Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
ezt írja ki:
A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.

DJ Skyline
érdekes ezt nem tudom miért nem lehet onnan linkelni

Így be lehet képeket "másolni", kihagytam a pontot a hu elõtt.:

kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi ez a SZIVATÁS az sg-tõl?
Nekem azt sem engedi!
Próba:

http://kepfeltoltes hu/060130/Bismarck_The_Sinking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
DJ Skyline
képfeltöltésrõl így lehet linkelni:
felteszed a képet,és lesz ott egy kis kép,tõle jobbra van egy rész,hogy fórumokhoz! onnan másolj ki mindent kivéve a "A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" szöveget! Tehát kimásolod azt ami ott van,és bemásolod

PanzerWolf
Ezt nem hiszem le!!!!!!!!!!!!!!A jó ku...életbe!!!!Még a címeket se engedi bemásolni simán!!!!!!
Akkor most hogyan????

PanzerWolf
Próbálgatom még hátha megy.Ha nem akkor maard az elöbbi mód.Bocs ha sok baromságot belinkelek közbe!

PanzerWolf

PanzerWolf
Bassza meg!Nem enged aképfeltöltés.hu-ról linkelni!Bekap...
Berakom akkor a címeket aztán másolgassatok.Máshogyan nem tudom megcsinálni.Nem tudoma akkor,ti mirõl csináljátok?

PanzerWolf
Na,megpróbálom.Új tapasztalat:
szebb a robbanása a mélységibombának
kilöttem egy t3-as tankert és ha közelre viszem a nézelõdõ pociót(f12 isten szeme)akkor,hallani az emberek olrdibálását vagyi mit
a tengeralattjárón köhögött az elöbb valaki

nem tudnátok feltölteni vagy honan lehet letölteni a nero programot mert nekem nem találja a gép,keresö

DJ Skyline
ha beszeretnéd szúrni,akkor megnyomod a gombot,majd beilleszted oda a http://www.kepcime.jpg linket...
ha url ként szeretnéd megadni akkor megnyomod az gombot,majd a kép linkjét beilleszted,majd enter,és egy nevet adsz neki,pl hogy kép1

Nem engedi beírni/ belinkeni az sg a www.kepfeltoltes.hu linket. 😞
PanzerWolf
Hogy kell linkelni ide képet?

Képek az AOTD MOD-ból? <#wave><#vigyor3>
PanzerWolf
Köszi a linket.Amúgy épp nézegettem a zegyik nap csak,nem tudtam melyik a jó.

kitt2000:nem tudom felrakni neked a filmzenét.Nem enged be az ftp-re.Ugyan ez volt a baj régebben is,használtam egyszer-kétszer,és utánna nem engedett be.Most is ez a helyzet.Nem értem?

DJ Skyline
kár,hogy nem lehet letölteni az AOTD oldaláról a videókat :\
ezekre gondolok

xj700t
Nálam az Alt+Enterrel lövi ki a torpedót, azért gondoltam. 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Tuvok
<#guluszem1>

Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01

Javítás:
- Bug im Singleplayermodus: Typ XXI konnte nicht ausgewählt werden bei Singleplayermissionen !
XXI-es kiválasztás bugot egyszem. játékban.

- Bug mit Fast Transport: Bei Treffer stürzt SH3 ab !
Fast Transport wurde ersetzt durch den normalen Truppentransporter und wird in einem späteren Update wieder hinzugefügt.
A gyors szállítóhajó hiba: találatnál kifagy! A gyors szállítót egy normál csapatszállítóval pótolták. Egy késõbbi jav.-ban újra javítják.

Új dolgok:
- Flugzeugträger USS Wasp wurde hinzugefügt ( Combatplanes )
Új rep.hordozó a USS Wasp.

- *SH3-Akademie-Mod* : Dieser Mod ersetzt die fehlerhaften Grafiken im Menü der Marine-Akademie bei Silent-Hunter 3. ( Sven D. (Gekko) für www.Uboatnet.de )
SH3-Akademie-Mod: ez a mod pótolja a garf. hibákat a Tengerészeti-Akadémia menüben.

- Typ XXI Skin ( Fubar )
Talán ez?

Update für das AOTD ModpackV2 auf V2.01
Update für unser Modpack
link
Az Strg tudtommal kontroll bill.-t jelent.

Mi az a AOTD stíus?
PanzerWolf
Kérek 1 linket ahonnan le lehet szedni az új javitás javitását!Pontosan mit is javít?Mire jó?

xj700t
Már megvan.

