11357
-
anna1960 #11237 Hali! Érdeklödöm a SH3 v1.0 verzíohoz hol talállok magyarítást. Segitséget köszönöm. -
anna1960 #11236 Hali!Érdeklödöm nekem a SH3 0.1 verzió van meg.Honnan tudnám letölteni hozzá a magyarítást? Segítséget köszönöm. -
#11235 Hát akkor crack . -
Zebulon1 #11234 Lehet,bár nem tudom hol kell beírni,lényeg hogy másolt CD,nem eredeti! -
#11233 Hát kér elvileg egy cd key-t . -
Zebulon1 #11232 Sziasztok!
Az SH3-hoz letöltöttem egy 1.4-es patch-ot.Feltelepítettem,újraindítottam a gépet,megnyitom:Protection System:Application installed sucessfully.Reboot the computer to complete the installation.Continue?Mondom yes,újraindul,megint megpróbálom elindítani,ugyanez jön elő.Mi lehet a gond? -
#11231 ne off ;)
pü-ben válaszoltam -
#11230 Ráadásul nem értem hogy lehet az torpedó kilövési szögét meghatározni.Persze a térképen mutatja a kilövés irányát,de a valóságban nem így hanem csak az optika alapján számították ki valahogy ezt a szöget.Ráadásul ez az érték szinte minden pillanatban változik.A SH 3-ban meg van rá a módszer de vajon itt is lehetséges? -
#11229 A Subsim fórumán is többen arra panaszkodtak hogy nincs játékmentés,lehet hogy a korai verziónál így volt?Neked a német nyelvű van meg vagy az angol?A német esetleg érdekelne.
Valamiért a torpedók beállítását sem engedi,a "számítógépbe" nem lehet bevinni az adatokat-mint céltávolság,sebesség stb.Hiába klikkelek rá,a kilövési szöget is csak a periszkópállásban a tárcsával tudom durván állítani.Nem értem miért van ez így. -
#11228 akkor az tört verzió :)
a gyári lemezesben van mentés
grafikailag picit gyengébb mint az SH3, de hangulatában 10 pont
én kijátszottam
ha kell, szólj, pü-ben leboltoljuk ;)
-
#11227 A Schalen des Zorns-t(Shells of Fury)ismeri valaki,nincs topikja ahogy látom pedig nagyon hangulatos tengó szim,és ritka mert első világháborús.A legnagyobb gond hogy nincs játékmentés benne így egyben kell lejátszani a bevetéseket-1 bevetés meg ugye kb.fél nap még időgyorsítással is.Kár hogy a Lusitania-t kihagyták. -
Kotomicuki #11226 OFF ON
Á, csak agymenésem volt, mert a régi, akár 10+ éves dolgokat kell még mindig elővennem, ha egy jót akarok játszani - és még csodálkoznak (vagy direkt csinálják?!), hogy döglődik a PC-s játék (és ezzel együtt a vidkari, stb.) piac - , és ha nem találok hozzájuk, az éppen aktuális M$-op.renszerhez való "patch"-t (ha készítenek ilyet még hozzájuk egyáltalán jótétlelkek), akkor kicsit felmegy bennem a nádméz.
De tényleg, a pitiánerség határát súrolja a kiadók warez-ellenes ténykedése - meg a programkód gyenge "minősége", ami a SH sorozatot is eléggé érinti (bugok) - , amikor már régen, még a DOS idejében megmondta egy sikeres játékfejlesztő a tutit: "Mindig jót kell csinálni és akkor meg fogják venni!" (Persze korrekt árakon, akkoriban ez a DLC-s (stb.) lehúzás nem volt divatban...) - mivel az első megállapítás(a) nem ül a mai felhozatal zömén, ezért a második se fog...
OFF OFF
Gondoltam, kipróbálom az aktuális részt - ismét, hátha csiszoltak azóta rajta vmit... - , de vissza "kellett" térnem "ide": Éljen a Király - minden hibájával egyetemben! -
#11225 :)
mi ihletett meg ennyire? -
Kotomicuki #11224 OFF ON
Mindig elgondolkodom azon, hogy amikor jogtiszta szoftvert veszek, akkor a programért fizetek ki x összeget, nem az azt hordozó, töredékértékű DVD-ért. Tehát, ha a pár száz Ft-s DVD megsérül, akkor nekem nem kéne újra megvennem a programot, hiszen az - és a felette meglévő tulajdonjogom - nem sérülhet meg...
