11357
  • joceruza
    A Daemon Tools-al be kell mountolnod és elindul a telepítés.
  • Solyom2
    Ezt a modot egyébként hogy kell felrakni mert látom hogy külön-külön vannak ilyen bin fájlok?
  • joceruza
    Szedd le hozzá a GWX 3 gold-ot és lesz egy rohadt jó játékod!
    ITT találod.
    Egy a lényeg! Teljesen "tiszta" játékra tedd!
    1.SH3
    2.GWX 3 gold
    Annyi hátránya lesz hogy elég lassan fog betölteni.(DE MEGÉRI)
    A GWX-hwz cucc: ITT
  • Solyom2
    Értem.
    Még két kérdés:Milyen modokat ismertek a játékhoz amivel kicsit változatosabb a kampány,vannak olyan küldetések mint a SH4-ben és nem csak őrjáratozás?
    Fel lehet tölteni a hajót őrjárat közben torpedóval mint az SH4-ben?
  • Muttley
    aki emléxxik még erre
    annak most itt van EZ :)

Vista alatt nem megy
    XP alatt megy
  • joceruza
    A patch az már csak ilyen! Mivel a játékot nem telepítetted. Nem szívesen mondom,de "szerezz" egy telepíthető verziót és azzal jó lesz a patch is és a magyarítás is!
  • Solyom2
    Sziasztok!
    A játék magyarításával lenne problémám.Nekem egy illegális verzió van,amit csak ki kellett csomagolni és már megy is a játék,nem kellett telepíteni,de a gép nem engedi felpatchelni,azt írja rossz az elérési útvonal a magyarítás telepítőjének meg szintén van valami problémája.Valaki tud segíteni?
  • Karabiner
    Hi!
    Most lehetőség nyílik felvételt nyerni Silent Hunter Hungarian Fan Club weblap parancsnoksága soraiba. Konkrétban mondva szerkesztőket keresek. Aki önállóan terelgetné a saját témáját esetleg többet.
    A feladat következő lenne. A választott témájában a weboldalon lévő segédletek, esetleg cikkek, a FAQ bővítése, érdekesebb módok bemutatása a fórumban. SH3, SH4 , SH5 a fő témakörök.

További részletek ITT
  • csulok1
    Sziasztok! Szeretném én is felrakni ujra az SH3-ra a GWX mod-ot. A gondom az hogy a The grey Wolves-ről valamilyen szerver probléma miatt nem sikerül...tud valaki alternatív megoldást?
  • csakb
    Sziasztok!

x idő után gondoltam felraknám újra az SH3 GWX mod-ot, SH3-at telepítem/tört/, az 1.4 patch-et nem engedi felrakni /invalid directoy/.
    Valami ötlet?

Sajna elfelejtettem régen mit hogy csináltam...
  • runi 2
    Sziasztok.Látom vannak itt GWX-et kedvelő játékostársak is.Volna egy problémám amit nem tudok áthidalni,karrier küldetésnél a 7-dik küldetést nem hajlandó betölteni a játék.Újrapakoltam a játékot,újraszedtem le az egészet és a hiba mindig előjön.Nem lehet továbbvinni a játékot.Tudtok valami megoldást rá?Válaszokat ide vagy a Silent Hunter Hungarian Fan Club oldalára U-1900-nak címezzétek.Előre is köszi a segítséget.
  • joceruza
    A virágbolti az nem gyári.
  • Peppe45
    A multira nincs igazán igényem. Biztos megmosolyogsz, de a "virágbolt" az mit jelent? Állítolag nem rossz az Ati radeon hd 5400 as. Bár mondják, hogy kevés az 512 és ddr5 -ös kell. De mi ez, foglamam sincs. Ráadásul egy jobb kártya 40 e ft. körül van.
  • Peppe45
    Szia! Köszi. Megvettem az SH3-at. Az 5-ről nem hallottam semmi jót én sem.
    A 4 eredetiben van meg, de az betölt rendben, aztán teljes sötétség.
    Igazán senki nem tudta megmondani, hogy valóban kevés-e az ATI Radeon Hd 5400-as videokártya. Köszi az ötletet.
  • joceruza
    Én azt mondom hogy ha nem érdekel a multi, akkor irány a "virágbolt",de ha multizni szeretnél akkor eredeti. Kártyát szerintem ne cserélj!
  • bakvarnyu
    SH3 miatt ne cseréljél kártyát mert annak tényleg bőven elég!
    Az 5. rész meg nem sikerült túl jól.
    Itt meg lehet venni,kb. 1 hét alatt kipostázzák:
    zavvi SH3 6.45 EUR + 1 EUR posta
    A 4. rész meg itt van ötszázért vatera SH4
  • Peppe45
    Köszi egyébként a választ!
  • Peppe45
    Az sh3 szerintem is elmegy ezzel. De annak meg a cd kulcsa nem ok.
    Amit találtam a neten az nem jó. Vennék egy eredetit is. Mert értékelem ezt a játékot. Szóval azt mondod cserélnem kell kártyát? Milyet vegyek?
  • Peppe45
    Sziasztok! Hol lehet sh3-at venni? Van ötlete valakinek?
  • joceruza
    Ha a hárommal játszol akkor ahoz BŐVEN elég! Én a 9400Gt 512-vel toltam az ötöt! Nem fullon de ment.
  • Peppe45
    Köszi! ati radeon hd 5400 as a kártyám. Állítólag ennek jónak kell lennie.
    512-es. Kérdés lehet,hogy 1 gigás kell és a ddr 5 ?
    Az sh 5-st meg sem merem venni, mert nem fog indulni.
  • Hypo #11256
    Nalam nem volt gond eddig. GWX et hasznalom en is, meg meg egy par kisebb modot, MaGui, FN_Interior,( elef jo hogy maszkalhatunk a bootban) par GWC hez adott optional mod, es thorens sound pack.

Eddig ezek nem okoztak gondot, persze a megfelolo sorrendbe kellett felrakni, meg jobb lett toluk a game:)

Sh Commander meg egyenesen szuper:) kezdtem is egy uj kampanyt, 2nd flottila, elso ut gyakorlasal telt, legenyseg osszeszoktatasaval, ma jon a masodik patrol mar a haboru is kitort szoval kivancsian varjuk az esemenyeket:)

• Pluskast
    Őszíntén szőlva én csak a GWX modot használom semmi mást. Nekem ez pont elég:)
  • Kotomicuki
    Egyjeszek nagyjon telhetetlenek! :))
    Amikor már az földöntúli boldogs(z)ág forrás(z)a, ha a(z alap)program/játék csak akkor "lép ki", ha azt a menüjében kérem "tőle", nemhogy még egynél több mod-ot rátelepíteni erre a bug-halmazra...
  • bakvarnyu
    Ezt mind tedd fel aztán már annak is örülni fogsz ha egyáltalán elindul
  • Hypo #11252
    Szia meg lenne gy kerdes hatha tudsz segiteni vagy akarki más.

SH3+GWX3+ milyen modokat hasznaltok meg gondolok itt foleg az OLC Gold MkII vagy a MaGui 3.4 et erdemesebb illetve FlakMonkes Interior and crew mod.
    Esetleg meg valamilyen kompatibilis mod ami a belos tereket a guit szepiti?
    Logo kajak? Szebb interface? Illetve lattam Rapt0rs fele egyenruha modot is
  • Hypo #11251
    ok koszike szerintem azt az icon packot felraknam
  • Pluskast
    Én egy pár modot felraktam a JGSE-vel, de vigyázz mert ha pl a fekete-tengeri vagy földközi-tengeri campaing-et teszed fel akkor az alapot nem tudod játszani!
  • joceruza
    Amelyik mod szimpi azt tedd fel. Amúgy szerintem ajánlott.
  • Hypo #11248
    Hi All, GWX gold felrakasa utan eleg csak inditani a gamet, vagy a kulonbozo kis modokat meg JGSE vel rakjam is fel?
  • joceruza
    Serial.... passz! Húzd le a netről. Jobbat nem tudok. Megnéztem az enyémet és nem kell neki serial. Szedd le,patch,magyarítás,told amég meg nem unod! Én nem tudtam se a 3-at, sea 4-et.
  • joceruza
    Még nem jártam így de szerintem driver problémád van. Sajnos nem először fordult elő ATI-nál. A serialnak mindjárt utána nézek!
  • Peppe45
    Sziasztok!
    Két kérdés: sh4 erdeti lemez betölt, majd fekete lesz a képernyő. A kártyám: Ati Radeon hd 5400. Vajon a kártya kevés?
    Másik: sh3 kéri a cd kulcsot. Tudtok adni, ami jó?
  • Muttley
    zsííír :)
  • zoltang
    Egy jó kép:
  • hlaci25
    Köszönöm, valszeg ez lesz a gond.
  • joceruza
    Ha ugyanúgy patch-elted mint azelőtt és ha a régit magyarítottad akkor ezt is kellene. Ha régen volt fent mod akkor most is tedd be.Ha minden ugyanúgy van ahogy volt is akkor nem tudom mi a gond.
  • hlaci25
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Újra előszedtem a játékot, telepítettem, a megfelelő helyre visszamásoltam a mentéseimet, de betöltés közben windows hibaüzenetet ír és kilép. Mitől van ez, és hogyan lehetne megjavítani?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Tuvok #11239
  • Tuvok #11238
    Tedd fel az 1.4-et, aztán:

http://forum.juventuz.com/images/juventuz_smilies/faq1_sign.gif