Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Megvan miért nem mûkszik a hovalövödcsapódikbeatorpedó dolog! <#vigyor>
Mivel az 1.4-es javitásból kivették ezt a dolgot.Most tudtam meg egyik ismerõstõl.
Amúgy szerintem helyes,hogy kivették!Hülyeség volt bele.

Nod viruskeresõt ? Nem ismerem... Amúgy kipróbáltam, hogy feltelepítettem egy másik gépre, és gondoltam összehasonlítom az exe-ket, de sajnos a két exe megegyezik. :( Ebbõl az következik, hogy nem vírusos az exe, csak vmiért annak ismeri fel. :( Hát a windows reinstallhoz elöbb egy kis idõt, és erõt kell gyüjtenem, ugyhogy még kicsit arrébb lesz. Addig is jó merülést!
Tuvok
:)

Goaulds
hehe én szinte mindent végig nyomkodtam de ezt nem <#banplz>

Jaffa Kree!

Tuvok
num lock

Goaulds
Túl vagyok életem elsõ SH3 multis játékán!! <#mf1><#mf1><#taps><#taps>
Németek csináltak egy servert oda csatiztam be...
fúúú nagyon teccik!!!!!!!!!!!!!!Olyan bombázó flotta támadott meg minket áhh nagyon élvezetes volt... fõleg mikor a végén már csak egymást nyirbáltuk kifelé :P
Jah egy kérdés: Játékon belül melyik billentyûvel lehet Chat-elni?
thx

Jaffa Kree!

Goaulds
manuális célzáson vagyok... de igy ment ez a része régebben.. most nem értem miért nem mûxik ?

Jaffa Kree!

PanzerWolf
Pedig jeleznie kellene ilyen távról!Viszont tudtommal csakk akkor ha,automata cálzáson van a game.Vagyis egybõl kiírja az adatokat periszkópnál és az uzonál.

Goaulds
Preciz lövést hogyan lehet leadni? Igaz egy jó ideje nem játszottam, és akkor is csak az 1.0 val.. Most ismét neki kezdtem de már 1.4 el..és sehogy sem akar összejönni a perciz lövés.. pedig 400 m re vagyok az áldozatól és 89 fokos szögben... és nem jelenik meg aban a könyvben mit szeretnék kilõni... pedig a Züzemanyagtartály volt a kedvencem <#mf1>
Valaki tud nekem segiteni, miért van ez?

Jaffa Kree!

Goaulds
Milyen modookat érdemes feltenni 1.4 hez?
Vagy hagyjam õket?

Jaffa Kree!

PanzerWolf
Okés várunk!<#nyes>
Bár énis kevesebbet játszom vele.Kicsit sok volt a gépezés mostanában aztán pihi van.Azért játszom ám csak nem annyit.<#vigyor>

Szia Wolf!<#wave>
Hát ja jó régen jártam már erre, ez igaz. Jönnék is én vissza multizni is, ha menne ez a jószág, de nem megy sajna. Na mindegy, azért még küzdök vele, amíg el nem indul!
Azért is jönnék vissza, mert nem tudom, h. emléxem-emég hogyan kell manuálisan célozni. <#smile>
Nah, ha sikerül akkor jövök, és tisztára gyaluljuk a tengereket. <#nyes>
További jó szelet!
Rajottem!
Udv!
Lenne egy problemam! Feltelepitem a jatekot utana a patch-et es utana a patch-hez valo crack-et es inditanam a jatekot , de ezt a hibauzenetet kapom: Can not initialize 3D engine!
meg van egyébként magyar szerver? ha van mi a neve?

például mint a call of duty-val a the all seeying eye programmal is
lehet játszani

PanzerWolf
Most vagyok kint a tengeren 1 hónapja és 2 napja(Karib tengernél).2 torpedó kilõve amibõl 1 nem talált a másik meg puffant a cél elött.Elsülyesztve 1db kis kereskedõ hajó.<#szomoru1>Most értem el az üzemanyag 50%-át.Elõzõ küldit is eléggé szerencsétlenül végeztem.Nem mûkszik nekem ez az amerikai partos dolog.<#falbav>

PanzerWolf
Na ebbõl semmit se értettem én.<#vigyor2>

de programmal nem lehet játszani a game-val vagy csak a játékban lévõ többjátékos mód-nál lehet

de

PanzerWolf
Te nem a Pcdoméról való levi vagy?

akkor sem megy

Tuvok
EMEA DVD

ezt próbáltad ?

bármelyket rakom fel kiírja mindig valamelyik hibaüzenetet és nincs hozzátéve magyarosítás!

