11357
  • zoltang
    Update AOTD MOdpack V2.02
    Neustes Update für unser Modpack
    itt
  • catyus
    Neked van igazad!

Átküldöd?
    Az e-mail cimem alul. :)

Köszi
  • PanzerWolf
    '44 augusztusa.Épp megyek 1 large konvoly felé,erre azt veszem észre,hogy lőnek engem (jön 1 romboló felém ezerrel).A megfigyelők meg csak nézelődnek!Jó ,hogy szóltatok vazzeg!Úgy úsztam meg,hogy 50%-os a hajótest,és szonár destroyed.Hagytam a konvolyt inkább.Ja,5 romboló volt rajtam.Ilyenkor már nem éri meg kötekedni velük.Előző küldibe mázlim volt,meg ügyes is voltamés ott sikerült süllyeszteni.Már inkább nem próbálkozom,csak magányos hajókkal.
  • PanzerWolf
    Bocs,nem alatt hanem közvetlen felette.Aki tud németül annak biztos nem okoz gondot.Én nem tudok ugyhogy keresgéltem egy kicsit hol is található(bár nem sokat).

Lavina99:nincs mit.
  • PanzerWolf
    Erről a javitásról készültek:
    http://www.aotd-clan.com/phpkit/include.php?path=content/news.php&catid=2&type=2&PHPKITSID=6e2e02c6ebedf78bef3ecadce26f3301
    A forgó logo alatt (ages of the deep) van a letöltés.
  • Lavina99
    Köszi, nézem!
  • viktor2
    Hello!

Ezek a képek pontosan melyik mód feltétele után készültek???
  • PanzerWolf
    A lángoló gépek nekem néha lezuhannak.
    Amúgy a többiben egyet értek.

Lavina 99 ezt nézd meg(ha így se megy akkor,szólj megint:
    http://www.navalsim.com/24flotilla/manual/ingl%E9s/tdc-tutorial.htm
  • SzLacza
    Sziasztok !

Lehetne még további képeket tarhálni az új modról ?
    Nagyon tetszettek, de pl. nekem rengeteg mod van fenn, amiket ha jól látom beépítettek ide is, ezek nagy részét régebben sok apró modból lehetett összerakni. ( köhögös, ajtócsukodós interior.wav, meg skinek, kézikönyv, egyenruhák, stb. )

Van vmi ami a játék müködését megváltoztatja ?
    Pl. az jó, hogy nem csak 5m/s szélnél lehet az ágyúkat használni!
    A tengeralattjáró skinek mondjuk nekem se tetszettek, az eredetik sztem is jobbak, úgy koszosan, rozsádasan, ez igy olyan, mintha most jött volna ki a hajógyárból!

Ami jó lenne még sztem a játékba:
    -A lángoló repülőgépek néha le is zuhannának.
    -Az égő hajón elharapózódnának a lángok, ha nem oltják el, és idővel szétterjedne és akár el is süllyedne a hajó. Jelenleg a hajókon lévő rakomány csak a "dísz" szerepét tölti be, a hajó nem rongálódik ha eltalálod a rakománybálát és az felrobban. Vicces volt, hogy egy függölegesen süllyedő hajóról nem csúsztak le a teherautók, hanem szépen álltak a fedélzeten, mintha ragasztva lettek volna!
    - Jó lenne ha akkor is elsüllyedne a hajó, ha már a víz alatt áll. ( ha pl. egy 2kt hajót 5x eltaláltok a hajó közepén, AP lövedékkel, 500m-re elé célozva, akkor a hajó belefordul a vízbe, és elfelejt elsüllyedni. Gondolom nincs lekezelve, hogy elvileg a víz nem csak nyaldossa a fedélzetet, hanem, az le is folyik a hajóba, és ha az megtelik, akkor nyilván elsüllyed. Néhány éve egy komp úgy süllyedt el a La manche-on, hogy elfelejtették becsukni a hajó orrában lévő felhajtót, és kicsit siettek is, emiatt az hajóorrban felcsapodó viztől megtelt a hajó kb. 2000T vizzel és ez a vízmennyiség az oldalára borította, és elsüllyesztette a kompot! )
  • Lavina99
    Sziasztok!

