11357
  • dr Kotász
    Túl erős a szél.
  • Nemcso
    Az mitől lehet, hogy a torpedók piros állapotban vannak már napok óta a IXC-men, nincs lopakodó módban, a felszínen hajózok, embereim a megfelelő helyen és max. feltőltéssel vannak, de nem "zöldül" be egyetlen torpedón sem, sem a taton, sem az orrban ?
  • PanzerWolf
    cdgalaxisba van.Bocs a késői válaszért.Ide ritkán nézek fel.A www.silenthunter3.hu-ra járunk rendszeresen.
  • kiskorúbézoltán #10233
    Honnan lehet rendelni ennyiért ?
  • PanzerWolf
    Igen szerintem nem rossz.Én megvettem.Földközi tengeri dolgokat dolgozza nagyrészben fel.Új hajók,hangok,skinek...stb.Nem hivatalos kieg amúgy.
  • Nemcso
    Eddíg csak szemeztem vele. A fehérvári MM-ben láttam, drágább, mint az alapjáték (4.xxx forint).
  • Scottt
    öhh nem
  • rekettyes
    Ezt a kiegeszitot ismeritek: Silent Hunter 3 Add-ON BATTLES IN THE MEDITERRANEAN ? Milyen ez jo ez?
  • PanzerWolf
    16.-án jön és 6990ft lesz egyből!Sajna nem U-boot-os ugyhogy annyita nem mozgat meg(hülye amcsik meg japók).
  • Scottt
    Kiadják végre valahára a 4et??
  • Tuvok #10226
    mailben jó lesz ? :D
  • datango
    azt demo ba megneztem azt a dangerous waterst - hát nem volt valami jo :S vagyis legalabb nem tom mitortent de nemjott be... ok , ha felveszed áttudod majd kűdeni a filmet? mer hétfő este nemjo nekem! nemlátnám :()
  • Schrödinger
    Ablak megoldva... de elég gáz. Majd próbálok képet berakni, vagy linkelni.
  • Tuvok #10223
    valami ilyesmi volt a Dangerous Waters, bár azt nem mondanám szimulátornak . másikról meg nem tudok :(

ja igen, hétfőn 22:45-kor RTL klubon Az utolsó esély c. film, minden tengó fannak kötelező, veszem is fel dvd-re
  • datango
    ahm , akkor értem már hogy hogy van ilyen jó affinitásod a tenger alatt járók hoz és a vele kapcsolatos stratégiákkal...:) egyébkén sanos már nics meg nekem ez a játék . de ez egy nagyon joó szimulátor játék... csak nekem már a II. világháborús tengelarattjárók már "uncsi" ak.. lesz a közeljövőben valami olyan új tengeralattjárós simulátoros játék amiben a mai bocsi tájfun és kurks meg az ilyen hasonló modern tengeralattjárók szerepelnek illetve küzdenek egymás ellen ? :)
  • Schrödinger
    Nagyon jó a következtetésed! Hogy tudom ablakos megoldásra kényszeríteni a játékot? Ezt is a main.cfg-ben kell beállítani?
  • Thrillus
    Sziasztok!
    Most töltöm a játékot.
    Azt kérdezném, h neten h nyomjátok ill h h szoktatok multizni?
    Fullra nem vágom még a játékot, de érdekel.
    Sry a noob kérdésért
  • bakvarnyu
    Van egy másik könyv is a témában Nicholas Monsarrat : Kegyetlen tenger.
    Kb. 10 éve olvastam de annyira lebilincselően izgalmas volt, hogy egy éven belül kétszer is végigfutottam rajta.Pont az Atlanti óceánon zajló csaták a téma, a főhős előszőr hajón teljesít szolgálatot majd tengeralattjárón. Vagy fordítva már nem emlékszek rendesen=)
  • Tuvok #10218
    RIP
    Megvan a rendezői változat DVD, alapmű .
  • moneytoo
    "Meghalt a Das Boot szerzője
    2007. február 23. 21:10

Elhunyt csütörtökön Lothar-Günther Buchheim német író és műgyűjtó, a Das Boot című nemzetközi bestsellerkönyv szerzője. 89 éves volt, halálát szívelégtelenség okozta - jelentették be a hatóságok pénteken.

