Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Curacao kikötõjébe vagyok amerikába.Rohadt csaló gép!!!!!!!!!!!!Hiába jövök bele egy csomó torpedót eggyik hajó se süllyed el!Nem,hogy nem süllyed de,még baja se lesz!<#mf3>

Megjelent egy uj modpack letölthetõ az AOTD-clan.com honlaprol<#banplz>

ICQ-n elérhetõ vagyok, páran már megtaláltak innen, várom a többieket is: 68179335

üdv: zsolti

xj700t
cool logo! 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Nekem ezek vannak:
1. Seewolves.zip
235 MB, nincs benne semmi ismertetõ txt, nfo stb, van benne pl.: egy Gato könyvtár (amcsi tengo?), és egy uninstall exe, semmi telepítést indító exe, gondolom be kellene másolni a fájlokat, mappákat a játék könyvtárába

2. Silent.Hunter.3.Addon.Sea.Wolves.German_for_www.goldesel.to
240 MB-os cdkép, SeeWölfe Expansion, 1.4b javítás kell neki, nfo

Egyiket sem próbáltam még ki.
blackie
Szeva ismét!

A jelszó jó ötlet de szerintem egységesen kellene egy magyar jelszó,"hunboat" ideális név szerintem aki szervert csinál csináljon ezzel a jelszóval.Este én ezt teszem.

Csumi

drop
csá
én menék ha LEHET

Jah, és ketten-hárman ma 14, 15 óra körül is összejövünk. Akit érdekel az jelezze!!!

Szerintem legyen password is mert egyébként telemegy a szerver másokkal (pl külföldiekkel...).

Az én szerver nevem SG.HU TEAM "szokott lenni", jelszó, HUNBOAT . Szóval ha valamikor ilyet láttok, gyertek!!!

blackie
Hello mindenki!

este 19.00-kor shiraly75(HUN) szerver indul.

csáko

PanzerWolf
Mit tudtok a Seawölf cd-rõl?

Bocsánat! Nem láttam a fától az erdõt! A mission editor benne van a start menüben, a program (v1.4b) tartalmazza.

PanzerWolf
Szerintem jó lönyv!Nekem bejött!Mondjuk én amit meg tudtam venni eddig,2. világháborús könyvbe azt megvettem.
Hát a tisztálkodás nem tartozott a tengeralatjárósok kedvenc szokási közé.Nem volt nagyon helyük rá.<#vigyor5>Ami normlis tisztálkodás volt azt felmerülve végezték pucéran kint a tengeralattjárón.Bent ahogy én tudom csak lavorba tudtak néha.Volt is szag ezálltal.Amúgy amit emlitettél könyvet (a kiadónál) ott kell lennie még egy ilyennek.U-boot-ok ellenséges partok elött.Na,abba van egy pár kép ahogy fürdenek kint pucéran a tnegeralattjárón.<#nyes>
A levegõt meg úgy oldották meg,hogy ha elfogyott akkor,fel kellet jönniük a felszinre(ne kérdezd,hogy meddig volt elég nekik).Az a baj,hogy ilyen könyveket nem nagyon adtak ki magyarul sajna.Én is kerestem már õket.

Az új missziókat milyen programmal készítik, tudjátok?

Az majd akkor lesz jópofa, mikor már a szállitó hajókon is van ágyu, és viz alatt kell majd becserkészned õket. 😊
Akkor nincs ám 18kts!

Gyakorolj sokat hogy tudj multizni! 😊
A multihoz ajánlom az ICQ használatát mert ezen tartjuk a kaocsolatot egymással, illetve játék alatt TS.

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Ezt a könyvet ismeri valamelyikõtök?

Farkasfalka - A tengeralattjáró-háború és a szövetséges ellentámadás

Az ára nem valami kedvezõ!? Mindíg is gondban voltam az ilyen könyvásárlással, sosem tudhatom, mennyire fog majd tetszeni a pl. 68 oldaltól. Tiszta lutri!

Torpi vizsgára való felkészülés teljesítve. Széthajókáztam magamat mire a kezdeti kis körbõl szétszéledõ öt hajót levadásztam...

