Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes lenne ICQ-t felraknod mert azzal tartjuk a kapcsolatot egymással.
Ha akarsz multizni javasolt! <#wave>

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Mi most a géped paraméterei?

Sajna az nincs nem használok ICQ t. Vagy videókártya, vagy RAM, tudtam, hogy elõbb-utóbb rá kell költeni a gépre:-)
Videokártya? CPU? Memoria?

ICQ-d van?

Sikerült játszani a többiekkel, csak sajna néha akad a gépem, vagy képregény:( De néha egészen jól fut, lehet RAM kellene neki..Honnan lehet mission-t letölteni srácok ( pl sub vs sub )?
PanzerWolf
Csak ott lehet.

Miért hol lehet még? <#nyes>

Helló mindenkinek! Az ubi.com-on szoktatok szervert csinálni?
Tökéletesen. Kösz.

xj700t
http://zinternet.uw.hu/1.pdf

Feltettem ide. (4,1 mb)Remélem így már mûxik. :)

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

PanzerWolf
Szia!Üdvözlünk itt a "falákba"!Ha van kedved jelentkezz be ide:
http://www.fw.hu/silenthunter3/
Készülõ oldal.Hamarossan (pár nap elvileg) frissül a dolog.<#nyes>

PanzerWolf
Nincs semmi ilyenm.Amúgy csak nem a total commanderre gondolsz?Ott volt régebben csak aztán nem mûködött semii se sajna egy idõ után,nem tudott csatlakozni.Írj le egy ilyen címet és akkor ,felrakom neked oda.Meg azt is hova mit kell beírni.Már nem emlékszem pontosan rá azért.

PLackó
a Ship Hunter´s Intererior Mod mit takar?

Valaki multi???<#banplz>

tibor16
szeva... bocs, hogy eddig nem jeklentkeztem, de géptelepítgetés, meg a munkám miatt nem volt rá idõm. Persze, hogy kell a mentés! Nincs vmi free ftp-éd ahova feltehetnéd? Kellenének a mentési könyvtárból a nem az aktuális mentés könyvtárban levõ beállítási fájlok is - már nem emléxem melyikek, de ami a profilt tartalmazza mert különben alighanem nemtom felhasználni. Igazságszerint nem akarom elõrõl kezdeni,n azért lenne rá szükség. Sz'al a lényeg, hogy IX C vol5t a csónak és valahol közvetlen utánna, miután megvettem, 1942 ?végén? voltam. Nagyon megköszönöm, ha sikerülne összehozni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

Lesz ma game?
Ugyanaz. Rákattintok az oldalon lévõ linkre és 404.

xj700t
Próbáld innen. Nem tudom milehet a baj, nekem simán mûxik. (Lehet a probléma oka, hogy elég nagyok a rajzok és lassan tölti ha a megnyitásra "kattintasz" ?)

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Köszönöm, kipróbálom.

Valami gond van a tervrajzok linkjével. Regisztrálni kellene hozzá?

Hát az sajna nincs, a játékon belül az UBI-n szoktam kísérletezni. De lehetne itt is egyeztetni nem?
Üdv mi ICQ-n szoktuk megbeszélni a multit. van icq-d?

Üdv mindenkinek! Csatlakozni szeretnék a "falkához":-) Mikor és hol szoktatok multizni?
xj700t
Gyakorlatilag több elõnye van mint hátránya, nekem max a víz kicsit szokatlan. (mármint a packnak :)

A XXI-es típusnál a kikötõben tönkremenõ radarra nincs valamilyen megoldás?

u.i.: http://www.aotd-clan.com/Files/Generalpläne.pdf Nem tudom néztétek-e, de akit érdekel, részletes u-boot tervrajzok a II/A-tól a XXIII-as típusig.

