Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet hogy egy update kell neki? Szerintem nekem is ezt csinálta mikor update nélkül akartam elindítani
Nem lehet hogy egy update kell neki? Szerintem nekem is ezt csinálta mikor update nélkül akartam elindítani
Sziasztok! Technikai segítségre lenne szükségem. A könnyebbik utat választottam és letöltöttem a játékot. A telepítést követõen, miután felülírtam az exe file-t a crack könyvtárban lévõvel, elindul a betöltés, de mikor már épp elindulna a game, bedob a windows egy hibaüzenet ablakot, hogy hibát talált a file-ban. Mit jelent ez? Biztos találkoztatok már vele és megoldás is létezik rá. Ha igen, kérlek titeket segítsetek! Elöre is köszönöm! [email protected]
Hát bazz még mindig nem vágom, hogy hogyan lehetne a tutorialba rendesen torpedózni. Mostmár a fegyvermesterrel lövetem ki a torpedókat, de ahogyan a célpont meglátja akkor elindul és minden torpedó mögötte megy el :\
A halál csupán a kezdet...
Szevasztok, lenne egy kérdésem: honnan lehet tudni hogy mennyi renown pontot ad az elpusztított ellenség után? Egyszer végigvittem már úgy hogy a kereskedelmi hajókra koncentráltam és csak néhány rombolót süllyesztettem el, a játék végére kb 1 millió tonnányi kereskedõt küldtem a víz a halak közé (boldog idõkben több mint 50-60 ezer tonnát/küldetés) de eléggé keveseltem a renown pontokat, fõleg amikor megláttam hogy 30.000be kerül a XXIes tipus, ha meg tudná mondani nekem valaki hogy hogyan lehet kihozni a legtöbb renown pontot azt megköszönném...
nyugi nem vagy egyedül
3_player_fining_tivinnNekem miért nem sikerül felteni a képeket az URL lal?
Jólvan bocs mindenkitõl és hogy mindenkit zaklatok.Ezentúl nem fogok kérdést feltenni.De nem vok megsértõdve ne legyen félreértés.
Ez mit jelent?
menü ID not found.
menü ID not found.
pápá
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Egyébként találtam egy sokkal jobb oldalt és ott már rögtön megoldást mndták.Na csá
SH3 Te nem látod a 9880-as hozzászólást?? Itt rinyálsz, de ha valaki megpróbál neked segíteni, akkor azt nem veszed észre?? Vagy csak nem tudod hogyan kezeld/reagáld a problémát?? Tudod én azt hittem hogy nem is nekem válaszoltál!!!!!!Kommunikációs zavar lépet életbe 😄
SH3 jolenne ha már beleolvasnál abba kurva faqba, minthogy mindenkit itt és msn-n zaklatsz! olyan kérdésed még nem volt ami ne lenne abba a buzi faqba!
olvass vazzeg olvass
olvass vazzeg olvass
HA már észrevettek, akkor minek lassan menni ?! Teljes meghajtás a manõverezéshez, majd amikor a romboló ledobja a bombákat akkor pár másodpercre vak/süket lesz. Na akkor kell lopakodó meghajtásra kapcsolni (Z)
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
SH3 Te nem látod a 9880-as hozzászólást?? Itt rinyálsz, de ha valaki megpróbál neked segíteni, akkor azt nem veszed észre?? Vagy csak nem tudod hogyan kezeld/reagáld a problémát??
Még senki se találkozott ezzel a hiba üzenettel? Annyira rossz ez.Ha legalább megmondaná hogy mi a hiba akkor lehetne rá megoldást keresni.De tényleg találkozott vki már ezzel a hibaüzenetell hogy "ismeretlen hiba" ?
