Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Ezzel annyiban vitáznék hogy párszor már végigvittem a háború elejétõl a végéig, és leszámitva a viharos ködöt sehol nem volt ilyen. Most meg világos nappal 20 centis hullámokon hajózva nem látnak a szemüktõl. És a modot nemrég tettem fel. Szóval?

Gundark
Köhömm.. Egy japi repülõgéphordozó harccsoport becserkészése nem izgalmas? :) Egyébként a silent 1 is itt játszódott.

Ha silent hunter 4-ben az amcsi tengeralattjárokkal kell menni akkor szerintem nem lesz olyan izgalmas mint a mostani rész. Bár ki tudja
Nálam is egyébként csak német U-BOOT-tok jöhetnek csak szoba. No usa.<#wink><#worship>

xj700t
Az atlanti felõl haladnak a földközi tenger irányába (tehát a térképen balra lent a kikötõtõl kb 15-20 km re)

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Nem mondtam én, hogy a mod miatt van.

Ezzel kezdték. Az SH elsõ része a csendes óceánon játszódik. Emlékeim szerint.. ;-)
Ja, amúgy nem hiszem hogy a mod csinálná, hogy elfelejtenek szólni!
Nekem sima gameban is volt olyan, hogy viharos idõben szóltak, hogy hajót látnak, rohantam fel a hídra, és majdnem nekimentünk!, a hajó orra elõtt ment el egy small merchant. Szóval, ez nem modfüggõ. szerintem.

Amúgy meg tényleg sokkal kevesebbet tudunk az amcsi japán tengeralattjáró háborúról, és éppen ezért sztem sokaknak kevésbé izgalmas. Sõt ez sajnos azt jelenti, hogy alig írnak át vmit a gaméban, csak újra kell modolni, és készi s lesz a japán amcsi háború. Sztem egy két ügyesebb a jelenlegi gaméval is meg tudná ezt csinálni.
Szasztok!

Kicsit szõrõznék még ezzekkel a Nelsonokkal:
Giblaltártól pontosabban merre fele ha szabad kérdeznem ?
xj700t
Tegnap érdekes dolog történt. Feltettem a "Milch kuh" modot, megjelent egy csomó plusz kikötõ. Gondoltam hajózgatok picit, körülnézek Gibraltárnál. Sunnyogok át a szoroson 150m mélyen, nézelõdök aztán jött a meglepetés. 2 Nelson, 1 Revenge meg pár romboló. :) Persze egy-kétszer vissza kellett töltenem (az elsõ végigjátszásomnál nem találkoztam hadihajóval) :(, nem is adták magukat könnyen) A visszatöltésnél random jelentek meg, így 2 revenge esett áldozatul. :)
Ha valakit érdekel a belépési pontjuk: '40 December 24. 15:00, Gibraltártól kb 15-20 km-re.

Jó vadászatot ! :)

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

PanzerWolf
KÖszi ki is próbálom.
Nem volt senki se multizni,csak jégcsákánnyal ketten voltunk.

DJ Skyline
íme

ahol 2x mondják al alarmot,azzal az a baj,hogy a második alarmnál már szól a "riasztó",az meg nem jó már

PanzerWolf
Akkor ahogyan meg tudod csinálni jöhet mindkettõ!<#vigyor2>

PanzerWolf
Csinálta mszervert HUNter néven
kod: 12345
21:20-ig várok

DJ Skyline
van még1 alarm ahol 2x mondja ehymás után...a hangerõn meg lehet állítani persze!:D a minõség meg ilyen,így is a legjobb minõségbe lett elmente a programmal!:D amúgy nincs mit

PanzerWolf
Igen ez jó lenne csak az a baj vele,hogy eléggé halk.Jó hangosan állat lenne szerintem,meg egy kicsit jobb felvételbe kellene.Az Alarm üvöltés után szerintem egybõl le lehetne vágni,mivel a csörgés már egy másik hangba van(vagy hogy is mondjam).
Karabiner akkor,te meg próbál meg légyszi megcsinálni a kettõbõl a zalarmot!Aztán eldöntjük melyik a jobb.KÖszi mindketõtöknek.
Húú de sok a kívánságom.<#vigyor>

DJ Skyline
tudom nem nekem szólt a komment,de erre gondoltál? ebbõl annyit tudok levágni,amennyit akarok,esetleg összevágni,hogy alaaarm,aztán csak a csengõ...

szóljatok ha leszedtétek,mert törlöm a tárhelyrõl akkor

Velem is volt ma hogy nem szóltak egy rombolóról, már csak a jelentések érkeztek hogy lõnek rám. <#szomoru1>
Módjuk köd volt és viharos tenger. Az alarmmal kapcsolatban, utána nézek, hogy mit tehetek az ügyben.<#wink>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

PanzerWolf
Én úhy jártam,hogy szaggat felkém ezerrel egy romboló fényes nappal,és én arra eszmélek,hogy lõnek!Bár azt hiszem máskor jeleztek rendesen a javitás után is.

