11357
-
#9072 Scapában van tengo zár, meg a part mentén pár hk elleni akna. Mást nem láttam ezeken kívül. -
SzLacza #9071 Az 1.4 volt fenn. Hát a peccsel nem vagyok megelégedve, mert visszatért az 1.4-ben a vízalatti megfigyelők bug is.
Amúgy a kikötőkben vannak hajók, statikusan mindig ua.-ok, de nem szoktam kilőni őket, mert:
1. az nem túl izgalmas
2. beszaggat a játék utána, pl. az időgyorsítással is csak vánszorog.
Amúgy van ott némi védelem, néhány romboló, korvett, meg az a kis mitugrász snellboot. Szóval be lehet jutni a kikőtökbe ( nappal sok a repcsi, kicsit gáz, inkább éjjel, akkor simán megy ) sztem gond nélkül, de sztem nem éri meg. Bezzeg ha lenne ott néha vmi nagy dög, akkor simán bedzsalnék érte.
Ja télleg, igértek itt a gaméban aknákat, meg tengeralattjáró zárat, de még 1-et se láttam. Látott már ilyet vki ?
Szóval a japcsi tengók azok talán izgalmasak lennének. Elsőre mondjuk már az is sikeres küldi lehetne, hogy eljut velük az ember mondjuk az amcsi partokig, és nem süllyed el.
Zoltang: Mivel én németül nem tudok, csak angolul, ezért az angol FAQ-t vágom be ide:
-Is it possible to apply wolfpack-attacks in real-time 3D with Silent Hunter 3?
-No, because SH3 doesn’t come up with this opportunity. If the player wants to carry out a swarm-attack, he has to choose the submarine he want’s to lead, and then plays through the mission. After that, the CPU calculates the remaining attacks of the swarm. This is an unfortunate solution but the current version of SH3 doesn’t support any other option.
Ebből én azt veszem ki, hogy nem lehet lejáccani az SH3-mal a küldiket, bár ez csak a konvoj támadásról szól.
Bár sztem még ők se tudják pontosan, hogy majd mit lehet az SH3-mal, és mit nem lehet vele. Majd meglássuk. -
#9070 tessék -
#9069 Ezek mik ezek a képek?Eléggé pofásnak tünnek!
banános joe:valami link a Das Boot hangokról?
Kíváncsi leszek amúgy erre az új modra!
Ja kainek még nem lenne meg a Das Boot film!!!Van a westend cicicenterbe a nyugatinál dvd-n ha jól emlékszem akkor,2700 valahány forintért.Ma láttam. -
mstummer #9068 Úgy vettem ki h önálló fejlesztésű free game. -
#9067 Melyik pecsed volt/van fenn? Lehet hogy az alap csinálja, de a pecselt már nem. Legalábbis én mire eljutottam oda hogy nagy konvojokat támadjak, már kinn voltak legalább az 1.02ig. Tény és való hogy a japi tengók érdekesek lennének. Márcsak azért is mert ugye ők gyártották a legnagyobbakat akkoriban hidroplánnal, meg toronyórával :) Megismételni a támadást az usa ellen amikor egy szál hidroplán bebombázta az erdőt :)) Fölemelkedni nyújork előtt és megreptetni a madarat :))) Egyébként még ezzel a moddal nem voltam kikötőben. Az ellenséges kikötőkben lehet megerősitett védelemre számitani? No meg zsákmányra? Nem a nagyokra gondolok, (scapa flow :) hanem valami kisebbre :) Nem vagyok én Prien hogy csússzak másszak ott :) Főleg ha nincs semmi :) Tényleg. Lehetne aknarakás is. Ha jól emlékszem lyukmászóknak csúfolták őket :) Vagy az az első VHban volt? :)) -
#9066 nemtom... lehetséges, nem olvastam át rendessen -
zoltang #9065 Ez az SH2-re épül. Nem? -
zoltang #9064 Önállóan is működik ez a progi.
pl.:
"Was ist eigentlich die Aufgabe des Spielers in Subwolves?
