Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
off:
nekem az avast talált lemezre kiírt fáljban trójait, amikor használtam, meg kiírtam akkor meg megsem nyikkant. Úgyláccik most fejtették meg. Ha elgondolom, akkor ez egyenesen remek. yóóó is a biztonságos szex - nemigaz?<#zavart2>
on

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

ICQ 299236667

Ha be vagyok kapcsolva akkor látsz!
Mi az ICQ számod?

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Catyus, ha esetleg vagy akkor jelentkezz plííz!
Most vettem észre: (http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4)

Program SH3 Expansion #1
Designer Ubi-Soft
Description More good stuff
ETA Planning stage
Outlook Merged with SH4

Ez most mi? Valami kieg. lemez lesz? (Abból is az #1 rész?) SH4-el a kapcsolatot, hogy érti? Mikor jelenik meg majd?
PanzerWolf
Ja,van itt multi szoba tessék ide is írni,ha már lesz ilyen oldal:
http://www.fw.hu/silenthunter3/

PanzerWolf
Nekem nincs vele baj a víz alatti vissztöltéssel(mondjuk ritkán mentek így).
Hát azt nem tudm de, már megcsináltam a logó vázlatát(fan klubb).Az a bibi vele,hogy a menük elérése az a szobád lett volna ahol nézelödhetsz a gameban pl.indulás,hajód...stb.Az a baj vele,hogy ez jogvédett és ha véletlen megtudja az ubi akkor,lehet nagyon nem fog tetszeni neki.Szóval Goaulds mondta megkérdi majd ezt az ubi-tól hátha beleegyezzik.Amúgy én csak kisegitek neki mert,a honlapszerkesztéshez nem értek.tanácsok gyüjtögetek neki képeket meg ilyesmi.

Az 1.4 speciel a víz alatti örszemeket, újra elrontja. :) Ha visszatöltéskor a víz alatt vagy, akkor bizony ott hesszelik a cápákat. :)

Amúgy képzeljétk meggyógyult a game, újratelepítés nélkül! 2 trójai volt a hunyó, amiket a decemberi AVG már megtalált.
Már jó régen jáccottam vele, ugyhogy kissé nehézkesen ment a célzás eleinte, de aztán összejött, igaz azt a gyors célzást a rombolók ellen már elfelejtettem, hogy hogyan is kell ha támadnak. Lehet, hogy kéne multizni ?

Szia PanzerWolf. Mikor lesz kész a weboldalatok ?
Gugger
köszi

Gugger
köszi

Ezenfelül rengeteg idegesítõ bugot kijavít, olyasmiket, mint vissza nem hívható mentések, víz alatt õrszemekkel a hídon hajózó tengeralattjáró, és hasonszõrû bugok. Csak a legutolsót kell letölteni, az 1.4b-t, az tartalmazza a korábbi patcheket. Mindössze 21 mega.

TE HALLOD ! Nehogy már válaszólj <#mf3>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

megjavult<#smile>

hogy kell oda felcsatlakozni? Lehet hajó vs tengeralattjáró harcot vívni?

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

az UBI szervere nem elérhetõ ma este <#rinya>

PanzerWolf
A térképen jelzi a akikötõket rendesen,hydrofonosnál pusz ikonok(kicsit értelmesebb is lesz de,még ígyse az igazi),lesz szögmérõ a térkép módnál,kiveszi a nagy bugot,hogy van egybõl sonár a hajón.Most hirtelen ennyi jutott eszembe de,még van.

Gugger
mit változtatnak a patch-ek?

Mindenképpen tedd fel a legújabb patchet. (1.4b)
Különben hamar elmegy majd a kedved tõle.

Gugger
Yo,

Új gépemen új winXP. figyel, mielött újra felteszem a játékot, pls segítsetek egy kicsit. Tegyek fel patch eket, érdemes, miért jobb vagy miért nem? Multisok használnak patch et? Hogy tudok majd csatlakozni az esti vadászatokhoz?

Köszi!

Buddy
köszke :)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Nekem is eredeti!