Szerintem elég egyszerü meg találni nem kell különössebb német nyelv tudás hozzá. ha felmész az oldalra ott van egy olyan menü hogy DOWNLOADS és ott már könnyen megtalálod benne a modot. van egy normál 350mb és egy light 140mb.én a normalt szedtem le.Ez keresd AOTD MODPACK V.2.0<#nezze><#smile>

PanzerWolf
Még nekem is sikerült megtalálnom pedig!<#nyes>Pedig én se tudok németül,csak alap szavakat.Alarm,snel,los...stb.<#nyes>
Remélem jót töltöttem le mert,volt ott 2 is.A 2.-at szedtem le mert,azt többen nézegették.Miért lett sötétebb a víz?<#shakehead>Pedig olyan szép volt úgy.MOndjuk még nem rakom fel mert,küldetés közbe vagyok.Ugyebár ilyenkor meg meghülyülnek a mentések.

Nem lehet elérni valamilyen angol nyelvû oldalról? Németül még a letöltést sem találom meg. Igazán lehetne világnyelvi változata is az oldalnak.

Eddig énis csak azt az apróbb hibát vettem észre hogy kissé sötétebb lett a viz mint azelõtt.de engem nem zavar<#smile>

én is feltettem és nagyon fullos ! Hibátlanul mûködik, és sokkal szebb a játék <#wink>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Szeva. még nem teszteltem az modot ez a MODPACK V2 tartalmaz több apro modot is pl.SKY MOD, RAUCH MOD , NAVIGATION MOD, WAKE MOD V2 meg még egy pár darab modot ,hogy a többi moddal mennyire kompatibilis azt nem tom ,de 1.4b patc-el 100% -ig kompatibilis.

xj700t
Feltettem én is. Nem rossz, csak kicsit sötét a víz :)

A többi móddal mennyire megy együtt ? pl.: Fejõstehén; SH_world stb.

Hi. nemhiszem hogy zavar valamit. ma multiztam és nem vettem észre semmi gondot. az oldalon részletes leirás van rola németül. németül tudok elõnyben egyébként az AOTD clan tagoknak kötelezö hsználni ezt a modot. ez is egy feltétel náluk, meg õk 100% realba szoktak nyomulni

PanzerWolf
Most töltöm le.Nem fog bezavarni a multinál?Mivel ez tudtommal nem hivatalos.

Szeva mindenki. Na én felraktam ezt a legujjabb módpack v2-õt és nagyon király számtalan modositások vannak benne pl.müszerek kinézete uj multi és single missiok stb... az eggyik háttér zene a DAS BOOT-é nagyon pöpec én mindenkinek csak ajánlani tudom. és egy csomo texturát is átdolgoztak benne és még számtalan más aproságok vannak benne. probáljátok ki innen lehet leszedni www.aotd-clan.com <#nezze><#banplz>

PanzerWolf
Hát nekem lenne de,átküldeni elég hosszú lenne.Megoldhatjuk valahogy.Msn esetleg?
Tessék ide is írogatni!Ha senki se ír akkor,nem fog beindulni.
http://www.fw.hu/silenthunter3/
Ide írtam ha valakit érdekel a multi mára.

tibor16
sz'sztok... kis helpet kérnék
miközben a winchester partícióival bíbelõdtem, a tápkábelja kontakthibát produkált. így szépen elveszett az SH3 összes mentése (bassz). Nagyon megköszönném annak a jótét léleknek, akinek IXC csónakja van, ha kb 42 vége körülrõl küldene nekem 1 mentést. (1.4-es+magyarítás fent volt - nemtom ez számít-e). Azt sem tom, hogy belehet-é tenni az én profilomba, de mindenesetre megprószálnám. - elõre is kössszi :)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

Sorry! FW lekapcsolva!

