11357
  • SzLacza
    Ja, Örm: "Most kezdtem el a játékot, de az első három küldetéseben csak járorőzési feladatok kaptam ez normális vagy valamilyen bug?"
    Bocs, egy tengeralattjáró szimulátornál mégis mire számítottál?
  • SzLacza
    Ez a living mod, nem túl nagy csalás már?
    A valóságban, hónapok telhettek el úgy, hogy nem találkoztak hajóval.

A térképet elnézve nem túl valósághű, bár jól néz ki.
    Amúgy meg az SZU-ba menő konvojok csak télen mentek, 31-től, mert túl nagy volt rizikó a Tirpitz, ami Norégiában állomásozott, és más felszíni hajók miatt. (Prinz Eugen, Hipper, stb. ) Azért télen, mert fél évig van sötét, és rettenetes hóviharok vannak a tengeren arrafelé. A hajókon átcsapó hullámokból a víz ami a fedélzeten marad, pillanatok alatt megfagy. Ha jól emléxem a forrásban lévő víznek -50 fokon 60mp kell, hogy megfagyjon.
    A még így is, a SZU az utánpótlások csak kb. 20-25%-át kapta innen, a nagyobbik része A vörös tengeren, és Iránon keresztül érte el a SZU-t.

Szóval én inkább kihagyom a living modot.
  • SzLacza
    Arra gondolsz hogy jó messze van a hajó, és mégis tudsz róla? Van olyan, hogy a parancsnokság a felderített adatokat elküldi a járöröző hajóknak. Ilyenkor csak a hajó pozicióját kapod meg, hogy hol jár xx:yy-kor.
    Nem bug. :)
  • SzLacza
    Figyu. Trójaid van. Én is beszoptam tavaly. 2 hónapig nem ment a game.
    Az AVG 7.0 FREE a legfrissebb adatbázissal már irtja. Utána jó lesz. Persze lehet, hogy a trójaid is ujabb, Akkor sajnos várnod kell amíg leírtják. Hiába telepíted újra, mindig megfertőzi a gamét. Bár az 1.0 ment, csak a patch után döglött meg, de a patch nem volt vírusos.
  • Tuvok #9268
    Ezt hogy érted ?
  • Örm
    Akkor viszont az mitől lehet, hogy ha a térképen pírossal hajót jelez azt sem vizuálisan sem szonárral nem észlelhető?
  • JimKirk
    Ha jol tudom, akkor az egesz jatek jarorozesbol all!

Javitsatok ki ha nem igy van!:)
  • Örm
    Hello!
    Most kezdtem el a játékot, de az első három küldetéseben csak járorőzési feladatok kaptam ez normális vagy valamilyen bug?
  • zoltang
    Elég gagyi arcade-os 2.vh.-s páncélos játék szerintem.

Ez egy picit komolyabb modern szim.:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139590350
  • PanzerWolf
    Egy kis OFF

http://www.pcdome.hu/news.php?id=10363

Én kipróbálom majd biztos(ma le is töltöm)!Végre egy II. világháborús tankszimulátor!
  • SirHiggins
    Újratelepítettem mindent, nem is patcheltem de ugyan ezt írja ki: "The application's module SH3.EXE was modified. It may be demaged, or infected by virus. Reinstall the application." A játék gyári, tehát lövésem sincs h mi lehet a baj! Valaki mondjon pár használható ötletet?! thx
  • zoltang
    Dangerous Waters sg fórum.
    Hivatalos oldala.
  • Charly
    Nem tudtok valami mai korba játszodó tengeralattjárós progit?
  • dr Kotász
    De van. Az alappontszámot szorozza a realism-mel.
  • Charly
    Nincs köze hozzá azt hiszem
  • mstummer
    Mert nem 100%-os realitással játszol asszem.
  • Charly
    Sziasztok miért van az hogy a hajók elsülyesztéséért csak töredék pontokat ad pl 220 pont helyett jó ha csak 60 at :(
  • SirHiggins
    Ezt a szép üzenetet kapom ha elakarom indítani a játékot (simán és SH commanderrel is u.ez): "The application's module SH3.EXE was modified. It may be demaged, or infected by virus. Reinstall the application." Mi a nehézség lehet a bibi?
  • catyus
    Persze csak kapsz elé 1 nagy minusz jelet
  • Charly
    Ha zöld hajót lövök ki akkor is kapok pontot?
  • xj700t
    40-től 45-ig kb 45-48 örjáratot csináltam anno. Reality 39 %, kb 2-3 alkalommal amortizáltam a hajót 80% alá illetve nem szoktam visszahajózni a bázisra, hanem csak sima esc.
  • Charly
    Kb hány járőrözés van flottánként?
  • Charly
    Sziasztok mivel lehet sok tapasztalati pontot szerezni a hajó elsülyesztésen kivül ill 1 flottába hány küldetés van kb?
  • xj700t
    www.torpedotreffer.de