A Das Boot 1973-ban jelent meg, a háború utáni korszak egyik legsikeresebb német könyve lett, 4 millió példányban kelt el. A második világháborús tengeralattjáróról szóló történetből Wolfgang Peterson rendezett filmet 1981-ben.

Buchheim festőművész és ismert műgyűjtő is volt. Gyűjteményének expresszionista alkotásaiból 2001-ben Bajoroszágban múzeumot nyitott.

Buchheim gyűjteménye egy részét a náci korszakban szerezte, amikor az avantgárd művészeteket "elfajzottnak" minősítették, és a műalkotásokat tényleges értékük töredékéért lehetett megvásárolni."
  • Tuvok #10216
    Igen, apám MAHART-os volt, iskolakezdésig a Dunán "éltem", aztán már csak nyaranta hajóztam .
  • Seaweed
    Schrödinger:

Tehat egy 16:10 keperanyu 20"-es widescreen monitorod van! (erre kovetkeztetek az 1680x1050-es felbontasbol!)

Ekkor csak ket megoldasod van egyikhez kell a monitornak tamogatnia ezt a modot. Az egyik hogy ablakban jatszol es 1680x1050-es windows asztalon 1024x768-as ablakban tolod az SHIII-at, vagy a monitorod tud ugy megjeleniteni 4:3-as kepet hogy annak a szeleit "levagja" es ott egy fekete csik marad! (Mint a 16:9-es LCD/Pazma/CRT TV-nel a 4:3-as TV adas)

Az SG-n a 24 oras reg-hsz korlatozas meg a hulyegyerekek miatt lett anno bevezetve...akik elleptek az sg-t, es regisztracio utan esznelkuli amokfutasba kezdtek....most van 24 ora hogy lenyugodjanak. A normalis emebernek meg a 24orat nem sok kivarni. Plane ha komolyan gondolja, es fontos neki az SG-s regisztracio.
  • bakvarnyu
    Betehetnél egy képet róla, hogy néz ki
  • Schrödinger
    A legújabb NVDIA.. de úgy lesz... valahogy kibírom tojás alakú műszerekkel, és fejekkel
  • ChevyG work
    vga driver?
  • rekettyes
    Meglátjuk, már ezt a pár napot/hetet amíg kijön bírd ki ilyen felbontással.
  • Schrödinger
    ez tényleg nem :( vajon a IV-ben már flexibilisebb lesz?
  • bakvarnyu
    Nem sok jóval kecsegtet:
    "the graphics resolution is limited to 1024x768 and cannot be changed, even by fiddling around with the configuration files."
  • Schrödinger
    Sziasztok!
    Tudom lerágott csont, és vissza is olvastam, main.cfg stb... Ellenben a felbontást mégsem változik. Megelégednék a standard felbontással is, de a monitorom nativ felbontása 1680x1050. Ha 1024..-ben használom, akkor a kép nagyon eltorzul. Tehát muszály valamit csinálnom. Kérlek segítsetek.
    off: Amúgy ez a 24 órás pihi a reg után egy röhej. Ilyen marhasággal még sehol sem találkoztam :(
  • Seaweed
    Elfaradtak emberek..vagy elfogyott az uzemanyag.
  • girnyóhernyó
    Egyszercsak megállt a hajó a tenger közepén és nem megy tovább ez miért van? 0 KM/H
  • garferi
    KB 500m -1 Km ről tök jól ellehet trafálni őket. 500 méterről ránézésre F6 os képernyőn is lehet célozni, hogy a sebesség nullán van és csak a giroszkóp ot állítod és q and enter.
  • rekettyes
    mennyire mész közel a hajókhoz?
  • ChevyG work
    az én technikám: ránézésre, sacc/kb

szal a rutin. sose számolgatok, méricskélek
  • rekettyes
    Tudtok adni egy képletet a torpedó használathoz: hogyan lehet meghatározni a hajó hossza a távolság és sebesség alapján a becsapódás helyét?
  • xj700t
    USS Voyager ? :)
  • datango
    "amelyiken én felnőttem meg ezért "

hajón nöttél fel ? :> kira lehet..
  • kiskorúbézoltán #10199
    Megegyeztünk . :D
  • Tuvok #10198
    :D
    Akkor a te hajódon azért van, amelyiken én felnőttem meg ezért .
    Valami még a témáról ?
  • kiskorúbézoltán #10197
    Szvsz nem , amit írtál az csak kellemetlen a fordítottja komoly veszély lehet .