üdv: zsolti

Hoppsz. Látom is a szervert, de nincs pingje, szóval nem leher rá csatlakozni. Valószinüleg vmi tüzfal probléma van!
Hoppsz. Látom is a szervert, de nincs pingje, szóval nem leher rá csatlakozni. Valószinüleg vmi tüzfal probléma van!
Még annyit, hogy kezdek ráérezni a konvojok ízére. Eleinte lõállásba helyezkedtem a konvoj elõtt, jött a konvoj, kilõttem 1 esetleg 2 hajót, és leléptem, majd megint eléjük mentem. Viszont elkezdtem kipróbálni a TDC-t, és kezdek rájönni, hogy az tök jó dolog.
A hétvégén 2 konvojt csontoztam ki 1 örjárat alatt. Rossz idõ volt, ezért csak a nagyobb hajókat lõttem ki. ( a 2KT-kat nem bántottam. Kár lett volna pocsékolni a torpit.) Mondjuk szerencsém is volt, mert az elsõ konvojt csak egy romboló és egy korvett védte, így 2 rácsapással az összes nagyobb hajót elsüllyesztettem. A második rácsapásnál 4db-ot, 4 torpival! Az út végére kisütött a napocska, elállt a szél, és így sikerült feltornásznom 162KT-ra a végeredményt!

Ha vkit érdekel megosztom a tapasznyalataimat, hogy hol érdemes eltalálni néhány hajót 1 torpival. Nem mindet tudom, de jópárat sikerült megtapasztalnom. Szvsz nem mindig pontos a kis kézikönyvecske, hogy hol az üzemanyagtartály!
Bocsika!

Kicsit késtem, de a server már fut.

Uhh, úgy látom régen jártam erre.
Csak pár kérdésre válaszolnék. Fütés, levegõ, ilyesmik.
A fûtés elöször is nagyon nem volt gond, mert a dizelmotorok olyan melegek voltak, hogy a hûtéssel voltak problémák, nem a fûtéssel. Mivel zárt térben vagyunk, is a dízelek majdnem középen voltak, az egész hajóban nagy volt a forróság.
A levegõ tisztítás az mindig probléma maradt, meg kellett azzal elégedni, hogy van. Sokaknak pl. problémát jelentett, hogy az akkumlátorok miatt "szénsavas" volt a levegõ, és ez irritálta a torkukat. Amúgy kb. 24 óráig bírta egy u-boat a víz alatt. 43-tól asszem, már tilos is volt nappal felemelkedni.

Csak néhány érdekesség, ami a játékból kimaradt:
A tengeralattjárók rádiója kb. 43-tól már 10-20m-es vízmélységben is müködtek, hogy ne kelljen a felszínre emelkedni, ui, a repülõgépek képesek voltak kiszúrni a tengeralattjárót, tiszta idõben kb. 20-30m-es merülésen is!

Más. Én is összeakadtam a tengeren egy kilõhetetlen c2-vel. Mármint 3x futottam neki, hogy megtorpedózom, mindháromszor el is süllyedt, 1x azonnal felrobbant, mégis a hajó már hiába volt a víz alatt, nem irta ki, hogy "enemy unit destroyed", és nem is került be a hajónaplóba!<#mf3>

Amúgy bejött a konvoj ellen amit mondtál Zoli! Köszi. Elkezdtem a TDC-t használni, és még úgyis bejött az 1 torpedó, 1 hajó taktika. Nem mindig ott kell eltaláni a hajókat, ahol jelzi az üzemanyagtartályt, nem tudom miért.
Helló Mindenki!

Ma este páran multiznánk, a server 17:45-kor indul, csatlakozni legfeljebb 18:00ig lehet, vagy amig össze nem jön a 4-5 legfeljebb 6 ember. Server neve: LAKE BALATON OP. server jelszó: hunboat

