11357
-
#8952 ezt írja ki:
A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.
-
#8951 érdekes ezt nem tudom miért nem lehet onnan linkelni
-
zoltang #8950 Így be lehet képeket "másolni", kihagytam a pontot a hu előtt.:
kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi ez a SZIVATÁS az sg-től? -
zoltang #8949 Nekem azt sem engedi! -
zoltang #8948 Próba:
http://kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#8947 képfeltöltésről így lehet linkelni:
felteszed a képet,és lesz ott egy kis kép,tőle jobbra van egy rész,hogy fórumokhoz! onnan másolj ki mindent kivéve a "A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" szöveget! Tehát kimásolod azt ami ott van,és bemásolod -
#8946 Ezt nem hiszem le!!!!!!!!!!!!!!A jó ku...életbe!!!!Még a címeket se engedi bemásolni simán!!!!!!
Akkor most hogyan????
-
#8945 Próbálgatom még hátha megy.Ha nem akkor maard az elöbbi mód.Bocs ha sok baromságot belinkelek közbe! -
#8944 [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG] -
#8943 Bassza meg!Nem enged aképfeltöltés.hu-ról linkelni!Bekap...
Berakom akkor a címeket aztán másolgassatok.Máshogyan nem tudom megcsinálni.Nem tudoma akkor,ti miről csináljátok? -
#8942 Na,megpróbálom.Új tapasztalat:
szebb a robbanása a mélységibombának
kilöttem egy t3-as tankert és ha közelre viszem a nézelődő pociót(f12 isten szeme)akkor,hallani az emberek olrdibálását vagyi mit
a tengeralattjárón köhögött az elöbb valaki -
kitt2000 #8941 nem tudnátok feltölteni vagy honan lehet letölteni a nero programot mert nekem nem találja a gép,keresö -
#8940 ha beszeretnéd szúrni,akkor megnyomod a [kép] gombot,majd beilleszted oda a http://www.kepcime.jpg linket...
ha url ként szeretnéd megadni akkor megnyomod az [url] gombot,majd a kép linkjét beilleszted,majd enter,és egy nevet adsz neki,pl hogy kép1 -
zoltang #8939 Nem engedi beírni/ belinkeni az sg a www.kepfeltoltes.hu linket. :( -
#8938 Hogy kell linkelni ide képet? -
zoltang #8937 Képek az AOTD MOD-ból? -
#8936 Köszi a linket.Amúgy épp nézegettem a zegyik nap csak,nem tudtam melyik a jó.
kitt2000:nem tudom felrakni neked a filmzenét.Nem enged be az ftp-re.Ugyan ez volt a baj régebben is,használtam egyszer-kétszer,és utánna nem engedett be.Most is ez a helyzet.Nem értem? -
#8935 kár,hogy nem lehet letölteni az AOTD oldaláról a videókat :\
ezekre gondolok -
#8934 Nálam az Alt+Enterrel lövi ki a torpedót, azért gondoltam. :) -
#8933 -
zoltang #8932 -
zoltang #8931 Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01
Javítás:
- Bug im Singleplayermodus: Typ XXI konnte nicht ausgewählt werden bei Singleplayermissionen !
XXI-es kiválasztás bugot egyszem. játékban.
- Bug mit Fast Transport: Bei Treffer stürzt SH3 ab !
Fast Transport wurde ersetzt durch den normalen Truppentransporter und wird in einem späteren Update wieder hinzugefügt.
A gyors szállítóhajó hiba: találatnál kifagy! A gyors szállítót egy normál csapatszállítóval pótolták. Egy későbbi jav.-ban újra javítják.
Új dolgok:
- Flugzeugträger USS Wasp wurde hinzugefügt ( Combatplanes )
Új rep.hordozó a USS Wasp.
- *SH3-Akademie-Mod* : Dieser Mod ersetzt die fehlerhaften Grafiken im Menü der Marine-Akademie bei Silent-Hunter 3. ( Sven D. (Gekko) für www.Uboatnet.de )
SH3-Akademie-Mod: ez a mod pótolja a garf. hibákat a Tengerészeti-Akadémia menüben.
- Typ XXI Skin ( Fubar ) -
zoltang #8930 Talán ez?
Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01
Update für unser Modpack
link -
zoltang #8929 Az Strg tudtommal kontroll bill.-t jelent.
Mi az a AOTD stíus?
-
#8928 Kérek 1 linket ahonnan le lehet szedni az új javitás javitását!Pontosan mit is javít?Mire jó? -
#8927 Már megvan.
