11357
-
Túl erős a szél. -
Az mitől lehet, hogy a torpedók piros állapotban vannak már napok óta a IXC-men, nincs lopakodó módban, a felszínen hajózok, embereim a megfelelő helyen és max. feltőltéssel vannak, de nem "zöldül" be egyetlen torpedón sem, sem a taton, sem az orrban ? -
cdgalaxisba van.Bocs a késői válaszért.Ide ritkán nézek fel.A www.silenthunter3.hu-ra járunk rendszeresen. -
kiskorúbézoltán #10233 Honnan lehet rendelni ennyiért ? -
Igen szerintem nem rossz.Én megvettem.Földközi tengeri dolgokat dolgozza nagyrészben fel.Új hajók,hangok,skinek...stb.Nem hivatalos kieg amúgy. -
Eddíg csak szemeztem vele. A fehérvári MM-ben láttam, drágább, mint az alapjáték (4.xxx forint). -
öhh nem
-
Ezt a kiegeszitot ismeritek: Silent Hunter 3 Add-ON BATTLES IN THE MEDITERRANEAN ? Milyen ez jo ez? -
16.-án jön és 6990ft lesz egyből!Sajna nem U-boot-os ugyhogy annyita nem mozgat meg(hülye amcsik meg japók). -
Kiadják végre valahára a 4et?? -
mailben jó lesz ? :D -
azt demo ba megneztem azt a dangerous waterst - hát nem volt valami jo :S vagyis legalabb nem tom mitortent de nemjott be... ok , ha felveszed áttudod majd kűdeni a filmet? mer hétfő este nemjo nekem! nemlátnám :() -
Schrödinger #10224 Ablak megoldva... de elég gáz. Majd próbálok képet berakni, vagy linkelni. -
valami ilyesmi volt a Dangerous Waters, bár azt nem mondanám szimulátornak . másikról meg nem tudok :(
ja igen, hétfőn 22:45-kor RTL klubon Az utolsó esély c. film, minden tengó fannak kötelező, veszem is fel dvd-re -
ahm , akkor értem már hogy hogy van ilyen jó affinitásod a tenger alatt járók hoz és a vele kapcsolatos stratégiákkal...:) egyébkén sanos már nics meg nekem ez a játék . de ez egy nagyon joó szimulátor játék... csak nekem már a II. világháborús tengelarattjárók már "uncsi" ak.. lesz a közeljövőben valami olyan új tengeralattjárós simulátoros játék amiben a mai bocsi tájfun és kurks meg az ilyen hasonló modern tengeralattjárók szerepelnek illetve küzdenek egymás ellen ? :) -
Schrödinger #10221 Nagyon jó a következtetésed! Hogy tudom ablakos megoldásra kényszeríteni a játékot? Ezt is a main.cfg-ben kell beállítani? -
Thrillus #10220 Sziasztok!
Most töltöm a játékot.
Azt kérdezném, h neten h nyomjátok ill h h szoktatok multizni?
Fullra nem vágom még a játékot, de érdekel.
Sry a noob kérdésért -
Van egy másik könyv is a témában Nicholas Monsarrat : Kegyetlen tenger.
Kb. 10 éve olvastam de annyira lebilincselően izgalmas volt, hogy egy éven belül kétszer is végigfutottam rajta.Pont az Atlanti óceánon zajló csaták a téma, a főhős előszőr hajón teljesít szolgálatot majd tengeralattjárón. Vagy fordítva már nem emlékszek rendesen=) -
RIP
Megvan a rendezői változat DVD, alapmű . -
moneytoo #10217 "Meghalt a Das Boot szerzője
2007. február 23. 21:10
Elhunyt csütörtökön Lothar-Günther Buchheim német író és műgyűjtó, a Das Boot című nemzetközi bestsellerkönyv szerzője. 89 éves volt, halálát szívelégtelenség okozta - jelentették be a hatóságok pénteken.
A Das Boot 1973-ban jelent meg, a háború utáni korszak egyik legsikeresebb német könyve lett, 4 millió példányban kelt el. A második világháborús tengeralattjáróról szóló történetből Wolfgang Peterson rendezett filmet 1981-ben.
