11357
-
SzLacza #9512 Vkivel beszélgettem a múltkor msn-en, és kiderült, hogy szegényke, a tengóról azt gondolta, hogy az tényleg tengó, tehát Kielben periskop depth, és onnan csak akkor jön fel, ha hazaér, vagy még akkor se.
Persze csodálkozott is, hogy 6 csomóval közlekedő hajókat nem hogy nem tudja utolérni, hanem még el is húznak előle!
Nem tudom másnak is van esetleg ilyen problémája? Ugye mindenki tudja, hogy ezek nem nukleáris hajtómüvel rendelkező tengók, hanem csak merülőhajók!
Egyébként meg rengeteg hajóval találkozom, és sokat nem is lövök ki! De sose viszek haza torpit. Egy örjárat akár 3-4 hétig is eltarthat. Rengeteg hajót kapok, a nav. térképen amik közlekednek vmerre, azokat 95%-ban meg is találom, legfeljebb ha kicsi hagyom a fenébe. Rengeteg hajóval találkozom, és nincs fenn semmi ilyesmi mod, nincs living sh3 és hasonlók!
Kérdés: ha kaptok egy sziluetett a nav. térképen meg tudjátok találni a hajót?
Ha vkinek nem megy inkább beszéljük meg, hogy hogyan kell csinálni. Én is, és mások is szívesen segítenek. -
SzLacza #9511 Turmi: Attól is függ, milyen tengóval nyomod. Pl. VIIB-vel 0%-on sztem gyengusz.
Nem tudom a 100 nekem a viharos, gyenge örjáratokon is összejön. Igaz nem kezdek el minden hajóra puffogtatni egy torpit. Viharban, ha nincs ágyú, akkor a sapkánkat meglengetjük, és integetünk a 2kt-s hajóknak, de nem lövünk. Ahhoz min. egy small tanker, de inkább egy c2 kell, hogy a torpedókamrákat elárasszuk vízzel.
SirHiggins: Sztem az AOTD modot ne rakd fel. Nekem meggyült vele a bajom, és nem lehet uninstallálni, csak ha az egész game-t újrarakod. Emiatt nem érdemes. Sok jó dolog van benne, de sokminden meg sztem csalás. ( pl. hamarabb van új torpi, új eszközök, nagyobb hajók, már illuziórombolóan nagyok, 17kt-s hajók mindenfelé, stb. ja olyan sötét a víz, hogy a periszkopig se látsz ki, és ez igaz pl. a museumban is, ahol a német tengókat meg lehet nézni, ill. a sötét miatt nem lehet.) -
zoltang #9510 Egy kis video:
HMS Barham - Rest In Peace -
#9509 rekordom -
#9508 A szóismétléseket énis észrevettem, de a sós levegő kimosta az agyam, sorry:) -
#9507 Hogy a fenébe tudtok, őrjáratonként 50-100.000BRT-t elsüllyeszteni? Nekem hetven valahány %-os realitással(külső nézet, fegyverzeti tiszt van csak bekapcsolva) összejön talán 10-15ezer, az angolnák fele legalább bedöglik, hajókkal alig találkozok (jó az kivétel ha egy task force és leküldök egy anyahajót de ez elvétve van csak). Ma éppen hazafelé ballagok Kiel-be, magam mögött hagyom Scapa és Orkney közti átjárót, az Északi tengert, gondoltam hazafelé nem a Kiel-i csatornán vágom le Dániát hanem megkerülöm; összefutok a Skagerrakban egy lengyel gőzössel, belelövöm az uccsó torpedót -besül; felmerülök legénység a 88-hoz erre a szemét le akart gázolni, nagyon szép fogócskát sikerült lerendezni (a végén már tényleg röhögtem-rongyolok elől a gőzös meg teper utánam); a végén még közönséget is kaptunk, egy norvég őrhajó is megjelent egy kis nézelődésre(még semlegesek). -
A tumi #9506 Srácok hol érdemes keresgélni csatahajók és anyahajók után?
Melyik kikötő környékén??? -
A tumi #9505 Nem értelek,most ez jó vagy nem jó eredmény??? -
#9504 ejha -
A tumi #9503 0% valósághűség:)))))))) -
#9502 Az előbbi kiegészítésemhez még egy kérdés: tud valaki részletesebb térképet (több támaszpontot rak a játékba stb)? előre is thx -
#9501 Attól függ hány %-on játszol . -
#9500 Ha járna érte, valahová csak fel lenne tüntetve . -
#9499 Ezt a szemétséget, anno abbahagytam a játékot mert vírus miatt nem akart elindulni, most felrakom, hogy megnézzem mi volt a hibaüzi és megírjam a fejlesztőknek- erre elindul:) Eine kérdés: hogy a búbánatban kell a látótávolságit kibővteni? Találtam egy új mod-ot: Grey Wolves. Tud róla valaki valamit? Illetve az AOTD Modpack 2.1-ről? -
A tumi #9498 Hy
Én single nyomon most vagyok túl az 5. küldetésen és eddig a legtöbb brt-m az 54000brt volt.