Der Spieler muss die deutsche U-Bootflotte des WWII aus Sicht des BdU führen. Der Spieler nimmt somit die Rolle eines Befehlshabers und zugleich eines Managers ein. Und wer Silent-Hunter 3(TM) installiert hat, kann die Seegefechte wahlweise auch gleich vor Ort aus der Sicht eines U-Bootkommandanten mittels SH3 durchspielen."
Én ebből azt veszem ki, hogy alapesetben BdU vezetőként parancsokat osztogatsz stb., ha valakinek fel van telepítve az SH3 is, akkor le lehet személyesen is játszani egy ütközetet U-Boot parancsnokként. Pontosabban választható, hogy lejátszod, vagy sem. -
#9063 hmmm -
SzLacza #9062 A Faq-ban azt írták, hogy csak a strat. térképen lehet mozgatni az egységeket, pl. max 15db uboot tud támadni 1x-re 1 konvojt, és nem lehet beülni a tengeralattjárókba. Ja, és ez 1 körökre oszott statégia. Nem a legjobb az angolom, de amennyit én kivettem belőle, én úgy látom, hogy nem sok köze van az SH3-hoz. Olvassátok el ti is, aztán vitassuk meg. Sztem csak kiemelnek belőle vmit, de ez nem uboot szimulátor lesz. -
zoltang #9061 Tudtommal ez az SHIII-ba épül. -
banános joe #9060 Szeva mindenki.
Az AOTD honlapon van egy ilyen mod is hogy DAS BOOT SOUND mod ez a mod lecserél pár hangot a filmből kivágot hangokra. -
mstummer #9059 Hmm...én csak nézegettem a képeket....hiány érzetem van a német zászlóval kapcsolatban :S -
SzLacza #9058 Bocsesz, de lassú a gépem, és megesik, hogy duplázza a küldést.
Beleolvastam a FAQ-ba, hát ennek nem sok köze van a SH3-hoz, csak annyi, hogy innen kapták az ötletet. Egy érdekesség máris feltünt:
Sikeres tengeralattjáró hadjárat esetén, sem marad el a D-nap, és a III. -ik birodalom is mindenképpen elbukik, csak késleltetni lehet az időpontot. Ezen már nagyon sokat vitatkoztak, hogy hogyan alakult volna a háború, ha a nácik megnyerik az atlanti csatát, és sokan azt gondolják -én is, hogy az atlanti csatát ha megnyerték volna, akkor a britek "behodólnak" a birodalomnak. Ebben az esetben "csak" 1 frontos háborút kellett volna vívnia a németeknek az oroszok ellen. (valszeg Hitler nem üzent volna hadat az amcsiknak, hiszen az logikátlan lépés volt, de gondolom pont az atlanti csata miatt tette meg, mert szomorú látvány a sok szövetséges hajón látni a harckocsikat, amint behajózzák őket Nagy-Britanniába, és nem tehetett ellene semmit. ) Amúgy a németeké lettek volna az iráni olajmezők is, Egyiptom, stb. ) Szóval ha a németek megnyerték volna az atlanti csatát, amire még 41-ben volt is némi esélyük, akkor valszeg megváltozott volna a háború végkimentele. Mindegy, attól még jó lehet a játék. -
SzLacza #9057 Srácok, ez a silent hunter 3 modja ?
Nekem ez egy startégiai játéknak tűnik. -
SzLacza #9056 Srácok, ez a silent hunter 3 modja ?
Nekem ez egy startégiai játéknak tűnik. -
#9055 Ezt a modot várom a legjobban. :)
U.i: Nem tudná nekem valaki elküldeni/feltölteni valahová az "AOTD" mod elötti vizet? (Nem is vagyok hardcore játékos, meg szeretek gyönyörködni a hajókban ha süllyednek :) -
zoltang #9054 [URL=http://www.subwolves.com/phpfus/mFusion/viewpage.php?page_id=1]Újabb képek a készülő Subwolves "stratégia" MOD-ból.[/URL] -
SzLacza #9053 XJ700t: Okés köszi, megjegyzem.