Buchheim festőművész és ismert műgyűjtő is volt. Gyűjteményének expresszionista alkotásaiból 2001-ben Bajoroszágban múzeumot nyitott.
Buchheim gyűjteménye egy részét a náci korszakban szerezte, amikor az avantgárd művészeteket "elfajzottnak" minősítették, és a műalkotásokat tényleges értékük töredékéért lehetett megvásárolni."
-
Igen, apám MAHART-os volt, iskolakezdésig a Dunán "éltem", aztán már csak nyaranta hajóztam . -
Schrödinger:
Tehat egy 16:10 keperanyu 20"-es widescreen monitorod van! (erre kovetkeztetek az 1680x1050-es felbontasbol!)
Ekkor csak ket megoldasod van egyikhez kell a monitornak tamogatnia ezt a modot. Az egyik hogy ablakban jatszol es 1680x1050-es windows asztalon 1024x768-as ablakban tolod az SHIII-at, vagy a monitorod tud ugy megjeleniteni 4:3-as kepet hogy annak a szeleit "levagja" es ott egy fekete csik marad! (Mint a 16:9-es LCD/Pazma/CRT TV-nel a 4:3-as TV adas)
Az SG-n a 24 oras reg-hsz korlatozas meg a hulyegyerekek miatt lett anno bevezetve...akik elleptek az sg-t, es regisztracio utan esznelkuli amokfutasba kezdtek....most van 24 ora hogy lenyugodjanak. A normalis emebernek meg a 24orat nem sok kivarni. Plane ha komolyan gondolja, es fontos neki az SG-s regisztracio. -
Betehetnél egy képet róla, hogy néz ki -
Schrödinger #10213 A legújabb NVDIA.. de úgy lesz... valahogy kibírom tojás alakú műszerekkel, és fejekkel -
vga driver? -
Meglátjuk, már ezt a pár napot/hetet amíg kijön bírd ki ilyen felbontással. -
Schrödinger #10210 ez tényleg nem :( vajon a IV-ben már flexibilisebb lesz? -
Nem sok jóval kecsegtet:
"the graphics resolution is limited to 1024x768 and cannot be changed, even by fiddling around with the configuration files." -
Schrödinger #10208 Sziasztok!
Tudom lerágott csont, és vissza is olvastam, main.cfg stb... Ellenben a felbontást mégsem változik. Megelégednék a standard felbontással is, de a monitorom nativ felbontása 1680x1050. Ha 1024..-ben használom, akkor a kép nagyon eltorzul. Tehát muszály valamit csinálnom. Kérlek segítsetek.
off: Amúgy ez a 24 órás pihi a reg után egy röhej. Ilyen marhasággal még sehol sem találkoztam :( -
Elfaradtak emberek..vagy elfogyott az uzemanyag. -
girnyóhernyó #10206 Egyszercsak megállt a hajó a tenger közepén és nem megy tovább ez miért van? 0 KM/H -
KB 500m -1 Km ről tök jól ellehet trafálni őket. 500 méterről ránézésre F6 os képernyőn is lehet célozni, hogy a sebesség nullán van és csak a giroszkóp ot állítod és q and enter. -
mennyire mész közel a hajókhoz? -
az én technikám: ránézésre, sacc/kb
szal a rutin. sose számolgatok, méricskélek -
Tudtok adni egy képletet a torpedó használathoz: hogyan lehet meghatározni a hajó hossza a távolság és sebesség alapján a becsapódás helyét? -
USS Voyager ? :) -
"amelyiken én felnőttem meg ezért "
hajón nöttél fel ? :> kira lehet.. -
kiskorúbézoltán #10199 Megegyeztünk . :D -
:D
Akkor a te hajódon azért van, amelyiken én felnőttem meg ezért .
Valami még a témáról ? -
kiskorúbézoltán #10197 Szvsz nem , amit írtál az csak kellemetlen a fordítottja komoly veszély lehet .