11357
  • zoltang
    Én leszedtem. Köszi.
    Kár, hogy angolul van. :(
  • Seaweed
    Nah leszedte valaki?! Milyen? Bejon?!
  • Seaweed
    Ez tetszeni fog nektek! (hetvegen legkesobb torlom)

• SzLacza
    Jaja. Én is használom, nekem pl. a böhöm nagy hajók nem tetszenek benne, ugyhogy le is fogom szedni.
  • Goaulds
    Igen van törés is az 1.4 hez
    Az UBI.com on kell egy regiszrációt csinálnod ,é saz itt megadott nev/jelszóval tudsz belépni a játékon belül a multi részbe!
    1.4 el játszunk , én mod nélkül, de valaki felrakja a AOTD-t Én ezt nem teszem mert még én megyek 1942 ben IX es tipusommal hagyományos torpokkal , elterelők nélkül , addig akik használják e MODOt van hangkövetős torpjuk, elterelőjük, iletve a tornyon ki van már alakitva, nem tom mi pontosan a neve Akkusztikus tompitó szal érted!
    Ennyi!
    Gyere Multizz Velünk!
  • Gundark
    Ne felejtsd el PanzerWolf, hogy nekik ideális lesz a 4. rész :) Azzal kaszálhatnak odaát :)
  • PanzerWolf
    Van benne valami Gundark!Azért maradjunk az "élethű" játéknál szerintem!Ugyis annyira nyomadták ezt a témát!A amcsik meg szerintem ugyse nagyon veszik ezt!Ti vennétek olyan gamét amibe magyarokat kellene lőni?Én biztos nem!!!
  • Gundark
    Egy időben irtam is, hogy a VIIesem mindig kap két Zaunköniget. Noha meg sem jelent még akkor. Ez nem tűnik AOTD hibának éz csak sima SH hiba :) Ami meg a realizmus illeti a franc tuggya. :) Végülis nem véletlenül vetették rá magukat többször egy konvojra :) Ha annyi hajó lett volna hogy orrba szájba találkozni velük akkor (hogy Wágner urat idézzem "ez azé va' kis sztovacsek, mert a tenger nagy a hajó meg kicsi":) nem erőltették volna annyira a farkasfalkát. Egyébként egy ilyen szempontból realisztikus játék nem érne el közönségsikert. Itt meg a pénz a lényeg. Ezért nem lesz I vhs tengószimünk. A piacnak az ámerikai gyereknek, kell bele a lődözés, mert nem veszi meg.
  • PanzerWolf
    Én szinte csak multiba próbáltam!A háború végefelé rakta mfel a AOTD modot.Ott meg végig rossz idő volt,meg nagy volt a védelem.
    Amúgy Goaulds is panaszkodott rá.Nem reális az,hogy '42-ben már a XI-es tipuson van elterelőbója.Nem emlékszem én mikor jelent meg.Meg hangkövetős torpedó(FAT) van '42 körül a VII-es tipusba(én ezzel megyek multiba).Lehet,hogy nem realisztikus lett az egész?
    Pedig tök tetszene a mod!
    Vélemyény?
    Jobban néz ki a tengó műszerei,a robbanások,füst,sérülés...stb.Pl most vettem észre,hogy ha betörnek a műszerek üvegei úgy is maradnak!
  • SzLacza
    Sziasztok!