Nah toljunk egyet! Amolyan ussuk vagjukat
PanzerWolf
Ja bocsi,szóval multi.<#nevetes1>Épp most írtam Guild Wars fórumra is,és még ott tartott az agyam(fáziskésés).<#nyes>

PanzerWolf
Akkó pvp ma 19:30 körül!HARD fokozat akit érdekel!

Jégcsákány vette az üzenetet.
<#banplz>

Goaulds
MA este leszek kb 7- 7:30 kor

Jaffa Kree!

dr Kotász
1.4b nyer
' és \ billentyû - angol kiosztásnál
Buddy
No én is végre megszereztem ezt a király kis játékot és most sem csalódtam benne...a 2. rész szerintem nagy újítás volt az 1-hez képest (ami szintén nagyon nagy újdonság volt - és jó is)...ez erre is elmondható, a 2-höz viszonyítva...

Olvasgattam itten, hogy mindenkinek más-más "paccs"-eredménye született (rámásolom, nem másolom, egymás után frissítgetem...stb.)...én fölraktam az 1.4b-t, ez mondhatni a legjobbnak, vagy sürgõsen dobjam ki?

Másik kérdésem lõn: ebben a részben nincs "view to heading" és "heading to view" okosság? Kinyomtattam a bill.kiosztást is, de ott nem leltem :( (lehet megemlítettétek Ti is, de azért van bennem egy minimális mértékû "lusta" is :) )

Elõre is köszi a válaszokat :)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PanzerWolf
Én nekem is ez a problemám vele.

Senkinek semmi ötlete? <#confused>

köszi, de semmit sem érek vele mert a kedvenc gammám ami a Silent Hunter 3 képtelen vagyok vele 1024x768-as felbontásnál nagyobban jáccani <#circling>

Goaulds
Neked aztán van géped <#wilting>

Jaffa Kree!

Sziasztok !

Az lenne a kérdésem ,hogy neketek sem lehet multiban, hajó vs tengeralattjáró harcot vívni?
A másik problémám ,hogy a faq-ban olvastam hogyan lehet felbontást növelni, meg is csináltam, de nem változott semmisem :( van valami másik trükk erre?
Elõre is köszi a segitséget <#wave>

PanzerWolf
Nekem is egyszer elõfordult az ilyen!Viszont én már régóta az 1.4-el játszom.Betöltöttem újra és utánna jó lett.Mondjuk nekem eredeti a game,lehet ez is befolyásolja.Nem tudom.

Egy jotanacs(???): Vannak ugye a regi, 1.0, 1.2, 1.3-as menteseid... En miutan vegigvittem a karriert (kezdtem 1.0-val majd befejeztem 1.4-el) letoroltem az egesz gamet full, a mentesekkel, opciokkal mindennel. Miutan az 1.4-el ujrakezdtem az egesz teljesen mas lett (jobb), annak ellenere hogy elvileg uppolja a regi menteseket is 1.4-be. Elmultak a regi gyerekbetegsegek amik megmaradtak a patch-eles ellenere. Tehat legjobb ha torlod az osszes mentest es ujrakezded.
Mas: Ha egy kikotore rakozelitesz (ra zoom-molsz) akkor latni fogod a kikoto elhelyezkedeset, felepiteset, strukturajat. Mindez Scapa Flow-ra nem igaz, annak ellenere, hogy 1.4 van fent (bar ez eddig is evidens volt vagy nem <#papakacsint>)... Ez masnak is igy van?
Nekem is fent van az 1.4b, és mûködik a precíz lövés. Csakhát hozni kell a 90 fokot és az 500 és 600 méter közti távolságot.
Amúgy nálam az 1.4b óta a XXI hidrofónszobájában tök feketeség van, textúrahiba talán, mindenesetre így használhatatlan a hidrofon. Másnak is felmerült ez a probléma?