Banyek!!!!Úgy irigyellek PanzerWolf!!!Neked müxik a multiplayer!!!!Olyan jó érzés lehet összedolgozni a többiekkel!!! <#sir>#sir><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
SirArcheer!Hogy érted azt hogy észrevesznek?Nekem is nehezen de sikerült a Gibraltári küldetés.Amikor már a közelébe vagy a szorosnak rögtön merülj le és haladj 1/3-addal.Kb. 20M mélyen.Amint jelzi a rádiós hogy rombolót észlelt süllyedj le 50M-re és lassíts le 5csomóra
szerintem akkor nem fogják észrevenni hogy a közelben vagy.Sok szerencsét!
PanzerWolf "Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!" ezt meg hogy érted?
szerintem akkor nem fogják észrevenni hogy a közelben vagy.Sok szerencsét!
PanzerWolf "Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!" ezt meg hogy érted?
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy nem tudok elmenekülni a rombolók elõl!!
Pl Gibraltár küldetésnél. Halkan megyek 40 méteren de simán bemér, és elsõre elsüllyeszt.
Scapa Flownal meg túl alacsony a vizmélysége is, ott is elspre felrobbantanak.
Hiába manõverezek, mert olyan lassan megy hogy lehetetlen a bombákat kikerülni. 😞
Help me, please!!
Nekem az a problémám, hogy nem tudok elmenekülni a rombolók elõl!!
Pl Gibraltár küldetésnél. Halkan megyek 40 méteren de simán bemér, és elsõre elsüllyeszt.
Scapa Flownal meg túl alacsony a vizmélysége is, ott is elspre felrobbantanak.
Hiába manõverezek, mert olyan lassan megy hogy lehetetlen a bombákat kikerülni. 😞
Help me, please!!
Akkor okés ha megvan eredetiben.<#nyes>#nyes>
Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!
www.silenthunter3.hu
Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!
www.silenthunter3.hu
Tegnap annyi hajót elsüllyesztettem mint a fene.4 romboló 2 tartályhajó egy tucat halászhajó és...a francba ide jött volna az a bazinagy anyahajó repülõvel komplettül mindennel.De nem!Sajnos azt már nem tudtam leküldeni a halakhoz.És tegnap kifejlesztettem egy új harcmodort is.Bár legtöbbször bevált, de az 5ödik rombolónál már csak a halálhoz vezetett az utam.Persze rájöttem hogy a FAQ-ban is le van írva úgyhogy mégse vagyok valami nagy észkombány,pedig olyan szíesen leírtam volna de akkor haggyuk.Majd valószínûleg felteszem a képeket is mert ugyebár ezt nem tudtam kihagyni.Ha valakinek van valami jó sztorija az írjale pls, mert én szeretem azokat olvasgatni.
"cdgalaxis.hu 4000ft.Szerintem megéri simán! " Ezt most kinek mondod?
Nekem meg van eredetiben <#hawaii>#hawaii> És király.Minden megy akadozás nélkül!Nekem csak azzal van a bajom hogy nem tudok multizni!
Nekem meg van eredetiben <#hawaii>#hawaii> És király.Minden megy akadozás nélkül!Nekem csak azzal van a bajom hogy nem tudok multizni!
Hello
azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játékbol amikor elinditom és mindjárt az intro után jön a töltést jelzõ csik!?végig ér és kilép!!!!SEGITSÉG?????????????????
a memoria miatt lehet???384 mb memoriám van!
vagy mi?feltelepitettem a játékot,utána crackoltam!
Mi lehet gond??????????????????????
azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játékbol amikor elinditom és mindjárt az intro után jön a töltést jelzõ csik!?végig ér és kilép!!!!SEGITSÉG?????????????????
a memoria miatt lehet???384 mb memoriám van!
vagy mi?feltelepitettem a játékot,utána crackoltam!
Mi lehet gond??????????????????????
NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!!EZ A JÁTÉK AZ ÕRÜLETBE KERGET!!!!!NEM MÜXIK A MULTIPLAYER!!!! "Ismeretlen hiba" MEGÕRÜLÖK KOMOLYAN MONDOM!!!<#boxer>#boxer><#gonosz3>#gonosz3><#gun>#gun><#levele>#levele><#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom>
Bocsi meg van hogy hol írnak a multiról.Most ezek alapján megpróbálom újra de ha nem sikerül én kinyírom magam!!!!!
