Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az 1.4-es javitásból kivették ezt a dolgot.Most tudtam meg egyik ismerõstõl.
Amúgy szerintem helyes,hogy kivették!Hülyeség volt bele.
Németek csináltak egy servert oda csatiztam be...
fúúú nagyon teccik!!!!!!!!!!!!!!Olyan bombázó flotta támadott meg minket áhh nagyon élvezetes volt... fõleg mikor a végén már csak egymást nyirbáltuk kifelé :P
Jah egy kérdés: Játékon belül melyik billentyûvel lehet Chat-elni?
thx
Jaffa Kree!
Jaffa Kree!
Valaki tud nekem segiteni, miért van ez?
Jaffa Kree!
Bár énis kevesebbet játszom vele.Kicsit sok volt a gépezés mostanában aztán pihi van.Azért játszom ám csak nem annyit.<#vigyor>#vigyor>
Hát ja jó régen jártam már erre, ez igaz. Jönnék is én vissza multizni is, ha menne ez a jószág, de nem megy sajna. Na mindegy, azért még küzdök vele, amíg el nem indul!
Azért is jönnék vissza, mert nem tudom, h. emléxem-emég hogyan kell manuálisan célozni. <#smile>#smile>
Nah, ha sikerül akkor jövök, és tisztára gyaluljuk a tengereket. <#nyes>#nyes>
További jó szelet!
Lenne egy problemam! Feltelepitem a jatekot utana a patch-et es utana a patch-hez valo crack-et es inditanam a jatekot , de ezt a hibauzenetet kapom: Can not initialize 3D engine!
lehet játszani
légyszi segítsetek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pedig nagyon ugy tünik hogy reinstall windows lesz
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy jön ki a renown az õrjárat után? Mert a hajókról megvan a lista, de nem tudtam rájönni, hogy mit számol a gép.
Hát én nekem még ilyen problemám nem volt,pedig már kb 4szer raktam fel a játékot.A hülye patchek miatt!Ugyhogy én az 1.4-est használom aztán annyi(egyenlõre legalábbis).Mikor felraktam a gamét egybõl ment az 1.4-es javitás, és nem volt gond vele.
Nem tudom mi lehet a baj sajna.<#confused>#confused>Remáélem sikerül felraknod,hogy el is induljon!
catyus kapitányt tegnap okitottam egy kicsit a manuális célzásról.Szóval tessék a többieknek is gyakorolni!Nyugi nekem is megy mellé torpedó!<#nyes>#nyes>
A vinyómon el volt mentve a patch, de gondoltam, hogy esetleg az is lehet fertözött, szóval azt is újra letöltöttem, és az újat raktam fel, de az sem segített. Olyan modokat használok ami a skineket, hangokat cseréli le, de már újratelepítés után mod nélkül is próbáltam, de közvetlenül a patch felrakása után már ezt írja ki. :(
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hát már jó régen nem jártam erre, és gonodltam leporolom az sh3-at ,de sajnos akadt egy kis problémám vele. A Következõ hibaüzenetet kapom állandóan:
"The application's modula sh3.exe was modified. It may be damaged or infected by virus. Reinstall the application."
Nos, 3 viruskeresõt eresztettem rá a gépemre, +spybotot, +antispy-t, találtak is pár vírust, de már sztem tiszta a gépem. Azóta újratelepítettem már. kb. 10x. A következõ van: ha újrarakom, akkor elindul a game, de amikor felrakom a patchet, az (ubi.com-ról szedtem le ma újra! ) akkor már nem indul el.
Patch nélkül meg akár a tört verióval is jácchatnék, de nem azért vettem meg.
Nem futott vki bele estleg már elöttem ugyanebbe a történetbe?
és mért van az h carrier-ben a rádiósoom elfog egy üzeenetet, nem tom hol megnézni?és a hidorfonos emberkém pedig nem csinál semmit <#levele>#levele> nem tok se szonarozni, se hidrofozni<#dumcsi>#dumcsi>
<#wave>#wave>
:)