11357
  • PanzerWolf
    ezt írja ki:
    A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.
  • DJ Skyline
    érdekes ezt nem tudom miért nem lehet onnan linkelni
  • zoltang
    Így be lehet képeket "másolni", kihagytam a pontot a hu előtt.:

kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi ez a SZIVATÁS az sg-től?
  • zoltang
    Nekem azt sem engedi!
  • zoltang
    Próba:

http://kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • DJ Skyline
    képfeltöltésről így lehet linkelni:
    felteszed a képet,és lesz ott egy kis kép,tőle jobbra van egy rész,hogy fórumokhoz! onnan másolj ki mindent kivéve a "A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" szöveget! Tehát kimásolod azt ami ott van,és bemásolod
  • PanzerWolf
    Ezt nem hiszem le!!!!!!!!!!!!!!A jó ku...életbe!!!!Még a címeket se engedi bemásolni simán!!!!!!
    Akkor most hogyan????
  • PanzerWolf
    Próbálgatom még hátha megy.Ha nem akkor maard az elöbbi mód.Bocs ha sok baromságot belinkelek közbe!
  • PanzerWolf
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]
  • PanzerWolf
    Bassza meg!Nem enged aképfeltöltés.hu-ról linkelni!Bekap...
    Berakom akkor a címeket aztán másolgassatok.Máshogyan nem tudom megcsinálni.Nem tudoma akkor,ti miről csináljátok?
  • PanzerWolf
    Na,megpróbálom.Új tapasztalat:
    szebb a robbanása a mélységibombának
    kilöttem egy t3-as tankert és ha közelre viszem a nézelődő pociót(f12 isten szeme)akkor,hallani az emberek olrdibálását vagyi mit
    a tengeralattjárón köhögött az elöbb valaki
  • kitt2000
    nem tudnátok feltölteni vagy honan lehet letölteni a nero programot mert nekem nem találja a gép,keresö
  • DJ Skyline
    ha beszeretnéd szúrni,akkor megnyomod a [kép] gombot,majd beilleszted oda a http://www.kepcime.jpg linket...
    ha url ként szeretnéd megadni akkor megnyomod az [url] gombot,majd a kép linkjét beilleszted,majd enter,és egy nevet adsz neki,pl hogy kép1
  • zoltang
    Nem engedi beírni/ belinkeni az sg a www.kepfeltoltes.hu linket. :(
  • PanzerWolf
    Hogy kell linkelni ide képet?
  • zoltang
    Képek az AOTD MOD-ból?
  • PanzerWolf
    Köszi a linket.Amúgy épp nézegettem a zegyik nap csak,nem tudtam melyik a jó.

kitt2000:nem tudom felrakni neked a filmzenét.Nem enged be az ftp-re.Ugyan ez volt a baj régebben is,használtam egyszer-kétszer,és utánna nem engedett be.Most is ez a helyzet.Nem értem?
  • DJ Skyline
    kár,hogy nem lehet letölteni az AOTD oldaláról a videókat :\
    ezekre gondolok
  • xj700t
    Nálam az Alt+Enterrel lövi ki a torpedót, azért gondoltam. :)
  • Tuvok #8933
  • zoltang
  • zoltang
    Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01

Javítás:
    - Bug im Singleplayermodus: Typ XXI konnte nicht ausgewählt werden bei Singleplayermissionen !
    XXI-es kiválasztás bugot egyszem. játékban.

- Bug mit Fast Transport: Bei Treffer stürzt SH3 ab !
    Fast Transport wurde ersetzt durch den normalen Truppentransporter und wird in einem späteren Update wieder hinzugefügt.
    A gyors szállítóhajó hiba: találatnál kifagy! A gyors szállítót egy normál csapatszállítóval pótolták. Egy későbbi jav.-ban újra javítják.

Új dolgok:
    - Flugzeugträger USS Wasp wurde hinzugefügt ( Combatplanes )
    Új rep.hordozó a USS Wasp.

- *SH3-Akademie-Mod* : Dieser Mod ersetzt die fehlerhaften Grafiken im Menü der Marine-Akademie bei Silent-Hunter 3. ( Sven D. (Gekko) für www.Uboatnet.de )
    SH3-Akademie-Mod: ez a mod pótolja a garf. hibákat a Tengerészeti-Akadémia menüben.

- Typ XXI Skin ( Fubar )
  • zoltang
    Talán ez?

Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01
    Update für unser Modpack
    link
  • zoltang
    Az Strg tudtommal kontroll bill.-t jelent.

Mi az a AOTD stíus?
  • PanzerWolf
    Kérek 1 linket ahonnan le lehet szedni az új javitás javitását!Pontosan mit is javít?Mire jó?
  • xj700t
    Már megvan.

Küldetés módban nem lehetett a XXI-est választani és kifagyott a game ha a "gyors- teherhajót találat éri" (azt írják egy későbbi javításban kerül vissza :)LOL
  • xj700t
    Melyik modhoz ?
  • xj700t
    "-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?

Alt+enter

21 multi küldetés "AOTD" stílusban.

Induláskor és érkezéskor szóéó zene lecserélve.

A többi jól lett fordítva.

• zoltang
    Jó lenne pár kép az "képi" újjításokról, ha nem gond. Köszi.

Most olvasom a részleteket:

"-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?

"-21 neue Multiplayermissionen im Stiel der AOTD-Onlinekampagne. Deutsch/Englisch (AOTD_Hoschi)" - 21 új multi-küldetés?

"-Einlauf-, Auslaufmusik geändert. Erzherzog-Albrecht-Marsch und Muß ich denn..... (AOTD_Hoschi)" - Hangulatos, eredeti zene a ki-, és behajózáskor?

"-neue Besatzungen für den Single- und Multiplayermodus: Soldat, Veteran und Elite (AOTD Hoschi)" - Új legénységtípus?

"-Alarmtauchtiefen der U-Boote auf 90m geändert, Schnorcheltiefe Typ VII, IX auf 11 m geändert (AOTD_Hoschi)" - A vészmerülést 90 m-re, a Schnorkel -mélységet 11 m-re változtatták.

"-Deckkanone und Flak sind jetzt benutzbar bis Windstärke 9 m/s beim Typ II und VII und 10 m/s beim Typ IX (AOTD_Hoschi)" - A fedélzeti ágyú 9-10 m/s szélben is használható.

"-Ordenssystem überarbeitet (Grauer Wolf)" - A kitüntetések rendjét is átdolgozták.

...
  • banános joe
    Üdv. Van egy ilyen mod is DAS BOOT SOUND mod ez a mod lecserél egy pár dumát a filmbeli beszédre.Bár nem tom hogy müködik-e az uj moddal. egyszer már használtam nem olyan rossz.
  • banános joe
    Akit érdekel innen letölthet www.wmm.fw.hu 1-2-ik világháborus katonai zenéket indulokat van német orosz usa angol olasz stb...
  • banános joe
    És egyáltalán nem zavarja a multit.Én már multiztam vele és semmi gond nem volt
  • banános joe
    Szeva mindenki. Az uj modhoz kiadtak egy javitást ezt is rakjátok fel.
  • DJ Skyline
    engem is érdekelne egy pár kép erről a módról!!
    kösz
  • kitt2000
    érdekell valakitt a das boot filmböl készitsek pár képet
  • kitt2000
    segitsettek elenöriztem a elpros.si cdc heckel és a következö hibát fedezte fel akövetkezö error win32 e:/data1.cab adathiba (crc)(code:23)ekkor mi a tehendö meg lehet oldani ha igen hogyan
  • PanzerWolf
    Lelöttem egy repüllőt és azt mondta valaki ,hogy Jeahhh.Megindult közben a filmzene is,az Angriff-es.Állat!Itt már nincs olyan,hogy lesekedem a víz alatt periszkóppal.
    Amúgy én akkor raktam fel mikor,kivittem egy küldetést éppen.Eddig nem zavart be,és valaki azt mondta,hogy a multiba se zavar be.
    Szóval az 1-2 negatívum mellett (semmi se tökéletes ugyebár), eddig nagyon bejött!
    Ha nagyon akarod akkor fotózok ki belőle majd és felrakom de,akkor szólj.Szerintem érdemes felrakni.Mondjuk nekem van mindig biztonsági másolatom az állásomról a másik meghajtón.

kitt2000:Nero expressnél a legvégén,az írás elött tudod állítani a sebességet.Mondjuk nekem csak cd írom van de,gondolom a dvd is hasonló lehet.
    Ja,ha esetleg valakit érdekel nekem megvan (persze eredetibe)a Das Boot filmzene.Ha kall valakinek akkor,felrakhatom mp3-ba a total commanderes tft-re vagy hova.
  • zoltang
    Képeket fel tudnál tenni belőle? Nem "rontja el" az alapjátékot, úgyértem az egyszemélyes sztorit? Stabil a játék úgy is?
  • kitt2000
    holtalálom meg a neroval lassitó dvd sebbeséget hogyan kell csinálni hol tölthetem le vagy fel raknad?
  • PanzerWolf
    Ja kimaradt:
    a határozó kézikönyv állat lett
    a periszkóp hangja az őőőő,megoszló de,azt hiszem jobb

a másik lényeg még:a BANÁNOK, meg a KOLBÁSZOK, és a SONKA tök jó széletes lett!!!