Küldetés módban nem lehetett a XXI-est választani és kifagyott a game ha a "gyors- teherhajót találat éri" (azt írják egy késõbbi javításban kerül vissza 😊<#falbav>LOL

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Melyik modhoz ?

xj700t
"-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?

Alt+enter

21 multi küldetés "AOTD" stílusban.

Induláskor és érkezéskor szóéó zene lecserélve.

A többi jól lett fordítva.

Jó lenne pár kép az "képi" újjításokról, ha nem gond. Köszi.

Most olvasom a részleteket:

"-Torpedoabschuß: Taste geändert von "Enter" auf "Strg+ENTER"" - A torpedólövés ctrl+enterre változott?

"-21 neue Multiplayermissionen im Stiel der AOTD-Onlinekampagne. Deutsch/Englisch (AOTD_Hoschi)" - 21 új multi-küldetés?

"-Einlauf-, Auslaufmusik geändert. Erzherzog-Albrecht-Marsch und Muß ich denn..... (AOTD_Hoschi)" - Hangulatos, eredeti zene a ki-, és behajózáskor?

"-neue Besatzungen für den Single- und Multiplayermodus: Soldat, Veteran und Elite (AOTD Hoschi)" - Új legénységtípus?

"-Alarmtauchtiefen der U-Boote auf 90m geändert, Schnorcheltiefe Typ VII, IX auf 11 m geändert (AOTD_Hoschi)" - A vészmerülést 90 m-re, a Schnorkel -mélységet 11 m-re változtatták.

"-Deckkanone und Flak sind jetzt benutzbar bis Windstärke 9 m/s beim Typ II und VII und 10 m/s beim Typ IX (AOTD_Hoschi)" - A fedélzeti ágyú 9-10 m/s szélben is használható.

"-Ordenssystem überarbeitet (Grauer Wolf)" - A kitüntetések rendjét is átdolgozták.

...
Üdv. Van egy ilyen mod is DAS BOOT SOUND mod ez a mod lecserél egy pár dumát a filmbeli beszédre.Bár nem tom hogy müködik-e az uj moddal. egyszer már használtam nem olyan rossz.

Akit érdekel innen letölthet www.wmm.fw.hu 1-2-ik világháborus katonai zenéket indulokat van német orosz usa angol olasz stb...

És egyáltalán nem zavarja a multit.Én már multiztam vele és semmi gond nem volt

Szeva mindenki. Az uj modhoz kiadtak egy javitást ezt is rakjátok fel.<#nevetes1><#awink>

DJ Skyline
engem is érdekelne egy pár kép errõl a módról!!
kösz

érdekell valakitt a das boot filmböl készitsek pár képet

segitsettek elenöriztem a elpros.si cdc heckel és a következö hibát fedezte fel akövetkezö error win32 e:/data1.cab adathiba (crc)(code:23)ekkor mi a tehendö meg lehet oldani ha igen hogyan

PanzerWolf
Lelöttem egy repüllõt és azt mondta valaki ,hogy Jeahhh.<#vigyor2>Megindult közben a filmzene is,az Angriff-es.Állat!Itt már nincs olyan,hogy lesekedem a víz alatt periszkóppal.<#vigyor5>
Amúgy én akkor raktam fel mikor,kivittem egy küldetést éppen.Eddig nem zavart be,és valaki azt mondta,hogy a multiba se zavar be.
Szóval az 1-2 negatívum mellett (semmi se tökéletes ugyebár), eddig nagyon bejött!
Ha nagyon akarod akkor fotózok ki belõle majd és felrakom de,akkor szólj.Szerintem érdemes felrakni.Mondjuk nekem van mindig biztonsági másolatom az állásomról a másik meghajtón.

kitt2000:Nero expressnél a legvégén,az írás elött tudod állítani a sebességet.Mondjuk nekem csak cd írom van de,gondolom a dvd is hasonló lehet.
Ja,ha esetleg valakit érdekel nekem megvan (persze eredetibe<#nyes>)a Das Boot filmzene.Ha kall valakinek akkor,felrakhatom mp3-ba a total commanderes tft-re vagy hova.<#vigyor5>

Képeket fel tudnál tenni belõle? Nem "rontja el" az alapjátékot, úgyértem az egyszemélyes sztorit? Stabil a játék úgy is?
holtalálom meg a neroval lassitó dvd sebbeséget hogyan kell csinálni hol tölthetem le vagy fel raknad?

PanzerWolf
Ja kimaradt:
a határozó kézikönyv állat lett
a periszkóp hangja az õõõõ,megoszló de,azt hiszem jobb

a másik lényeg még:a BANÁNOK, meg a KOLBÁSZOK, és a SONKA tök jó széletes lett!!!<#nyes><#vigyor2><#hamm><#vigyor><#vigyor1><#alien><#bee1><#crazya>

PanzerWolf
Na,én is felraktam ezt az Aces of the Deep javitást.Elsõ kipróbálásra írom a véleményt:
pozitívumok
mûszerek nagyon jól néznek ki
jóbb a hangja a motornak
állat az új periszkóp nézet(mondjuk ott a torpedóvetõ csövek lámpái jobban tetszettek régebben)
a megfigyelõtisztnek feltünöbb a ruhája
a dass boot zene a játék elkezdésénél poén
vészmerülésnél a das boot beszéd tök jó
negatívumok
vészmerülésnél nem úgy vettem észre,hogy megálna a tengeralattjáró 70m-nél.mondjuk ez lehet pozitívum is,csak figyelni kell a m-re
az ALARM hangot azt nagyon lecserélhették volna. pl:das boot-osra<#nyes>
hát a tenger alatt nagyon sötét van egybõl(bár lehet ez a realisztikus,ezt nem tudm)
a negeralattjáró eléggé csicsás lett szerintem.nekem jobban tetszett a régi rozsdásabb változat
és a lényeg:nemhogy még jobban recsegne,ropogna a víz alatt a hajó,inkjább pont az ellentéte!<#szomoru2>alig hallani valamit

egybevetve az egészet:
nagyon állat,csak az ALARM,meg a víz alatti recsegés lenne jobb!!!pl a II. részben ott el volt találva mindketõ de,nagyon ám!<#nyes>

Na,még próbálgatom azért de,azért biztos fenthagyom.<#vigyor2>

Én a saját példányomról csináltam egy alcoholos dvd-képet. (Persze a ku*** Star Force miatt csak a Reloaded 1.4-es törésével megy, ha nem akarom a gyári lemezt koptatni.) Saját biztonsági mentésemrõl telepítem a játékot (a saját kóddal). Nálam a lemez a nagy elõvigyázatosság ellenére karcolódott kicsit, sõtt a lemez középsõ "gyûrûje" berepedt. Éljen a gyári minõség!

Szerintem próbálj meg a lemezrõl valahogy - amíg lehet - biztonsági másolatot készíteni (a karcok miatt esetleg pl.: a Neroval lassítsd a dvd sebességét).

Van ez a progi, ami megmondja mennyire károsodott a lemez.
http://www.elpros.si/CDCheck/
Sziasztok kitt2000 vagyok.Van egy progrémam a játékkal .Már fel volt telepitve a játék hely miatt leszettem újra bróbáltam telepiteni elindult de az egyik fájlt nem telepiti tóvább hannem elkezd katógni ami hiba üzenet jelenik meg ezért nem tölti tovább ajátékot . mi lehet a hiba . elég karcos ez lehet a hiba .mit tudtok javasolni e térren. Köszönöm a válaszotokat kitt2000.

tibor16
Köszi, leszedtem. Ha kell használd a tárhelyet, hisz neked csináltam 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PanzerWolf
Kiés érdekes bug a játékba.Elküldenek Afrika déli partjához járörözni.Na már most térõbe vagyok hazafelé(több mint 40000brt!<#nyes>44 januárjába)és féluton kifog fogyni az üzemanyag!Fejõsteheneket akarok!Amúgy végig a leglassabban mentem!Néha gyorsitottam csak max sebességre de,csak üldözés esetén.Szóval ha ezeket leszámítom akkor se lett volna elég az üzemanyag tuti.Szóval ameddig megy addig megy,aztán esc gomb.Nem tudok mit csinálni,majd úgy tekintem mintha jött volna fejõstehén.
Elsõ küldim ami nem az amerikai partoknál zajlik.Meg is látszik a tonnán!Kicsit le vagyok amortizálódva mondjuk.<#vigyor5>

Mielõtt elindulna a game bejön egy rendszer diagnosztikai progi és leellenörzi,hogy meg van-e minimum konfig.És kiirja ha valamelyik hardver elem nem jo neki.

Szeva.Pedig igy müködni kellene neki.Milyen a videokarit használsz?

Sziasztok,én felcrackelem az exe-t,a 2 dllt,elindítóm és utána fekete képernyõ,mit tegyek?

PanzerWolf
Elvileg felraktam oda.<#vigyor2>

tibor16
Szia, -privi ment, csináltam neked 1 ingyenes tárhelyet, ahova felteheted. Szólj lécci ha megvan és amíg le nem szedtem ne változtass jelszót. Elõre is köszi... 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...