Azért nem hülyék a hajós kapitányok sem, szépen lavíroznak, nehogy az oldalukba kerüljek, de hát az én majdnem 18 csomós sebességemmel így vagy úgy mindenképpen helyzetbe tudok kerülni.

Mesélne nekem valaki a rombolók becserkészésérõl!? Azt már olvastam, hogy érdemes beállni hajók alá, meg csendben lenni, még valami taktika?

Na túl vagyok 3 vizsgán, már csak a torpedózás, meg a convoj támadás van hátra.

Közben megfogalmazódott bennem pár kérdés, olyanok mint a tisztálkodás, fûtés, tiszta levegõ biztosítás...

Ezeket hogyan oldották meg!? Gondolom nem jöttek fel csak úgy a felszínre, hogy a srácok beszappanozhassák magukat...

Tudtok ti, olyan, még most is kapható magyar nyelvû könyvrõl, ami ilyenekrõl is ír!? Valami "élet a tengeralattjárón" vagy hasonló!? Létezik?

drop
na mikor lesz multi ha valaki inditani akkar irjon privát és megadom a msn cimem

blackie
Na szeva mindenki!

Elöször is,magyarítás én ugyanazt a eng_menü filét bemásoltam 1.4 patcholás után és nekem magyar.
Más csak azt mondjátok meg hogyan kell távolságot mérni,többit ugyahogy "kenem"
Más multiztam 3-4 szer amiket kapok pontokat mi értelme ha mindig uj hajóba ülünk?Mármint Gondolom ha nemtévedek egy kör erejéig tart minden.

drop
oké megoldotam a javitást már csak a magyarósitás lenne jó

drop
na akkor honan tudom leszedni a 1.1-1.3 ig a javitást meg az 1.4 magyarósitást
és és régen multiztam veled mert elörendeltem a sh3 csak nem volt idöm sajna sokat vele lenni

PanzerWolf
http://www.vulcaniasubmarine.com/KRAKA.htm
Na õk igazán fanatikusok!<#nyes>

Drop:eddig mûködött de,most nekem se tölti be.Okés ha van kedved gyere multira!Én most kicsit szüneteltetek mert,most tolom a singlét ha van idõm.Meg most a kedvem is eléggé<#szomoru2>Ne kérdezzetek,ha esetleg akrnátok akkor se(nem akarok beszélni róla).Köszi.

bzsoli:üdvözlünk!Ha van bármi kérdésed és tudunk akkor,segitünk szívesen!Végre vannak új arcok is!<#vigyor2>

SzLacza:én javaslom a normal vagy az easy fokozatot próbáld ki.Ott ugyebár megvan minek hol van az ûzemanyagtartája.Így ki tudod tapasztalni,hogy hova kell lõni.Nekem csak ritkán megy 1 torpedó 1 hajó dolog.
Nekem sebesült meg tengerészem,egyszerre 2-3 is(repülõ)és majdnem meghaltak.Fogtam õket gyorsan,és beraktam a szállásra,odaraktam a hajó orvost és meggyógyultak.
<#vigyor2>

drop
sziasztok nem tudom de nekem nem tölti be a faq
és multira énis menék ha lehet

Lockheed
Hmmm! Az is szim! 😊) Mindent szeretek ami szim, bár leginkább a Repülés abból is a hadifajta... <#smile> (LockOn,Falcon,IL2) De imádok merülni is, meg útvonalat FSben repülni is! 😊)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Há én már ott tartanék, hogy 1 torpi egy hajó...ej!!! Egyelõre ott tartok, hogy egy küldi, egy UBOAT! Szóval nyírnak rendesen! Persze most csak kóstolgatom a programot. Amúgy meg a mellúszást gyakorlom a NAVAL ACADEMY-n! 😊

... és csak hogy mindenre reagáljak. köszönöm a fogadást a multi MAJD mindenképpen érdekelne, de egyelõre én nagyobb veszélyt jelentenék rátok, mint egy romboló!

üdv: zsolti (aki amúgy FS2004-ben van otthon)

Csak érdekességképpen mondom, hogy a valóságban is pontosan igy volt. A torpedóknál eleinte nagyon nem müködtek a mágneses gyújtáskapcsolók, ezért a parancsnokság be is tiltotta annak használatát a hiba javításáig. Merthogy tényleg elõfordult, hogy mágneses gyújtásnál még a vetõcsõben felrobbant a torpi.

