11357
  • Tuvok #10196
    Nem mindegy ám
  • kiskorúbézoltán #10195
    Inkább fordítva , világosból kimenni sötétbe vagy periszkópba nézni nem jó dolog , hosszú percekig nem lát az ember semmit .
  • Pluskast
    Megnéztem ezt a GWX modot. Hát mit mondjak ritka szar darab... A Living mod ezerszer jobb.
  • Tuvok #10193
    Nem infra, csak sima vörös .
    Azért, mert mikor a sötétből lejönnek őrségből, a hajóban a fehér fény szétkúrná a szemüket .
  • datango
    most néztem meg a das boot filmet.. és elgondolkoztam , hogy miért is jó az amikor a fehér lámpárol átvált infravörös lámpára???
  • U99Kretschmer
    Kössz szépen a segítséget !
  • Pluskast
    Nekem megvan.
  • ChevyG work
    igen legyél pár km-re a bázisbol és ezt fogja pl kiirni: dock at kiel
  • kitt2000
    Szia.ESC vel kell kilépni a menűbe és ott lehorgonyozva nyomva lépel ki a kűldetésböl.Nem muszály beállni a dokba ha nem akkarod csak 25km re legyél a bázistól nyomjál ESc.
  • U99Kretschmer
    Nagy rajongója vagyok a II.VH-s témakörnek, az U-Boot sztorinak is.. Ezt a jóféle kis játékot viszont csak most sikerült beszereznem, lenne is rögtön egy láma kérdésem..
    Nem tudom nektek h megy, de ha én visszatérek küldetésből, feltölteni a készleteket, a legénységet szervezni stb. .. hiába állok be a dokba, hiába tolatgatok előre-hátra, jobbra-balra, sehogy sem tudok "kiszállni" a vasból, ergó nem kerülök vissza a menübe..
    Pls help ! vagy én csinálok vlmit nagyon bénán.. ami még a jobbik eset,mert ugye orvosolható, vagy vlmi gáz van a progival..
    Köszi szépen előre is !

O.K.
  • Charly
    Sziasztok nincs valakinek meg a living mód?
  • Don Norbertó
    1-2 hónap is már meg van nem?
    Valaki még régebben azt mondta hogy tavaszra igérték.
  • Charly
    Nagyon jó ez a progi csak már jöne az utód:)
  • Lorgem
    Hali!
    Van egy kis problémám, bárhogy állítgatom a küldetések előtt, hogy mennyire legyen élethű a dolog, mindig 0%-ot ír ki. Ez eddig nem is lenne probléma, csakhogy úgy is kezeli a renown pontjaim számolásánál, a legutóbbi küldetésben elsüllyesztettem 5 nagy hajót, plusz teljesítettem az őrjáratot, és elvánszorogtam a bázis közelébe, azaz 100%-os élethűség (de hülyén hangzik) esetén kaptam volna kb 1800 elismertség pontot, de csak négyszázvalahány pont lett a jutalmam (minden bizonnyal 25%-al számolt). Csak 3-4 dolog volt kikapcsolva, úgyhogy a realizmus -ha jól számoltam- 68% volt, bár pár százalék nem oszt nem szoroz. A lényeg h jóval kevesebb pontot kaptam mint amennyit a beállítások alapján kellett volna. 1.4b verzió van fenn, igaz, a játékot még korábbi verzióval kezdtem, két küldtetés között patcheltem a problémák elkerülése végett, de a probléma jóval azután jött elő (legalábbis gondolom, mert csak feltűnt volna hogy lófaszt sem kapok 30-40ezer tonna elsüllyesztése után).
    Vkinek van 5lete h ez mitől lehet és h lehet kiküszöbölni?
  • PanzerWolf
    Szia!
    Ha van kedved szívesen várunk itt(magyar rajongói oldal):
    www.silenthunter3.hu
  • Nemcso
    Köszönöm a választ.
    Hétvégén otthon egy újrainst. után már én is megnéztem, és megláttam az 1.4 -et a jobb alsó sarokban... szóval nekem nemcsak nem lehet, de felesleges is lenne a patch telepítése. (de ettől függetlenül mégegyszer kösz).

Jó kikapcsolódás ez a játék, el lehet vele molyolni (pedíg csak 29%-os a realasztika). Most ez otthon a sláger, a fiam is rákapott.
  • rushman
    ha mostanában vetted, akkor az már 1.4b-vel jött ki
  • Nemcso
    Erre a hibaüzenetre :
    "This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA Download v1.0 to v1.3 because of the follofing reason:C:/Program Files/Ubisoft/Silent Hunter III/MissionEngine dll.:unknow version"...

ha eredeti (magyar feliratos) a progi, nem volt még uninstallálva (első telepítés), nincs mod telepítve alá, az EMEA-s 1.4B -re lett volna pacth-elve... akkor mi lehet a megoldás ? (talán egy újratelepítés.. de ezt szeretném elkerülni, ha egy mód van rá)
  • rushman

újraraktam a GWX-et, és megjelent köszi
  • xj700t

http://zinternet.uw.hu/sh3/map2.jpg
    http://zinternet.uw.hu/sh3/map3.jpg
  • rushman
    hol? én nem találom
  • xj700t
    Ezt meg a térképnél (F5) le lehet húzni a bal felső sarokból. Van még hajózási útvonal térkép, meg csomó-km/h átszámítás stb.

Király ez a mod :)
  • xj700t
    Wazze, én meg a living sh3-al szopatom magam :)

Már rakom is föl a GW-t

u.i.: Sh3gen műxik valakinek ?
  • rushman
    igen, legalábbis a legtöbb kikötőben van és nem vizuálisan nem észlelhető, csak a GWP dokumentációjában találtam képeket róla. Továbbá nem tudom a GWP nélkül hogy van, de szemből alig használható a mágneses detonációs torpedó, 10-ből 8-szor elsuhan alatta robbanás nélkül (a kézikönyv szerint ez a hibás mélységtartó mechanizmusa miatt van, de vizuálisan nekem nem tűnik annak) . Ja és a becsapódásos torpedók is elég gyér hatékonysággal működnek, de állítólag így reális, csak idegesítő, főleg akkor, hogyha jön feléd egy csatahajó.

...szal jó ez a GWP főleg a hangok, meg a kikötők "élettel telítettsége".
  • xj700t
    Szóval akkor a grey wolf packban van ez az aknazár ?
  • rushman
    Grey Wolf Pack, nekem teccik
  • garferi
    A GWX és AOTD mod tarlamaz egy pár módosítást. Pl.: Szebbre javítja a tengeralattjátó külső és belső texturáit, lecseréli a hajók kinézetét, ezenkívül kicsit változtat a játékmeneten is. Új elemeket tettek a single és carear módba. Ezekkel a modokkal viszont nem lehet multizni sima 1.4b-s játékosokkal ,de fel tudok netre tölteni egy kisebb javítást ami a hajó belsejáben javítja a műszerek és a navigációs panel olvashatóságát ha kell.
  • xj700t
    Ez melyik mod ?
  • Madmano
    Nincs konkrét gondom ugy semmivel.Csak ahogy Te is mondod,részletesebb lett volna a grafika.Csak ezért érdekelt.Mennyi a max felbontás,amit be lehet állítani?Meg még egy kérdés:a GreyWolf Pack és az AOTD mod mit takar.Mennyiben más a játék tőlük?
  • garferi
    A játékot nem lehet átállítani 1280x1024 re mert a hozzá készített textúrák nem elég nagyok ehez a felbontáshoz. Mond el, mi miatt szeretnéd feljebb állítani és lehet, tudok segíteni. Pl.: olvashatóbb műszerek miatt, stb...
  • Madmano
    Szasztok.Van egy kérdésem:hogy a bánatban tudom átállítani a felbontást 1280X1024re?Fölraktam a gammát,felpatch-eltem 1.4b-re.Crack.Aztán a Dokumentumok között lévő SH3mappában lévő main.cfg-ben,meg a Program files-ben lévő játék mappájában a Datában lévő cfg almappában lévő main.cfg-ben is átírtam.De semmi!!!Ugyanúgy 1024X768 a felbontás.Mi lehet a gond?A gép:2.5+os AMD proci,1giga RAM,Geforce6600as vga.Hmm?
  • garferi
    Igen, a magyarosítás rontja el. Nem írja a csillagokat. De ettől függetlenül ha beírod el kell, hogy fogadja, ha nem látod, hogy írna akkor is. Mielött beírod a jelszavad törölj vissza párat, hátha az előző próbálkozások ott maradtak.
  • rushman
    lehet, köszi
  • Piedon
    Hmm, lehet hogy a magyarítás ront el valamit? Majd megnézem ezt.
  • rushman
    még valami, lehet hogy egyszerű a válasz:

Nem tudom beírni a multiplayer játékmódban a jelszavam. Egyszerűen nem reagál a billentyűkre. Először azt hittem hogy valami rejtett dolog, de ha beírom akkor nem fogadja el. Az ubin volt reg. tehát nem ez a gond.

Anyone else?
  • rushman
    bazzeg most néztem utána rámentem az aknamezőre

GWP
  • catyus
    HOLNAP SILENT-ES TALÁLKA!!!!

AKI AKAR JÖHET!

www.silenthunter3.hu "találkozók"

Aki jön ott mindent megtudhat.
  • rushman
    Ubi.com:

Known Issues:

Laptops are not supported.
  • Zogu
    Köszi ez nagy ötlet. Már kész is.
  • SD456
    Hy!

Ok! Akkor megyek játszani! Most regisztráltam.

Bye!