11357
-
#9352 April Fool !
nagybetukkel.....magyarul aprilisi trefa.... -
zoltang #9351 First Look Silent Hunter 4
Sub Action in the year 2050!
http://www.subsim.com/news/2006_aprilfool.htm
Ez mi akar lenni? -
#9350 Nálam is németen van ... -
#9349 Nekem nem csinált semmit se az 1.4.Ugyanúgy ezekkel a billentyűkkel kanyarodom.Amúgy valaki azt mondta,az AOTD modba,hogy ALT+ ENTER a torpedólövés.Ennek tök örültem is mindaddig míg ki nem próbáltam.Nekem ugyanúgy Enter simán. -
#9348 Tanúlj meg németűl és akkor nincs gond
Mondjuk én élből az alap játékban is németre raktam mert az úgy élethűbb, meghát beszélem is a nyelvet:) (csak teljesen halkan jegyezte meg) -
#9347 Valaki nem tapasztalt olyat, hogy az 1.4b nodvd crack felrakása után 1-2 billentyűbeállítás átkerült máshová ?
Az élesen balra és jobbra gombnak a [ és ] gombokon kellene lenniük, ehelyett most az é-n meg az ó-n vannak .
Felraktam egy mod-ot is, de annak nem kellene érinteni a dolgot, csak a tengeralattjáró belsejére vonatkozó dolgokat tartalmaz, így a crack-re gyanakszom . -
#9346 585-en vannak regisztrálva a fórumukon ha a sztaki szótár nem csal, nem hiszem, hogy mind német . A hivatalos-, és a subsim fórumon is van saját topikja a modnak és a klánnak, ha ez mind nem volt elég ahhoz, hogy megcsináljanak egy angol verziót a honlaphoz, és gondolom maga a mod is tök német, ezért felhagytam vele, akkor nemtom mi kellene még nekik .
Egy php alapú portálhoz pedig egy angol nyelvű plugint telepíteni kb . 1 percbe telik, a regisztrációs formulán pedig mindenki kiválaszthatja a neki ideális nyelvet .
Ez tipikus német felfogás, hozzájuk kell alkalmazkodni, ők nem hajlandó máshoz, ez régebben Battlefield-es időkben is tapasztaltam, minden nemzetközi listán (clanbase pl .) szereplő klánnak jóformán kötelessége volt legalább egy angol nyelvet telepíteni a honlapjához és a fórumához, főképp az elérhetőséget miatt, hát a németek ezt nem tették meg, nekik még a játékstílusuk is kirívó volt, ami nem volt tiltva hivatalosan, de etikailag szemét dolog, ők szemrebbenés nélkül használták ki . De ez már más tészta .
Szóval bocs, de nekem nincs ingerenciám a németek által kiadott dolgokhoz .
Ha valaki használ az aotd mod-on kívül valami használható, értelmes, és ANGOL nyelven is elérhető mod-ot, amit érdemes kipróbálni, légyszi adjon egy linket . -
SzLacza #9345 A hangokat sztem könnyü kiszedni, a \data\sounds könyvtárban vannak. Most az AOTD-ban lévőket lementem máshová, aztán elkezdem összehasonlítani az eredetivel, és ami tetszik azt kicserélem. Ilyenkor jön jól a JSGME, mert az meg lementi az eredetit, és egy mozdulattal cserélhető a mod. Ezzel szoktam a modokat pakolni, mert ezzel könnyű visszacsinálni, ill. eddig könnyü volt, de most ezt az AOTD modot nem tudom uninstallálni, valszeg újra kéne telepítenem a gamét. Ehhez most egyenlőre se kedvem, se időm.
Tuvok: Köszi, akkor megnézem azt a config fájlt.
Amúgy nem védeni akarom a németeket, de sztem a németek elsősorban maguknak csinálták, és valszeg nem gondolták, hogy népszerű lesz a dolog, amúgy meg sztem nekik sincs energiájuk még plussz a fordításokra is. Igazándiból kritizálni könnyű (én is szidom őket, mert nincs uninstall), de megcsinálni, sokkal több energia. Ezt azért vegyük figyelembe. -
#9344 Jó lenne kivenni a hangokat de,nem értek hozzá!Igen ez sajna a nagy baja,hogy a torpedók elöbb megjelennek.Amúgy a füst is szebb lett,meg ha rongálódik a tengó akkor,füstöl...stb.Ezeket szerintem tök jók! -
#9343 De a németek nem így gondolják ... -
bgabor #9342 Tényleg elég gáz. Nem tudom miért nem jönnek már rá, hogy az angol a világnyelv, nem a német. -
#9341 Mondjuk elég cikinek tartom, hogy egy ilyen hangvételű mod-nak nincs angol honlapja, leírása ... :(
StormConditions bejegyzés az uboat.cfg-ben, ezt most hirtelen a javításlistából vettem, hogy hol kell keresni a fájlt csak otthon tudnám megmondani, asszem minden tengónak külön van ilyen configja . -
SzLacza #9340 Elhiszem, hogy szivesen kiprobálnád, sajnálom, hogy nem tudod. :(
Ja, még a skineket is lecserélte, volt ami tetszett, volt ami nem, de a játékbenetbe való belenyúlást nem szeretem, ez indokolatlanul könnyebbé teszi a játékot.
Amúgy hol lehet a szélerősséget átállítani, mert a 10m/s az szerintem korrekt beállítás, biztos nem csak teljes szélcsendben használták az ágyúkat.
