11357
  • Tuvok #10116
    Vajon él-e még az accountom :o)
  • PanzerWolf
    Szia!
    Este 8 körül szokott multi lenni.
    www.silenthunter3.hu
    Ott a letöltéseknél a Teamspeakot töltsd le.Minden le van írva hozzá,hogy hogyan találod meg a szobánkat.
  • GCsab
    Aki jön multyba játszani az írjon
    MSN: [email protected]
  • Karabiner
    Szia! Tegnap este mondtad a dolgot, és igazad volt úgy hogy, én is megcsináltam a magam lekeverését meg néhány helyen drámaiba tettem a dolgot. Úgy hogy fejlesztettünk még egy adagot rajta.
  • garferi
    Milyen?
    Kiváncsivá tettél...
    Tudtommal ez az a verzió amelyik a magyar feliratos eredeti játékban is benne van.
  • Piedon
    Picit helyesbítek, az amit te linkeltél az nem hivatalos magyarítás. Sajnos én láttam, hogy milyen a hivatalos...
  • PanzerWolf
    Igen jók lettek!Nem lesz belőle harag!Írj nyugottan az oldalra,hogy tegyék ezt fel mivel jobb a vége.
  • banános joe
    DAS BOOT
  • GCsab
    Sziasztok!
    jó játék jól kivan találva!
    Összekéne jönni multyba és lerohanni a konvoyt!
    Várok jelentkezőket! :)
  • garferi
    Az SH3.hu ról leszedtem a realisztikusabb merülési hangokat és nagyon szuperek. De sajnos a fájlok végén a hang el van harapva. A készítő ne sértődjön meg, de én lekevertem a filok végét, hogy ne csak úgy hirtelen abbamaradjon a reccs-ropp.
    Ha gondolja az illetékes felteheti az oldalra.
    hangok.rar
  • PanzerWolf
    Az oldalunkon kint lesz a pontos találka majd.Még meg kell beszélni majd mi merre,hány óra.Szóval tessék bejelentkezni és írogatni oda.
  • Zogu
    Tudom, hogy Pest nem olyan nagy, de azért valami közelebbi nem ártana. Mondjuk kerület, utca, esetleg házszám?
  • Tuvok #10104
    Valóban, görög van a falóban ! :)
    Húderégvolt .
  • Zogu
    Látod, az is meglehet.
  • PanzerWolf
    Szerintem kevered a 2. résszel!Ott volt ilyen naptár.
    Aki nem lenne még itt akkor,szívesen várjuk:

www.silenthunter3.hu

Január 20.-án SH3 találkozót tartunk Pesten.Beszélgetés,Das Boot filmnézés (projektoron).Ha valakit érdekel akkor,jelezze majd az U-boot talákozóknál.
  • Zogu
    Öreg vagyok én már az álmodozáshoz. Lehet, hogy valami MOD volt, csak nem emlékszem rá, bár nem rémlik, hogy a zászlókat meghatározó (megrajzoló) MOD-on kívül mást feltettem volna. Na nem lényeges az egész.
  • Tuvok #10100
    Rákerestem pár szóra a topikban és az Ubi fórumon is, de nem találtam semmit .
    Nem lehet, hogy ez valami mod-ban volt benne csak elfelejtetted ? Vagy valami filmben láttad ? Vagy nem álmodtad ? :))
  • Zogu
    Csak azért írtam le, hogy mikor volt és Te is ott voltál. mert abban az időben legibkább az 1.0-ás volt a "menő". Ha bementél a fedélzeten a kapitány szobájába, akkor az asztalán volt egy fénykép, hajónapló, egy naptár .... Na ez a naptár megmutatta, hogy az adott napon mikor kel, nyugszik a nap, a hold, telihold lesz-e, stb, stb. Nem létezik, hogy nem emlékszel erre? Vagy valaki abból az időből.
  • Tuvok #10098
    Jókor mondod .
    Akkor mostantól meg vagy bízva azzal, hogy ha vki magyarítást keres, odaadd neki ezt a linket . :o)
  • Tuvok #10097
    Úgy tudod megállítani, hogy nem kerülsz olyan helyzetbe . :)
    Ha mégis, akkor tegyél embereket a Crew képernyőn a Repair (javítósokhoz) . A zöld csík mutatja, hogy mennyire hatékonyak, javító szakképesítésű altiszt, vagy tiszt sokat nyom a latba .
    Csendes üzemmódban nincs javítás . Részlegeket úgy tudsz javítani, hogy szintén a Crew képernyőn kattintgatsz a kis tengeralattjáró képernyőn a kockákra .
    Majd otthonról teszek be képet ha nem felejtem el .
    A motord vszeg azért nem megy, mert tönkrement .
  • Tuvok #10096
    Ott a kikötőkről volt szó .

Naptárt nemtom hol mondod (a kikötőnézetben van egy, amin írja az indulás dátumát, és pörög ha csinálsz vmi a hajóval, másikat nem tudok), egy fénykép a kapitány ágyánál van, hajónapló pedig 'K' betű .
    Nem értem a kérdést, konkretizáld légyszi !
  • Zogu
    Megnéztem. 2005. április. Ott találtam Tuvok #5821-es üzenetét is
  • Zogu
    Nem, de miért, nálad sincs naptár? Az 1.0-ban biztosan volt. Hajónapló, naptár, "szeretteink fényképei", amik a kapitány fülkéjében voltak. Igaz azzal valamikor tavasszal játszottam. A múltkor megkertestem az utolsó beböfögésem a fórumba. Mintha májusban történt volna, de talán 2005-ben volt. Na majd újra megnézem.
  • garferi
    A FAQ-ban a magyarosítás kicsit régínek tűnik. Nem kéne a hivatalos magyarosítást is kitenni?
    Silent Hunter 3 teljes, hivatalos magyarítás
  • garferi
    Mindenki olyan kedves, hogy mindíg válaszol a ritkán feltett kérdéseimre. :(
  • PanzerWolf
    Semmi gond nincs nekem vele.Már végigtoltam régebben és futott rendesen.
  • Tuvok #10090
    Nem használsz véletlen valami mod-ot ? :)
  • Don Norbertó
    Skacok!
    Az 50. küldetésnél nállatok is kilép és nem lehet tovább játszani ezt a játékot?
    Na nem mintha már ott tartanék, csak egyik haveromnak ez a problémája,pedig eredetiben van meg neki...
  • Scottt
    *enginét
  • Scottt
    Elvileg ugyan azt azt az eginét használja tehát nem nagyon fog nőni a gépigény;)remélem is
  • Zogu
    Akkor miért is érdekes, hogy mennyit szállíthat az ubim? Csak gondoltam, ha ez fontos, márpedig mindegyiknél alapadatok köztött van, tehát fontos, még az akna típusa is, akkor hátha csak én vagyok lúzer, hogy nem találom. Akár csak a naptárt! Valószínűleg ebbe fogok belegárgyulni (fogok?), hogy az a fránya naptár kísért.
  • Tuvok #10085
    Icipicit módosult a FAQ, helyrerakásért köszönet Etninek !
  • garferi
    Üdv!
    A vízbetörést hogyan lehet megállítani?
    És miért csak a bal dízelmotorom megy ha a felszínen vagyok?
  • Don Norbertó
    Jah... nagyon aljas lesz a 4. rész. :)
    Rohadt jó grafikája van...
    Vennem kell egy új gépet tavaszig.
    Nem hiszem hogy 3Ghz alatt rendesen futna.(proci)
    Vagy van valakinek erről is infója, hogy mennyi lesz a rendszer követelmény? :)
  • Tomcika
    uhh de várom a 4-ik részt! Nagyon jónak néz ki
    az sh3-ba a legnagyobb bajom az volt, hogy nem lehetett felbontást állítani :(
  • Tuvok #10081
    Szvsz aknával csak akkor találkozol, ha rámész és felrobbansz .
  • Zogu
    Újfent az AKNÁK kérdését (#10073) forszírozom. Van valakinek tippje?
  • Don Norbertó
    Köszi az infót.
    Jó kis videó....
    Nagyon jónak látszik. :)
  • garferi
    Van valami kiegészítés arra, hogy a navigációs eszköztáron az iránytűn a szögek olvashatóak legyenek?
  • garferi
    IGEN!
    2007 tavaszán debütál.
    13 perces ingame videó