PanzerWolf
Az ALARM hangok ki akartam cserélni az SH2-ebn lévõre.Azért az jobb egy fokkal.Nem sikerült.Hiába írom át a Wawot erre az ogg-re,nem mûködik.Valaki segitség?Vagy az lenne a jobb,ha a Das boot filmbölit kivágná valaki!Karabiner nem válalkozol rá?Persze ha megvan a film de,gondolom meg van?

Gundark
Felraktam az új modot az aces of the deepet. Egész jó. De ami zavar az az hogy miért nem látnak az embereim? :) Világos nappal köd nélkül megáll az idõ, felmegyek ott vigyorog 600 700 méterre egy C3as. Rákérdezek erre az õrtiszt közli hogy nincs kontaktus :) Persze lehet hogy válogatunk :) Egyébként merüléskor hallatszik egy csomó érdekes hang. pl rendben hogy csapódik az nyilásfedõ, de az a robbanásszerû hang a ballaszttartály lenne ahogy megindul bele a viz? Remélem, mert elõször azt hittem lõnek :)

xj700t
A hangok tényleg jók lettek!!

A játékon pedig, ha szigorúan ráncolom a homlokom enyhén szólva lehetne még túlórázni. Mint ahogy számtalan modkészítõ meg is tette :)
Kár hogy a Csendes óceánt választották témának. :((((

PanzerWolf
Karabiner köszi a hangokat!!!!<#worship><#vigyor2><#taps>Nagyon jók lettek szerintem!Mûködik is neten meg minden.
Hát engem nem érdeke a sárga tomi<#nyes> verzió!<#mf3><#duhos2><#schmoll2><#shakehead>
Ha tengeralattjáró akkor,U-boot-ok jöhetnek nálam csak szóba!A többi nem érdekel!Ahogy elnéztem páran vannak még így!
Ma este multi 21:00-kor!HUNter néven lesz a szerver 12345 kóddal.Csak HARD de,ha benne vannak a többie is akkor,REALISTIC inkább.<#nyes> Nyugi nem vagyok profi csak,így izgalmasabb kissé!Fõleg az új hangokkal!<#eljen>

Tudod mekkora a japán és az amerikai piac? :) Csoda, hogy nem ezzel kezdték! :)

Néztem a neten, hogy a hivatalos verzió még mindig 10k körül van? Jól láttam, nincs még 4k körül minimálverzió?

kipróbáltam a hangokat, szerinte mjók lettek <#worship><#wave>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Gundark
Annyira ezért nem érthetetlen. Ne feledkezzünk meg róla hogy a japi gazdaságot a tengók vágták haza azzal hogy elsüllyesztettek jóformán minden kereskedelmi hajót :) Ezenkivül elkaptak jópár nagy hadihajót is. Sok helyen nem volt meg az általunk kedvelt kétszáz méter mély víz :) Ezenkivül egyszerûbb új térképet gyártani és átirni a gato-kra meg balaok-ra mint megcsinálni az elsõ világháborút :) No meg a vásárlóközönség "jelentõs" része nem is tudja hogy volt olyan :) Szóval esetleg reménykedhetünk, de bizni nem nagyon bíznék egy ilyen esetleges 5. részben.

Már bõszen készül a negyedik rész, de valami érthetetlen okból az a csendes óceáni amerikai-japán konfliktust dolgozza fel.

Sziasztok!

Én is ki próbáltam az új modot és tényleg igen csak sok kellemes újítás található benne. De a hajó recsegése a tenger mélyén sajnos olyan marat, mint eddig. Már régebben is gondolkodtam, hogy új hangokat kellene találni ehhez. Hát ezt most meg is tettem. És szeretném nektek prezentálni. A hangokat az U-571 filmbõl vágtam ki. A játékba már teszteltem és úgy néz ki, hogy jól mûködik. És tényleg hangulatosabb lett a dolog így tõle. Remélem sokaknak fog tetszeni az új hangok. Csak másoljátok felül az eredeti, persze az eredeti hangfájok biztonságba helyezése után. Ha esetleg valami gond lenne vele, vagy csak nem tetszene. Hogy ne árujak zsákbamacskát itt letölthetõ a nyers még egyben lévõ hanganyag. Amit persze föl kelet úgy bontanom, mint az eredeti fájok voltak.

A teszt hang
Hajó test recsegés
A játékba másolandók.