Hol írnak róla? Egyébként az hogy belépek a multiplayerbe és azt írja hogy regisztráljak de amikor arra kattintok hogy elmentse és hogy bejelentkezzek akkor azt írja ki hogy "hiba" elõször röhögtem mert elötte vagy 6féle hibát írt ki pl.:Foglalt felhasználónév vagy túl kevés /túl sok karakter,szóval röhögtem hogy erre nem ír ki semmit,errem ár csak azt írja ki hogy "hiba" 😄.De ez akkor is gáz hogy nem tok multizni.
A Multiplayeerrõl nem írnak a FAQ-ban.Nekem meg az volt hogy regisztráltam magam de azt írta ki hogy hiba.Mit jelentsen ez?
Figyelj!Hogyan tudsz fényképezni játék közben?
a francba ezt elkú.... akkor megpróbálom az "URL BESZÚRÁSA"-t.
Ott van alul hogy "KÉP FELTÖLTÉS" és arra katt és tallóz és ahol van a kép amit kiszedtél a játékból azt betallózod és kész. pl.: 
Sziasztok.A legutóbbi örjáratómon 1942 február 6-án elöször találkoztam össze a short sunderland(repülöcsónak)nem kevesebb 5db támadott meg egyszere a 9b x2 toronyós tengeralattjárómat a légvédelem amit a gép kezelt lelötte mindegyiket és séröltenn kerûltem ki az öszesapásból ami számómra a legijesztöbb pilanat volt aligbirtam kerûlgetni a bómbákat több képet is készitetem. Legjóbb köldetésem volt mert 15 lelött(hurrikán, swordfish,9db suderland )volt 13 elsûlyesztett hajóval.
Annyira szeretem a SH3-mat de vmiért nem tudom elsüllyeszteni azt az anyahajót!Az elsõ küldetések között van.Nem értem.Mindig csak egy torpedót találja el a többi elõl mindig elmanõverezik.És volt egszer olyan hogy az az 1 torpedó eltalálta a tatot és ott azt hittem majdnem elfog süllyedni.Ráadásul a repülõk felszálltak róla mert majdnem lezúgtak a vízbe és megtaláltak és löttek bombáztak, erre még a rombolók is elkezdtek pingelni engem ébn meg nem váltottam át halk módra így elkezdtek mélyvizi bombákat tucatjával rám dobni.Szerencsémre egy rombólót elsüllyesztettem és a repülõk közükl kettõ összeütközött(HAHAHAHAHHAHA!!!) de még így se tudtam megcsinálni a küldetést.Ti hogfy fogtok hozzá?Hogyan tudjátok elsüllyeszteni?PLS mondjátok el a módszereiteket.csá
December 8 .
Nézd meg a térképen, hogy az USA városai pirossal vannak-e . Ha igen, már belépett .
Rádióüzenetet kapsz, de csak ha nyílt vizen vagy .
Nézd meg a térképen, hogy az USA városai pirossal vannak-e . Ha igen, már belépett .
Rádióüzenetet kapsz, de csak ha nyílt vizen vagy .
Sziasztok.Lenne egy kérdésem én 1941 december 31-én járók a játékba mikor lép be amerika? Elhangzik e vagy kapunk e üzenetett róla? Mert én úgy tudóm hogy 1941 december 12-én állt be a hadiállapot de én még nem kaptam ilyet.Vagy már beált csak kikötöbe voltam.<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
vannak ismert nevek köztük az tuti!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Szerintem ezek kitalált nevek, és nem valós számok. 😞
a 3. az valós statisztika alapján?
azonos konfignál a két kártya között nem veszed észre a külömbséget (EBBEN A JÁTÉKBAN)
Geforce 6600 gt-m van.