Bgabor: bocsesz, de Gundark szerint igen. :)
Gundark: Háát izgalmas lehet becserkészni egy japán repcsihordozót, de ilyen erővel izgalmasabb becserékszni egy amcsi repcsihordozót is ,amik tucatjával járták az atlanti óceánt a háború vége felé. Amúgy meg, hogy maradjunk az analógiánál, én a programozók helyében a japcsi tengeralattjárót választanám nem az amcsit, hogy jáccható legyen a game. Ugyanis ugyanaz a helyzet a japcsikkal, mint a németekkel, hogy a háború elején terjeszkedtek, és viszonylag könnyű dolguk volt, és fokozatosan lett egyre nehezebb a japán haditengerészet dolga. Az amcsikkal fordított a helyzet, az elején nagyon nehéz, később pedig már csak egy "sétagalopp" volt. Amcsikkal nem is nagyon lehetne végigjáccani, mert a háború vége előtt már nem nagyon volt japán haditengerészet, csak üres örjáratok lennének lemerülve, céltalanul kolbászolva.
Gundark: Figyu, azért mondtam, hogy nem bizonyit semmit, mert nekem a sima gameban is előfordult hasonló a mod előtt. Nem a modot akarom védeni, lehet ,hogy igazad van, de tudom, hogy a sima gaméban is sokszor tiszta időben mire megláttak nekem egy hajót már késő volt, addigra az régen meglátott engem. Tehát ha be akartam egy hajót cserkészni, saját magam sokkal hamarabb megláttam, mint a többiek. Arról nem is beszélve, hogy amikor megláttam a hajót, és befogtam, utána egyből jelentették, hogy hajót látnak. :) Ez is bug.
Engem sokkal jobban zavarnak az égő repülőroncsok, amint rácsapnak a hajómra, és továbbrepülnek. :) Ja, meg a vizbeborult hajók, amik a fizika törvényeinek fityiszt mutogatva elfelejtenek elsüllyedni. -
#9052 Ezzel annyiban vitáznék hogy párszor már végigvittem a háború elejétől a végéig, és leszámitva a viharos ködöt sehol nem volt ilyen. Most meg világos nappal 20 centis hullámokon hajózva nem látnak a szemüktől. És a modot nemrég tettem fel. Szóval? -
#9051 Köhömm.. Egy japi repülőgéphordozó harccsoport becserkészése nem izgalmas? :) Egyébként a silent 1 is itt játszódott. -
banános joe #9050 Ha silent hunter 4-ben az amcsi tengeralattjárokkal kell menni akkor szerintem nem lesz olyan izgalmas mint a mostani rész. Bár ki tudja
Nálam is egyébként csak német U-BOOT-tok jöhetnek csak szoba. No usa. -
#9049 Az atlanti felől haladnak a földközi tenger irányába (tehát a térképen balra lent a kikötőtől kb 15-20 km re) -
bgabor #9048 Nem mondtam én, hogy a mod miatt van. -
ottar #9047 Ezzel kezdték. Az SH első része a csendes óceánon játszódik. Emlékeim szerint.. ;-)
-
SzLacza #9046 Ja, amúgy nem hiszem hogy a mod csinálná, hogy elfelejtenek szólni!
Nekem sima gameban is volt olyan, hogy viharos időben szóltak, hogy hajót látnak, rohantam fel a hídra, és majdnem nekimentünk!, a hajó orra előtt ment el egy small merchant. Szóval, ez nem modfüggő. szerintem.
Amúgy meg tényleg sokkal kevesebbet tudunk az amcsi japán tengeralattjáró háborúról, és éppen ezért sztem sokaknak kevésbé izgalmas. Sőt ez sajnos azt jelenti, hogy alig írnak át vmit a gaméban, csak újra kell modolni, és készi s lesz a japán amcsi háború. Sztem egy két ügyesebb a jelenlegi gaméval is meg tudná ezt csinálni. -
SzLacza #9045 Szasztok!