Ilyen moddal még nem találkoztam, tucc segíteni ? -
#9339 Szivesen kipróbálnám, de a letöltésig se jutottam el :D
Az ágyúkat simán átírhatod, hogy milyen szélben használhasd, nem kell mod hozzá, de ez biztos nem új . -
SzLacza #9338 Nekem az AOTD moddal a köv. problémáim vannak:
1. A víz csúnya fekete és sürü lett. Lehet, hogy élethű, de csúnya.
2. A fejlett torpikat hamarabb kapod meg mint az eredeti gaméban. (sztem ez csalás).
3. Vannak új hajótípusok, 17KT-val. Ezzel szintén irreálisan nagy eredményeket lehet elérni.(sztem ez is csalás.)
4. Én pl. uninstallálni szeretném az AOTD modot, és nem tudom megtenni valszeg, csak ha ujratelepítem az egész gamét.
Bár volt 2 pozitiv dolog is: 10m/s hullámokig lehet használni a légvédelmi és a fedélzeti ágyúkat. És a hangok jók lettek, azokat asszem kiszedem belőle, és felrakom az eredeti gaméba.
Szóval gondoljátok meg mielött felrakjátok a modot.
-
#9337 német, hurrá -
#9336 Kb egyforma mindegyik. Minden esetre felraktam, de lehet, hogy nem jól tettem. Épp periszkóp mélységbe mentem le, hogy megtámadjak egy britt teher hajót fel akrtam tolni a periszkópot erre behallt az egész game. Ilyet még sosem csinállt pedig jó ideje meg van. Ráadásúl 65000 tonna hajóteher úszott el a semmibe mert kivágott és nem volt mentés.... -
#9335 Pluskat:na ezt nem tudom.Nézd meg a méretét nekik.Szerintem a legnagyobb a legjobb ha van ilyen.A többi csak csökkentett,röviditett fajta.Ez scak tipp. -
#9334 Bocsi ez a Living moddra vonatkozott:) -
#9333 Hadd kérdezzem meg, hogy a download szekcióban 3 fálj van. Mind a 3-at le kell szedni? -
#9332 Köszönöm! -
#9331 MIndenki más modaokkal játszik.valakinek csak az 1.4-es patch van fent.Nekem még ez mellett az AOTD.
http://aotd-clan.de/phpkit/ innen töltehted le.Bal oldalt a downloadnál.Vannak még patchek is ott pluszba de,ez tartalmaz ahogy tudom többet is.
A 3. kérdésedre nem tudok sajna válaszolni(segiteni).
gyere jelentkezz be ide,itt biztos tudnak segiteni:
www.silenthunter3.hu
A fórumba külön kell regisztrálnod.Oda belép és ott felül.Ami bal oldalt van regisztráció az a taglistához van,meg a dicsőségtáblához. -
#9330 Ja, három...
3.: Mely portokat kell engedélyezni a routeren, ha hostolni szeretnék?
Köszi! -
#9329 Sziasztok, két kérdésem lenne:
1.: Mi ez a mod, amivel játszotok?
2.: Hol lehet hozzájutni?
Előre is köszi!
a
-
#9328 Gihi, aranyos :) -
#9327 Bejön nekem is már.
Megvan a végleges domain nevünk!
www.silenthunter3.hu -
zoltang #9326 Nálam bejön. -
#9325 Nem jön be az oldal. -
zoltang #9324 Mi ez valami regény?
http://www.oficeandsteel.com/index01.htm (forrás: http://subsim.com/)
Letölthető az oldalról egy "kis" (115MB) animáció: Of Ice and Steel Video Trailer.
-
zoltang #9323 Egy évvel az "eredeti progi" megjelenése után, magyarosították ... -
#9322 A Pcdome oldalán az SH3 6990ft ha valakit érdekel.Ja,és magyar felirattal!!! -
#9321 Nekem is mod van fent.Ugyhogy sajna nem tudok segiteni.
Gyertek ide:
http://silenthunter3.abkant3000.hu/menu/oldal.htm -
#9320 Hát igen, változnak az idők -
SzLacza #9319 Szívesen segitenénk, de sztem itt mindenki moddal jáccik. -
#9318 Köszi, ezekszerint rakhatom újra -
#9317 Ma multi
20:20 kor inditom a servert
Name: HUNter
Jelszó: 12345
GYertek, legyünk minél többen
SH3 -
#9316 Lenne egy kérésem vkihez, akinek nincsenek fönn mod-ok, mindegy hogy tört vagy eredeti a játék, lényeg, hogy az interior fájlok érintetlenek legyenek .
Kellene pár fájl, mégpedig :
\data\Interior\NSS_Uboat2\NSS_Uboat2_CR.sim és NSS_Uboat2_CT.sim
\data\Interior\NSS_Uboat7\NSS_Uboat7_CR.sim, NSS_Uboat7_CT.sim és NSS_Uboat7_RR.sim
\data\Interior\NSS_Uboat9\NSS_Uboat9_CR.sim, NSS_Uboat9_CT.sim és NSS_Uboat9_RR.sim
\data\Interior\NSS_Uboat21\NSS_Uboat21_CR.sim, NSS_Uboat21_CT.sim és NSS_Uboat21_RR.sim
11 fájl, összesen 200 kbyte, zip-ben negyede, tehát mailben elküldeni nem ügy, fontos lenne . -
#9315 Van olyan mod mostanában, amit érdemes használni ? -
#9314 1.4-hez nincs még magyaritás? -