Ha jól értettem akkor szegény Schepke úgy halt meg, hogy elöször az arcába robbant az UZO, de ez még nem volt végzetes, csak amikor az UZO mögött megjelent a HMS Vanoc, és letarolta az egész tornyot.

Amúgy valóban érdekes dolog, hogy a megtorpedózott hajók, meggyulladnak, égnek, robbannak, látszik rajtuk a bennük okozott kár, a tengeralattjárókon meg semmi sérülés. ( bár a gépágyúk csövei kifacsarodnak asszem. )
Ha már itt tartunk, engem meg az zavar amikor a hurricanek olyan láng- és füst-csóvát húznak maguk után mint egy üstökös, és mégis megfordulnak, és újra rácsapnak a tengeralattjárómra. Na nekem ez volt nagyon illuzióromboló. Amúgy meg már nekem is eszembe jutott, hogy a játékban lévõ személyzeten kivül volt még néhány ember a fedélzeten, akiknek ráadásul helyre is szükségük van, pl.: szakács, kukta. Lehettek volna õk is, ill. élelmiszer mennyiség mutató is lehetett volna. És akkor még izgalmasabb lehetett volna körbejárna a hajón.

Tényleg errõl meg eszembe jutott egy kérdés. Volt már olyan hogy vkinek megsebesült egy tengerésze ? Ha igen, hogyan ? Ha nem, akkor hogyan nem ? <#vigyor2>( akik eddig nekem megsebesültek, azoknál ez mindig végzetesnek tünt. ) Ebbõl arra lennék kiváncsi, hogy van-e értelme annak, hogy legyen-e orvos a fedélzeten. ( A fogfájás és a malária nem jelentkezik a játékban mint probléma. <#vigyor2> )

huhh, nagyon belejöttem. <#vigyor1> Ki az aki úgy jáccik, hogy 1 torpi 1 hajó ?
Csak azért, hogy megbeszéljük, hogy esetleg egyes hajókat, hol érdemes eltalálni, hogy 1 találattól elsüllyedjenek?
Én pl. a c2,c3-at, a 2kt-ás hajókat, a t2-t, és a rombolókat tudom 1 torpival elintézni. A troop transport, a t3, a passenger line, az újabb cargok (pl. victory) nem mennek, nem ismerem a gyenge pontjukat. Ja a rombolók kivételével szinte mindig becsapódásosra állítom a torpikat, nem mágnesesre.
Én 200 méter alatt vettem észre hogy nem robbannak.
300-350 méternél már kilöhetõek.

Üdv a csapatban, szívesen látunk majd multiban is!

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Mondjuk ez érthetõ is, hiszen ha ilyesmi védelem nem lenne benne, akkor akár még a kilövés utáni méterekben is berobbanhatna, fõleg ha a MAGNETIC módban van, elvégre az UBOAT is egy vízi jármû...

Elolvasgattam azokat a torpedó vetõ leírásokat, hát nem piskóta, fõleg nem ha full manual célzással megy...még biztosan lesz kérdésem.

Igen, 300-400 méter alatt nem kapcsol be a torpedó élesítõje.

RE: 8821

Akkor bizonyára a 300 méterrel lesz a gondom, 100%, hogy ezen belül voltam. De hát az új UBOAT fahrer már csak ilyen, minél közelebb, nehogy elhibázza! 😊

RE: 8820

Köszönöm az útmutatót, pontosan erre volt szükségem!

Üdv I = impact /ráütödö gyújtásu torp/ ezzel a hajótestre kell lõni. M=mágneses gyújtásu torp ezzel a hajótest alá kell lõni kb.0.5 méterrel és akkor robban. de 300 méter alatt egyik se müködik .<#wow1>

Lockheed
Ezen az oldalon van több link is a torpedózáshoz... (#8772, #8775) Egyébként milyen szögbõl lõtted a torpikat a hajóra?

remélem nem köveztek meg, pár talán már szerepelt kérdés miatt, de a majd 9000 ezer postot nem tudnám rendes átfésülni...

Nos, az érdekelne, hogy én rontok-e vajon el valamit, vagy más oka van-e annak, hogy pl a Naval Academy részen a torpedós gyakorlás során egy az adta Úr Istennek sem akarnak azok a fránya torpedók robbani. Elérik a hajót és leállnak. Se robbanás se semmi. Próbáltam állítani a torpedót az I és az M élesítési módok között, de mintha nem lenne hatása.

Ha esetleg lenne egy ilyen leírás, ami részletes (akár angol is lehet), akkor azt átnyálaznám, és nem kellene akkor a régi motorosoknak gépelni miattam.

Elõre is köszönöm!

Én tegnap próbáltam, pl az UBI.COM-os multit, ment minden gond nélkül. Hogy ki milyen U-BOAT-al vadászik az a szerver készítéskor beállított dolgoktól függ, vagyis ha engedi a szerver készítõje akkor magad választhatsz gépet és legénységet is.

Amúgy kisuszonyos, új U-BOAT fahrer vagyok, most kezdtem!

blackie
Na sziasztok!

Lenne pár kérdésem multiról.1.mindenki mehet bármilyen tengeralattjáróval?
Nemcsak azzal amit singliben nyomatott fel?2.mindvégig 1 es sebességen kell menni,haza is?Hol tudok megtanulni célozni segitség nélkül?Angol,német oldal nemjó.

köszi

PanzerWolf
Ja,igen úgy hallt meg Schepke,hogy legázolta egy romboló(HMS Vanoc) miközbe a hidon állt.

PanzerWolf
<#wave>Kis félõs!<#vigyor2>
Amúgy igazat adok neked abban,hogy nem csinálták meg a hajó belsejét!!!Én is hiányoltam belõle nagyon!Amúgy engem zavar,hogy nem látszanak a sérülések!Pedig tök dizájn lenne ha látszana mikor visszavánszorogsz a kikötõbe,ott meg a nagy tömeg!<#nyes>
Zolko:nekem eredeti a game és nincs vele semmi baj.Van innen egy két ember akinek tört verziós de,nem panaszkodrtak rá eddig bug miatt.Én megvettem egybõl megjelenés napján(na jó rendeltem és másnap hozták)és nem bántam meg!!!Nekem egyik kedvenc gamém!Kis OFF:mellette még a Thief sorozat,Chronicles of the Riddick,a jó kis öreg Alone in the dark sorozat.<#nyes>Érdekes ebbõl,hogy 3 játék lopakodós bujkálós téma.<#vigyor>Nme hagyhattam ki bocs.

Nekem eredeti van, 1.4es patchel, és semmi ilyesféle hibajelenséget nem észeltem, mióta megvan a game (megjelenése óta). Persze anno az 1.0ban voltak kissebb- nagyobb bugok, de a windowsba akkor sem dobott ki. Most, 1.4-es patchel már egyáltalán nincsenek bugok.

Én nekem nem hiányzik. Más sem hiányzik, mint hogy az arcomba robbanjon a periszkóp amikor legázol egy járõrhajó.(asszem ez végzett anno Schepke-vel is)
Persze nyilván igazad van, úgy lenne reális.
Csak én vagyok ilyen hogy tengeralattjárós programot játszom, mikor irtózom a víz alatti felvételektõl. Pl:nem bírom nézni, ahogy az elsüllyesztett hajót elnyeli a sötét mélység. Mindig kinyomom az action-kamerát, mikor kritikusan megdõl az elsüllyesztett hajó. A saját tengómat is csak akkor nézem meg víz alól, amikor max 20 méteres mélységben van. Ja, és sose megyek 100m alá a géppel. Egyszer mentem tesztelésbõl le 200-ig, na azóta sem. Ennek ellenére megjelenése óta tolom a cuccot kissebb megszakításokkal.
Bár most néhány hétre abbahagytam, mert a múltkor enyhén hátborzongató esetem volt:
a hadjáratban '41 közepén konvojüldözés közben az esõs viharos tengeren sötét északa (látótávolság 0)szemtõl szembe találtam magam egy rombolóval. A felszínen voltam. Pofámba világított a reflektorral, aztán legázolta a IXB-met, amit én a toronyról néztem. Megpróbáltam jobbra kitérni, persze már rég késõ volt. Hatalmas csikorgás közepette oldalára dõlt a hajóm, egészen 90 fokig, az F7 képernyõn szépen bepirosodott minden fél pillanat alatt, aztán game over. Na akkor örültem csak igazán, hogy nincsenek aprólékosan kidolgozott sérülésanimációk.

Az viszont szerintem hatalmas hiba volt a készítõk részérõl, hogy nem lehet rendesen bejárni a hajót, szvsz az a minimum volna, hogy az egész hajót megszemlélhessem belülrõl.

Ez a játék tönkretesz idegileg <#falbav>, a tutorial masodik missiot nem tudom megcsináni az istennek se mert eddig kétszer a missio közben kihajított a windowsba most meg hogy feltettem az 1,4-et már nem dobott ki hanem a küldetés végén mikor kiírta hogy megcsináltam szépen restartált a gép. <#mf3><#violent><#boxer><#rinya>. Egy kérdés még: ha az eredetit megveszem nem lesznek ilyen problémák? valahol olvastam hogy a magyarítás csak tört verzión mûkszik, ez igaz?
PanzerWolf
Ez jó kérdés!Lehetne nyugottan,nem lenne szerintem se sok dolog megcsinálni hozzá.

Köszi PanzerWolf, lesz valaha egyáltalán 1,4 magyarítás? Hisz nem lehet nagy munka ha már 1.0-ra kész.
PanzerWolf
Épp azt terveztem,csak nem jutottam el odáig sajna.<#vigyor>

Azt megcsinálhatták volna a készitõk nyugottan,hogy láthatóan sérül az u-boot,meg a hajók is!Eléggé illuzió "romboló"<#vigyor5> volt az,hogy nincs tornyom aztán tök épen meg látom külsõ nézetbe.Sõt,én ki is tudtam állni a toronyba.Pedig állat lett volna össze-vissza törve meg minden!

Zolko:tudtommal még nincs magyarositás 1.4 alatt.

Nagyon kemény sztori. Figyu. A sok torpiról jutott eszembe. Miért nem mész be egy két kikötõbe elsüllyeszteni pár hajót ?
Valaki tudna adni 1.4b-re magyarítást, sajnos én nem találtam eddig, nagyon megköszönném.
Lockheed
Hehhh... Igazán nincsmit! <#smile>

PanzerWolf
Okés köszi!

Lockheed
Pfff... Jó kis sztori! Annyit szólnék hozzá, hogy a Radar Warning Receiver (RWR) az az eszköz, ami jelzi, ha radarbesugárzást észlel! (Enemy is Pinging SIR! <#smile>) Többnyire repülõgépszimekkel játszom, de mindent szeretek ami a SZIM!

PanzerWolf
Huh ez durva volt.Szóval 11000 valahány tonnával értem haza ismét az amerikai partoktól.Kb 14 vagy több torpedót hoztam haza.<#duma>Szóval szakad az esõ,nagy köd,semmit se látni.Egyszer csak totál mögülem megjelenik 1 romboló,Kb 300 m-re.Teljes sebességgel jön.ALARM,TELJES FORDULÁS BALRA!!!!!!!!!!!!Legázol mint állat,közbe dobál mélységibombákat!Tól maga elött még lejjebb nem sikerül süllyednem.Mikor átmeg felettem robban ripityára és,elsüllyed pillanatok alatt.Ezt kicsit hülyeségnek tartom a játékba,hogy õ elsüllyed,én meg megúszom.Szóval 94%-os hajótest.Destroyed:radio,sonar,flak gun mind a 4,fedélzeti ágyu,periszkóp mind a 2,radar warning receive(ez gondolom a radar elnyelõ),és az egész torony!!!Szóval hazafelé nem voltak örszemeim EGY db se! <#vigyor>Nappal víz alatt,este víz felszinen mentem.Megúsztam és,sikeresen hazaértem.Néha a víz alatt jelzett a hydrofonos,hogy merchant-ot észlel de,ennyi.Szóval érdekes egy patrol volt.Ez a "Doppergés" nekem nem jön be.<#falbav>Mindig megszivom.<#duma><#crazya>