad kilőni?
2, Az utam egy majd 1000 kilóméterre lévő szektorba vezetett, oda vissza ez ugye 2000 meg ott egy 24 órás járőrözés...szóval ki fogja bírni az üzemanyag? Mi van ha nem!? Eveznünk kell???
Remélem tudtok segíteni. -
banános joe #8854 Valaki multi???? -
#8853 At a csomó torpedó kb 6db ugyan oda!A másik hajóba meg 2 vagy 3 és semmi ott se!Be is rágtam ugyhogy ki is léptem! -
#8852 Curacao kikötőjébe vagyok amerikába.Rohadt csaló gép!!!!!!!!!!!!Hiába jövök bele egy csomó torpedót eggyik hajó se süllyed el!Nem,hogy nem süllyed de,még baja se lesz! -
banános joe #8851 Megjelent egy uj modpack letölthető az AOTD-clan.com honlaprol -
bzsoli #8850 ICQ-n elérhető vagyok, páran már megtaláltak innen, várom a többieket is: 68179335 -
#8849 cool logo! :) -
zoltang #8848 Nekem ezek vannak:
1. Seewolves.zip
235 MB, nincs benne semmi ismertető txt, nfo stb, van benne pl.: egy Gato könyvtár (amcsi tengo?), és egy uninstall exe, semmi telepítést indító exe, gondolom be kellene másolni a fájlokat, mappákat a játék könyvtárába
2. Silent.Hunter.3.Addon.Sea.Wolves.German_for_www.goldesel.to
240 MB-os cdkép, SeeWölfe Expansion, 1.4b javítás kell neki, nfo
Egyiket sem próbáltam még ki. -
#8847 Szeva ismét!
A jelszó jó ötlet de szerintem egységesen kellene egy magyar jelszó,"hunboat" ideális név szerintem aki szervert csinál csináljon ezzel a jelszóval.Este én ezt teszem.
Csumi -
#8846 csá
én menék ha LEHET
-
bzsoli #8845 Jah, és ketten-hárman ma 14, 15 óra körül is összejövünk. Akit érdekel az jelezze!!! -
bzsoli #8844 Szerintem legyen password is mert egyébként telemegy a szerver másokkal (pl külföldiekkel...).
Az én szerver nevem SG.HU TEAM "szokott lenni", jelszó, HUNBOAT . Szóval ha valamikor ilyet láttok, gyertek!!! -
#8843 Hello mindenki!
este 19.00-kor shiraly75(HUN) szerver indul.
csáko -
#8842 Mit tudtok a Seawölf cd-ről? -
bzsoli #8841 Bocsánat! Nem láttam a fától az erdőt! A mission editor benne van a start menüben, a program (v1.4b) tartalmazza. -
#8840 Szerintem jó lönyv!Nekem bejött!Mondjuk én amit meg tudtam venni eddig,2. világháborús könyvbe azt megvettem.
Hát a tisztálkodás nem tartozott a tengeralatjárósok kedvenc szokási közé.Nem volt nagyon helyük rá.Ami normlis tisztálkodás volt azt felmerülve végezték pucéran kint a tengeralattjárón.Bent ahogy én tudom csak lavorba tudtak néha.Volt is szag ezálltal.Amúgy amit emlitettél könyvet (a kiadónál) ott kell lennie még egy ilyennek.U-boot-ok ellenséges partok elött.Na,abba van egy pár kép ahogy fürdenek kint pucéran a tnegeralattjárón.
A levegőt meg úgy oldották meg,hogy ha elfogyott akkor,fel kellet jönniük a felszinre(ne kérdezd,hogy meddig volt elég nekik).Az a baj,hogy ilyen könyveket nem nagyon adtak ki magyarul sajna.Én is kerestem már őket. -
bzsoli #8839 Az új missziókat milyen programmal készítik, tudjátok? -
catyus #8838 Az majd akkor lesz jópofa, mikor már a szállitó hajókon is van ágyu, és viz alatt kell majd becserkészned őket. :)
Akkor nincs ám 18kts!
Gyakorolj sokat hogy tudj multizni! :)
A multihoz ajánlom az ICQ használatát mert ezen tartjuk a kaocsolatot egymással, illetve játék alatt TS. -
bzsoli #8837 Ezt a könyvet ismeri valamelyikőtök?
Farkasfalka - A tengeralattjáró-háború és a szövetséges ellentámadás
Az ára nem valami kedvező!? Mindíg is gondban voltam az ilyen könyvásárlással, sosem tudhatom, mennyire fog majd tetszeni a pl. 68 oldaltól. Tiszta lutri! -
bzsoli #8836 Torpi vizsgára való felkészülés teljesítve. Széthajókáztam magamat mire a kezdeti kis körből szétszéledő öt hajót levadásztam...
Azért nem hülyék a hajós kapitányok sem, szépen lavíroznak, nehogy az oldalukba kerüljek, de hát az én majdnem 18 csomós sebességemmel így vagy úgy mindenképpen helyzetbe tudok kerülni.
Mesélne nekem valaki a rombolók becserkészéséről!? Azt már olvastam, hogy érdemes beállni hajók alá, meg csendben lenni, még valami taktika? -
bzsoli #8835 Na túl vagyok 3 vizsgán, már csak a torpedózás, meg a convoj támadás van hátra.
Közben megfogalmazódott bennem pár kérdés, olyanok mint a tisztálkodás, fűtés, tiszta levegő biztosítás...
Ezeket hogyan oldották meg!? Gondolom nem jöttek fel csak úgy a felszínre, hogy a srácok beszappanozhassák magukat...
Tudtok ti, olyan, még most is kapható magyar nyelvű könyvről, ami ilyenekről is ír!? Valami "élet a tengeralattjárón" vagy hasonló!? Létezik? -
#8834 na mikor lesz multi ha valaki inditani akkar irjon privát és megadom a msn cimem -
#8833 Na szeva mindenki!
Elöször is,magyarítás én ugyanazt a eng_menü filét bemásoltam 1.4 patcholás után és nekem magyar.
Más csak azt mondjátok meg hogyan kell távolságot mérni,többit ugyahogy "kenem"
Más multiztam 3-4 szer amiket kapok pontokat mi értelme ha mindig uj hajóba ülünk?Mármint Gondolom ha nemtévedek egy kör erejéig tart minden.