Kieli támaszpontról indúlva.
Ez jó eredmény vagy nem???? -
SzLacza #9497 Nem vok benne biztos, de mintha a felderített konvojért kapnánk némi renown pontot. Na nem ebből fogjuk megkapni az XXI, az biztos. -
#9496 Status riport: jelentést ad a pozíciódról és az eddig elsüllyesztett hajótérről a Bdu-nak . Gyakorlati haszna nem nagyon van .
Contact riport: konvoj felderítésekor küldheted el annak pozícióját, sebességét, haladási irányát a parancsnokságnak, gyakorlati haszna szintén nulla . -
levi1989 #9495 Szevasztok amikor megnyomom az 'M'-et akkor van ott olyan hogy send contact report.
aki tudja az segítsen már hogy mire jó és mikor kell használni.
előre is köszi -
#9494 Sajnos nem. Csak ezt találtam: Link -
levi1989 #9493 szevasztok nem tudtok az 1.0-ás verzióhoz olyan trainert vagy cheatet amivel végtelen torpedó és a fedélzeti- légvédelmi ágyúba végtelen lőszer lesz
előre is kössz -
Moszuke #9492 Én épp ugyanezt csinálom az amerikaival :D
Meg a ruszki sem egy nagydobás de megszokott gyülni a bajom a románokal meg az angolokal! -
A tumi #9491 Hello
Mostanában új taktikát alkalmazok.
Beúszok az Angol kikötőkbe(elsőszámú célpontom Dover) és az ott horgonyzó hajókat(kereskedelmi,hadi) lövöm.Tudom nem egy szép taktika de hasznos.Az első ilyen alkalommal csaki az álló hajókból 30.000brt süllyesztettem el(a küldetés végén 8 plecsnit oszthattam szét).
Ajánlom mindenkinek ezt a taktikát. -
#9490 kössze -
#9489 Tuvok: HBD! -
#9488 tényleg sikerült,még pár lövés megtette neki,viszont a hajó fele még mindíg égnek áll;) -
#9487 Az AOTD mod-al semmi baja. Mint már előbb irtam, 1.4b +AOTD_Modpack_V2+Magyarítás 1.4b-hez+fix. Szépen lehet netre is csatlakozni. Azt a living modot meg nem próbáltam.
A félig elsüllyedt hajót egyszer ha jól rémlik, kettétörni kell, akkor megadja.
(de ezt ne vedd készpénznek. valahol olvastam) -
#9486 Mindegy, lőjed :) -
#9485 bocs,de utólag láttam hogy egymásra mentettem a képeket,újra fel kellett tölteni.nem kib@szásból.. -
#9484 ilyenkor mi a teendő? olyan sekély a víz hogy nem tud elsüllyedni a hajó,és nem kapom meg érte a renown pontot mert még nem minősítette megsemmisültnek a játék. -
#9483 Erre visszavonja ... -
#9482 Lőjed fedélzeti ágyúval, majd felrobban . -
#9481 Akkor még az 1.3 sem . -
#9480 ha jól nézem 2005 augusztusi, ha jól tudom akkor még nem jelent meg az 1.4 -
#9479 Sztem nézd meg, hogy a modjaid milyen sh verzióhoz lettek készítve .
Nem használok modokat így nem vagyok kompetens, de nekem úgy rémlik, hogy a living sh mod elég régi, szal nem biztos, hogy jó 1.4-hez . -
#9478 ubi-n regisztrálj majd a választott név/jelszóval be tudsz lépni a játékban. -
#9477 FAQ-ban melyik kérdésedre nem kaptál választ ? -
#9476 lehetséges.vagy talán nem szereti az AOTD Modpackot. -
Morpeus #9475 Heló! Megtudnátok mondani, hogy mit kell csinálni, hogy tudjak multizni a neten? -
#9474 Lehet nem 1.4-hez van ? -
#9473 köszi így tettem,és a sokadik újratelepítés után derült ki hogy a living silent hunter mod problémázik.na sebaj,megvagyok nélküle is.