Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is egyébként csak német U-BOOT-tok jöhetnek csak szoba. No usa.<#wink>#wink><#worship>#worship>
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Nekem sima gameban is volt olyan, hogy viharos idõben szóltak, hogy hajót látnak, rohantam fel a hídra, és majdnem nekimentünk!, a hajó orra elõtt ment el egy small merchant. Szóval, ez nem modfüggõ. szerintem.
Amúgy meg tényleg sokkal kevesebbet tudunk az amcsi japán tengeralattjáró háborúról, és éppen ezért sztem sokaknak kevésbé izgalmas. Sõt ez sajnos azt jelenti, hogy alig írnak át vmit a gaméban, csak újra kell modolni, és készi s lesz a japán amcsi háború. Sztem egy két ügyesebb a jelenlegi gaméval is meg tudná ezt csinálni.
Kicsit szõrõznék még ezzekkel a Nelsonokkal:
Giblaltártól pontosabban merre fele ha szabad kérdeznem ?
Ha valakit érdekel a belépési pontjuk: '40 December 24. 15:00, Gibraltártól kb 15-20 km-re.
Jó vadászatot ! :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
ahol 2x mondják al alarmot,azzal az a baj,hogy a második alarmnál már szól a "riasztó",az meg nem jó már
Karabiner akkor,te meg próbál meg légyszi megcsinálni a kettõbõl a zalarmot!Aztán eldöntjük melyik a jobb.KÖszi mindketõtöknek.
Húú de sok a kívánságom.<#vigyor>#vigyor>
szóljatok ha leszedtétek,mert törlöm a tárhelyrõl akkor
Módjuk köd volt és viharos tenger. Az alarmmal kapcsolatban, utána nézek, hogy mit tehetek az ügyben.<#wink>#wink>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
A játékon pedig, ha szigorúan ráncolom a homlokom enyhén szólva lehetne még túlórázni. Mint ahogy számtalan modkészítõ meg is tette :)
Kár hogy a Csendes óceánt választották témának. :((((
Hát engem nem érdeke a sárga tomi<#nyes>#nyes> verzió!<#mf3>#mf3><#duhos2>#duhos2><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead>
Ha tengeralattjáró akkor,U-boot-ok jöhetnek nálam csak szóba!A többi nem érdekel!Ahogy elnéztem páran vannak még így!
Ma este multi 21:00-kor!HUNter néven lesz a szerver 12345 kóddal.Csak HARD de,ha benne vannak a többie is akkor,REALISTIC inkább.<#nyes>#nyes> Nyugi nem vagyok profi csak,így izgalmasabb kissé!Fõleg az új hangokkal!<#eljen>#eljen>
Néztem a neten, hogy a hivatalos verzió még mindig 10k körül van? Jól láttam, nincs még 4k körül minimálverzió?
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Én is ki próbáltam az új modot és tényleg igen csak sok kellemes újítás található benne. De a hajó recsegése a tenger mélyén sajnos olyan marat, mint eddig. Már régebben is gondolkodtam, hogy új hangokat kellene találni ehhez. Hát ezt most meg is tettem. És szeretném nektek prezentálni. A hangokat az U-571 filmbõl vágtam ki. A játékba már teszteltem és úgy néz ki, hogy jól mûködik. És tényleg hangulatosabb lett a dolog így tõle. Remélem sokaknak fog tetszeni az új hangok. Csak másoljátok felül az eredeti, persze az eredeti hangfájok biztonságba helyezése után. Ha esetleg valami gond lenne vele, vagy csak nem tetszene. Hogy ne árujak zsákbamacskát itt letölthetõ a nyers még egyben lévõ hanganyag. Amit persze föl kelet úgy bontanom, mint az eredeti fájok voltak.
A teszt hang
Hajó test recsegés
A játékba másolandók.
Creaks_Level1
Creaks_Level2
Creaks_Level3
Creaks_Level4
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Amúgy én kicsit hülyeségnek tartom,hogy az ilyet túléljem.
Kis bug a játékba:mikor töltöm a külsõ rekeszekbõl a torpedókat sokszor eltünnek a rekeszekbõl(szürke lesz a helyük teljesen).Ilyenkor ki kell lépnem és újra betöltenem az állást.Máshogy nem jelennek meg.Ahova becsapódott a torpedó ött égett folt volt a tengeralattjárón.Visszatöltöttem most az állást,hogy folytatom és,sehol semmi folt.
ICQ használata ajánlott! ,akkor legalább megtaláljuk egymást.
Az enyém olvasható, a felhasználói infon.
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Nem jött ma senki multizni na talán majd holnap<#wave>#wave>
U-Boot Elite 1914-1945.pdf <29MB, 67 old. sajnos angolul van :(>29MB, 67 old. sajnos angolul van :(>
Én is felraktam a modot. Nekem is jobban tetszett a rozsdás teknõ, mint a zsír új hajó. Bár jogos a dolog, hogy nem voltak túl régiek, sõt a valóságban 1db se tudott megrozsdásodni. Ráadásul amikor megkapták a radarelnyelõ öltözetüket, gondolom vmi gumiszerû festékkel újrakenték az egész hajót.
A sötétebb víz, megint jogos, ugyanis, tényleg volt már olyan, hogy lenn voltam a fenéken 80m-en, és az megfigyelõ periszkóppal azt lestem, hogy mikor támadnak a rombolók, és amikor jöttek, gázt adtam és elmenekültem. A valóságban én sem hiszem, hogy ez müködhet. Most olvastam a Kurszkról, és közben benne volt, hogy a hatvanas-hetvenes években szinte minden évben karambolozott egy szovjet és egy amcsi tengeralattjáró! :) Túlságosan megbiztak a sonarban, és a hidrofonban, ésõk se használtak periszkópot. :)
Este mikor lenne multi ?
<#papakacsint>#papakacsint>
Kiolvasva!
<#vigyor2>#vigyor2>
Jó lenne sokan lenni!
<#wave>#wave>
Ja este!
<#wave>#wave>
jégcsákány.
Mindenki single-t nyom? nem lesz már multi?
Ott is lehet gyönyörködni a játékba mikor süllyedsz! <#papakacsint>#papakacsint>