Ez az AOTD mod szerintetek reális dolog? Elkezdtem részletesebben foglalkozni a dologgal. A mostani küldimben, éppen jön egy nagy böhöm 17KT hajó, és hát, ahogyan olvastam a leírásokat, valóban 4 - 6 - 8 KT hajókat süllyesztettek el, és valóban az ilyen nagyságú hajók alkották a szállító flották zömét. Szóval egyrészről jó dolog tengó kapitányként összefutni, ilyen nagy dögökkel, de másrészről, meg így könnyedén el lehet érni akár 200 300 KT-t egyetlen örjárat alatt! ( És akkor még a living modot nem is számoltam ide!)
    Több KT-t tudunk elsüllyeszteni egyetlen örjárat alatt, mint amit a valóságban összehoztak a nagy ászok, 10-15 alatt!
    Ezek után már télleg csak az unlimited torpi modot kell felrakni, és akkor haza se kell menni az örjárat végén.
    Titeket nem zavar a dolog? Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
  • PanzerWolf
    Igen lehet de,ne kérdezd hogyan.Nekem eredeti.Van 1.4 patch tört verzió is.
  • JimKirk
    Olvastam az oldalatokon, hogy regisztralni kell az ubisoft oldalan is, ez megy nem eredeti verzioval is?
  • JimKirk
    Csa!
    Engem erdekelne a multi!

Pontosan miket kell hozza telepitenem, melyik patch, ha valamelyik mod-dal jatszotok, akkor melyik?

Elore is koszi!
  • Goaulds
    Legközelebb előreláthatólag Csütörtökön multi!
    Mindenkit szeretettel várunk :)
    A link az alábbi :)
  • Goaulds
    1 órán belül kezdün kmultizni...akit érdekel Jöjjön!
    Sh3 Multi :)
  • catyus
    Átköltöztünk:

http://silenthunter3.abkant3000.hu/

• SzLacza
    Már így is egy nagy kupac modot használok, ezt biztos kihagyom. Lehet, hogy az AOTD mod elott talán jó frissíteni, de utána én már nem merem.
    LÉehet, hogy nem zavar be, de jobb a békesség. Ha 5 perc alatt lehetne újrainstallálni a gamét, akkor még talán kipróbálnám, de asszem jelenleg a modok miatt már tovább tartana, mint az oprendszert újra felrakni.
  • SzLacza
    Ja, és azzal a megnyugtató tudattal lehet majd kipróbálni, hogy mivel valszeg csak a skineket és a map-ot cserélik le, a bosszantó hibák ugyanugy bennemaradnak, mint ebben. (gy.k.: továbbra se lesz historical küldi, pedig Midway-nél milyen jó lenne egy tengóban. :) vízalatti megfigyelők, stb.)
    Kicsit félő, hogy ha vmi új dolog belekerül, az meg bugos lesz.
  • zoltang
    Bocs, pontosabban itt.
  • zoltang
    CA's UBoat Instrument Patch v1 (7.8 MB 7zip format)
    Letöltés/ info itt.
    Gondolom bezavarhat az AOTD MOD-ba.
  • bgabor
    Ez persze lehetséges, de akkor most legalább egy olyan Silent Hunter 4-en dolgozhatnának, ami végre teljes körűen szimulálja a német tengeralattjáró hadviselést. Ehelyett a SH4 a totál érdektelen amcsi-japán konfliktust fogja feldolgozni.
  • JimKirk
    Ha felrakom az 1.4b patchet attol a menteseimet meg betudom majd tolteni?
  • SzLacza
    Nem tudom, de jó ötlet :) sztem csak nem lesznek hadrafoghatóak.
  • PanzerWolf
    Volt neketek már olyan,hogy elfáradt a legénység teljesen?Olyankor meghalnak a kimerültségtől vagy mi?
  • SzLacza
    Bocs félre ment az elözö. Bgabornak lett volna címezve.
  • SzLacza
    Az ismeretlen ok, pedig az, hogy kellett nekik a pénz, ezért félig tesztelve, félig fejlesztve gyorsan piacra dobták. Még egy kis ráfekvéssel ment volna legalább a falka. A fejősteheneket annyira nem sajnálom, mert nem túl gyakran töltötték fel a tengókat, és nem is mindig teljesen. Eléggé védtelen jószágok voltak, és veszteségeket is szenvedtek. Ahogy a légvédelmi tengók se igazán voltak sikeresek, de szép próbálkozás volt.
    Amúgy sztem 3 havi örjárat után a legénység igencsak haza akar menni, és nem akar a tengeren megrohadni, szóval sztem ilyenkor elküldték a jó b***s pi***-ba a fejősteheneket. :)
  • dillen
    http://www.megagames.com/cracks/html/c915050_0.htm
  • dillen
    Crack-et a játékhoz a www.megagames.com - Game fixes menüpontban lehett találni az 1,4 es patch-ez.

Jó játékot:)
  • SzLacza
    Nem emléxem. Azt tudom, hogy az AVG-vel le tudtam írtani, de csak a karácsony környéki frissítés után találta meg. Az AVG free, szóval azzal le lehet szedni.
    Ja, a e-trust se találta meg novemberben.
  • bgabor
    Sajnos ezt a fejleszők valamilyen ismeretlen okból úgy ahogy van, kihagyák a játékból, mint ahogy az ellátó tengeralattjárókat (fejőstehenek) is.
  • dr Kotász
    Ahhoz tartozik egy időpont is. Akkor valóban ott volt...
  • Tuvok #9281
    Sejtettem ...
    Hát a hajók nemigen szoktak a tengereken egyhelyben álldogálni .
  • Gundark
    Hmm hmm, ez a mod pici túlreagálás :) Az amit én használok a live mod a subsimről csak a kikötőbe tesz hajókat hogy hitelesebb legyen. Bár megkérdezhetnénk hogy mit keres a Hipper 39 St Nazaire-ban (egyszer belógtam oda és látom a homályban hogy egy nagy barom hajó áll ott :) odaosontam hogy jól elkapom, de közelebbről már látszott hogy a miénk :) Lehet hogy valami kommandósakció keretében egymaga hátbatámadta fransziaorszgot :)) de ettől nagyobb hibáját még nem láttam. Szóval ez nekem sok, igy maradok az eredetinél :)
  • Gundark
    Hmm hmm, ez a mod pici túlreagálás :) Az amit én használok a live mod a subsimről csak a kikötőbe tesz hajókat hogy hitelesebb legyen. Bár megkérdezhetnénk hogy mit keres a Hipper 39 St Nazaire-ban (egyszer belógtam oda és látom a homályban hogy egy nagy barom hajó áll ott :) odaosontam hogy jól elkapom, de közelebbről már látszott hogy a miénk :) Lehet hogy valami kommandósakció keretében egymaga hátbatámadta fransziaorszgot :)) de ettől nagyobb hibáját még nem láttam. Szóval ez nekem sok, igy maradok az eredetinél :)
  • Gundark
    Te nem rég kezdtél el szimulátorozni igaz? :) A kis kockához tartozik egy vektor amerre megy a hajó. Értelemszerűen nem fog megvárni ott, mert az a jelenlegi poziciója. Próbálj meg elévágni.
  • Örm
    Úgy, hogy a térképen pírossal hajót jelez, de a valóságban nincs ott semmi.
  • JimKirk
    Tudom, hogy nem lenne szabad megkerdeznem...

A 1.4b patchoz tud valaki cracket, hogy honnan toltsem le az is eleg?

gamecopyworld nem jo, mert nem engedi a tuzfalam!
  • Goaulds
    Aki akar egyet multizni az nézzen el ide:
    SH3 Fun site
  • horthy
    Én játszottam a játékkal de hol vannak a hires konvojcsaták ! A " farkasfalkák " ( Tengeralatjárok csoportos támadása ! ) . 1944 juniusában tartok de még nem találkoztam ilyennel a játékban ! Dönitz admirális ugylátszik a magányos farkasokat szereti ! A feltöltö tengeraltjárok stb ??? Amúgy nem rossz az egész csak valami még kéne !
  • SirHiggins
    Köszi remélem ezzel az infóval tudok mit kezde, arra gondolom már nem emlékszel, hogy milyen volt az a trójai?