Creaks_Level1
Creaks_Level2
Creaks_Level3
Creaks_Level4

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Placebó
ööö ez nem a 3. rész?:)

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

xj700t
Ahogy egyre többet játszok a játékkal, úgy érzem igencsak lenne még mit javítani rajta. Remélem lesz profibb folytatása, mert az alap megvalósítás nagyon jó irányba indult meg. :)

PanzerWolf
Persze,hoyg nem hajózhattam ki!Hát mire megjavitják az u-boot-om simán elmegy az a hónap!Amúgy olvastam,hogy igazából is történtek ilyen bakik mint ma velem.<#vigyor5>

PanzerWolf
Végivittem!Visszamentem és kész vége.'45 Április van és már nem hajózhatok ki.The war ende ezt írja ki.Semmi vége nincs,kiírja mikor keztem,renovn...stb.Mint mikor végigvisztek egy küldetést,és a végén összesitik a dolgokat a papiron.Hát gondoltam,hogy nem lesz semmi animáció de,azért egy képre számitottam vagy valami.<#szomoru2>Bár egy rövid animáció is belefért volna,de kép se meg semmi.Ha vissza akarom tölteni a küldetést amikor beérek,azt se engedi.Tudtommal 1945. május 8-án tette le Németország a fegyver.Még van egy hónap addig!<#nyes>

PanzerWolf
Ezt a pancserságot amit ma mûveltem.Támadok egy c2-est.Elsõ torpedó mellé.Nem süllyed a következõtõl.Fordulok,hogy elé vágjak mert,medium sebességgel ment és már már nem ideális a szög.Egyszer csak bummmm!Folyik a víz be,50%-os kár...stb.Javitás ezerrel!Kb 45 fokkal megdölt a tengeralattjáró hátrafelé.Vajon mi lehetett az?Talán egy TIII Lut II-es torpedó ami mellélövés esetén fordul vissza?Paaaancseeeer!<#nyes>Szóval megúsztam nagy nehezen de,annyi az egyik elektromos motornak.Ha érdekel rakhatok fel képeket miközben elkezdtem süllyedni,és közben csináltam egy vészemelkedést teljes sebességgel.Utánna periszkóp mélység.Kiáll a tengeralattjáró orra a vízbõl mint állat.<#vigyor5>
Amúgy én kicsit hülyeségnek tartom,hogy az ilyet túléljem.

Kis bug a játékba:mikor töltöm a külsõ rekeszekbõl a torpedókat sokszor eltünnek a rekeszekbõl(szürke lesz a helyük teljesen).Ilyenkor ki kell lépnem és újra betöltenem az állást.Máshogy nem jelennek meg.Ahova becsapódott a torpedó ött égett folt volt a tengeralattjárón.Visszatöltöttem most az állást,hogy folytatom és,sehol semmi folt.

Ma este lesz multi!
ICQ használata ajánlott! ,akkor legalább megtaláljuk egymást.
Az enyém olvasható, a felhasználói infon.

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Hali.
Nem jött ma senki multizni na talán majd holnap<#wave>

PanzerWolf
Nem leszek ma bocs.Hulla fáradt vagyok,és nem akarom magam kikészíteni.

Most találtam a neten.

U-Boot Elite 1914-1945.pdf <29MB, 67 old. sajnos angolul van :(>
Szasztok!

Én is felraktam a modot. Nekem is jobban tetszett a rozsdás teknõ, mint a zsír új hajó. Bár jogos a dolog, hogy nem voltak túl régiek, sõt a valóságban 1db se tudott megrozsdásodni. Ráadásul amikor megkapták a radarelnyelõ öltözetüket, gondolom vmi gumiszerû festékkel újrakenték az egész hajót.
A sötétebb víz, megint jogos, ugyanis, tényleg volt már olyan, hogy lenn voltam a fenéken 80m-en, és az megfigyelõ periszkóppal azt lestem, hogy mikor támadnak a rombolók, és amikor jöttek, gázt adtam és elmenekültem. A valóságban én sem hiszem, hogy ez müködhet. Most olvastam a Kurszkról, és közben benne volt, hogy a hatvanas-hetvenes években szinte minden évben karambolozott egy szovjet és egy amcsi tengeralattjáró! :) Túlságosan megbiztak a sonarban, és a hidrofonban, ésõk se használtak periszkópot. :)

Este mikor lenne multi ?
OOhhhh

Huzd ki belöle a dugót <#hehe>

PanzerWolf
Akkor jövõhéten megyek pestre szombat reggel.Szóva hozhatod majd.<#vigyor2>

Na majd beszélek a barátnõddel!
<#papakacsint>

Kiolvasva!

<#vigyor2>

PanzerWolf
Én is leszek elvileg.Barátnõtõl fugg de,csak késõ este ha leszek...<#nyes>

DJ Skyline
hát ha nem fognak letölteni a másik gépen (hétvégente eléggé sûrûn elõfordul),akkor csatlakoznék szívesen a multiba!:D

Holnap is multiznánk!
Jó lenne sokan lenni!
<#wave>

Ja este!

PanzerWolf
Most értem haza.Valaki multi?

Este multi, jégcsákány és én már vagyunk.
<#wave>

Na talán majd holnap.<#wave>

Na én készen állok a multira.Gyere fel ICQ-ra Catyus ok.
jégcsákány.

Lehet ma multi felölem de majd szolj<#idiota>

Fiúk!

Mindenki single-t nyom? nem lesz már multi?
Ott is lehet gyönyörködni a játékba mikor süllyedsz! <#papakacsint>