De mivel a kiadók nem óhajtanak adathordozót cserélni - pár száz Ft-s tétel, a postaköltség is ennek többszöröse volna - , ezért nekem warezolnom kell, még jogtiszta szoftverrel is, mert a "szoftvervédelem" ragaszkodik a "gyári" DVD meglétéhez...
Kissé abszurdnak tartom a kiadók hozzá(nem)állását a termékeik "minőségbiztosításához" e téren - a patch és bugfix témákról nem is beszélve...
Ha pedig, a kiadók, az adathordozó élettartamához kötik a szoftver feletti tulajdonjog gyakorolhatóságát, akkor az új termékek sem kerülhetnének ennél (1.000,- HUF) sokkal többe, hiszen a mai adathordozók - ezen formájukban - nem a tartósságukról híresek... (Tudom, nekem is van működő, 10+ éves CD-m, de amit napi szinten használsz - mert kell(ene) használnod - az nem ér meg ilyen kort (mindenkit érhet baleset...) - nem is beszélve a CD/DVD-ROM-ról, mert amelyiknek ezt a plusz terhet naponta el kell(ene) viselnie (meg a felhasználó fülének, ugye) az nem húzná ki a garanciális időszak lejártáig, vagy nem 5-8.000,- Ft-ba kerül...)
A NET-hez kötött szoftver-tulajdonlást pedig egyenesen kiábrándítónak tartom, mert sok olyan dolog egyidejű meglétét feltételezi, amit nem mindig tud, vagy akar(na) a felhasználó megteremteni, mindig és folyamatosan, amikor a programot használná - persze, aki nem mozdul ki a lakásából és bombabiztos a NET-elérése (...és ha éppen a kiadónál van a hiba?!), azt ez hidegen hagyja, mindaddig amíg...
OFF OFF -
#11223 ennyiért ajándék ha valakinek még nem lenne meg:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/silent_hunter_3_eredeti_pc_jatek_1445028823.html -
gauntka #11222 No nem baj. Jó így is :D.
Köszönöm, jó vadászatot. -
Karabiner #11221 A játék skineinek a felbontása ennyi. Nem tud többet. -
Kalash17 #11220 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot, de amikor el akarom indítani, valami Protection System mindig kiírja, hogy helyezzem át a dvd-t egy másik meghajtóba és nyomjak retry-t.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a választ. -
gauntka #11219 Érdekes, megtaláltam a main.cfg-t átírtam a felbontást, elindítom és ugyan úgy az 1024*700(!) felbontáson megy a játék:S. -
#11218 Nincs mit! Remélem segítettem! -
gauntka #11217 Köszönöm a segítséget:) -
#11216 Annyira részletesen nem tudod állítani. Ahol a mentett játékok vannak,a "main" nevezetű mappbáan lehet a felbontást állítani. 1360*768-nál nem egészséges nagyobbra állítani! -
gauntka #11215 Sziasztok!
Most tértem újra vissza SH3 + GWX3.0-ra és már végignéztem a játék beállításokat ,de sehol sem találom hol lehet részletesen a grafikát és a felbontást változtatni. Kérlek titeket segítsetek :SSSS. -
#11214 A crackhez tartozik több dll file is köztük egy missionengie.dll file ha nem másoltad akkor tedd meg :)
jah és játék telepités patchelés és utána crack :) -
-
activer #11212 Sziasztok! A youtube 400 db teljes filmet tett közzé, közöttük ezt is: Submarine Warfare 1945-ből.
üdv -
Kotomicuki #11211 Itt viszont tényleg pofás dolgok vannak!
Valaki kipróbálta már? -
Kotomicuki #11210 Ha az ezen a linken lévőt használod, akkor náluk kéne reklamálni, kérdezni róla.
Amúgy nem sok minden van, amit magyarosítani kéne benne, az adatokat, leírásokat inkább a wikipédián kéne elolvasni - szvsz. (A GWX-hez nem jó a magyarosítás, ill. nincs is hozzá olyan!)
tom1944:
A legutóbbi játék óta, gondolom, megváltozott a hardver-, vagy a szoftverkörnyezet, ez utóbbi alatt a w7-t értem, amivel azt csak a virtuális-XP kiegészítés telepítése után lehet - ha lehet - rendesen futtatni, mert e nélkül még a küldetést sem hajlandó elkezdeni. Ha hardvercsere volt, akkor az már annyira új, hogy annak a meghajtóprogramjával akad össze a játék amúgy is eléggé instabil kódja - az alkotóik nem éppen kiváló mesterei a szakmájuknak, lásd: SH IV-t is.
Célszerű a nagy kedvenceinket futtató gépeket megőrizni, mert ahogy fejlődik a PC-s vonal - e tekintetben nem éppen előnyére - , úgy, egy idő után már nem fogjuk tudni elindítani sem őket, nem hogy játszani velük.
(HHmm, mennyi sok jó játék nem játszható már e miatt: MoO2, STW, MTW, stb. Vagy írnak hozzájuk emulátort majd vmikor, vagy nem, de inkább ez utóbbi a valószínűbb. :( )
-
ladisz70 #11209 Sziasztok Szeretném a silent huntert magyarosítani de nem tudom,amit talláltam programot az nem müködik kérem segítsetek előre is köszönöm -
tom1944 #11208 Az lenne a kerdesem hogy: felrakom a jatekot,patch 1.4b,crack,elindittom megy is de egy ido utan lefagy.
Mi zavarhatja a jatekot ? ,mert eddig sose csinalta eddig csak max nem toltote be a mentest. -
Karabiner #11207 !!!ALARM!!!
Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékű fórum.
Üzenőfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Az oldal hivatalosan 2010.11.20-án, szombaton 18:00-kor nyitja meg kapuit. Silent Hunter Hungarian Fan Club
TeamSpeak 3 szerverünkön pedig VIP nyitó buli.
Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!
Üdv!
A HUNterek -
catyus #11206 Sziasztok!
Javaslom majd:
www.silenthunter.hu
:))) -
Kotomicuki #11205 Mert 2 - olyan, amilyen - rész jelent meg azóta a sorozatból és a kiadót már nem érdekli ez, a még mindig legjobbnak tartott rész - se patch (W7), se játék, a boltok polcain. :( -
#11204 boltban miért nem kapható a játék már évek óta? -
#11203 Új boldog tulajdonosa van, elkelt.
Több levelet ezügyben már ne küldjetek.
-
wednes #11202 Hali.
Manuális célzásnál (főleg a sebesség mérésnél) a tengeralattjárónak mozdulatlannak kell lennie, vagy figyelembe veszi az U-boot sebességét mérésnél? -
Kotomicuki #11201 Hali!
Úgy tudom, hogy egy(?) bizonyos toronnyal (a IX-s típusnál) vannak bajok, ezért pl. a GWX is az egyik VII-s tornyát ültette annak a helyére.
A 2. "hibára" én sem tudom a magyarázatot, pedig nálam is jelentkezett.
(Az év(tized) játéka lehetett volna ez is, ha odafigyelnek a fejlesztésre és kiküszöbölik az ilyen hibákat - gondolom a kiadót kell szidni ebben az esetben is érte, hacsak a fejlesztő banda eleve nem kétbalkezesekből állt...) -
gyertyamártó #11200 Sziasztok!
Az miért van,hogy betöltök egy elmentett karriert,ahol éppen a tengeren(tenger alatt) vagyok,majd pár másodperc múlva kilép és vagy azt írja ki,hogy a tengeralattjáró megsemmisült vagy megadta magát.Holott semmi sérülésem nincs és még csak a felszínre se emelkedem,ahol persze nincs is olyan ellenség ,aki láthatna.Az agyam eldurran,bent vagyok egy konvoj közepében olyan ködben,mint a vattacukor,betöltöm a jó pozíciót és kész:pár másodperc múlva elszáll.
A másik kisebb bajom,hogy a rádiós,ha nem hadihajót kerestetek vele,mindig azt írja:legközelebbi zajforrás 000 fok.még akkor is,ha mondjuk x fokra van tőlem valami.Halk üzemmódban vagyok,nem megy a motor,mégis mintha a saját hangomra írná ezt. -
u16emden #11199 -Szerbusztok fórumozók ,van egy nagy problémám megvásároltam az SH5-öt és telepítettem ,azonban regisztráció után a játék nem futott így talonba tettem, gépem fejlesztése után eljutottam oda ,hogy újból elővegyem a játékot, de előtte törölnöm kellett a regisztrálásnál használt e-mail címem ,most ha belépnék kiírja ,hogy minden invalid ,miként lehet igényelni új felhasználónevet és kódot az UBISOFT-tól? Vagy másként is megoldható a probléma? Előre is köszönöm a segítséget U16. -
#11198 Úgy emlékszem,hogy igen.Bár nagyon régen játszottam vele.