ha így bemásolod a címsorba, akkor már mennie kell!
  • Tomcika
    köszi, de ez nem jó
    legalábbi nekem nem müxik :(
  • xj700t
    # 9224 !
  • Tomcika
    nem tud valaki linket adni a living modhoz?
  • Örm
    Hello!
    Van már a játékhoz teljes 100%-os magyarosítás?
  • xj700t
    Hoppá! :)

Kár hogy marha gépigényes...
  • xj700t
    Az baj lehet. Szerintem rakd fel az 1.4b-t is, és nyugodtan másold be az egészet mert lehet van benne olyan hivatkozás amit pluszba raktak bele.
    Én az AOTD-vel kombináltam össze és elég jónak tűnik. :)
  • morreau
    Vagy inkább mondjatok egy két olyan modot (+ahonnan meg tom szerezni) amit ha felrakok a netes változatú game-emre több hajó lesz meg javítja a bugokat! Előre is köszi!
    PS:Biztos le vannak írva lejebb de ez talán így egyszerűbb!!!
  • morreau
    Ezt a livig modot hogy tudnám felrakni?? Leszedtem a tömörített filet (LSHIIIT2_2.0) ami tartalmaz egy data mappát de abban olyan dolgok is vannak amik az eredeti mappában nem szerepelnek! Megprobáltam nagyjábol egyesével átpakolgatni a dolgokat de ezzel csak hazavágtam a gamet! Lehet hogy az a baj hogy 1.0 verzióra másolgattam?! PLS segítsetek! Imádom ezt a játékot, rég nem láttam ilyen jót és szeretném megtunningolni egy picit...
  • SirHiggins
    LSH2,0-t fel lehet rakni jsgme-vel is?
  • SirHiggins
    leszeded a 7zip nevü progit és azzal kicsomagolod...
  • Charly
    Ok lejött és a 7Z nevü file vel mit csináljak?
  • Charly
    Ok sikerült köszi
  • xj700t
    Ez egy fájlmegosztó oldal (szerintem gagyi, de mind1) kattintasz a kívánt fájlra, a feljövő ablakban a free gombra aztán feljön még egy ablak ahol várni kell... aztán jön megint egy oldal ott kódot kér. A mező melett lesz ilyen grafikus formában. azt beírod és mehet a download.

• Charly
    Nem megy akár hogy próbálom
  • Charly
    Letudná ezt valaki fordittani?

) Wie lade ich die einzelnen Downloads ?
    a) klicke auf das jeweilige Icon
    b) es öffnet sich eine Internetseite, auf der der Download gehostet wird c) jetzt das Icon "Free" oder "Free Download" oder den Namen des jeweiligen Downloads anklicken
    d) den Anweisungen auf dem Bildschirm folgen (ist je nach Bereitstellung des Downloads unterschiedlich)
    e) bei weiteren Fragen bitte im Forum unter "FAQ" und "Living SH3-Downloads" posten
  • Charly
    Hogy sikerült letöltened?