Pár napja van meg a játék és kis segítséget kérnék. Szeretnék reális játékot, de egyszerűen nem tudom kiszámítani a célpont távolságát és sebességét. A jegyzetfüzeten kiválasztom a távolságot, a periszkóp a vízfelszínen. Bejelölöm az árboc csúcsát, ki is írja, hogy hány fok, de innen ....

Köszi

Ui.: 1.4 patch van fenn
  • dr Kotász
    Mindkettő jó volt...
  • DJ Skyline
    rohatt' linkvédelem!
    szóval:
  • DJ Skyline
    rosszul tudod
  • catyus
    Nem igy volt rajta a horogkereszt, hanem elforditva.
    Én is megcsináltam ha kell.
    Lehet választani :)
  • kitt2000
    segitsetek már a játék töltésekor data/objects/tum 7b_1_hd.dat nál elkezd katogni és nem tölti tovább szerintem nem tudja olvasni már átfutattam rajta a nero lemez ellenörzött és 0.54%ban nem tudja olvasni a többi épségbe van mi a tehendö ijen esetben javitható vagy tönkre ment.
  • PanzerWolf
    ÁÁá álom marad az egész.Jöttek repülők is,és nem felém tart a Casablanka se.Pont lekéstem róla.Megy Gibraltár felé a Földközi tengerre.
  • zoltang
    Valaki ezt próbálta? Ship Hunter´s Intererior Mod (49MB)[bár most nem működik a link]
    AOTD MOD-ok
  • PanzerWolf
    Bocs most nézem ez nem large konvoly!6 romboló ahogy eddig nézem plusz,egy anyahajó!Na mopst majd meglátjuk mi lesz.Izgulok nagyon!
  • PanzerWolf
    Én régebben beraktam az ilyen horogkeresztes javitást,aztán semmi se történt.
    Na,most vagyok '44 június végén.Harmadszor hajózok el Gibraltár elött és,ez a harmadik large konvolyom!Eddig megúsztam mindig.Na,most majd meglátom(épp közelitek csendes mentebe elölről).
  • DJ Skyline
    igaz nem sokszor szerepel a játékban a Bismarck,de ha egyszer benne van,akkor legyen már hiteles!:D a készítők kihagyták a horogkeresztet a játékból,és a bismarck fedélzetén 2 fehér paca figyel,ami hát nem tudom engem nem hagyott nyugodni! na azt korrigáltam
    íme
    akinek kell a .tga file,annak feltudom tölteni valahova
  • DJ Skyline
    gondoltam megnézem a játék multis részét...ubi.com-on van 2 szerver és összesen 1-1 játékos a szervereken :\
  • PanzerWolf
    Akkor azért nem tudom használni(úgy néz ki akkor,törölték).
    Lol kérdés(mondom nem értek az ilyenekhez.
    "Csakj rakj tá 1 index.html fáljt a gyökérkönyvtárba mer különben letörlik az ftp-é tárhelyet."Mi az az index.html?Azt hogyan kell csinálni?
  • banános joe
    Aal ist im wasser. egyébként nálam is ctrl+enter lövi ki a torpedot
  • zoltang
    F1-re bejövő ablak kibővült rendesen. Atszámítások stb.

