11357
-
sulyid #11197 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy karrierben lehet-e szerezni type 7/C/42-est. -
#11196 Ha kell valakinek
Type VIIC Revell 1:72 méretarányú összerakatlan, érintetlen dobozos makett mélyen a bolti ár alatt,
PÜ -
#11195 Köszi, - szerintem nem bírná a gépem, - sajnos, nem egy mai darab... Az angolt ugyan pc szinten vágom, de volt már játék, amellyel nehezen boldogultam a nyelv miatt. Még meggondolom, lehet, hogy csak simán a 3-as rakom fel - de, nagyon köszönöm. -
#11194 Ha kizárólag a grafika a fontos, akkor a te játékod az SH5-öt.
Az SH3 + GWX mod egészen másról szól, mint puszta graf tuning.
A készítők kihozták a grafmotorból a max-ot. Több év csapatmunkája.
Ennek ellenére a lényeg a 95% körüli történelmi és technikai eszközbeli valósághűség. Van egy 2-300 oldalas GWX kézikönyv. :) Abban benne van minden, hogy mi változott. Angolul.
Persze, van gépigény növekedés, de ha a mai játékok elindulnak nálad legalább közepes beállításon, gond nem lehet.
A cselekmény nem változik, abban az értelemben, hogy a feladatod német U-boot pk.-ként levadászni minél több szövetséges vízi-, és légi járművet.
Kapsz viszont tonnányi új single mission-t történelmileg hiteles tengó- és hajócsaták alapján és career mode-ban is erőteljesen megváltozik az atmoszféra a valósághűség irányába.
GWX mod magyarítás nincs.
Ha játszol az SH3-mal, mert érdekel a téma, nem pusztán játék szintjén, el fogsz akarni menni Laboe-ba...
-
#11193 Köszönöm :)
- valamiért hasonlóan gondoltam, de azért jó volt róla meggyőződni. Körül néztem a GWX MOD oldalán - ha jól értem, grafikai tuningot ad az SH3-as játékhoz, de a cselekmény nem változik? - jól gondolom?
Kérdésem - a gépigény, ha felteszem, az hogy alakul? - a magyarítás használható marad, vagy akkor az felejtős - szeretek magyarul játszani...
Előre is köszi -
#11192 SH4: grafikai tuning. Szép. Hangulat: amerikai happy-boyos. Ha szereted a tengós témát 1.800,- Ft-ot meg kell érjen a galaxisban.
SH5: szebb, mint a 4-es, de nem sokkal. Cserébe a 4-hez képest erőteljes a gépigény növekedés + van finom DRM értsd: csak online tudsz vele játszani.
Silent Hunter 3 + GWX MOD = über alles. Profi csapat csinálta, nagyon sok mindenre figyeltek. Övé az aranyérmes összesített játékélmény. -
#11191 sziasztok, szia Tuvok :)
melyik a legjobb Silent Hunter?
Régebben sokat játszottam a 3-assal. Érdemes pl a 4-esre átnyergelni? - mert az ottani hajóknak mintha nem lenne valami jó hírük?
Tanács? -
Kozolov #11190 http://virtualnavybase.hu/images/szemelyi/vnb_poster_kesz_5.jpg -
#11189 pofám leszakad ..
volt egy mentésem, ahol egy konvoj közepén vagyok, és 3 Large Tanker a célpontom . nagyjából 72-szer töltöttem be a mentést, a cél az volt, hogy a 3-ból (2 elöl, 1 hátul) legalább 2 tankert elsüllyesszek, namost ez eddig nem sikerült :D pedig minden létező technikát bevetettem, de legjobb esetben is egy süllyedt el . volt, hogy 4 torpedó ütötte lyukkal is vígan úszott tovább .. éljen a GWX ..
73. alkalommal mind a három tropára robbant és hullámsírba került :D -
Kozolov #11188 Hi mindenkinek!
A Virtual Navy Base a jövö hétre nyílt napokat szervez melynek keretében meg lehet ismerkedni a Bázissal és természetesen lesz merülés is!
Az időpontot majd ide kiírom! A TS3 biztosított!
Várunk minden kedves érdeklődőt! -
#11187 Kösz! Már nyomom 3 napja de eddig semmi gond! Nagyon állat a mod,csak ne lenne ilyen hosszú a betöltési idő.... -
Captain Brain #11186 Nyugi ! Ha más mod -ot nem teszel fel, semmi gond, mert az alaprogrammal és az 1.4b patch -val nem ütközik.
Viszont semmi értelme a programot agyon moddolni. Nálam ez az egyetlen mod. -
#11185 Segítség! A GWX mod tényleg be tehet a gépnek? Most lesz meg a GWX3. Érdemes feltenni? -
#11184 Egy pár kép róla.
v5 -
#11183 Helló! Próbálta már valaki a silent hunter 3 V5-öt? -
#11182 #11177-től
Igen, igen, nem, igen. -
#11181 Helló! Azt szeretném megtudni hogy a karrier mód 1944 után véget ér? -
Captain Brain #11180 Ja a 9 előtt el betű van, nem egyes. -
Captain Brain #11179 Hali !
Mindenki eltűnt ? :-(
Szívesen vennék fel kollégákat a Skype és Messenger listámra.
MSN Messengr: [email protected]
A Skype azonosítóm akit édekel fentire írjon e-mail, arra válaszolva megírom. Szeretnék csevegni hozzáértőkkel. -
Captain Brain #11178 silent_hunter_3_dvd_1.4b_us.exe
Telepítettétek ? -
Captain Brain #11177 "...Letölthető Type VII komplett belső hajótest
Teljes egészében GWX mod kompatibilis. A torpedo szobák kivételével aktív barangolási lehetőség, aktív műszerek. ...
Kompatibilis vele az SH3 -ra kiadott hivatalos (Ubisoft) 1.4 -es javító patch ? -
#11176 Oké!
regisztrálok az oldalra aztán körbenézek :) -
Kozolov #11175 Tovább képzést vállalunk mi is! Ha gondolod nézz be! De ha jól tudom reggelve vagy nálunk és ott is irkálunk a fórumon egy - két érdekes dolgot! Pl.: közös bevetések, tovább képzések, különféle rangok még szabadok! Szal közbe közbe nézz be oda is! -
Kozolov #11174 most alakítottunk egy új oldalt és jelenleg ott folynak az előkészületek a multi + TS-re! A jövő héten lesz nyílt nap és aki akar az jöhet! Amúgy toborzást végzünk Kapitányoknak!
www.virtualnavybase.atw.hu
Itt megtaláltok minket! -
#11173 Na jó ez qrva hülye kérdés volt rájöttem xD sorry mindenkinek!
am van aki multizik nagyobb csapatba esetleg Ts használatával ?:) -
#11172 Üdv!
egy hülye kérdésem lenne ne lőjetek le jó?xD
az Az SH háromba a távolság mibe van megadva? kmer vagy tengeri mérföld?
am magyarosítva van a játékom :) -
Captain Brain #11171 Helló !
Lakik Vácon vagy közelében SH3 kapitány ? Szeretnék személyesen találkozni vele a magam továbképzése tárgyában. -
Kozolov #11170 www.virtualnavybase.atw.hu
( VirtualNavyBase )
Várunk minden kedves érdeklődőt! -
#11169 ez kb olyan, mintha Gregor Bernadettet és Lendvai Ildikót hasonlítgatnád egymáshoz -
Captain Brain #11168 Összességében az SH III. éedekesebb, sokkal izgalmasabb, de jóval bonyolultabban kezelhető, nagyobb koncentrálóképességet igénylő, mint a VSTEP Ship Simulator 2008. (Persze nem is arról szól, de hajózási.) -
Captain Brain #11167 Ez már sok a jóból ! :-)
-
#11166 Mindenre . -
Captain Brain #11165 Sziasztok !
A GWX mod mire jó ? -
bekecs #11164 sziasztok
Miért van az, hogy egymást kezdik el lőni a hajók a felszinen, miközben én a víz alatt probálom becserkészni őket? -
#11163 -
Kozolov #11162 Megnyitotta kapuit az első Haditengerészeti Bázis és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A Silent Hunter III-IV-V részeit találjátok meg nálunk + alakulóban van egy saját server amin lehet majd hajózni! Ehhez a serverhez lesz TS3.
Gyertek minél többen és kellemes időtöltést kívánunk!
VNB_Magyar Silent Hunter Team -
NecroPhil #11161 Itt letudod tölteni :-)
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1106 -
ladista #11160 Steam
10 euro -
#11159 Üdvözlet!
Itthon max. használtban tudod megszerezni. Bécsben viszont akármelyik Media Marktban kapható.
Jó vadászatot. -
mikulas16 #11158 a 16 az urh kodom nem a koromat jelöli!