11357
-
#8912 Na,én is felraktam ezt az Aces of the Deep javitást.Első kipróbálásra írom a véleményt:
pozitívumok
műszerek nagyon jól néznek ki
jóbb a hangja a motornak
állat az új periszkóp nézet(mondjuk ott a torpedóvető csövek lámpái jobban tetszettek régebben)
a megfigyelőtisztnek feltünöbb a ruhája
a dass boot zene a játék elkezdésénél poén
vészmerülésnél a das boot beszéd tök jó
negatívumok
vészmerülésnél nem úgy vettem észre,hogy megálna a tengeralattjáró 70m-nél.mondjuk ez lehet pozitívum is,csak figyelni kell a m-re
az ALARM hangot azt nagyon lecserélhették volna. pl:das boot-osra
hát a tenger alatt nagyon sötét van egyből(bár lehet ez a realisztikus,ezt nem tudm)
a negeralattjáró eléggé csicsás lett szerintem.nekem jobban tetszett a régi rozsdásabb változat
és a lényeg:nemhogy még jobban recsegne,ropogna a víz alatt a hajó,inkjább pont az ellentéte!alig hallani valamit
egybevetve az egészet:
nagyon állat,csak az ALARM,meg a víz alatti recsegés lenne jobb!!!pl a II. részben ott el volt találva mindkető de,nagyon ám!
Na,még próbálgatom azért de,azért biztos fenthagyom. -
zoltang #8911 Én a saját példányomról csináltam egy alcoholos dvd-képet. (Persze a ku*** Star Force miatt csak a Reloaded 1.4-es törésével megy, ha nem akarom a gyári lemezt koptatni.) Saját biztonsági mentésemről telepítem a játékot (a saját kóddal). Nálam a lemez a nagy elővigyázatosság ellenére karcolódott kicsit, sőtt a lemez középső "gyűrűje" berepedt. Éljen a gyári minőség!
Szerintem próbálj meg a lemezről valahogy - amíg lehet - biztonsági másolatot készíteni (a karcok miatt esetleg pl.: a Neroval lassítsd a dvd sebességét).
Van ez a progi, ami megmondja mennyire károsodott a lemez.
http://www.elpros.si/CDCheck/ -
kitt2000 #8910 Sziasztok kitt2000 vagyok.Van egy progrémam a játékkal .Már fel volt telepitve a játék hely miatt leszettem újra bróbáltam telepiteni elindult de az egyik fájlt nem telepiti tóvább hannem elkezd katógni ami hiba üzenet jelenik meg ezért nem tölti tovább ajátékot . mi lehet a hiba . elég karcos ez lehet a hiba .mit tudtok javasolni e térren. Köszönöm a válaszotokat kitt2000. -
#8909 Köszi, leszedtem. Ha kell használd a tárhelyet, hisz neked csináltam :) -
#8908 Kiés érdekes bug a játékba.Elküldenek Afrika déli partjához járörözni.Na már most térőbe vagyok hazafelé(több mint 40000brt!44 januárjába)és féluton kifog fogyni az üzemanyag!Fejősteheneket akarok!Amúgy végig a leglassabban mentem!Néha gyorsitottam csak max sebességre de,csak üldözés esetén.Szóval ha ezeket leszámítom akkor se lett volna elég az üzemanyag tuti.Szóval ameddig megy addig megy,aztán esc gomb.Nem tudok mit csinálni,majd úgy tekintem mintha jött volna fejőstehén.
Első küldim ami nem az amerikai partoknál zajlik.Meg is látszik a tonnán!Kicsit le vagyok amortizálódva mondjuk. -
banános joe #8907 Mielőtt elindulna a game bejön egy rendszer diagnosztikai progi és leellenörzi,hogy meg van-e minimum konfig.És kiirja ha valamelyik hardver elem nem jo neki. -
banános joe #8906 Szeva.Pedig igy müködni kellene neki.Milyen a videokarit használsz? -
Crazy Mate #8905 Sziasztok,én felcrackelem az exe-t,a 2 dllt,elindítóm és utána fekete képernyő,mit tegyek? -
#8904 Elvileg felraktam oda. -
#8903 Szia, -privi ment, csináltam neked 1 ingyenes tárhelyet, ahova felteheted. Szólj lécci ha megvan és amíg le nem szedtem ne változtass jelszót. Előre is köszi... :))) -
catyus #8902 Érdemes lenne ICQ-t felraknod mert azzal tartjuk a kapcsolatot egymással.
Ha akarsz multizni javasolt! -
catyus #8901 Mi most a géped paraméterei? -
Nandi77 #8900 Sajna az nincs nem használok ICQ t. Vagy videókártya, vagy RAM, tudtam, hogy előbb-utóbb rá kell költeni a gépre:-) -
catyus #8899 Videokártya? CPU? Memoria? -
catyus #8898 ICQ-d van? -
Nandi77 #8897 Sikerült játszani a többiekkel, csak sajna néha akad a gépem, vagy képregény:( De néha egészen jól fut, lehet RAM kellene neki..Honnan lehet mission-t letölteni srácok ( pl sub vs sub )? -
#8896 Csak ott lehet. -
catyus #8895 Miért hol lehet még? -
Nandi77 #8894 Helló mindenkinek! Az ubi.com-on szoktatok szervert csinálni? -
bgabor #8893 Tökéletesen. Kösz. -
#8892 http://zinternet.uw.hu/1.pdf
Feltettem ide. (4,1 mb)Remélem így már műxik. :) -
#8891 Szia!Üdvözlünk itt a "falákba"!Ha van kedved jelentkezz be ide:
http://www.fw.hu/silenthunter3/
Készülő oldal.Hamarossan (pár nap elvileg) frissül a dolog. -
#8890 Nincs semmi ilyenm.Amúgy csak nem a total commanderre gondolsz?Ott volt régebben csak aztán nem működött semii se sajna egy idő után,nem tudott csatlakozni.Írj le egy ilyen címet és akkor ,felrakom neked oda.Meg azt is hova mit kell beírni.Már nem emlékszem pontosan rá azért. -
#8889 a Ship Hunter´s Intererior Mod mit takar? -
banános joe #8888 Valaki multi??? -
#8887 szeva... bocs, hogy eddig nem jeklentkeztem, de géptelepítgetés, meg a munkám miatt nem volt rá időm. Persze, hogy kell a mentés! Nincs vmi free ftp-éd ahova feltehetnéd? Kellenének a mentési könyvtárból a nem az aktuális mentés könyvtárban levő beállítási fájlok is - már nem emléxem melyikek, de ami a profilt tartalmazza mert különben alighanem nemtom felhasználni. Igazságszerint nem akarom előről kezdeni,n azért lenne rá szükség. Sz'al a lényeg, hogy IX C vol5t a csónak és valahol közvetlen utánna, miután megvettem, 1942 ?végén? voltam. Nagyon megköszönöm, ha sikerülne összehozni... -
Nandi77 #8886 Lesz ma game?
-
bgabor #8885 Ugyanaz. Rákattintok az oldalon lévő linkre és 404. -
#8884 Próbáld innen. Nem tudom milehet a baj, nekem simán műxik. (Lehet a probléma oka, hogy elég nagyok a rajzok és lassan tölti ha a megnyitásra "kattintasz" ?) -
bgabor #8883 Köszönöm, kipróbálom. -
bgabor #8882 Valami gond van a tervrajzok linkjével. Regisztrálni kellene hozzá? -
Nandi77 #8881 Hát az sajna nincs, a játékon belül az UBI-n szoktam kísérletezni. De lehetne itt is egyeztetni nem?
-
banános joe #8880 Üdv mi ICQ-n szoktuk megbeszélni a multit. van icq-d? -
Nandi77 #8879 Üdv mindenkinek! Csatlakozni szeretnék a "falkához":-) Mikor és hol szoktatok multizni? -
#8878 Gyakorlatilag több előnye van mint hátránya, nekem max a víz kicsit szokatlan. (mármint a packnak :)
A XXI-es típusnál a kikötőben tönkremenő radarra nincs valamilyen megoldás?
u.i.: http://www.aotd-clan.com/Files/Generalpläne.pdf Nem tudom néztétek-e, de akit érdekel, részletes u-boot tervrajzok a II/A-tól a XXIII-as típusig.
-
banános joe #8877 Szerintem elég egyszerü meg találni nem kell különössebb német nyelv tudás hozzá. ha felmész az oldalra ott van egy olyan menü hogy DOWNLOADS és ott már könnyen megtalálod benne a modot. van egy normál 350mb és egy light 140mb.én a normalt szedtem le.Ez keresd AOTD MODPACK V.2.0 -
#8876 Még nekem is sikerült megtalálnom pedig!Pedig én se tudok németül,csak alap szavakat.Alarm,snel,los...stb.
Remélem jót töltöttem le mert,volt ott 2 is.A 2.-at szedtem le mert,azt többen nézegették.Miért lett sötétebb a víz?Pedig olyan szép volt úgy.MOndjuk még nem rakom fel mert,küldetés közbe vagyok.Ugyebár ilyenkor meg meghülyülnek a mentések. -
bgabor #8875 Nem lehet elérni valamilyen angol nyelvű oldalról? Németül még a letöltést sem találom meg. Igazán lehetne világnyelvi változata is az oldalnak. -
banános joe #8874 Eddig énis csak azt az apróbb hibát vettem észre hogy kissé sötétebb lett a viz mint azelőtt.de engem nem zavar -
Tomcika #8873 én is feltettem és nagyon fullos ! Hibátlanul működik, és sokkal szebb a játék