Küldetés módban nem lehetett a XXI-est választani és kifagyott a game ha a "gyors- teherhajót találat éri" (azt írják egy későbbi javításban kerül vissza :)LOL
-
#8926 Melyik modhoz ? -
#8925 "-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?
Alt+enter
21 multi küldetés "AOTD" stílusban.
Induláskor és érkezéskor szóéó zene lecserélve.
A többi jól lett fordítva.
-
zoltang #8924 Jó lenne pár kép az "képi" újjításokról, ha nem gond. Köszi.
Most olvasom a részleteket:
"-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?
"-21 neue Multiplayermissionen im Stiel der AOTD-Onlinekampagne. Deutsch/Englisch (AOTD_Hoschi)" - 21 új multi-küldetés?
"-Einlauf-, Auslaufmusik geändert. Erzherzog-Albrecht-Marsch und Muß ich denn..... (AOTD_Hoschi)" - Hangulatos, eredeti zene a ki-, és behajózáskor?
"-neue Besatzungen für den Single- und Multiplayermodus: Soldat, Veteran und Elite (AOTD Hoschi)" - Új legénységtípus?
"-Alarmtauchtiefen der U-Boote auf 90m geändert, Schnorcheltiefe Typ VII, IX auf 11 m geändert (AOTD_Hoschi)" - A vészmerülést 90 m-re, a Schnorkel -mélységet 11 m-re változtatták.
"-Deckkanone und Flak sind jetzt benutzbar bis Windstärke 9 m/s beim Typ II und VII und 10 m/s beim Typ IX (AOTD_Hoschi)" - A fedélzeti ágyú 9-10 m/s szélben is használható.
"-Ordenssystem überarbeitet (Grauer Wolf)" - A kitüntetések rendjét is átdolgozták.
... -
banános joe #8923 Üdv. Van egy ilyen mod is DAS BOOT SOUND mod ez a mod lecserél egy pár dumát a filmbeli beszédre.Bár nem tom hogy müködik-e az uj moddal. egyszer már használtam nem olyan rossz. -
banános joe #8922 Akit érdekel innen letölthet www.wmm.fw.hu 1-2-ik világháborus katonai zenéket indulokat van német orosz usa angol olasz stb... -
banános joe #8921 És egyáltalán nem zavarja a multit.Én már multiztam vele és semmi gond nem volt -
banános joe #8920 Szeva mindenki. Az uj modhoz kiadtak egy javitást ezt is rakjátok fel. -
#8919 engem is érdekelne egy pár kép erről a módról!!
kösz -
kitt2000 #8918 érdekell valakitt a das boot filmböl készitsek pár képet -
kitt2000 #8917 segitsettek elenöriztem a elpros.si cdc heckel és a következö hibát fedezte fel akövetkezö error win32 e:/data1.cab adathiba (crc)(code:23)ekkor mi a tehendö meg lehet oldani ha igen hogyan -
#8916 Lelöttem egy repüllőt és azt mondta valaki ,hogy Jeahhh.Megindult közben a filmzene is,az Angriff-es.Állat!Itt már nincs olyan,hogy lesekedem a víz alatt periszkóppal.
Amúgy én akkor raktam fel mikor,kivittem egy küldetést éppen.Eddig nem zavart be,és valaki azt mondta,hogy a multiba se zavar be.
Szóval az 1-2 negatívum mellett (semmi se tökéletes ugyebár), eddig nagyon bejött!
Ha nagyon akarod akkor fotózok ki belőle majd és felrakom de,akkor szólj.Szerintem érdemes felrakni.Mondjuk nekem van mindig biztonsági másolatom az állásomról a másik meghajtón.
kitt2000:Nero expressnél a legvégén,az írás elött tudod állítani a sebességet.Mondjuk nekem csak cd írom van de,gondolom a dvd is hasonló lehet.
Ja,ha esetleg valakit érdekel nekem megvan (persze eredetibe)a Das Boot filmzene.Ha kall valakinek akkor,felrakhatom mp3-ba a total commanderes tft-re vagy hova. -
zoltang #8915 Képeket fel tudnál tenni belőle? Nem "rontja el" az alapjátékot, úgyértem az egyszemélyes sztorit? Stabil a játék úgy is? -
kitt2000 #8914 holtalálom meg a neroval lassitó dvd sebbeséget hogyan kell csinálni hol tölthetem le vagy fel raknad? -
#8913 Ja kimaradt:
a határozó kézikönyv állat lett
a periszkóp hangja az őőőő,megoszló de,azt hiszem jobb
a másik lényeg még:a BANÁNOK, meg a KOLBÁSZOK, és a SONKA tök jó széletes lett!!!