Az, hogy mekkora távolságra tudsz elmenni a hajóval, azaz hogy meddig lesz elég az üzemanyag, a fogyasztástól függ. Legkissebb sebességfokozaton haladva akár 13000 kilómétert is meg tudsz tenni teli tankal, legnagyobb sebességfokozaton kb 3000 km-t. Szóval a megoldás: A legkissebb, vagy majdnem a legkissebb sebességfokozatban utazz, és akkor nem fog kifogyni. Mondhatnád persze erre azt, hogy a járõrutak így is elviseletetlenül hosszúak, de ha még csigatempóban haladnál, a szakállad is kinõne. Sajnos ez a játék nagy hátránya, még maximum idõgyorsításban is hihetetlenül vontatott néha. Késõbb ez még rosszabbodhat is, ha olyan flottához kerülsz. Például a Lorienti flotta nem véletlenül használ IX-es típusú hajókat, ugyanis ha lorientben állomásozol, megeshet hogy amerika partjai mellé, vagy fokváros környékére küldenek õrjáratozni. Ami szép kis idõ lenne még maximum idõgyorsítás és sebesség mellett is. De, mint mondtam, maximum sebességen nem szabad utazni, mert kifogyhatsz. Azt csak akkor szabad, ha üldözöl valakit. Azt meg úgy lehet csinálni, hogy felszínre emelkedsz, és max sebeségen megpróbász elévágni, majd a közelében lemerülsz, és bevárod, kilövöd.
Én úgy szokam csinálni, hogy amikor jön a kontakt vagy szonárjelentés, a térképen bejelölöm az útirányát egy egyenessel. Ezenkívül megfigyeltem, hogy ha mondjuk a célpont sebessége Slow kategóriába tartozik, az konkrétan hány csomót szokott jelenteni(általában 6 csomó). Ebbõl átszámolható, hány km/h-val halad a cél. Így ha mondjuk 11 km/h-val halad, akkor röktön tudod, hogy óránként 11 km-t tesz meg,tehát az észlelés idõpontjától számított egy óra múlva hol fog tartózkodni. (Hiszen az észlelés idõpontjában bejelöltem a haladási irányát egy egyenessel a térképen)
Persze korábban meg kell figyelned,hogy felszínen max sebességgel hajózva mennyi csomóval szokott haladni a tengeralattjáród (pl:18), ezt átszámolod km/h-ra és rögtön tudod, hány km-t tesz meg óránként a hajód a felszínen teljes sebességgel.
Így aztán kiszámolhatod, kiméricskélve a térképen a távolságokat, hogy hol lesz a célpont egy, illetve két óra múlva, és ha te elé akarsz kerülni, akkor hol leszel te egy,illetve két óra múlva. Illetve hogy a megadott idõn belül tudod e metszeni az õ pályáját, azaz fogtok e találkozni. Ha már úgy érzed, jó helyen vagy, és sikeresen elékerültél, lemerülve a hidrofónnal ellenõrizheted, tényleg jön e. (a hidrofón csak a víz alatt mûködik)
Lehet hogy elsõre kicsit bonyolultnak hangzik, de kicsi gyakorlás után már nem lesz az, pofonegyszerû lesz. Azért fontos ez, mert ha csak úgy vaktába kezdesz el üldözni egy hajót, kicsi a valósznûsége hogy megtalálod a végtelen óceánon.

Placebó
1. Automatikus a TDC, ezért neked a periszkópban a helye irányszöget mitatják a piros, sárga, zöld nyilacskák, ha piros akkor rossz a szög, ha sárga akkor már majjdnem jó, ha zöld akkor meg Torpedo RAUS. Tehát a térkép színei és a periszkópban látott színes 3szögek közt nincs ilyen szempontból összefüggés...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

dr Kotász
Kérdezd meg a fõgépészt, hogy elég-e az üzemanyag.
Tegnap elindultam az elsõ, észvesztõen hosszú, missziómra a fagyos északi tengeren. Az út során megfogalmazódott bennem pár kérdés.

1, Az OK hogy a térképen zöld vagy piros hajókról meg tudom állapítani, hogy barát vagy ellenség. De a periszkópban teljesen össze vissza vannak a színek. Hol sárga, hol zöld, hol piros... Zászlókban, meg az akkori szövetséges és ellenséges állapotokban nem vagyok biztos. Szóval mit érdemes, mit szabad, és mit NEM szabad kilõni?

2, Az utam egy majd 1000 kilóméterre lévõ szektorba vezetett, oda vissza ez ugye 2000 meg ott egy 24 órás járõrözés...szóval ki fogja bírni az üzemanyag? Mi van ha nem!? Eveznünk kell???

Remélem tudtok segíteni.

Valaki multi????<#banplz>

PanzerWolf
At a csomó torpedó kb 6db ugyan oda!A másik hajóba meg 2 vagy 3 és semmi ott se!Be is rágtam ugyhogy ki is léptem!<#mf3>