Lockheed
Jaaaa... Azt nemtudom. <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Koszonom a linket, de ezt en is tudtam, csak arra voltam kivancsi van-e ezen kivul mas hasznos dolog is amirol esetlegesen nemtudhatok.
Lockheed

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Omm ize... eza VIP ize mire jo azonkivul hogy van par olyan aprosag ami nemtul fontos, mintpl a sajat uzenet szerkesztese meg ehhez hasonlok?
Aki router mogul nyomja annak mondanam hogy szerver krealasahoz elvileg
ezekre a nyitott portokra van szukseg:
TCP/18000 ( ubi.com connection i guess)
UDP/17997 ( ubi.com ping )
UDP/18001 ( ingame data)

Nekem viszont a kovetkezoket kellett kinyitnom:
40121,40103,17997,11743,11680,18000,18001
A trigger port pedig: 17997
Amennyiben a routered logolja (es logolja) a behatolasi kiserleteket, ugy
abban lathatod, ha egy haveroddal probaljatok ki es az o ipje mely portokon probal "behatolni". Nah azokat a portokat kell nyitva hagynod a routeren :)
ja igen...ezt nem találom még..., hogyan lehet váltani a torpedó gyújtás módját?

www.smart-bus.hu

Goaulds
Frissült a lap, igaz csak egy picikét...ugyanis nincs sok idõm mosatnság ünnep alatt ezzel foglalkozni / ez volt a kifogás <#idiota>/
Silent Hunter III

remélem mire elkészül az oldal még többen leszünk aktiv tagok!<#nyes>
Üdv mindenkinek

Jaffa Kree!

Goaulds
Örülök hogy tetszik a játék :)
Nekem hogy fenn van az 1.4 már nem akar mûködni a preciz lövés, de nem is baj... nem nagyon jön be :)
Azóta csak manuális célzással, és mágneses gyújtással lövök alá.

Jaffa Kree!

most kostolgatom a gamét, eddig nagyon bejön, 69%-on van a realistik úgy, hogy a célzás nem manuálisra van állítva! egyedül az idegesít, hogy állandóan lesni kell a fáradó matrózokat!! a manuális célzást egyelõre még nem erõltetem, mert épp elég feladatot ad, hogy megfelelõ tüzelõ pozicióba kerüljek! :)) imádom a precíz lövést, .urva jó érzés ott várakozni a megfelelõ helyen és a préda meg szépen beúszik elém derékszögben, bár azt a megfelelõ helyet nem egyszerû elõre meghatározni! :)) ja és szimpatikus egy-két forum lakó hozzászolása is!! :)) én is szívesen kipróbálnék egy Monarchia korabeli csatahajót...fõleg, ha a Horthy Miki lenne az egyik fõtisztem!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

'estét!

Használja valaki a milk cow mod-ot? Vélemény?

Goaulds
Multi valaki most ?? <#mf1><#banplz>

Jaffa Kree!

Goaulds
Nem tudod akkor követni õket...
Én igy nem is szeretek játszani, nehéznek nehéz, mert még a szöget is neked kell bemérned a periszkópon keresztül, ami nekem sacra nem megy.
Személy szerint én HARD ban játszom, itt még van MAp contact update, de már manuális célzással kell lõni.. én igy szeretem!
Próbálj meg te is rámenni a manuális célzásra, persze csak ha van kellõ tapasztalatod a játékkal! Ha nincs akkor nyomd ahogy tetszik, de azért ne kapcsold be a GOD módot :P

Jaffa Kree!

de igen, közben megtaláltam! :)) és, ha ez kivan kapcsolva akkor nem is tudom követni az ellenséges hajókat a térképen?? olvastam valamit a faq-ban, de nem igazán jövök rá, hogyan mûködik a dolog....

www.smart-bus.hu

Goaulds
A nehézségi szintnél nincs véletlenül kikapcsolva a Map contact update ? /vagy valami ilyesmi/
Mert ilyenkor nem jeleniti meg a térképen a kontaktokat!

Jaffa Kree!

Sziasztok! Hiába érzékelem vizuálisan az ellenséges hajót, az nem jelenik meg a térképen és így nem tudom kiszámítani az útvonalát! Mit csinálok rosszul? Elõre is köszi, és Boldog karácsonyt mindenkinek!

www.smart-bus.hu