Tuvok
<#idiota>
Biztos amerikai verziód van ?

Hello nem tudom pachelni a játékot mert ezt írja ki: this program cannot update the installed version of silent hunter III US DVD v1.0 because of the following reason: D:\játék\sh\MissionEngine.dll: unknown version

Tuvok
Gondolom a nyelvfájl módosult, tedd vissza az eredeti szövegfájlt, utána valszeg jó lesz .

Hello nem tudom pachelni a játékot mert ezt írja ki: this program cannot update the installed version of silent hunter III US DVD v1.0 because of the following reason: D:\játék\sh\data\menu\de_menu.txt: unknown version

légyszi segítsetek!

Tuvok
FAQ-ban találsz róla leírást .

Mor3llo
Ma multi???<#crazya>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A nod-ot mint viruskeresöt probáltad már?

Pedig nagyon ugy tünik hogy reinstall windows lesz

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Helló Mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy jön ki a renown az õrjárat után? Mert a hajókról megvan a lista, de nem tudtam rájönni, hogy mit számol a gép.
PanzerWolf
Szia te eltünt tangerész!<#integet2>
Hát én nekem még ilyen problemám nem volt,pedig már kb 4szer raktam fel a játékot.A hülye patchek miatt!Ugyhogy én az 1.4-est használom aztán annyi(egyenlõre legalábbis).Mikor felraktam a gamét egybõl ment az 1.4-es javitás, és nem volt gond vele.
Nem tudom mi lehet a baj sajna.<#confused>Remáélem sikerül felraknod,hogy el is induljon!
catyus kapitányt tegnap okitottam egy kicsit a manuális célzásról.Szóval tessék a többieknek is gyakorolni!Nyugi nekem is megy mellé torpedó!<#nyes>

Aha. ok. Azt még kipróbálom. Köszi.
Tuvok
Próbálj meg egy régebbi peccset felrakni elõbb, utána az újabbat . <#nemtudom>

A windows reinstallt próbálom meg elkerülni pont. :(
A vinyómon el volt mentve a patch, de gondoltam, hogy esetleg az is lehet fertözött, szóval azt is újra letöltöttem, és az újat raktam fel, de az sem segített. Olyan modokat használok ami a skineket, hangokat cseréli le, de már újratelepítés után mod nélkül is próbáltam, de közvetlenül a patch felrakása után már ezt írja ki. :(
Tuvok
Próbáltad a pecsset letölteni újra ? Esetleg a peccsen kívül teszel még fel valami mod-ot ?

Mor3llo
Én ilyennel még nem találkoztam...probald meg a Windows reinstall-t<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sziasztok !
Hát már jó régen nem jártam erre, és gonodltam leporolom az sh3-at ,de sajnos akadt egy kis problémám vele. A Következõ hibaüzenetet kapom állandóan:
"The application's modula sh3.exe was modified. It may be damaged or infected by virus. Reinstall the application."
Nos, 3 viruskeresõt eresztettem rá a gépemre, +spybotot, +antispy-t, találtak is pár vírust, de már sztem tiszta a gépem. Azóta újratelepítettem már. kb. 10x. A következõ van: ha újrarakom, akkor elindul a game, de amikor felrakom a patchet, az (ubi.com-ról szedtem le ma újra! ) akkor már nem indul el.
Patch nélkül meg akár a tört verióval is jácchatnék, de nem azért vettem meg.
Nem futott vki bele estleg már elöttem ugyanebbe a történetbe?
messengert nem használom csak ICQ-t

Mor3llo
Jah, akkor msn-t adjon vki<#circling><#circling>
és mért van az h carrier-ben a rádiósoom elfog egy üzeenetet, nem tom hol megnézni?és a hidorfonos emberkém pedig nem csinál semmit <#levele> nem tok se szonarozni, se hidrofozni<#dumcsi>

Kösz srácok most már pontosan tudok tájékozódni .
Én ICQ-val szoktam tartani a kapcsolatot a többiekkel, javaslom neked is, akkkor legalább látod ha valaki fenn van.

<#wave>

Mor3llo
nah, ma már vki jöjjön multizni :D

mikor?

Mor3llo
Vááááá...vki jöjjön már egy kicsi multizni kicsit késõbb

Mor3llo
senki?<#szomoru1>

Mor3llo
Vki este egy kis portyázást?

Mor3llo
Akkor gyere a Mor3llo's Wolfpack szerverre:)

Én jelenkezek