Kicsit szőrőznék még ezzekkel a Nelsonokkal:
Giblaltártól pontosabban merre fele ha szabad kérdeznem ? -
#9044 Tegnap érdekes dolog történt. Feltettem a "Milch kuh" modot, megjelent egy csomó plusz kikötő. Gondoltam hajózgatok picit, körülnézek Gibraltárnál. Sunnyogok át a szoroson 150m mélyen, nézelődök aztán jött a meglepetés. 2 Nelson, 1 Revenge meg pár romboló. :) Persze egy-kétszer vissza kellett töltenem (az első végigjátszásomnál nem találkoztam hadihajóval) :(, nem is adták magukat könnyen) A visszatöltésnél random jelentek meg, így 2 revenge esett áldozatul. :)
Ha valakit érdekel a belépési pontjuk: '40 December 24. 15:00, Gibraltártól kb 15-20 km-re.
Jó vadászatot ! :) -
#9043 KÖszi ki is próbálom.
Nem volt senki se multizni,csak jégcsákánnyal ketten voltunk. -
#9042 íme
ahol 2x mondják al alarmot,azzal az a baj,hogy a második alarmnál már szól a "riasztó",az meg nem jó már -
#9041 Akkor ahogyan meg tudod csinálni jöhet mindkettő! -
#9040 Csinálta mszervert HUNter néven
kod: 12345
21:20-ig várok -
#9039 van még1 alarm ahol 2x mondja ehymás után...a hangerőn meg lehet állítani persze!:D a minőség meg ilyen,így is a legjobb minőségbe lett elmente a programmal!:D amúgy nincs mit -
#9038 Igen ez jó lenne csak az a baj vele,hogy eléggé halk.Jó hangosan állat lenne szerintem,meg egy kicsit jobb felvételbe kellene.Az Alarm üvöltés után szerintem egyből le lehetne vágni,mivel a csörgés már egy másik hangba van(vagy hogy is mondjam).
Karabiner akkor,te meg próbál meg légyszi megcsinálni a kettőből a zalarmot!Aztán eldöntjük melyik a jobb.KÖszi mindketőtöknek.
Húú de sok a kívánságom. -
#9037 tudom nem nekem szólt a komment,de erre gondoltál? ebből annyit tudok levágni,amennyit akarok,esetleg összevágni,hogy alaaarm,aztán csak a csengő...
szóljatok ha leszedtétek,mert törlöm a tárhelyről akkor
-
Karabiner #9036 Velem is volt ma hogy nem szóltak egy rombolóról, már csak a jelentések érkeztek hogy lőnek rám.
Módjuk köd volt és viharos tenger. Az alarmmal kapcsolatban, utána nézek, hogy mit tehetek az ügyben. -
#9035 Én úhy jártam,hogy szaggat felkém ezerrel egy romboló fényes nappal,és én arra eszmélek,hogy lőnek!Bár azt hiszem máskor jeleztek rendesen a javitás után is. -
#9034 Az ALARM hangok ki akartam cserélni az SH2-ebn lévőre.Azért az jobb egy fokkal.Nem sikerült.Hiába írom át a Wawot erre az ogg-re,nem működik.Valaki segitség?Vagy az lenne a jobb,ha a Das boot filmbölit kivágná valaki!Karabiner nem válalkozol rá?Persze ha megvan a film de,gondolom meg van? -
#9033 Felraktam az új modot az aces of the deepet. Egész jó. De ami zavar az az hogy miért nem látnak az embereim? :) Világos nappal köd nélkül megáll az idő, felmegyek ott vigyorog 600 700 méterre egy C3as. Rákérdezek erre az őrtiszt közli hogy nincs kontaktus :) Persze lehet hogy válogatunk :) Egyébként merüléskor hallatszik egy csomó érdekes hang. pl rendben hogy csapódik az nyilásfedő, de az a robbanásszerű hang a ballaszttartály lenne ahogy megindul bele a viz? Remélem, mert először azt hittem lőnek :)