11357
-
#9472 Patchet rögtön az alapjáték után, és csak utána a mod-okat . -
#9471 Igen, láttam, köszi. Még Etnies-t várom, hogy ő neki is megy-e rendesen. -
#9470 Lásd: #9453 -
#9469 Szerintem először alapjáték+1.4patch+crack+AOTD Modpack+1.4magyarítás+magyarítás fix.
De akinek ez így működik az megerősíthetne a sorrend helyességében.
-
#9468 Üdv.
újratelepítettem a játékot.
Feltelepítettem hozzá az AOTD Modpack V2 +2.02-őt,a living sh3 módot, az 1.4 patchot+cracket,és az 1.4 magyarítást.És az a problémám hogy hiába kezdek új karriert,vagy töltök be mindenképp kilép a játékból a betöltés végén.
Mit csináltam rosszul?vagy milyen sorrendben kelle feltelepítenem a cuccokat hozzá? -
zoltang #9467 Ingyen zuhany az U180-on:
-
zoltang #9466 A repülőcsapda U-441:
-
zoltang #9465 -
zoltang #9464 Pl.: ez a könyv egy ameriaki S-típuson (náluk ez kicsi, 1200 t), majd nagy Balao osztályon (2400 t) szolgáló tisztről szól.
http://www.hajja.hu/konyv/kepek/5%20cm/haboru_5.jpg
Wiiliam J. Ruhe nyugalmazott amerikai tengerészkapitány II. világháborús tengeralattjárós ütközetei
Mindig sír, hogy a német torpedók mennyire jobbak, mint az övéik. Jó nagy robbanófejük volt, megbízhatóak, nem hagynak nyomot a vizen stb. Hitetlenkedik, hogy a németek 270 m-re is merültek és visszajöttek. Ők meg 100 m-t sem "tudják", 60-70 m a megszokott merülési mélység a japcsi rombolók elől. Hatalmas előnyük volt, hogy a flottahajókon volt már 1942 óta SD radar (légi), 30 km-es hatótávval.
-
#9463 A mozgékonyság rovására ...
Mondjuk nem konvojok vonalai közé tervezték őket, az tény :) -
zoltang #9462 A távolkeleten is harcolt ez az osztály. Amúgy az amcsi tengók is ilyen nagyok voltak. Kényelmes óceáni típusok. :) -
#9461 Bazz, 2157 BRT
Kitesz 3 VIIB-t -
zoltang #9460 Helyesbítek:
Az Arado gép jelentette a pozícióját az U-vadásznak (U-Jäger UJ 128) ami elkapta.
Pl.: ilyesmi a német U-Bootjäger :), a UJ 1709
-
zoltang #9459 Nem kicsi volt. :)
HMS Seal (37 M)
Porpoise class
Type Submarine
Displacement 1520 / 2157 BRT
Length 289 feet
Complement 6 officers + 53 men
Armament 1 4" gun 2 MG AA 6 21" torpedo tubes (6 bow) 50 mines
Max speed 15.75 / 8.75 knots (surfaced/submerged)
Engines Diesel / Electric, 2 shafts
Power 3300 / 1630 HP (surfaced/submerged)
-
#9458 Igen, csak egy újabb verzióju menu_1024_768.ini fájl van benne. -
#9457 Jó nagy darab fóka :) -
zoltang #9456
Oblt.z.S. Erich Topp, egy kereskedőhajó azonosítása a hajóregiszter alapján -
zoltang #9455
Egy aknarobbanás miatt merülésképtelen angol U-Boot, amit egy U-Jäger a UJ 128 Arado tengerészeti-repülő (Lt.z.S. Karl Schmidt Kommandant) elfogott. -
#9454 En a hetvegen megnezem.
A magyaritas telepitese utan kell felrakni a fixet? -
#9453 Nálam minden további nélkül csatlakozott a fix-l.
Config: SH3 1.4b +AOTD_Modpack_V2+Magyarítás 1.4b-hez. -
#9452 Valaki aki még nem rakta újra a játékot emiatt, megnézné nekem hogy ezzel a fájllal megoldódik-e a csatlakozási probléma, mert nálam lehetett csatlakozni.
SH3 Hun 1.4 fix
Azért nem kellett volna egyből reinstallt csinálni, elég lett volna megkeresni ezügyben és pár perc alatt adtam volna rá megoldást. -
#9451 Hmmm, megnézem. Köszi, hogy szóltatok. Azt hiszem regelek én is a netes játékhoz és megnézem mit baltáztam el. Bocsesz! -
#9450 Én se tudok a netre csatlakozni!Most törlöm a gamét-e miatt.A magyarositás leszedése után is fent maradt. -
#9449 Nem jo a magyaritasod Piedon (:
Volt miatta egy reinstallom. Meg tudnad ugy csinalni, hogy uninstallalni lehessen siman?
Az a baj, hogy ha felrakom, megvaltoztatja a szovege hosszat is (szerintem) es nem lehet multihoz csatlakozni, mert kiakad a jelszo beirasnal. -
#9448 Köszi az együttérzést. (ma éjszaka is megyek)
Amugy a számolgatás csak először tűnik vészesnek, ahogyan a tengeralattjáró kezdd "kezessé" válni, úgy fogod ezeket a számításokat is rutinból vágni.
Az ágyúzásról meg annyit, ha jól emlékszem 5 m/s szél esetén nem lehet ágyúzni. ez igy reális is. Képzeld csak el, a tengeralattjáró fedélzete felszinre emelkedéskor alig van magasabban a tengerszintnél. 2-3 méteres hullámok már alaposan meghintáztatják a hajót a lábad alatt. A lövegen meg ugye nincs lövegstabilizátor. Ilyenkor a találat már csak a véletlenen múlik. Próbáld csak ki. Reálishoz közelítő nehézségi beállítások, enyhe hullámzás, kereskedelmi hajó monjuk 1500 m-re. Manuális célzás és hol túlmegy, hol meg rövid lessz (vagyis "villába" fogtad, csak a hullámzás miatt képtelenség eltalálni a célt. ( Bár ez sem egészen igaz, be lehet gyakorolni, hogy a cső mozgását, hullámzást figyelembe véve, mindig ugyanabban a magasságban süsd el az ágyút. Ezt akalmazták a régi vitorlás sorhajókon is ha jól emlékszem) -
A tumi #9447 Csak azért mert eddig mindent csak és kizárólag manuálisan csináltam.
Tehát ha megjelent a hajó a térképen akkor simán (semmilyen segédezközzel) arra navigáltam a hajóm amerre az ellenség haladt,és ha megtaláltam akkor is manuálisan és semmilyen segédezköz nélkül elémntem vagy mögé vagy mikor hogy és periszkópba nézve addig manőzereztem a ví alatt ameddig a 0fok vagy ahhoz nagyon közel nem ért az ellenség aztán torpedo los:)))))
Csak így elég nehéz,bár ahogy figyellek benneteket az a sok számolgatás sem leányálom.
Sok szerencsét Herr Generaloberst!
:))))) -
#9446 Sokszor megbeszéltük már az ágyúzás témát ha visszaolvasol. Voltak akik ágyúztak voltak akik nem. Enyhe hullámzásban sem lehetett egy leányálom a fedélzetivel lődözni. -
A tumi #9445 Köszönöm a válasz.
Úgy látszik nem csak a tengereken,hanem a folyókon is születnek hősök!!
Le a kalappal a segítőkészséged láttán!!
Uraim íme egy modern hős!
Kitartás egyszer csak levonúl az ár.
Lélekben veled harcolok.....
-
A tumi #9444 Tehát az hogy kiírja,hogy nem lehet a fedélzeti ágyút használni viharban az eddig oké.De amikor 1 kicsit elkezd hullámzani a tenger mert van 1 kis szél és akkor is ezt írja na az már kicsit sok.Ekkora hülyeséget régen láttam.Nekem a hobbim a II.VH nagyon sok könyvet olvastam ezzel kapcsolatban köztük nem 1-et a Kriegsmarine-ről,de ilyet hogy csak azért nem,harcoltak mert volt 1 kis széllökés na ne már.....
Legalább azzal tiszteleghetnénk annak a 40.000 tengeralattjárós hősnek köztük 30.000 halottnak,hogy reális játékot ad ki a kiadó.
Bocsi csak kicsit felhúztam magam. -
#9443 Azt nem tuom, hogy kell, de azt leírom hogyan szoktam:
1. megjelenik az ominózus hajó, mit emlitettél, ha kicsit rázoomolsz jobban látszik a pontos iránya. Erre az irányra húzok egy egyenest, pontosan a kereskedelmi hajó tengelyében.
2. Körzővel kimérem azt a távolságot ami az én hajóm és a ker.hajó irány tengelye közötti legkisebb távolság.
3. Kiszámolom, hogy ezt a távolságot legnagyobb sebességgel mennyi idő alatt tudnám megtenni.
4. A kereskedelmi hajó ikonja és adatai között szerepel a sebessége is (slow, fast , stb) Nos ez egy becsült sebesség. A Slow-hoz én kb 6-9 csomós sebességet szokam társítani.
5. Beszorzom az tengeralattjáró útjához szükséges idővel a kereskedelmi hajó sebességét.
6. Kimérem az előbb megkapott utat a kereskedelmi hajó tengelyére (körző)
7. Ha ez sokkal nagyobb távolság, mint amennyi nekem a legrövidebb kimért út, megsem próbálom megtámadni.
8. Ha a kereskedelmi hajó által megtett távolság kisebb ennél, akkor kicsi "elé megyek"
9. Ha sokkal lassab az "elé megyek" részt lehet azzal fászerezni, hogy a kereskedelmi hajó útvonalára (időjárástól függően) szerkesztek két kört (körzö) ennek sugara függ a látótávolságtól.
10. A két kör középpontja a tengelyen legyen, a körök két "oldalára" érintőt szekesztek, ami ugye párhuzamosnak kellene lennie a temgellyel.
11. No a két érintő által bezárt területen kezed el cirkálni a ker. hajó irányűba és ha mindent jól számoltam és szerencsém is van, az őrszem egyszercsak kiszúrja.
A többire már magadtól is rájössz.
Elnézést a "hányaveti" fogalmazásért, de egész éjszaka a tiszai gáton dolgoztam és most rohadt fáradt vagyok.
U.i: A finomítást gondolom tengaralattjárós "kapitány" társaim majd megejtik.
Remélem segítettem valamit
-
A tumi #9442 Nem megy ez nekem srácok.:(((
Megjelenik egy ellenséges kereskedelmi hajó a térképen,nem messze töllem,vonalzóval húzok 1 vonalat az én,ill. az ő hajója közzé.
És pont.
Innen mit kell csinálni ??
Valamit kell a körzővel is de mit hova kell szúrni?
És ezután mi a teendő?
Segítsetek légyszives!!
A FAQ-ba nem találtam erről semmit.
Nagyon szeretném megtanulni a pontos ütemtervét az ellenséges hajó megjelenése ill. az elsülyesztése közötti távolságmérés,elévégás befogás stb. -
Narandil #9441 a semleges hajókat érdemes elsüllyeszteni vagy vmi büntetés érte? -
A tumi #9440 Köszi
Addig meg marad az englis hang:( -
#9439 Hoppá, az egy komoly bug lett a magyarításban.
Igyekszem mielöbb kijavítani. -
A tumi #9438 Ha lennétek olyan rendesek fel tudnátok linkelni,vagy el tudnátok küldeni a német hangot nekem.Hátha felülírva az előzőt menne a német hangal is.
Előre is köszi.
[email protected] -
A tumi #9437 FAQ-an néztem nem jó a link 404 errort ír ki sajnos -
#9436 Nekem simán át lehet állítani a hangot németre.
MOD ügyben meg nézz szét a FAQ-ban. -
A tumi #9435 Hello
1.4b patch+ezzel kompatibilis magyarosítás felrakása után nem tudom(nem engedi) a hangokat németre állítani!!
Ez csak nekem xart be vagy mindenkinél ez van?
Jah és nincs esetleg valami mod hozzá amivel már német lesz a hang?
Üdv:Tamás -
totya4 #9434 Engem is ne félj :) -
totya4 #9433 Engem is ne félj :)