Még nem teszik, hogy a hajóregiszterben beszinezi a hajó részeit (valóságban nem hiszem, hogy színezve volt).
  • xj700t
    Ez ám a valami, személyre szabott patch !
  • zoltang
    Ami nagyon nem tetszik az a sérülés miatti lángolás. Pl.: megsérült az 88mm-es ágyú és idétlenül lángol, az emberek simán mellé állnak. Borzasztóan néz ki. :)

Ez a manual célzás agyamra megy. Szépen lemérem/beállítom a paramétereket a célszámítógépnek, és a torpedó mégsem a megfelelő szögben megy. Persze ha megkérem a "fegyverzeti tisztet" (tanulás miatt ezzel ellenőrzöm magam), hogy állítsa be a céladatokat a gépben, akkor tökéletesen eltalálja a hajót. Pedig ugyanazokat az adatokat kapta, mint amiket én méricskéltem. Nem értem...
  • zoltang
    Felraktam a AOTD_Modpack_V2-t (+ 2.01 javítást). Egy kicsit néztem még csak bele, és elsőre nem tűnik rosznak. Sajnos a periszkóp látószöge jócskán lecsökkent az új kinézettől. A p. hangját, a torpedo lövést szerintem a SH2-höz "kiadott" SH2 Pacific Aces-ből vették. :)

/xj700t : Nálam a ctrl+enterre lövi a torpedot. :)/

A tenger így sötéten valósághűbb. A víz alatti hangok jobbnak tűnnek. Jobb a robbanások hangja is.

Na megyek tesztelem még.
  • tibor16
    mér nem rakod fel arra az atw-és szerverre, amit csináltam és onnan belinkeled. Én úgy csinálom. Mellesleg úúútálom ha megnézek 1 képet és egy ilyen képnézegetős oldal jön fel reklámokkal, a kép fele látszik, még így iy kicsi és még görgetni is kell. Próbáld ki az atw-ét. Csakj rakj tá 1 index.html fáljt a gyökérkönyvtárba mer különben letörlik az ftp-é tárhelyet.
  • catyus
    Das boot? Ajaj elviszik a könyvemet :)

Akkor igyekszem!
  • PanzerWolf
    Ha valakit érdekel akkor,itt van egy pár könyvcím(ezek vannak meg nekem):

20.századi hadtörténet:
    Jak P. Mallmann Showell: U-bootok ellenséges partok elött
    David Jordan: Farkasfalka
    Norman Franks & Eric Zimmerman U-bootok harca repülőgépekkel
    Geoffrey Brooks: Hirschfeld (egy német tengerlattjáró-altiszt története,'40-'46)

Földi Pál: U-boot sztori
    Sárhidai Gyula: Tengerek szürke farkasai
    Paul Herbert Freyer: Halál a tengereken
    Kurt Rieder: A legyőzhetetlen farkasfalka
    Leo Kessler: A farkasfalka
    Halálos éberség hadművelet

Elvileg jövőhéten meg lesz még a Das Boo-t is.Igaz Catyus?
  • PanzerWolf
    Viszont az ágyu állat ahogy lángol és,füstöl.Remélem tetszik közben az élménybeszámolóm a javitásról,és nem unalmas?
    Nekem amúgy tetszik a rádió szobába a logó.
  • PanzerWolf
    Jééé,ha seérül az u-boot akkor,füstöl meg ég.Bár a zégés az nem valami jó mert,ott állnak a lángokba az ipsék.Ha megjavitom akkor,megszünik.
  • PanzerWolf
    Jó multit nektek!
    Bocs de,most a multi nem fekszik nekem.
  • PanzerWolf
    Tök jó,folyik be a víz és közben a Das Boot-ból megy a szövegelés ezerrel!Az a baj vele,hogy sajna eléggé halk.
  • zoltang
    Legalább sikerült. Köszi.
    Jók a műszerek. Érdekes a hajó texturája, nem sikerült annyira jól. Miyen tiszta a fedélzet. :) A periszkóp képernyője jó lett, csak nehez olvasható a szögérték. Hanglokátor szebb. Az ágyú lőszerei nagyon szépek. A radar felett az a "címer" nem kellene. :)
  • catyus
    Este multi, most leszek, a tegnapiért bocsi!
  • PanzerWolf
    A füst is sokkal szebb mint volt!
  • PanzerWolf
    Na így tudtam,máshogyan nem engedte.Nem tudom miért?
  • PanzerWolf
    Ezt írjátok mindegyik elé:
    http://www.kepfeltoltes.hu

/view/060130/k_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    /view/060130/k_p9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg