Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mibaj ha nincs rozsda a gépen mivel 1939-45 közöt játszodik a játék és mint köztudot ekkor gyártoták a töbséget valamelyik a gyárbol indult a tengere nem tudom mi baj azal ha uj gépet ujnak tüntetik fel
nem 10-20 éves gépekröl van szó
nem 10-20 éves gépekröl van szó
Hát nekem az eredetiben sem jutott eszembe soha, hogy periszkópmélység alatt kidugjam a periszkópot.
szeva.
nálam tökéletesen müködik a 2.02 verzio<#idiota>#idiota>
nálam tökéletesen müködik a 2.02 verzio<#idiota>#idiota>
érdekes,letöltöttem az AOTD 2.02-es verzióját (#8992),feltettem,elindítom a játékot,töltené be a menüt,és mikor a felére ér a töltésnek,fogja magát és kilép az asztalra...a 2.02-es verzió elõtt nem volt ilyen! másnál is volt ilyen?
Nekem a vízzel semmi bajom,csak az u-boottal.Az igen jó állapotba van,régebben szerintem is jobban nézett ki meggyötört állapotába!
A víz szerintem azért lett sötétebb,mert 100m-ig a víz alatt ha kitoltad a periszkópot simán nézelõdhettél!Ugyebár ez meg elégé könnyûvé tette így a manõverezést.Ezért sötétítettek szerintem,hogy realisztikusabb legyen!Mikor hallotattok olyanról,hogy nézelödtek a kapitányok a víz alatt periszkoppal?
Itt már nincs nézelõdés víz alatt!<#nyes>#nyes>
Szóval én a játékba csak kettõ nagy hibát találok:a hydrofonos néha katasztrófális,és a hajó kinézete!A többi az nagyon jól el lett találva!
A víz szerintem azért lett sötétebb,mert 100m-ig a víz alatt ha kitoltad a periszkópot simán nézelõdhettél!Ugyebár ez meg elégé könnyûvé tette így a manõverezést.Ezért sötétítettek szerintem,hogy realisztikusabb legyen!Mikor hallotattok olyanról,hogy nézelödtek a kapitányok a víz alatt periszkoppal?
Itt már nincs nézelõdés víz alatt!<#nyes>#nyes>
Szóval én a játékba csak kettõ nagy hibát találok:a hydrofonos néha katasztrófális,és a hajó kinézete!A többi az nagyon jól el lett találva!
kipróbáltam én is a modot! összességébe véve tetszik,de ami nem annyira az a sötétebb víz,és a zsír új tengeralattjárók!😊
csináltam pár képet:
kiváló összehasonlításnak az éppen szervízelés alatt álló hajó...rozsdás,leharcolt
ezzel szemben az én hajóm vadi új,sehol egy rozsda:
a belseje szép lett,leginkább a kaják fogtak meg!😄 a mûszerekrõl elfelejtettem képet csinálni! :\
íme a víz elõtte:
utánna:
A Múzeumban a tengeralattjárókat nem lehet látni,annyira sötét lett a víz,így közelebb kell menni!
Szerintem az emberek is új külsõt kaptak,bár nem nagyon néztem a Flakos embereket
jobb lett a sérülésmodell,itt épp olyan vagyok mint egy kémény!😄
torpedó is szebb lett szerintem
és új töltõképernyõ is akad
csináltam pár képet:
kiváló összehasonlításnak az éppen szervízelés alatt álló hajó...rozsdás,leharcolt
ezzel szemben az én hajóm vadi új,sehol egy rozsda:
a belseje szép lett,leginkább a kaják fogtak meg!😄 a mûszerekrõl elfelejtettem képet csinálni! :\
íme a víz elõtte:
utánna:
A Múzeumban a tengeralattjárókat nem lehet látni,annyira sötét lett a víz,így közelebb kell menni!
Szerintem az emberek is új külsõt kaptak,bár nem nagyon néztem a Flakos embereket
jobb lett a sérülésmodell,itt épp olyan vagyok mint egy kémény!😄
torpedó is szebb lett szerintem
és új töltõképernyõ is akad
http://www.ww2incolor.com/gallery/german-navy
WWII german navy(color)
ajánlom mindenkinek!
WWII german navy(color)
ajánlom mindenkinek!
Kipróbáltam a modót, de már az elindítás elõtt azt nézegettem, vajon telepített e valamiféle uninstallt, vagy újra kell majd raknom a progit utána.
Ehhez képest mi fogad: Kellemes környezet, gyönyörû mûszerek, jó zene, minden úgy néz ki és úgy szól, ahogy már a megjelenéskor kellett volna neki.
A V2.02-es változatot próbáltam, persze ehhez kell az alap 2.0-ás is.
Emberek, ez nem egy mod, ez A mod. Szinte tökéletes.
Két nagy hibája van. Az SH3 ban valóban rengeteg sok javítani való volt, mióta csak kijött, viszont volt benne két dolog, ami mindig is tökéletes volt. Nevezetesen a tengeralattjáról külseje és a víz megjelenítése. Sajnos ez a majdnem tökéletes mod ezeken is módosít, méghozzá negatív irányba. Az új tengeralattjáró skinek eléggé gyatrák, a tenger a vízszint alatt pedig olyan sötét, mint az eredeti játékban 200 méter mélyen volt. A tengók új skinjével még csak megbarátkoznék, de ez a töksötét tenger... egyszerûen szörnyû. Remélem javítják majd ezeket a közeljövõben, mert ezeket leszámítva a mod egyszerûen
mindent üt, ami eddig csak létezett.
Mellesleg rájöttem, hogy nekik (már az AOTD klánnak) teljesen megfelelõ a víz, hiszen õk full realban nyomulnak, úgy meg úgy sincs külsõnézet, max abban a néhány pillanatban látják a vizet, amíg kitolják a periszkópot.
Amúgy mintha nehezebb lenne a hajókat elsüllyeszteni, mint rég. Konkrétan ma egy C2 cargoba beletoltam két torpedót, az egyiket mágneses alágyújtással, 20 HE gránátot a 88-asból és négy tárat a 20mm-esbõl, mire méltóztatott elsüllyedni.
Mellesleg tudja valaki, hogy a mod light változata mégis miben különbözik a simától?
Ehhez képest mi fogad: Kellemes környezet, gyönyörû mûszerek, jó zene, minden úgy néz ki és úgy szól, ahogy már a megjelenéskor kellett volna neki.
A V2.02-es változatot próbáltam, persze ehhez kell az alap 2.0-ás is.
Emberek, ez nem egy mod, ez A mod. Szinte tökéletes.
Két nagy hibája van. Az SH3 ban valóban rengeteg sok javítani való volt, mióta csak kijött, viszont volt benne két dolog, ami mindig is tökéletes volt. Nevezetesen a tengeralattjáról külseje és a víz megjelenítése. Sajnos ez a majdnem tökéletes mod ezeken is módosít, méghozzá negatív irányba. Az új tengeralattjáró skinek eléggé gyatrák, a tenger a vízszint alatt pedig olyan sötét, mint az eredeti játékban 200 méter mélyen volt. A tengók új skinjével még csak megbarátkoznék, de ez a töksötét tenger... egyszerûen szörnyû. Remélem javítják majd ezeket a közeljövõben, mert ezeket leszámítva a mod egyszerûen
mindent üt, ami eddig csak létezett.
Mellesleg rájöttem, hogy nekik (már az AOTD klánnak) teljesen megfelelõ a víz, hiszen õk full realban nyomulnak, úgy meg úgy sincs külsõnézet, max abban a néhány pillanatban látják a vizet, amíg kitolják a periszkópot.
Amúgy mintha nehezebb lenne a hajókat elsüllyeszteni, mint rég. Konkrétan ma egy C2 cargoba beletoltam két torpedót, az egyiket mágneses alágyújtással, 20 HE gránátot a 88-asból és négy tárat a 20mm-esbõl, mire méltóztatott elsüllyedni.
Mellesleg tudja valaki, hogy a mod light változata mégis miben különbözik a simától?
Én egyszer az atlanti óceánon akkora ködbe keveredtem,fényes nappal, hogy alig lehetett látni valamit. Egyszer csak felmegyek a hídra, és látom, hogy egy C2 cargo jön velünk szembe, 50 méterre. Szerencsére nem pont elõttünk volt, így ki tudtuk kerülni, és mellettünk hajózott el e, de a megfigyelõk végig elfelejtettek tájékoztatni. (pedig 100%-on volt a hatékonyságuk).
Neked van igazad!
Átküldöd?
Az e-mail cimem alul. 😊
Köszi
Átküldöd?
Az e-mail cimem alul. 😊
Köszi
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
'44 augusztusa.Épp megyek 1 large konvoly felé,erre azt veszem észre,hogy lõnek engem (jön 1 romboló felém ezerrel).A megfigyelõk meg csak nézelõdnek!Jó ,hogy szóltatok vazzeg!<#mf3>#mf3>Úgy úsztam meg,hogy 50%-os a hajótest,és szonár destroyed.Hagytam a konvolyt inkább.Ja,5 romboló volt rajtam.Ilyenkor már nem éri meg kötekedni velük.Elõzõ küldibe mázlim volt,meg ügyes is voltam<#vigyor>#vigyor>és ott sikerült süllyeszteni.Már inkább nem próbálkozom,csak magányos hajókkal.
Bocs,nem alatt hanem közvetlen felette.Aki tud németül annak biztos nem okoz gondot.Én nem tudok ugyhogy keresgéltem egy kicsit hol is található(bár nem sokat).<#crazya>#crazya>
Lavina99:nincs mit.
Lavina99:nincs mit.
Errõl a javitásról készültek:
http://www.aotd-clan.com/phpkit/include.php?path=content/news.php&catid=2&type=2&PHPKITSID=6e2e02c6ebedf78bef3ecadce26f3301
A forgó logo alatt (ages of the deep) van a letöltés.
http://www.aotd-clan.com/phpkit/include.php?path=content/news.php&catid=2&type=2&PHPKITSID=6e2e02c6ebedf78bef3ecadce26f3301
A forgó logo alatt (ages of the deep) van a letöltés.
Köszi, nézem!
Hello!
Ezek a képek pontosan melyik mód feltétele után készültek??? <#banplz>#banplz>
Ezek a képek pontosan melyik mód feltétele után készültek??? <#banplz>#banplz>
A lángoló gépek nekem néha lezuhannak.
Amúgy a többiben egyet értek.
Lavina 99 ezt nézd meg(ha így se megy akkor,szólj megint:
http://www.navalsim.com/24flotilla/manual/ingl%E9s/tdc-tutorial.htm
Amúgy a többiben egyet értek.
Lavina 99 ezt nézd meg(ha így se megy akkor,szólj megint:
http://www.navalsim.com/24flotilla/manual/ingl%E9s/tdc-tutorial.htm
Sziasztok !
Lehetne még további képeket tarhálni az új modról ?
Nagyon tetszettek, de pl. nekem rengeteg mod van fenn, amiket ha jól látom beépítettek ide is, ezek nagy részét régebben sok apró modból lehetett összerakni. ( köhögös, ajtócsukodós interior.wav, meg skinek, kézikönyv, egyenruhák, stb. )
Van vmi ami a játék müködését megváltoztatja ?
Pl. az jó, hogy nem csak 5m/s szélnél lehet az ágyúkat használni!
A tengeralattjáró skinek mondjuk nekem se tetszettek, az eredetik sztem is jobbak, úgy koszosan, rozsádasan, ez igy olyan, mintha most jött volna ki a hajógyárból!
Ami jó lenne még sztem a játékba:
-A lángoló repülõgépek néha le is zuhannának.
-Az égõ hajón elharapózódnának a lángok, ha nem oltják el, és idõvel szétterjedne és akár el is süllyedne a hajó. Jelenleg a hajókon lévõ rakomány csak a "dísz" szerepét tölti be, a hajó nem rongálódik ha eltalálod a rakománybálát és az felrobban. Vicces volt, hogy egy függölegesen süllyedõ hajóról nem csúsztak le a teherautók, hanem szépen álltak a fedélzeten, mintha ragasztva lettek volna!
- Jó lenne ha akkor is elsüllyedne a hajó, ha már a víz alatt áll. ( ha pl. egy 2kt hajót 5x eltaláltok a hajó közepén, AP lövedékkel, 500m-re elé célozva, akkor a hajó belefordul a vízbe, és elfelejt elsüllyedni. Gondolom nincs lekezelve, hogy elvileg a víz nem csak nyaldossa a fedélzetet, hanem, az le is folyik a hajóba, és ha az megtelik, akkor nyilván elsüllyed. Néhány éve egy komp úgy süllyedt el a La manche-on, hogy elfelejtették becsukni a hajó orrában lévõ felhajtót, és kicsit siettek is, emiatt az hajóorrban felcsapodó viztõl megtelt a hajó kb. 2000T vizzel és ez a vízmennyiség az oldalára borította, és elsüllyesztette a kompot! )
Lehetne még további képeket tarhálni az új modról ?
Nagyon tetszettek, de pl. nekem rengeteg mod van fenn, amiket ha jól látom beépítettek ide is, ezek nagy részét régebben sok apró modból lehetett összerakni. ( köhögös, ajtócsukodós interior.wav, meg skinek, kézikönyv, egyenruhák, stb. )
Van vmi ami a játék müködését megváltoztatja ?
Pl. az jó, hogy nem csak 5m/s szélnél lehet az ágyúkat használni!
A tengeralattjáró skinek mondjuk nekem se tetszettek, az eredetik sztem is jobbak, úgy koszosan, rozsádasan, ez igy olyan, mintha most jött volna ki a hajógyárból!
Ami jó lenne még sztem a játékba:
-A lángoló repülõgépek néha le is zuhannának.
-Az égõ hajón elharapózódnának a lángok, ha nem oltják el, és idõvel szétterjedne és akár el is süllyedne a hajó. Jelenleg a hajókon lévõ rakomány csak a "dísz" szerepét tölti be, a hajó nem rongálódik ha eltalálod a rakománybálát és az felrobban. Vicces volt, hogy egy függölegesen süllyedõ hajóról nem csúsztak le a teherautók, hanem szépen álltak a fedélzeten, mintha ragasztva lettek volna!
- Jó lenne ha akkor is elsüllyedne a hajó, ha már a víz alatt áll. ( ha pl. egy 2kt hajót 5x eltaláltok a hajó közepén, AP lövedékkel, 500m-re elé célozva, akkor a hajó belefordul a vízbe, és elfelejt elsüllyedni. Gondolom nincs lekezelve, hogy elvileg a víz nem csak nyaldossa a fedélzetet, hanem, az le is folyik a hajóba, és ha az megtelik, akkor nyilván elsüllyed. Néhány éve egy komp úgy süllyedt el a La manche-on, hogy elfelejtették becsukni a hajó orrában lévõ felhajtót, és kicsit siettek is, emiatt az hajóorrban felcsapodó viztõl megtelt a hajó kb. 2000T vizzel és ez a vízmennyiség az oldalára borította, és elsüllyesztette a kompot! )
Sziasztok!
Pár napja van meg a játék és kis segítséget kérnék. Szeretnék reális játékot, de egyszerûen nem tudom kiszámítani a célpont távolságát és sebességét. A jegyzetfüzeten kiválasztom a távolságot, a periszkóp a vízfelszínen. Bejelölöm az árboc csúcsát, ki is írja, hogy hány fok, de innen ....
Köszi
Ui.: 1.4 patch van fenn
Pár napja van meg a játék és kis segítséget kérnék. Szeretnék reális játékot, de egyszerûen nem tudom kiszámítani a célpont távolságát és sebességét. A jegyzetfüzeten kiválasztom a távolságot, a periszkóp a vízfelszínen. Bejelölöm az árboc csúcsát, ki is írja, hogy hány fok, de innen ....
Köszi
Ui.: 1.4 patch van fenn
Nem igy volt rajta a horogkereszt, hanem elforditva.
Én is megcsináltam ha kell.
Lehet választani 😊
Én is megcsináltam ha kell.
Lehet választani 😊
segitsetek már a játék töltésekor data/objects/tum 7b_1_hd.dat nál elkezd katogni és nem tölti tovább szerintem nem tudja olvasni már átfutattam rajta a nero lemez ellenörzött és 0.54%ban nem tudja olvasni a többi épségbe van mi a tehendö ijen esetben javitható vagy tönkre ment.
ÁÁá álom marad az egész.Jöttek repülõk is,és nem felém tart a Casablanka se.Pont lekéstem róla.Megy Gibraltár felé a Földközi tengerre.
Bocs most nézem ez nem large konvoly!6 romboló ahogy eddig nézem plusz,egy anyahajó!<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>Na mopst majd meglátjuk mi lesz.Izgulok nagyon!
Én régebben beraktam az ilyen horogkeresztes javitást,aztán semmi se történt.
Na,most vagyok '44 június végén.Harmadszor hajózok el Gibraltár elött és,ez a harmadik large konvolyom!Eddig megúsztam mindig.Na,most majd meglátom(épp közelitek csendes mentebe elölrõl).
Na,most vagyok '44 június végén.Harmadszor hajózok el Gibraltár elött és,ez a harmadik large konvolyom!Eddig megúsztam mindig.Na,most majd meglátom(épp közelitek csendes mentebe elölrõl).
igaz nem sokszor szerepel a játékban a Bismarck,de ha egyszer benne van,akkor legyen már hiteles!😄 a készítõk kihagyták a horogkeresztet a játékból,és a bismarck fedélzetén 2 fehér paca figyel,ami hát nem tudom engem nem hagyott nyugodni! na azt korrigáltam
íme
akinek kell a .tga file,annak feltudom tölteni valahova
íme
akinek kell a .tga file,annak feltudom tölteni valahova
gondoltam megnézem a játék multis részét...ubi.com-on van 2 szerver és összesen 1-1 játékos a szervereken :\
Akkor azért nem tudom használni(úgy néz ki akkor,törölték).
Lol kérdés(mondom nem értek az ilyenekhez.
"Csakj rakj tá 1 index.html fáljt a gyökérkönyvtárba mer különben letörlik az ftp-é tárhelyet."Mi az az index.html?Azt hogyan kell csinálni?
Lol kérdés(mondom nem értek az ilyenekhez.
"Csakj rakj tá 1 index.html fáljt a gyökérkönyvtárba mer különben letörlik az ftp-é tárhelyet."Mi az az index.html?Azt hogyan kell csinálni?
Aal ist im wasser.<#violent>#violent> egyébként nálam is ctrl+enter lövi ki a torpedot
F1-re bejövõ ablak kibõvült rendesen. Atszámítások stb.
Még nem teszik, hogy a hajóregiszterben beszinezi a hajó részeit (valóságban nem hiszem, hogy színezve volt).
Még nem teszik, hogy a hajóregiszterben beszinezi a hajó részeit (valóságban nem hiszem, hogy színezve volt).
Ez ám a valami, személyre szabott patch ! <#nevetes1>#nevetes1>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ami nagyon nem tetszik az a sérülés miatti lángolás. Pl.: megsérült az 88mm-es ágyú és idétlenül lángol, az emberek simán mellé állnak. Borzasztóan néz ki. 😊
Ez a manual célzás agyamra megy. Szépen lemérem/beállítom a paramétereket a célszámítógépnek, és a torpedó mégsem a megfelelõ szögben megy. Persze ha megkérem a "fegyverzeti tisztet" (tanulás miatt ezzel ellenõrzöm magam), hogy állítsa be a céladatokat a gépben, akkor tökéletesen eltalálja a hajót. Pedig ugyanazokat az adatokat kapta, mint amiket én méricskéltem. Nem értem...
Ez a manual célzás agyamra megy. Szépen lemérem/beállítom a paramétereket a célszámítógépnek, és a torpedó mégsem a megfelelõ szögben megy. Persze ha megkérem a "fegyverzeti tisztet" (tanulás miatt ezzel ellenõrzöm magam), hogy állítsa be a céladatokat a gépben, akkor tökéletesen eltalálja a hajót. Pedig ugyanazokat az adatokat kapta, mint amiket én méricskéltem. Nem értem...
Felraktam a AOTD_Modpack_V2-t (+ 2.01 javítást). Egy kicsit néztem még csak bele, és elsõre nem tûnik rosznak. Sajnos a periszkóp látószöge jócskán lecsökkent az új kinézettõl. A p. hangját, a torpedo lövést szerintem a SH2-höz "kiadott" SH2 Pacific Aces-bõl vették. 😊
/xj700t : Nálam a ctrl+enterre lövi a torpedot. 😊/
A tenger így sötéten valósághûbb. A víz alatti hangok jobbnak tûnnek. Jobb a robbanások hangja is.
Na megyek tesztelem még.
/xj700t : Nálam a ctrl+enterre lövi a torpedot. 😊/
A tenger így sötéten valósághûbb. A víz alatti hangok jobbnak tûnnek. Jobb a robbanások hangja is.
Na megyek tesztelem még.
mér nem rakod fel arra az atw-és szerverre, amit csináltam és onnan belinkeled. Én úgy csinálom. Mellesleg úúútálom ha megnézek 1 képet és egy ilyen képnézegetõs oldal jön fel reklámokkal, a kép fele látszik, még így iy kicsi és még görgetni is kell. Próbáld ki az atw-ét. Csakj rakj tá 1 index.html fáljt a gyökérkönyvtárba mer különben letörlik az ftp-é tárhelyet.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Das boot? Ajaj elviszik a könyvemet 😊
Akkor igyekszem!
Akkor igyekszem!
Ha valakit érdekel akkor,itt van egy pár könyvcím(ezek vannak meg nekem):
20.századi hadtörténet:
Jak P. Mallmann Showell: U-bootok ellenséges partok elött
David Jordan: Farkasfalka
Norman Franks & Eric Zimmerman U-bootok harca repülõgépekkel
Geoffrey Brooks: Hirschfeld (egy német tengerlattjáró-altiszt története,'40-'46)
Földi Pál: U-boot sztori
Sárhidai Gyula: Tengerek szürke farkasai
Paul Herbert Freyer: Halál a tengereken
Kurt Rieder: A legyõzhetetlen farkasfalka
Leo Kessler: A farkasfalka
Halálos éberség hadmûvelet
Elvileg jövõhéten meg lesz még a Das Boo-t is.Igaz Catyus?<#vigyor2>#vigyor2>
20.századi hadtörténet:
Jak P. Mallmann Showell: U-bootok ellenséges partok elött
David Jordan: Farkasfalka
Norman Franks & Eric Zimmerman U-bootok harca repülõgépekkel
Geoffrey Brooks: Hirschfeld (egy német tengerlattjáró-altiszt története,'40-'46)
Földi Pál: U-boot sztori
Sárhidai Gyula: Tengerek szürke farkasai
Paul Herbert Freyer: Halál a tengereken
Kurt Rieder: A legyõzhetetlen farkasfalka
Leo Kessler: A farkasfalka
Halálos éberség hadmûvelet
Elvileg jövõhéten meg lesz még a Das Boo-t is.Igaz Catyus?<#vigyor2>#vigyor2>
Viszont az ágyu állat ahogy lángol és,füstöl.Remélem tetszik közben az élménybeszámolóm a javitásról,és nem unalmas?
Nekem amúgy tetszik a rádió szobába a logó.
Nekem amúgy tetszik a rádió szobába a logó.
Jééé,ha seérül az u-boot akkor,füstöl meg ég.Bár a zégés az nem valami jó mert,ott állnak a lángokba az ipsék.Ha megjavitom akkor,megszünik.
Tök jó,folyik be a víz és közben a Das Boot-ból megy a szövegelés ezerrel!Az a baj vele,hogy sajna eléggé halk.
Legalább sikerült. Köszi.
Jók a mûszerek. Érdekes a hajó texturája, nem sikerült annyira jól. Miyen tiszta a fedélzet. 😊 A periszkóp képernyõje jó lett, csak nehez olvasható a szögérték. Hanglokátor szebb. Az ágyú lõszerei nagyon szépek. A radar felett az a "címer" nem kellene. 😊
Jók a mûszerek. Érdekes a hajó texturája, nem sikerült annyira jól. Miyen tiszta a fedélzet. 😊 A periszkóp képernyõje jó lett, csak nehez olvasható a szögérték. Hanglokátor szebb. Az ágyú lõszerei nagyon szépek. A radar felett az a "címer" nem kellene. 😊
Este multi, most leszek, a tegnapiért bocsi!
Ezt írjátok mindegyik elé:
http://www.kepfeltoltes.hu
/view/060130/k_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
/view/060130/k_p9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg